موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-18 ساعت 13:43)Soren نوشته: سلام دوستان
خبر خوش این که ایالت ساسکاچوان کانادا هنوز مبلغ حداقلی سرمایه گذاری را افزایش نداده و هنوز با 150000 دلار کانادا میتوان در پروسه قرار گرفت:
http://www.canadavisa.com/saskatchewan-p...ogram.html
http://www.canadaimmigrationlaw.net/Immi...rogram.htm
نگرانی این است که این ویزا در حقیقت برای کارآفرینی(Entrepreneurship) صادر میشود و غیر از پول سابقه هم میخواهد.برنامه های فدرال و کبک را هم میتوان در این لینک دید:
http://www.immigrationinvestor.ca/investor-program
این هم تمام فرمهای مورد نیاز:
http://www.canadavisa.com/canadian-immig...times.html
موفق باشید
سلام دوستان.من از شنيدن اين خبر واقعا خوشحال شدم.آخه من خيلي دنبال اين ايالت و شرايط سرمايه گذاري بودم.واقعا اين قضيه همينجوريه؟ما توي اين ايالت اشنا زياد داريم ولي اونا اطلاعاتي ندارن زياد.خواهش ميكنم از اساتيد منو راهنمايي كنيد.
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-20 ساعت 23:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-21 ساعت 00:19 توسط Soren.)
درود دوستان
متاسفانه خبر بدی-یا بهتر بگویم،پیش بینی بدی-دارم.بهای دلار بزودی با قطع حمایت(سوبسید) از مرز 2000 تومان خواهد گذشت.و این یعنی پایان رویای ما برای مهاجرت.چه رویای شیرینی بود و واقعیت تلختر از زهر را پوشش نازکی می داد...
"برخی از مردم ما به کوهها گریخته اند،آنان هیچ پناهی،هیچ خوراکی ندارند
هیچ کس نمیداند آنان کجا هستند-شاید دارند یخ میزنند و میمیرند.
میخواهم زمانی داشته باشم تا به فرزندانم رسیدگی کنم،و ببینم چند تایشان
هنوز زنده اند.شاید بتوانم آنان را میان لاشه ها بیابم.عزیزانم،سخنم را بشنوید!
خسته ام،قلبم بیمار و غمگین است.در سراسر زمینی که خورشید بر آن میتابد،
من دیگر نخواهم جنگید."
رئیس جوزف،رئیس قبیله سرخپوستان وال لام وات کین
در هنگام تسلیم به ارتش ایالات متحده
ای کاش درست نباشد...
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-21 ساعت 12:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-21 ساعت 12:06 توسط oghab.)
سورن عزيز .
اين يك واقعيت تلخ و قابل پيش بيني از 4 سال پيش بود چرا كه در ايران وقتي خانه ها چهار برابر شد و يك ايراني با فروش اپارتمان وسط شهر كه با قرض و قله كارمندي تهيه كرده بود . با توجه به نرخ دلار در ايران مي توانست در امريكا يك خانه ويلايي زيبا خريداري كند . ميل به مهاجرت را افزايش داد . حالا يا بايد سريعا خانه را بفروشي تبديل به دلار كني يا خانه ات را فراموش كني با همان پس انداز اندك دل بدريا بزني تا شايد وقتي ديگر موازنه برقرار شود .بهمين دليل است كه از هر دوست مهاجر سراي عازم شده وقتي سوال مي كني مي گويد :نمي دانم فقط عجله كن .
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-23 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-07 ساعت 17:28 توسط frozen mind.)
سلام
من چند روز پیش با این سایت :
تماس گرفتم که یکی از بچهای فعال تو همین وب سایت داده بودند.
دیروز چند تا عیهمیل به من داده بود که نمیتونم با موبایلت تماس بگیرم و ... ، من فکر کردم خالی بندی.
امروز ۱ شماره دیگه گذشتم که دیدم با من تماس گرفتند یه خانم با لهجهٔ بریتیش بود، که گفت در مورد من بهترین ویزا ل۱ هستش.
که این شرکت چند شب در همه جای دنیا داره که ایشون از یونایتد کینگدم با من تماس گرفته بودند.
از من خواستند که زود شروع کنم باهاشون، و باید ۵۰% از مبلغ دستمزدشون که حدوداً ۴۵۰۰$ هستش به حسابشون بریزم. (یعنی ۲۲۰۰$)
من ۴ ساله که در چین شرکت تجاری دارم.
حالا من میخواستم بدونم :
۱- اصلا ویسی ل۱ چیه؟
۲- چطور میتونم اطمینان کنم (ازشون پرسیدم اگه ویزا نگرفتند پولامو برمیگردنند ، گفتند بله)
۳- وکیل ایرونی انتخاب کنم یا آمریکا ؟
۴- راهی هست که بتونم بفهمم وکیلم قابل اطمینان یا نه؟
لطفا راهنمای کنید ،
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-12-23 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-07 ساعت 17:29 توسط frozen mind.)
(2010-12-23 ساعت 17:55)ANSARI80H نوشته: سلام
من چند روز پیش با این سایت :
تماس گرفتم که یکی از بچهای فعال تو همین وب سایت داده بودند.
دیروز چند تا عیهمیل به من داده بود که نمیتونم با موبایلت تماس بگیرم و ... ، من فکر کردم خالی بندی.
امروز ۱ شماره دیگه گذشتم که دیدم با من تماس گرفتند یه خانم با لهجهٔ بریتیش بود، که گفت در مورد من بهترین ویزا ل۱ هستش.
که این شرکت چند شب در همه جای دنیا داره که ایشون از یونایتد کینگدم با من تماس گرفته بودند.
از من خواستند که زود شروع کنم باهاشون، و باید ۵۰% از مبلغ دستمزدشون که حدوداً ۴۵۰۰$ هستش به حسابشون بریزم. (یعنی ۲۲۰۰$)
من ۴ ساله که در چین شرکت تجاری دارم.
حالا من میخواستم بدونم :
۱- اصلا ویسی ل۱ چیه؟
۲- چطور میتونم اطمینان کنم (ازشون پرسیدم اگه ویزا نگرفتند پولامو برمیگردنند ، گفتند بله)
۳- وکیل ایرونی انتخاب کنم یا آمریکا ؟
۴- راهی هست که بتونم بفهمم وکیلم قابل اطمینان یا نه؟
لطفا راهنمای کنید ،
سلام
شما شرایط گرفتن ویزای L1 را ظاهرن دارید اما باید بدونید که این یک ویزای موقت هست که افیسر در مورد دادنش حرف اخر را میزنه و معمولا به ایرانی ها به سختی می دهند و در بهترین حالت تا 7 سال اجازه تمدید دارید و بعد از 7 سال باید از امریکا خارج شید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی