ارسالها: 81
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2010
رتبه:
23
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-27 ساعت 23:40)rs232 نوشته: لادن عزیز, اگر مهاجرت را به چهار بخش مساوی تقسیم کنیم شما تا زمان گرفتن ویزا و ورود به کشور امریکا در بخش اول آن هستید و به نظر من این بخش آسان ترین و قابل تحمل ترین بخش مهاجرت است. پس باید استوار و صبور باشید و خودتان را برای مواجهه با مراحل بعدی آماده کنید.
استاد عزیز آرش گرامی سلام
من با نوشته شما یاد این شعر باباطاهر افتادم که:
به مو گفتی صبوری کن صبوری
صبوری طرفه خاکی بر سرم کرد
دلا خوبان دل خونین پسندند
دلا خون شو که خوبان این پسندند
ارادتمند
gadfly
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
ارسالها: 954
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Mar 2011
رتبه:
66
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-28 ساعت 00:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-28 ساعت 00:38 توسط battosai.)
البته زندگی در تایلند قابل مقایسه با آمریکا نیست . منظورم اینکه شبیه سازی اصلا خوبی نیست . اگر زندگی شاد و بدون غم رو میخواهید همون تایلند بمونید دوست عزیز (pay). راستی منم گزینه دوم رو انتخاب کردم .
ارسالها: 1,061
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Sep 2009
رتبه:
205
تشکر: 0
21 تشکر در 0 ارسال
دریمر جان البته این یک تقسیم بندی من در آوردی است ولی می توان آن را چنین فرض کرد:
1- بخش اول مهاجرت: (دوران انتظار) از تصمیم گیری تا ورود به خاک امریکا و گرفتن گرین کارت و سوشیال سکوریتی (مدت زمان: بین 2 تا 10 سال)
در این مرحله شما زندگی معمولی خودتان را دارید ولی از انتظار طولانی برای مهاجرت و بلاتکلیفی خسته می شوید و از نظر روانی ممکن است مضطرب, بی قرار و یا آشفته شوید.
2- بخش دوم مهاجرت: (دوران تلاش برای بقاء) پیدا کردن کار و منبع درآمد و پرداختن به هزینه ها و یا تحصیل متناسب با توان مالی (مدت زمان: بین 6 ماه تا 2 سال)
در این بخش فشار روانی بسیار زیادی به مهاجر وارد می شود زیرا تمام بار روانی دوران انتظار به علاوه چالش های جدید بر دوش او خواهد بود تا بتواند در زمان کوتاهی کاری پیدا کند و در امریکا دوام بیاورد. پیدا نکردن کار, و یا عدم توان مالی کافی برای تحصیل مساوی است با برگشتن به نقطه آغاز پیش از انتظار.
3- بخش سوم مهاجرت: (دوران تردید) مقایسه شرایط فعلی با شرایط قبل از مهاجرت و پرداختن به اما و اگرها (مدت زمان: بین 1 سال تا پنج سال)
اگر به این مرحله از مهاجرت برسید یعنی اینکه در امریکا دوام آورده اید و کاری پیدا کرده اید و یا وام تحصیلی گرفته اید و آن وقت شروع می کنید به مقایسه شرایط کاری و روانی و اجتماعی خود با دوران قبل از زمان مهاجرت. عدم مهارت های اجتماعی در این مرحله بیشترین فشار را بر شما وارد می کند و تازه متوجه برخی از ظرایف اختلاف فرهنگی می شوید.
4- بخش چهارم مهاجرت: (دوران نقاهت) پذیرش و تسلیم به وضع موجود و تطبیق با شرایط جدید (مدت زمان: بین 5 تا 35 سال)
در این مرحله پایانی مهاجر دیگر کم کم شرایط سابق خودش را فراموش می کند و دست از مقایسه می کشد و با شرایط جدید خودش خو می گیرد. هنوز مهاجر گزینه برگشتن را بر روی میز دارد ولی دیگر حتی شناخت درستی هم از زندگی در کشور خودش ندارد و فقط در صورتی به آن فکر می کند که ورشکسته شود و یا مشکل جدی دیگری برایش پیش بیاید.
با آرزوی موفقیت برای شما
ارسالها: 78
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2010
رتبه:
15
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
rs232 عزيز
ممنون از راهنمائيتون ولي از آنجا که فکر کنم اين گفتگوها با پست من شکل گرفت بايد در مورد خودم اشاره کنم که با توجه به چهار قسمتي که شما فرموديد حداقل قسمت دوم و سوم شامل حال من نميشه براي اينکه از نظر کاري خيالم راحته چون برادرم کار شخصي داره و ...
براي قسمت سوم هم بايد عرض کنم من فقط بطور خلاصه يه مقداري از مشکلاتم رو گفتم بنابراين اگر يک زمان ساکن امريکا شوم و بخواهم شرايط را مقايسه کنم باز هم مطمئن هستم شرايط جديد بهتر خواهد بود (يعني حداقل اميدوارم و به همان دل خوش کردم)
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
ارسالها: 282
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Dec 2010
رتبه:
15
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
rs232 جان ببخشید
هر وقت میخونم چی نوشتی
پیش خودم میگم ما چه بد بخت هایی هستیم که باید خانواده و مملکت خودمونو ول کنیم بزاریم بریم یه جای غریب که شاید شرایط زندگیمون بهتر بشه،مملکت ما هیچ کاری برای شهروندانش نمیکنه ولی هر چی باشه علقه به ایران و خانواده هست، مغزم داره از شدت آنالیز منفجر میشه
ارسالها: 78
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2010
رتبه:
15
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
rs232 عزيز
از اينکه با حوصله و دقت راهنمائيها و تجربيات خود را در اختيار من به شخصه قرار ميدهيد بسيار سپاسگزارم تجربياتي که مطمئن هستم يکايک آن را آسان بدست نياوردهايد و بنابراين بسيار ارزشمند است و حتما سعي خواهم کرد از آنها استفاده کنم يا حداقل گوشهاي از ذهنم داشته باشم که خيلي با ذهني که فقط با تفکرات خودم پر شده وارد کشور آرزوها نشوم!
من هم آرزوي موفقيت براي شما برادر بزرگوار دارم.
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
ارسالها: 73
موضوعها: 4
تاریخ عضویت: Jul 2011
رتبه:
3
تشکر: 2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-28 ساعت 00:32)alisarvareharchiabi نوشته: البته زندگی در تایلند قابل مقایسه با آمریکا نیست . منظورم اینکه شبیه سازی اصلا خوبی نیست . اگر زندگی شاد و بدون غم رو میخواهید همون تایلند بمونید دوست عزیز (pay). راستی منم گزینه دوم رو انتخاب کردم .
سلام به همه دوستان. از اینکه این تاپیک بعد از مدتی جون گرفت وفعال شد خیلی خوشحالم و از اینکه تجربه دوستان رو میخونم خوشحالتر.
در پاسخ به دوست عزیزم باید بگم کاملا" با صحبت شما موافقم . مسلما" هر کشوری شرایط خودش رو داره .الان که دارم این مطلب رو مینویسم 4 ماه زندگی در شرایط انتظار(مثل شما) ولی در کشور تایلند رو پشت سر گذاشتم و الان دارم همین شرایط رو در مالزی تجربه میکنم که با هم از قبل متفاوته!! مزیت این تجربه اینه که هر کشوری فرهنگ خودش و روابط اجتماعی خاص خودش رو داره و عیبش اینه که شما همیشه مسافر موقتید( هر چند طولانی) و نمیتونید برای سکونت و کار دائم و مدرسه فرزندتون و ... برنامه ریزی ثابتی کنید.ولی با تمام اینها تجربه کردنش به تمام مشکلاتش میرزه.فقط یه جمله بهتون بگم 5 ماهه فقط برای یک مهمونی دور دوستام و فامیلهام دلم لک زده. هرچند که با خانواده م به بهترین رستورانها و هتلها برم اون یه چیز دیگه ست!
درخواست گرین کارت برای والدین:
Case number: YRV2019
Visa Class: IR5
Your case is currently at: NVC
Foreign state of chargeability: Iran
Interview Location: Yerevan
Priority Date: 09-Feb-2018
ارسالها: 73
موضوعها: 4
تاریخ عضویت: Jul 2011
رتبه:
3
تشکر: 2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان مهاجر سرا ,
پیرو اولین پست این تاپیک. میتونم اضافه کنم که بعد از حدود 7 ماه مسافرت طولانی از تایلند (4 ماه) , مالزی ( 2 ماه) و اضافه بر اون 20 روز دوبی , از اینکه تونستیم یکضرب ویزای ورود به آمریکا رو بگیریم بسیار خوشحالیم و خستگی این مدت طولانی از تنمون بدر رفت. فکر میکنم کل این سفر تجربه بسیار خوبی برای من و خانواده م بود تا بتونیم خودمونو در جایی بدور از هر آشنایی و حتی فارسی زبانی امتحان کنیم و تحمل مون رو برای شرایط مهاجرت طولانی آمریکا خیلی هموار کرد. هم اکنون باتفاق همسرم و فرزندانم براحتی میتونیم تصمیم بگیریم که هر چه زودتر عازم آمریکا بشیم و این جدایی از دوستان و بستگانمون به سختی 7 ماه پیش نیست. تصمیماتمون بر اساس شرایط امروز گرانی دلار و ثبت نام مدرسه بچه ها و مطالعه برای ارزان ترین وقت خرید بلیط به آمریکا و بهترین وقت اجاره منزل در آمریکا ( زمستان) میتونه باشه. موضوع مهم اینه که اون ما هستیم که تصمیم نهایی رو میگیریم و بقیه دوستان و فامیل (اونهم خوباش) تنها میتونن مشاوره بدن اونهم اگر ما بخواهیم!
مسئله دیگه اینه که با توجه به جمع و جور بودن وسایلمون و آماده بودن از قبل برای مهاجرت ما میتونیم حداقل از 15 روز دیگه هم مهاجرتمون رو انجام بدیم و این خوشبختانه باعث اینه که حس کنیم زودتر میتونیم خودمونو در جای جدید جا بندازیم و سریعتر به اون ثباتی که مدتها انتظارشو میکشیدیم برسیم.
در انتها باید بگم , اینو میدونیم که این تازه اول راهه و مسایل و مشگلات جدید و بزرگی سر راه خواهیم داشت که اونها رو هم به امید خدا از سر راه بر میداریم ولی مهم اینه که هدف اولمون رو پشت سر گذاشتیم و برای هدف بعدی برنامه ریزی خواهیم کرد که این یعنی :**تحمل بلاتکلیفی و آماده شدن برای سفر به آمریکا.**
این میتونه یه پایان خوش باشه برای شروع این پست . امیدوارم که همه بدونن : "دیر و زود داشت ولی سوخت و سوز نداشت."
درخواست گرین کارت برای والدین:
Case number: YRV2019
Visa Class: IR5
Your case is currently at: NVC
Foreign state of chargeability: Iran
Interview Location: Yerevan
Priority Date: 09-Feb-2018
ارسالها: 1,061
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Sep 2009
رتبه:
205
تشکر: 0
21 تشکر در 0 ارسال
Pay عزیز, لااقل از یک چیز شما و خانواده ات خیلی خوشم می آید و آن هم این است که بسیار پویا هستید. هم برنامه ریزی می کنید و هم به آن عمل می کنید و از تغییر نمی ترسید. اولین بار به اشتباه گمان کردم که شما آدم عجولی هستید ولی بعد متوجه شدم که به جای منتظر نشستن, به استقبال سفر رفتید و تجربه های خیلی خوبی هم از تایلند و مالزی کسب کردید و ما هم از خواندن سفرنامه های شما چیزهای زیادی از آن مناطق یاد گرفتیم. من هم تغییر را دوست دارم ولی مطمئن نیستم که اگر دو تا بچه زیر بغلم باشد بتوانم به اندازه شما شهامت جابجایی را داشته باشم. امیدوارم زندگی خوبی را در امریکا داشته باشید و با همین برنامه ریزی پیش بروید و به اهداف مورد نظرتان برسید.
من هم هفته دیگر دوره پنج ساله ام تمام می شود و باید مدارک مربوط به سیتیزن شیپی خودم را پست کنم. راستش خیلی زودتر از آن چیزی گذشت که به نظر می آمد!
با آرزوی موفقیت برای شما
ارسالها: 269
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال