موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-29 ساعت 10:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-29 ساعت 13:30 توسط Soren.)
سلام دوستان
خبر جدید مسرت بخش این که برخی از برندهای فست فود برای فروش شعبه شان به کسی،از او تقاضای سیتیزن بودن یا داشتن اقامت دائم دارند!همین دیشب مسئول واگذاری فرانشیزهای Subway آقای رالف پیزلی یک ایمیل در مورد شرایط واگذاری شعبه برای من فرستاد که یکی از شروطش،همان شرط فوق الذکر بود.برای کانادا هم اجازه ورود نامحدود لازم است(که ظاهرا با ویزای سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا قابل دستیابی است)
در ضمن تایید شد که ویزای E-2 برای ما 3 ماهه و یکبار ورود است(کنسولگری فرانکفورت که مسئول صدور ویزاهای خانواده E است)
فعلا از مدیریت شرکتهای زنجیره ای کاهالا(Kahala) شرایطشان را پرسیده ام.خداکند بهتر باشد.
موفق باشید
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
Hi. Sorry for Eng., as undrestood L1 is for companies intend to establish branch in the US, but under such bans, can Iranian claim opening office in the US?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من کارشناس برق هستم 26 ساله متاهل
در صورتی که بتونم از یک شرکت آمریکایی job offer بگیرم چند تا سوال داشتم:
1- اون شرکت با دادن پیشنهاد شغلی به من چه بار حقوقی و مالی در قبال من و دولت آمریکا خواهد داشت؟
2- در صورت اخذ ویزای کار من میتونم تو شرکت دیگری غیر از اون شرکت کار کنم؟
3- در صورتی که زمینه کاری اون شرکت با رشته من یکی نباشه بازم میتونه به من offer بده یا نه؟ منظورم اینه از نظر دولت قبوله یا نه؟
4- چه نوع ویزاهایی با اون پیشتهاد میتونم بگیرم که بعداٌُ موندگار شم؟
5- همسرم از کی میتونه بیاد پیشم؟
منون میشم بتونید راهنماییم کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-09 ساعت 18:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-09 ساعت 19:33 توسط Soren.)
درود
چرا،همون شرايطه.ظاهرا سياست كاهالا همينه.توي يه تاپيك ديگه نوشته بودم.
موفق باشيد
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
تا جایی که من دیدم بدون سوشال نمیشه 1 ماشین هم بخرید یا حتی حساب باز کنید ولی خیلیها این اشتباه رو میکنن که مثلا 1 ملکیتی در امریکا جور کنند تا بتونن اقامت بگیرن (مثلا مثل امارات یا ..) چنین چیزی میسر نیست. ویزای سرمایه گذاری قصه جدایی دارد که موثق ترین منبع کسب اطلاع از ان همان سایت رسمی وزارت خارجه هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-24 ساعت 17:09)Soren نوشته: (2010-12-24 ساعت 06:58)ANSARI80H نوشته: ممنون
این وبسایتو یادتونه؟ http://www.globalvisas.com/forms/visawiz...pired/true
خودتون به من معرفی کرده بودین، میشه بهشون اطمینان کرد؟ از من ۵۰۰$ واسه شروع خواستند (اول ۲۵۰۰ $ و الان به من گفتند که میتونند اونو واسه شروع به ۵۰۰$ تقلیل بدهند)
یا اینکه این وب سیت را بیخیال شم ، تا حالا ۴-۵ بار به من زنگ زدند و کلی صحبت کردند.
و میگند ما موردهای که احتمالش بالا است را فقط برمیداریم چون این از دست دادن پول و وقت که ...
خلاصه نمیدونم بهش چی بگم، گفتم من چطور میتونم به شما اطمینان کنم؟
گفت: شما میتونید به آفیسهای ما در سرتاسر دنیا برین و ببینید که ما ۲۰ ساله فعالیت داریم و ...
خلاصه موندم
اگر من بودم،به اینها اطمینان نمیکردم.در مورد مبدل به گرین کارت شدن L-1 یا E-2 که دروغ گفته اند(آن هم ظرف یک سال!اگر با یک آمریکایی هم ازدواج کنید کار بیش از این طول میکشد
لطفا در راهنمایی های خود دقت کنید تا سهوا اطلاعات غلط ارائه نشوند
پروسه اخذ ویزا وگرین کارد در صورت ازدواج با فرد آمریکایی خیلی سریع میباشد
کیس های زیادی بوده اند که قبل از 6 ماه گرین کارد دریافت کرده اند.
با سپاس
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
من نوشته شما رو در مورد خرید بیزنس خواندم و امیدوارم با این همه تلاش و کوشش به موفقیتی که مستحقش هستی بررسی .
راستش من حدود 7 ماه که امریکا هستم و هنوز هم سر کار نرفتم می خواستم در صورتی که مشکلی نیست در خصوص کاری که شما با 000 300 تا ویزا گرفتین و همچنین اون وکیلی یا شرکت حقوقی که مشاوره داده و مورد تایید شما هست اطلاعاتی کسب کنم
با تشکر
سلام
این پست خیلی قدیمیه ولی من باز هم تجربه خودم را میگذارم تا اگر کسی گذارش به این پست افتاد شاید اطلاعات من کمک حالش باشد.
برای کسانی که هنوز در داخل خاک آمریکا نیستند: داشتن یک وکیل مجرب و مورد اعتماد در درجه اول اهمیته . دوم اینکه این وکلای مهاجرتی اصولا با یک real state کار میکنند(یک تیم کاری را تشکیل میدهند) که فعالیتشان در زمینه های تجاری (real state مسکن نیستند) است. وکیل تمام مدارک مورد نیاز را برا ی شما میفرستد, شما مدراک را تکمیل میکنید و بدست وکیلتان میرسانید .
داشتن توان مالی (تجربه من) استارت از 300000 دلار آمریکا بود. (که باید ثابت هم میشد با ترجمه و تایید وزارت امور خارجه که منبع این پول از کجابوده است) وکیل حتی خودش (پس از کامل بودن تمام مدارک) وقت سفارت را برایتان میگیرد. شما برای مصاحبه به سفارت میروید و ویزای B1/B2 برایتان صادر میشود .از زمان ورود به خاک آمریکا (اصولا) 3 ماه فرصت دارید که با همکاری و مشاوره همان گروه real state بیزینسی را خریداری کنید پس از عقد قرار داد ( به قول خودمان قولنامه) باید خاک آمریکا را ترک کنید . مجددا به سفارت آمریکا (همان سفارتی که اولین ویزا را برایتان صادر کرد) تشریف ببرید قولنامه و سایر مدارک مورد نیاز را که وکیل برایتان هماهنگ میکند را تسلیم سفارت میکنید و سفارت برای شما ویزای E2 (تا اطلاع من 5 ساله) صادر میکنند, موردهایی هم بوده که به بعضی از ایرانیها 2 ساله هم داده اند این ویزا میتواند به کرات تمیدیدشود,البته در صورتیکه مثلا بعد از 5 سال بیزینس شما فعالیت خوب خودش را حفظ کرده باشد . و وقتی من از وکیلم سوال کردم آیا راهی هست که روزی روزگاری من هم گرین کارت بگیرم؟ در جوابم گفت (من وکیل آمریکایی گرفتم) : در آمریکا همه چیز ممکنه. فقط باید تلاش کنی و صبور باشی.
با آرزوی پیروزی /تندرستی و شادی برای همگی
[/quote]