موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-27 ساعت 00:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-27 ساعت 13:33 توسط bill.goldberg1990.)
ممنون
از کجا بفهمیم که فلان شغل چقدر درآمد داره؟
دلیلش چیه که قصد فروش شغلشون رو دارند؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان خوبم
کسی از دوستان هست که بتونه مزایا و معایب ویزا E2رو بگه از راهنمایی هایتان ممنون
آرش
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-29 ساعت 08:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-07 ساعت 17:21 توسط frozen mind.)
(2010-06-29 ساعت 08:21)arashk نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان خوبم
کسی از دوستان هست که بتونه مزایا و معایب ویزا E2رو بگه از راهنمایی هایتان ممنون
آرش
با سلام
لطفا اینجارو ببینید و مطالعه کنید به تمام جواباتون میرسید ؛
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1887&page=6
با تشکر
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
با سلام
آیا خرید بیزینس در آمریکا شامل خرید مکان آن هم میشود مثلا" رستوران با مکان آن به فروش میرسد یا فقط خود امتیاز رستوران داری به فروش میرسد و آیا با این امتیاز ویزا میدهند؟
این نکته مهمی است و اگر کسی میدونه لطفا" بقیه را هم مطلع کنه.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-08-06 ساعت 16:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-06 ساعت 16:30 توسط ParsTrader.)
(2010-08-06 ساعت 12:21)leilanosa نوشته: با سلام
آیا خرید بیزینس در آمریکا شامل خرید مکان آن هم میشود مثلا" رستوران با مکان آن به فروش میرسد یا فقط خود امتیاز رستوران داری به فروش میرسد و آیا با این امتیاز ویزا میدهند؟
این نکته مهمی است و اگر کسی میدونه لطفا" بقیه را هم مطلع کنه.
سلام
خرید بیزینس در امریکا به معنای خرید حق تجاری در یک مکان است و شما زمانی که یک بیزینس می خرید طبق قراردادی که با owner دارید ماهیانه اجاره می پردازید (LEASE (چیزی شبیه به سرقفلی با این تفاوت که هنگام فروش مجدد بیزینس سهمی به مالک نمی پردازید
بله طبق قانون با همین ویزا می دهند
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .
در مورد نحوه راه اندازي رستوران مك دونالد پرسيدم دقيقا همان نظر دوست عزيزي كه در اين مورد اطلاعات داده بود تاييد شد . و اينو بايد اضافه كنم كه چيزي شبيه نمايندگي رستوران بوف در ايران است كه خودت بايد مغازه مورد نظر را تهيه (اجاره - خريد - دكور و غيره ) كني و قرارداد ببندي و درصد مك دونالد را تعهد كني و از كاركنان دوره ديده انها استفاده كني و خودت هم يك دوره 9 ماهه ببيني بعد ضرر كني يا استفاده را نمي دانم فقط مي دونم مردم غذاش را دوست دارند . ( اگر اشتباه است اصلاح كنيد )
اما مي تواني يك پمپ بنزين با 250000 به بالا راه بياندازي با تمام مشكلات و درگيريهاي خاص اين شغل كه همه جور ادمي به پستت مي خوره و چون اول بنزين بعد پول احتمال هر داستاني هست كه دوستمون مي گفت از بنزين بهيچ وجه سودي عايدت نمي شود . ولي اما در ان گوشه شما بايد يك ميني سوپر باز كني و از نفت تا جون ادميزاد بدي دست مشتري با سه شيفت كار تا بتوني براي سه نفر خودت و همسر گرامي و فرزندت زندگي معمولي فراهم كني .( اگر اشتباه است شما اصلاح كنيد )
و ديگر اينكه يك شركت خدماتي راه بياندازي و براي همه ميل بزني بيايند كمك چون از كاركر لوله كش و نجار و نقاش و ارايشگر و ...گرفته تا نظافت خانه و چمن زني و غيره احتياج دارند . (اگر ...............).
البته نه اينكه من تمام اين پولو داشته باشم ولي مي شود بعد از يك سال روي وام بانكي با تمام داستانهاي گفته شده قبلي از ساپورت . كرديت ... غيره حساب كرد . اين آرزوهاي من است كه از درس خوندنم گذشته و از درس خونده شده ام اميدي نيست . ( اگر دارم اشتباه مي كنم خواهشا قبل از اقدام منو راهنمايي كنيد .)