موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همگی
پرسش من از حضور دوستان این است که مگر آنجا چه خبر است که آدم بخواهد برنامه ی زندگیش را در اینجا به هم بزند.
من گزینه ی سوم را فورا انتخاب کردم. در این شرایط رکود غرب عجله برای چی؟
امریکا دوران طلایی اش خیلی وقت پیش زمانی که همه در خواب بودیم به پایان رسید و آنها که استفاده کردند حالا دارند لذتش را می برند. و جالب این جاست که خیل افراد متمولی را می شناسم که به ایران بازگشته اند و ادامه کار داده اند بعضی از این افراد وا قعا American Iranian هستند چه در رفتار و چه در کار.
بیایید یک مثال بزنم: من اینجا کار رسمی دارم دوست و آشنا و مسافرت داخلی وخارجی و مرخصی و تعطیلات روی روال دارم و حالا بروم آنجا چه؟
اولا که مجوز طبابت هیچگاه به من نمی دهند. تا دوسال هم از جیب بخورم بعد چه؟ خوب است این روزها در کلاسهای پخت کلوچه شرکت کنم و در امریکا Candy shop افتتاح کنم؟
اگر دلیلی برای من برای زندگی در آنجا بیاورید همین الان در این کلاس ها شرکت خواهم کرد.
پیروز باشید
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-25 ساعت 22:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 17:24 توسط amir2640.)
(2013-06-25 ساعت 14:02)masmori نوشته: سلام خدمت همگی
پرسش من از حضور دوستان این است که مگر آنجا چه خبر است که آدم بخواهد برنامه ی زندگیش را در اینجا به هم بزند.
آمریکا دوران طلایی اش خیلی وقت پیش زمانی که همه در خواب بودیم به پایان رسید و آنها که استفاده کردند حالا دارند لذتش را می برند. و جالب این جاست که خیل افراد متمولی را می شناسم که به ایران بازگشته اند و ادامه کار داده اند بعضی از این افراد وا قعا American Iranian هستند چه در رفتار و چه در کار.
بیایید یک مثال بزنم: من اینجا کار رسمی دارم دوست و آشنا و مسافرت داخلی وخارجی و مرخصی و تعطیلات روی روال دارم و حالا بروم آنجا چه؟
اولا که مجوز طبابت هیچگاه به من نمی دهند. تا دوسال هم از جیب بخورم بعد چه؟ خوب است این روزها در کلاسهای پخت کلوچه شرکت کنم و در آمریکا Candy shop افتتاح کنم؟
اگر دلیلی برای من برای زندگی در آنجا بیاورید همین الان در این کلاس ها شرکت خواهم کرد.
پیروز باشید
شما میخواید برید میخواید نرید به ما چه ربطی داره ؟؟؟ !!!!
ما هرکدوممون حتما یه دلایلی داریم که میخوایم بریم حالا شما دوست ندارید نرید .....
در ضمن رفتن امریکا هم به این سادگی ها نیست که هروقت شما اراده کنید بگن بفرمایید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
قوانین فعلی مهاجرت به امریکا واقعا ناکارآمد و کند است. الآن دارند لایحه های جدیدی را در کنگره بررسی می کنند که امیدوارم وضعیت مهاجرت را خیلی بهتر کند و انتظارهای طولانی و بی مورد را از آن حذف کنند. به نظر من بهتر است که برای هر مورد مهاجرتی از همان اول بگویند یا می شود و یا نمی شود و زمان هیچ پرونده ای هم از یک سال بیشتر طول نکشد.
من خودم دو سال برای آمدن به امریکا انتظار کشیدم و بدترین بخش آن هم بلاتکلیفی و متلک های اطرافیان بود. هر کسی که من را می دید حتی قبل از سلام می گفت ای بابا تو که هنوزم اینجایی! می گفتم یک چند ماه دیگر کارم درست می شود و می روم. بعد آنها با پوزخند می گفتند که پارسال هم که همین را می گفتی که تا چند ماه دیگر کارت درست می شود! پس چی شد؟!
من هم در حالی که لجم در می آمد سعی می کردم که خونسردی خودم را حفظ کنم و با لبخند بگویم که اشکالی ندارد حالا شما خودت را زیاد ناراحت نکن.
خوب تقصیر خودم هم بود چون اگر دهانم این قدر لق نبود و به بقال سر کوچه و حتی به آدم هایی که برای اولین بار می دیدم این قدر پز نمی دادم و نمی گفتم که من دیگر رفتنی شدم و شما ماندنی شدید دیگر این بلاها سرم نمی آمد.
مورد من هم طوری بود که داستان های مفصلی در آن وجود داشت که گفتن آن از حوصله خارج است! ولی آن قدر بدانید که وقتی ویزای خودم را گرفتم بیش از این که از رفتن به امریکا خوشحال شوم از این که از دست این هجمه ها فرار می کنم خوشحال بودم.
اگر مردم ما این وقت و انرژی و خلاقیتی را که برای سرک کشیدن به زندگی دیگران صرف می کنند در راه کسب علم و یا تولید صرف کرده بودند الآن ما یک چیزی هم آن طرف تر از قله های علم و دانش و صنعت و تکنولوژی بودیم.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
آمریکا دوران طلایی اش خیلی وقت پیش زمانی که همه در خواب بودیم به پایان رسید و آنها که استفاده کردند حالا دارند لذتش را می برند. و جالب این جاست که خیل افراد متمولی را می شناسم که به ایران بازگشته اند و ادامه کار داده اند بعضی از این افراد وا قعا American Iranian هستند چه در رفتار و چه در کار.
اولا که مجوز طبابت هیچگاه به من نمی دهند. تا دوسال هم از جیب بخورم بعد چه؟ خوب است این روزها در کلاسهای پخت کلوچه شرکت کنم و در آمریکا Candy shop افتتاح کنم؟
پیروز باشید
دوست عزیز.
هر شخصی یک تعریفی برای زندگی ایده آل برای خودش داره.
شاید اون چیزهایی که برای من معیار مهمی به حساب میاد برای شما اصلم مهم نباشه ! یا برعکس
ما اینجا نیستسم که همدیگر رو قانع کنیم که مهاجرت کنبین یا خیر.
شما هم اگر براتون واقن بی اهمییت بود به نظرم اصلن توی این سایت نمیومدی !
هرجا که هستید شاد باشید
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
http://abcnews.go.com/US/wireStory/high-...cqEHLyutnX
روز دوشنبه ۲۴ ژوئن ۲۰۱۳ دیوان عالی کشور آمریکا تصمیم به شنیدن پرونده مربوط به ( Child status protection act) حمایت فرزندانی که در موقع درخواست کارت سبز زیر سنّ ۲۱ سال بودهاند و در زمان مصاحبه به بالای سنّ ۲۱ سال رسیدهاند گرفته است
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من راجع به صحبت اين دوستمون كه از وضع فعليشون راضين و زياد تمايل به رفتن ندارند بگم بالا غيرتن همين حرفايي كه اينجا زدي تو سفارت هم جلوي افسر سفارت هم ميزني؟
دوست من مسلمه تو اين مملكتم إفرادي هستند كه پول هنگفتي ( بهتر بگيم رويايي) دارند اونم أكثرا ( نه همه ) از راه دلالي و باند بازي و ..... غيره بدست آوردن و راه به راه به بقيه أفراد درس خونده و زحمت كش جامعه پز دزدهاشون ميدن
البته به هيچ عنوان منظورم شخص شما نيست شما خودت درس خونده اي مجوز طبابت داري كلي عرض كردم ايشالله كه سوتفاهم نشه
همه ميدونن مهاجرت به يه كشور غريب با يسري مشكلات همراهه أما دوست عزيزم حقيقت اينه دريت براي من و شما اونجا فرش قرمز ( رد كارپت ) پهن نكردن أما ما براي فرار از معضلات يا بهتر بگم بحران هاي اجتماعي كه به دنبال فرصت در كشوري غير از وطن خودمون ميگرديم
من مهندس عمرانم كارشناس ارشد ميدونم وضيعت بودجه هاي عمراني در طي اين چند سال چطور بوده چقدر تعديل نيرو صورت گرفته
دستمزد ها چقدره و ... شما هم در صنف خودت ميدوني احتمالا ما چند تا دكتر بيكار داريم
خيليا هستن اينجا زندگي مرفهي دارن و به دنبال آرامش ميگردن ، آيا ما از اين آرامش برخورداريم؟
آينده من و شما به كنار ، آينده بچه هامون اينجا تضمينه من گيليم خودم از آب بيرون كشيدم بچه هام چطوره ميتونن؟ يا بازم بايد بفكر پول جيب پدرشون باشن؟
با احترام به نظر شما كه اتفاقا بسيار هم نزديك به نظر پدر بنده هم هست ما مهاجرت ميكنيم نه فقط براي كار براي آينده اي بهتر به دور از دغدغه هاي مختلف ، جايي كه به حقوق همه مردم احترام گذاشته باشه از كارگر گرفته تا پزشك فوق تخصصش
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 16:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 16:56 توسط nimmaa.)
پیروز باشید
شما منتظر ویزا هستین که تو این بحث شرکت کردین؟ اگر منتظر ویزا هستین چرا یکی به نعل میزنین یکی به میخ!!
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-27 ساعت 00:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-28 ساعت 00:01 توسط nimmaa.)
(2013-06-26 ساعت 18:45)masmori نوشته: (2013-06-26 ساعت 16:48)nimmaa نوشته: [quote='masmori' pid='364473' dateline='1372152722']
سلام خدمت همگی
پیروز باشید
شما منتظر ویزا هستین که تو این بحث شرکت کردین؟ اگر منتظر ویزا هستین چرا یکی به نعل میزنین یکی به میخ!!
فرض کنید من منتظر ویزا نیستم. شما که هستید ازجزییات و نشانه های رکود و اثر آن نه بر مهاجرین که بر خود ساکنین آنجا اطلاع دارید؟
وانگهی شنیدن نظرسایر افراد هم برایم مهم است. شاید خودم اشتباه می کنم. یا اینکه شاید بهتر باشد blindedراه بیفتم و عازم خارج شوم.
[/quot
دوست عزیز،اگر شما چشم بسته تصمیم گرفتین و حالا پشیمان شدین که آنجا مثل ایران توان پول ساختن ندارید و به خوبی مطلع هستین که صرفا" مدرک پزشکی داشتن کافی نیست و داشتن قابلیتهای گوناگون از اهمیت زیادی برخوردار است و نگران شدین ،من و تعداد زیادی از افرادی که منتظر ویزا هستن به اندازه کافی تحقیق کردیم و اطلاعات داریم و به پشتوانه توانائیهای که داریم و اشتیاق به زندگی کردن در یک کشوری که استاندارد های لازم را برای زندگی دارد، آمادگی مواجه با تمام مشکلات، مصائب و ترس از مهاجرت را داریم، هر انسانی دیدگاه متفاوتی نسبت به زندگی دارد، برای شما شغل رسمی دولتی،درآمد ایکس تومان و سفر خارجی رفتن یعنی انتهای خواسته های شما، از زندگیی که کاملا" با اطمینان در موردش صحبت میکنید و ترس از دست دادنشان
برای افرادی مثل من از اهمیت کمی برخوردار است و زندگی در یک جامعه استاندارد،مدرن،اصولی با اهمیت تر از یدک کشیدن لقب مهندس در ایران،رفتن به سفرهای داخلی،خارجی و داشتن یک زندگی مرفه اما در منزل نه در جامعه میباشد.افرادی مثل من در این تاپیک مدتها قبل تصمیم گرفته ایم و اینجا فقط و فقط در مورد چگونگی کنار آمدن با وضیعت بلاتکلیفی تا زمان اخذ ویزا تبادل نظر میکنیم. و قرار نیست با حرفهای نسنجیده برای یکدیگر ایجاد ترس،هراس و شک کنیم. با احترام تئوریهای شما در مورد مهاجرت و آنالیز وضعیت جوامع غرب حتما" برای افرادی که تصمیم قطعی نگرفتن و اقدامی نکردن مفید خواهد بود اما در تاپیک مربوط به خودش..مسلما" تئوریها و آنالیز های شما در مورد چگونگی کنار آمدن با شرایط انتظار دریافت ویزا برای من و دیگر دوستان سودمند تر خواهد بود.
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز