موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-30 ساعت 00:40)parsy631 نوشته: (2012-04-29 ساعت 18:32)montazer59 نوشته: (2012-04-29 ساعت 16:28)poone59 نوشته: کسانی که از بانک صادرات موجودی حساب گرفتن می شه به من بگین دقیقا روزی که رفتین شعبه چه درخواستی دادین و اینکه مراحلش چطور بود و چند روز طول کشید تا به دستتون برسه اون گواهی؟ یه توضیح کامل و جامع بدین لطفا که من بدونم چند روز قبل از مصاحبه و چطور اقدام کنم. مرسی
سلام
ما صبح رفتیم بانک و درخواست نامه تمکن مالی دادیم. البته شعبه ای که توش افتتاح حساب کرده بودیم. و اونا یه نامه موجودی (به فارسی) به ما دادن و گفتن باید بریم ساختمان سپهر واقع در خیابان سمیه (ایستگاه مترو طالقانی). ما همون روز رفتیم ساختمان سپهر بخش امور خارجه و تقریبا نیم ساعت طول کشید و نامه موجودی ترجمه شده که در اون نرخ دلار روز (نرخ دولتی 1226) و ارزش موجودی به ریال و دلار توش قید شده بود، بهمون دادند. در کل راحت بود و توی 3-4 ساعت کارمون انجام شد . فقط ترجمه نامه در ساختمان سپهر یه کم وقتگیر بود. چون ما یه نامه هم از بانک ملی گرفتیم که کلا یک ربع بیشتر طول نکشید و توی همون شعبه نامه ترجمه شده را بهمون دادن.
مرسی از این اطلاع رسانی خوبتون . یعنی بانک ملی خود شعبه نامه انگلیسی داد؟
سلام
بله. بانک ملی همون روز در خود شعبه، نامه انگلیسی داد. اونم فقط 15 دقیقه طول کشید. خودمونم تعجب کردیم از سرعتشون
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
تکمن مالی بین 20 تا 25 هزار دلار به نرخ دلار آزاد
این نقل قول مستقین از آفیسر سفارته
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ک سئوال فوری.به نظر شما نوع حساب که پول به ان می ریزیم مهمه یا نه؟؟؟؟؟ مثلا حساب جاری یا پس انداز کوتاه مدت ویا پس انداز بلند مدت؟؟؟؟؟؟؟ چون در حساب جاری چندین سال سابقه داریم ولی پس انداز کوتاه مدت چند روزه که حساب را باز کرده ایم؟؟؟؟ از نظر سابقه حساب و زمان افتتاح ان اهمییت دارد یا نه ؟؟؟؟؟لطفا کمک کنید و جواب را سریع بدید به خیلی ها کمک میتونه بشه....
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-01 ساعت 08:32)bahbah نوشته: ک سئوال فوری.به نظر شما نوع حساب که پول به ان می ریزیم مهمه یا نه؟؟؟؟؟ مثلا حساب جاری یا پس انداز کوتاه مدت ویا پس انداز بلند مدت؟؟؟؟؟؟؟ چون در حساب جاری چندین سال سابقه داریم ولی پس انداز کوتاه مدت چند روزه که حساب را باز کرده ایم؟؟؟؟ از نظر سابقه حساب و زمان افتتاح ان اهمییت دارد یا نه ؟؟؟؟؟لطفا کمک کنید و جواب را سریع بدید به خیلی ها کمک میتونه بشه....
سلام به شما همسفر عزیز
تا اونجایی که من میدونم نوع حساب مهم نیست. ما که مدارکمونو دیروز پست کردیم با 2تا موجودی حساب قرضالحسنه. ایشالا که موفق باشین.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
20 تا 25 هزار دلار؟؟؟؟ شوخی میکنن؟؟؟
من یک سند خونه+7000 دلار حساب ارزی+9میلیون حساب بانکی دارم، کمه؟
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب مهاجر سرا ......یک تجربه نه چندان دلچسب اما تامل بر انگیز بخصوص برای برندگان 2013...که انشااله قبول می شوند.برنامه ریزی درستی داشته باشند.
اسپانسر ما اولش خودش شروع کرد . بدون اینکه ما در خواستی داشته باشیم .البته ما دوستی 33 ساله داشتیم .....ان هم توی امریکا .گفت هر کاری داشته باشید از من بخواهید براتون با کمال میل انجام میدم . اما جر زد و ان هم چه جر زدنی ؟؟؟؟.........که ما را حسابی دمق کرد......خوب اشکالی نداره.......توی این دنیا همه نوع دوست و رفیقی بوده...هست ...و خواهد بود.تا شانس هر کسی چی باشد....البته زمانی که ایشون گفت نمیتونم خیلی دیگه دیر شده بود
ما شانس اوردیم وبدون توجه به صحبتهای این دوستمون با برنامریزی قبلی پول تهیه کردیم ....و با راهنمایی های بچه های خوب و با معرفت مهاجر سرا اماده شده ایم ...امیوارم که هم ما و هم تمامی دوستان مهاجر سرا موفق بشویم و ویزا بگیریم.
هر چند من ادم بد بینی نیستم.اما خواستم بگم بیشتر رو خودتون حساب کنید و برای اسپانسر روی دوستان خودتون (چه قدیم یا جدید ) با تامل و شناخت بیشتر حساب باز کنید.تا نظر دیگر دوستان چه باشد.؟؟؟؟؟ متشکرم موفق باشید.........................................................
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
همون اول تاپیک من به همه گفته بودم زیاد روی اسپانسر حساب باز نکنید و موجودیتون رو جور کنید. اسپانسری مسئولیت زیادی برای طرف میاره پس تا امکانش هست موجودیتون رو اوکی کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستاني كه به درد ما مبتلا هستند يعني بي اسپانسري و تكاپو براي پر كردن حساب
اخه مشكل ما شهرستاني ها كه تموم شدني نيست. طبق سفارش دوستان تصميم گرفتيم اول پول هامون رو بريزيم به حساب من بعد در همان روز يك پرينت بگيريم و مقداري از پول رو برداريم و بريزيم حساب همسرم. ديروز رفتم كه درخواست بدم فرمودند چون پرينت از تهران چاپ و مهر ميشه و پست ميشه بايد صبر كنم تا پرينت موجودي من بياد بعد پول رو به حساب همسرم بريزيم و مجددا براي ايشون درخواست بديم.
حالا سوالم اينه به نظر شما مشكلي نباشه روز مصاحبه نگن چرا پرينت ها رو با چند روز تفاوت گرفتين؟ راستش هر چي تلاش كرديم بيشتر از 32 ميليون جور نشد. ضمنا يه سند خانه هم داريم.
لطفا نظر بديد.ممنونم
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من به سفارت ایمیل زدم در مورد گواهی مالی برای ۲ نفر به بالا
جواب دادن که فقط گواهی شخص اصلی کافی است و برای هر نفر وابسته فقط یک کپی از اصل مدرک بانکی شخص اصلی ارسال شود
شماره کیس: 2012AS0004XXXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Dec 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 2012 June
تاریخ مصاحبه:End of June
تعداد: سه نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-02 ساعت 09:04)كاميلا نوشته: سلام خدمت همه دوستاني كه به درد ما مبتلا هستند يعني بي اسپانسري و تكاپو براي پر كردن حساب
اخه مشكل ما شهرستاني ها كه تموم شدني نيست. طبق سفارش دوستان تصميم گرفتيم اول پول هامون رو بريزيم به حساب من بعد در همان روز يك پرينت بگيريم و مقداري از پول رو برداريم و بريزيم حساب همسرم. ديروز رفتم كه درخواست بدم فرمودند چون پرينت از تهران چاپ و مهر ميشه و پست ميشه بايد صبر كنم تا پرينت موجودي من بياد بعد پول رو به حساب همسرم بريزيم و مجددا براي ايشون درخواست بديم.
حالا سوالم اينه به نظر شما مشكلي نباشه روز مصاحبه نگن چرا پرينت ها رو با چند روز تفاوت گرفتين؟ راستش هر چي تلاش كرديم بيشتر از 32 ميليون جور نشد. ضمنا يه سند خانه هم داريم.
لطفا نظر بديد.ممنونم
سلام. من رفتم بانک صادرات همچین جوابی دادن اما بانک رفاه گفت مشکلی نیست و من فرداش پول رو از حساب برداشتم. بعضی شعبه ها میخوان الکی پول مردم رو چند روز بیشتر در حساب داشته باشند. در ضمن فکر میکنم 32 تومان برای 2 نفر کافی باشه. فقط وقتی افسر پرسید کدام شهر میرید شهرهای گران را نام نبرید. یک شهر ارزان قیمت اسم ببرید.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
پدرم به یکی از دوستان 50 سالمون در آمریکا تماس گرفت که فلانی، بچم میخواد بیاد اونجا حواش رو داشته باش. در ضمن این فرم اسپانسر رو هم پر کن و برامون بفرست.
من هم خوشحال که یک یار و یاور قدیمی داریم. ایول
آقا بعد از 1 هفته نامه نگاری جوابمون رو با ایمیل داد. فقط نوشته بود
sorry. I cant do it.
فکر کن بعد از 50 سال رفاقت فقط در 5 کلمه.
بابام بنده خدا فقط نگاه میکرد ایمیل رو و هیچی نمی گفت.
اما من خوشحالم. اگر خدا بخواد میریم و منت کسی رو هم نمیکشیم. اگر هم نخواست راضی هستیم به رضایش. بچه های مهاجر سرا هم هستند که با هم درددل کنیم و به هم کمک کنیم. بدون اینکه 50 سال هم رو بشناسیم.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-03 ساعت 19:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-03 ساعت 19:37 توسط jahan_roone.)
(2012-05-03 ساعت 19:25)behrooz ramezani نوشته: سلام بچه ها
پدرم به یکی از دوستان 50 سالمون در آمریکا تماس گرفت که فلانی، بچم میخواد بیاد اونجا حواش رو داشته باش. در ضمن این فرم اسپانسر رو هم پر کن و برامون بفرست.
من هم خوشحال که یک یار و یاور قدیمی داریم. ایول
آقا بعد از 1 هفته نامه نگاری جوابمون رو با ایمیل داد. فقط نوشته بود
sorry. I cant do it.
فکر کن بعد از 50 سال رفاقت فقط در 5 کلمه.
بابام بنده خدا فقط نگاه میکرد ایمیل رو و هیچی نمی گفت.
اما من خوشحالم. اگر خدا بخواد میریم و منت کسی رو هم نمیکشیم. اگر هم نخواست راضی هستیم به رضایش. بچه های مهاجر سرا هم هستند که با هم درددل کنیم و به هم کمک کنیم. بدون اینکه 50 سال هم رو بشناسیم.
بچه ها به خودتون متکی باشید و به هر کسی رو نندازید.
ما که هر کاری کردیم نتونستیم یه اسپانسر پیدا کنیم. هر کی یه بهونه میاره.
بی خیال
(2012-05-03 ساعت 19:08)behrooz ramezani نوشته: (2012-05-02 ساعت 09:04)كاميلا نوشته: سلام خدمت همه دوستاني كه به درد ما مبتلا هستند يعني بي اسپانسري و تكاپو براي پر كردن حساب
لطفا نظر بديد.ممنونم
سلام. من رفتم بانک صادرات همچین جوابی دادن اما بانک رفاه گفت مشکلی نیست و من فرداش پول رو از حساب برداشتم. بعضی شعبه ها میخوان الکی پول مردم رو چند روز بیشتر در حساب داشته باشند. در ضمن فکر میکنم 32 تومان برای 2 نفر کافی باشه. فقط وقتی افسر پرسید کدام شهر میرید شهرهای گران را نام نبرید. یک شهر ارزان قیمت اسم ببرید.
دوست گرامی
یه چند شهر ارزان قیمت تو تگزاس سراغ دارید؟
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش