موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
٣.مساله كاملا شخصيه.همه اونطورى با هم برخورد نميكنن.همه ويزا يا گرين كارد رو حق طبيعى و خدادادى خودشون نميدونن
٥.بله،به چشم افسر پرونده همه ازدواج صورى دارن ميكنن و اين وظيفه ماست كه خلافش رو ثابت كنيم.ولى تا جايى كه من ميدونم كار ما اينجا سنجيدن رابطه ديگران نيست،چون اينجا وبسايت سفارت نيست.كار ما اطلاع رسانيه.به همين راحتى.درضمن ايشون ٢٠ ساله نيستن كه هنوز جوهر ديپلمشون خشك نشده برن با يه خانم ٤٠ ساله ازدواج كنن.اين آقا سى ساله ان،اين مسائل همه تاثير گذاره،بيخودى كشش ندين.
٦.دوست عزيز من نميفهمم شما چرا انقدر ميخواين اين كيس رو از حد معمول سخت تر و ترسناك تر نشون بدين.اگر شما يه نفر رو ميشناسين كه به صرف زياده خواهى خودش رابطش بهم خورده من دهها نفر رو نه فقط از كشورهاى خارجى بلكه از ايران ميشناسم كه با افراد خيلى مسن تر از خودشون ازدواج كردن و به راحتى با ارائه مدارك لازم و كافى ويزاشون رو گرفتن.اميدوارم اين آقا يه كم وبگردى كنه و به صرف حرف كسايى مثل شما پا پس بكشه.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
همسر من خیلی خوبه و از خیلی جهات امتحانشو پس داده ولی یه نکته ای که رویا جان اشاره کرد خیلی واسم جالب بود اونم منت امریکا بردنه!!! متاسفانه منم شدیدا سر این مساله با همسرم مشکل دارم و همیشه می ترسم این موضوع بزرگتر از اندازه ای که هست بشه! امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه عزیزم و تو زندگی مشترکت به ارامش برسی و احساس خوشبختی کنی.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بله عزیزان. مسئله منت گذاشتن هم بد چیزیه! خیلی زور داره بخدا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-31 ساعت 23:35)zaherbin نوشته: (2012-05-31 ساعت 23:22)elahenadafy2 نوشته: بله عزیزان. مسئله منت گذاشتن هم بد چیزیه! خیلی زور داره بخدا
اگر جاها برعكس بود چي؟
من بشخصه براي كسي كه كار نميكنه و انتظار داره ارزشي قائل نيستم.
در ضمن بدليل ترس از گرفتن طلاق بعضي اشخاص بعد گرفتن وبزا كارت هيچ وقت بخودم اجازه گرفتن نامزد از ايران نميدم
درد دل كردم ناراحت نشيد
دوست عزیز
هیچ فرقی نمیکنه چه دختر باشی چه پسر. منظور با همه بود. این هم که دخترا رو مخاطب قرار دادم واسه اینکه یه دختر خانوم اینجا درددل کرده بود.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببينيد،توى ويزاى نامزدى شما بايد ثابت كنيد كه هم ديگه رو توى دوسال گذشته ديديد و رابطه تون واقعيه.توى گرين كارد ازدواجى،شما بايد ثابت بكنين كه ازدواجتون قانونى (با ارائه سند ازدواج ) و واقعيه.مسئله اصلى شما نكته دومه.مثلا lease خونه با اسم هر دوتاتون.قبض آب،برق،گاز،تلفن با اسم هر دوتاتون ( تو امريكا و اكثر كشورها ميشه اين قبض ها رو شريكى و با اسم دو نفر كرد.)،اسم شما به عنوان بيمه شده توسط خانومتون.مشكل اساسى شما تهيه مدركه.نامزد شما ميتونه بياد يه چند وقت ايران زندگى كنه يا شما ميتونين يه چند وقت برين كشور ثالثى زندگى كنين كه مدرك تهيه كنين؟ اكثر وكيلاى كه پيشنهاد ازدواج و رفتن از اون طريق رو ميكنن چيزه زيادى بارشون نيست.من پيشنهاد ميكنم هم شما هم نامزدتون خودتون اطلاعات جمع كنين و يه زره سايت هاى انگليسى زبان مهاجرت رو بگردين كه اگر وكيلتون تو زرد از اب دراومد بتونين تا دير نشده بفهمين.درسته كه گرين كارت ازدواجى براى كشورهاى به قول اونها high fraud راه مطمئن تريه،ولى جور كردن مدرك به خصوص واسه ساكنين كشورهاى خاورميانه با توجه به قوانين و شرع و غيره همچين راحت نيست