موضوعها: 0
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
این تاپیک خیلی خاک خورده....لطفا دوستانی که بیشتر از یکساله ام ریکا هستید بیاید این تاپیک رو رونق ببخشید :-D حتی یه توضیح مختصر هم میتونه ببرای ما که هیچ دیدد واقعی نداریم مفید باشه :-D
انگار دوستانی که میرند انقدر درگیر و پرمشغله میشند که دیگه اینجاها پیداشون نمیشه...
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
ادامه بدید این تاپیک رو
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه دوستان. من بعد از چند سال به این گروه برگشتم. اون موقع در ایران بودم و الان در امریکا هستم. تجربه های زیادی پیدا کردم و می تونم در اخبیار دوستان قرار بدم. الان چهار ساله که توی امریکا هستم. تقریبا بدون اینکه از ایران پول زیادی بیارم تونستم یه آپارتمان متوسط توی جای خوب بخرم. کار دارم و بسیار راضی هستم. خوشحال می شم اگه بتونم کمکی بکنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-06-24 ساعت 03:13)mosh نوشته: درود بر همه دوستان. من بعد از چند سال به این گروه برگشتم. اون موقع در ایران بودم و الان در آمریکا هستم. تجربه های زیادی پیدا کردم و می تونم در اخبیار دوستان قرار بدم. الان چهار ساله که توی آمریکا هستم. تقریبا بدون اینکه از ایران پول زیادی بیارم تونستم یه آپارتمان متوسط توی جای خوب بخرم. کار دارم و بسیار راضی هستم. خوشحال می شم اگه بتونم کمکی بکنم.
سلام
میشه لطفا برای ما که بچه کوچیک داریم و البته یک دختر 8 ساله و رشتمون عمران و برق هست راهنمایی کنید کدام شهر در کدام ایالت از همه نظر مناسبتره؟....ممنون
شماره کیس: 2017AS44XX
تاریخ رویت قبولی:06 MAY
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc
تاریخ ارسال فرم: 28 may
تاریخ مصاحبه: 14march
نتیجه: AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
,واقعا از تک تک بچه ها بخاطر حسن نیت و فروتنی و بی آلایش بودنشون تشکر می کنم خیلی بهتر از تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت هستن رک و نرمال اونجا جنگه!!!
[/quote]
میزان بسیار کم استقبال از این موضوع نشان دهنده چیست؟ درطی شش سالی که موضوع فعاله کلا چهارصفحه هم نشده؟؟