موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-03 ساعت 19:35)jahan_roone نوشته: (2012-05-03 ساعت 19:25)behrooz ramezani نوشته: سلام بچه ها
پدرم به یکی از دوستان 50 سالمون در آمریکا تماس گرفت که فلانی، بچم میخواد بیاد اونجا حواش رو داشته باش. در ضمن این فرم اسپانسر رو هم پر کن و برامون بفرست.
من هم خوشحال که یک یار و یاور قدیمی داریم. ایول
آقا بعد از 1 هفته نامه نگاری جوابمون رو با ایمیل داد. فقط نوشته بود
sorry. I cant do it.
فکر کن بعد از 50 سال رفاقت فقط در 5 کلمه.
بابام بنده خدا فقط نگاه میکرد ایمیل رو و هیچی نمی گفت.
اما من خوشحالم. اگر خدا بخواد میریم و منت کسی رو هم نمیکشیم. اگر هم نخواست راضی هستیم به رضایش. بچه های مهاجر سرا هم هستند که با هم درددل کنیم و به هم کمک کنیم. بدون اینکه 50 سال هم رو بشناسیم.
بچه ها به خودتون متکی باشید و به هر کسی رو نندازید.
ما که هر کاری کردیم نتونستیم یه اسپانسر پیدا کنیم. هر کی یه بهونه میاره.
بی خیال
(2012-05-03 ساعت 19:08)behrooz ramezani نوشته: (2012-05-02 ساعت 09:04)كاميلا نوشته: سلام خدمت همه دوستاني كه به درد ما مبتلا هستند يعني بي اسپانسري و تكاپو براي پر كردن حساب
اخه مشكل ما شهرستاني ها كه تموم شدني نيست. طبق سفارش دوستان تصميم گرفتيم اول پول هامون رو بريزيم به حساب من بعد در همان روز يك پرينت بگيريم و مقداري از پول رو برداريم و بريزيم حساب همسرم. ديروز رفتم كه درخواست بدم فرمودند چون پرينت از تهران چاپ و مهر ميشه و پست ميشه بايد صبر كنم تا پرينت موجودي من بياد بعد پول رو به حساب همسرم بريزيم و مجددا براي ايشون درخواست بديم.
حالا سوالم اينه به نظر شما مشكلي نباشه روز مصاحبه نگن چرا پرينت ها رو با چند روز تفاوت گرفتين؟ راستش هر چي تلاش كرديم بيشتر از 32 ميليون جور نشد. ضمنا يه سند خانه هم داريم.
لطفا نظر بديد.ممنونم
سلام. من رفتم بانک صادرات همچین جوابی دادن اما بانک رفاه گفت مشکلی نیست و من فرداش پول رو از حساب برداشتم. بعضی شعبه ها میخوان الکی پول مردم رو چند روز بیشتر در حساب داشته باشند. در ضمن فکر میکنم 32 تومان برای 2 نفر کافی باشه. فقط وقتی افسر پرسید کدام شهر میرید شهرهای گران را نام نبرید. یک شهر ارزان قیمت اسم ببرید.
دوست گرامی
یه چند شهر ارزان قیمت تو تگزاس سراغ دارید؟
سلام بر شما
تگزاس کلا جزو ایالات ارزون به حساب مییاد. هر شهری که بگی خوبه. شرق و مخصوصا غرب آمریکا گرونه. ایالات مرکزی بهتره. در منهتن نیوروک یک اتاق 3*4 به صورت اشتراکی در یک خونه 1000 دلار. اما در شهرهای ارزون یک آپارتمان 1 خوابه 600-800 دلار.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
می بینم که بازار نامردی و جازدن اسپانسرها داغ داغه...
بچه های بی اسپانسر نگران نباشید... فقط دنبال جور کردن پول برای یک روز باشید...
ورود به آمریکا: 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوب مهاجرسرا. یه سوال از بچه هایی که پرینت تمکن مالی از بانک گرفتن، این گواهی تمکن مالی حاوی چه مطالبیه؟ آیا توی این گواهی چیزی مثل خطاب به سفارت خاصی نوشته شده؟ این برای ما خیلی مهمه که بدونیم آیا این خطاب توش هست یا نه؟ ممنون
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-04 ساعت 15:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-04 ساعت 15:03 توسط faranak.n.)
(2012-05-04 ساعت 13:51)s$s نوشته: سلام دوستای خوب مهاجرسرا. یه سوال از بچه هایی که پرینت تمکن مالی از بانک گرفتن، این گواهی تمکن مالی حاوی چه مطالبیه؟ آیا توی این گواهی چیزی مثل خطاب به سفارت خاصی نوشته شده؟ این برای ما خیلی مهمه که بدونیم آیا این خطاب توش هست یا نه؟ ممنون
خیر...فقط مشخصات حساب شما توش هست..من از بانک پارسیان گرفتم که قیمت روز دلار دولتی رو هم زیرش زده همین..مخاطب نداره
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-04 ساعت 16:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-04 ساعت 17:03 توسط Hediyeh.)
(2012-05-02 ساعت 09:04)كاميلا نوشته: سلام خدمت همه دوستاني كه به درد ما مبتلا هستند يعني بي اسپانسري و...
با سلام
کامیلای عزیز این نگرانی رو منهم داشتم ولی با توجه به پیگیریهایی که انجام دادم دیدم این موضوع مثل اینکه مشکل ساز نیست و شما با خیال راحت میتونید با این مبلغ برای خودتون و همسرتون جداگانه و با فاصله زمانی پرینت حساب تهیه کنید. البته من موجودی دو نفرمون رو یکی نگرفتم! یعنی با مبالغ متفاوت پرینت گرفتم. تا کمتر شبهه ایجاد کنه!
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
به نظرتون از سند یه روزگاری استفاده می کنن؟ مثلاً اگه اونجا یه مشکل مالی پیش بیاد ، اونوقت از سند استفاده می کنن؟
من خونه پدرم قیمت گذاری شده 90 میلیون با سند 6 دانگ. یه باغم داریم اونم حدوداً 40 میلیون.ولی موجودی خود من فقط 5 میلیونه تو بانک صادرات.
با این اوصاف امیدی به رفتن داشته باشم یا نه؟؟ و اگه رفتنی شدم خطری سند خونه بابامو تهدید می کنه یا نه؟ متشکرم از لطف همتون.
مرض عادی میشه واسه جماعت بیمار..
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-04 ساعت 17:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-04 ساعت 17:35 توسط faranak.n.)
(2012-05-04 ساعت 17:26)leyli chikago نوشته: سلام به همگی
به نظرتون از سند یه روزگاری استفاده می کنن؟ مثلاً اگه اونجا یه مشکل مالی پیش بیاد ، اونوقت از سند استفاده می کنن؟
من خونه پدرم قیمت گذاری شده 90 میلیون با سند 6 دانگ. یه باغم داریم اونم حدوداً 40 میلیون.ولی موجودی خود من فقط 5 میلیونه تو بانک صادرات.
با این اوصاف امیدی به رفتن داشته باشم یا نه؟؟ و اگه رفتنی شدم خطری سند خونه بابامو تهدید می کنه یا نه؟ متشکرم از لطف همتون.
سند خونه پدرتون به درد شما نمی خوره مگر اینکه به نام شما بشه...شما هرچی می برید باید به نام خودتون باشه!
البته حتی اگه به نام هم بکنید باید سعی کنید مبلغ موجودیتون رو ببرید بالاتر 5 میلیون خیلی کمه..چون پول نقد ارزش بیشتری از سند داره
قرض بگیرید از کسی شده 24 ساعت قرض بگیرید برید پرینت حساب بگیرید و باز برگردونید به صاحبش!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-04 ساعت 17:30)faranak.n نوشته: (2012-05-04 ساعت 17:26)leyli chikago نوشته: سلام به همگی
سند خونه پدرتون به درد شما نمی خوره مگر اینکه به نام شما بشه...شما هرچی می برید باید به نام خودتون باشه!
البته حتی اگه به نام هم بکنید باید سعی کنید مبلغ موجودیتون رو ببرید بالاتر 5 میلیون خیلی کمه..چون پول نقد ارزش بیشتری از سند داره
قرض بگیرید از کسی شده 24 ساعت قرض بگیرید برید پرینت حساب بگیرید و باز برگردونید به صاحبش!
سلام. منم فکر میکنم تا جایی که امکان داره از دوستان برای 1 شب پول قرض کنید. مابقی رو هم از کسانی که پول با بهره میدن بگیرید. با درصد بیشتر اما برای کمتر از یک ماه. امیدوارم خدا کمک کنه هم شما رو و هم من رو و هم همه کسانی رو که دارن تلاش میکنن برای رفتن
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز،
من یک سری سوال دارم که متاسفانه هرچی گشتم نتونستم جای مناسبی براش پیدا کنم پس خواهش می کنم منو ببخشید اگر جای اشتباهی دارم می پرسمشون.
1- فامیل های ما متاسفانه حاضر نیستند ریسک کنند، حتی دیگر تلفنشون رو هم برنمی دارند. آیا 50-60 میلیون توی بانک می تونه کار رو راه بندازه یا خیر؟ من سند خونه هم به نامم هست.
2- بنده دانشجو هستم و در حال حاضر خارج از کشور مشغول به درس خواندم می باشم. اینجا نمراتم خیلی بالاست و مشمول بورسیه هم شدم ولی نمرات دیپلم و پیش دانشگاهیم تعریفی نیست آیا با توجه به اینکه سابقه کار ندارم ممکن است که ریجکت بشم؟
3- آیا در صورت دریافت ویزا قادر خواهم بود ادامه واحد های دانشگاهیم رو به آمریکا منتقل کنم و مدرک رو از آنجا دریافت کنم؟
4- آیا نیاز است که فرم تمکین مالی به تایید وزارت امور خارجه برسه؟
5- آیا کسی بوده که دانشجو بوده باشه با 21 22 سال سن و با شرایط مشابه بنده و قادر به دریافت ویزا شده باشه؟
با سپاس فراوان
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-06 ساعت 14:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-06 ساعت 14:31 توسط mitr.p.)
(2012-05-05 ساعت 15:56)MPU نوشته: (2012-04-30 ساعت 14:37)3rip نوشته: تکمن مالی بین 20 تا 25 هزار دلار به نرخ دلار آزاد
این نقل قول مستقین از آفیسر سفارته
منظور شما اینه که آفیسر هر روز مظنه رو در میآره؟اگه اشتباه نکنم شما در سفرنامتون هم ذکر کرده بودین که در فرودگاه از هر 10 نفر مسافر آقا کارت سربازی 8 نفر رو چک میکردند که اینو من از هر کی در مهاجرسرا و غیر مهاجرسرا که اخیرا سفر خارجی داشته پرسیدم ابراز بی اطلاعی می کردند!!
دقیقا افیسر مظنه رو میدونه و حساب میکنه.
برای ما که به ریال براش تمکن برده بودیم.....اونجا گفت این مبلغ شما ، میشه ....دلار ما!!!
پس پر بار تر برید بچه ها
(2012-05-05 ساعت 22:17)noname12 نوشته: سلام دوستان عزیز،
من یک سری سوال دارم که متاسفانه هرچی گشتم نتونستم جای مناسبی براش پیدا کنم پس خواهش می کنم منو ببخشید اگر جای اشتباهی دارم می پرسمشون.
1- فامیل های ما متاسفانه حاضر نیستند ریسک کنند، حتی دیگر تلفنشون رو هم برنمی دارند. آیا 50-60 میلیون توی بانک می تونه کار رو راه بندازه یا خیر؟ من سند خونه هم به نامم هست.
2- بنده دانشجو هستم و در حال حاضر خارج از کشور مشغول به درس خواندم می باشم. اینجا نمراتم خیلی بالاست و مشمول بورسیه هم شدم ولی نمرات دیپلم و پیش دانشگاهیم تعریفی نیست آیا با توجه به اینکه سابقه کار ندارم ممکن است که ریجکت بشم؟
3- آیا در صورت دریافت ویزا قادر خواهم بود ادامه واحد های دانشگاهیم رو به آمریکا منتقل کنم و مدرک رو از آنجا دریافت کنم؟
4- آیا نیاز است که فرم تمکین مالی به تایید وزارت امور خارجه برسه؟
5- آیا کسی بوده که دانشجو بوده باشه با 21 22 سال سن و با شرایط مشابه بنده و قادر به دریافت ویزا شده باشه؟
با سپاس فراوان
1- فامیل رو بی خیال شو...بله .به دلار میشه حدود 25-30 هزار تا..بسه.سند هم بده ترجمه.کافیه.منت کسی رو هم نکش...خیالت راحت
2- نه ریجکت نمیشی.اونا میگن تا حداقل دیپلم داشته باش....یا یه جایی کار داشته باشی...فقط برای اینکه یه ادم بیکار و تن پروز رو راه ندن امریکا.همین
به نمره هم کار ندارن.مگه میخوای بری برا دانشگاه مصاحبه بدی؟؟
3- نامه بانک رو بده شعبه بین املل خودشون به انگلسیس مهر میدن.همون بسه
4- به دانشجویی ربط نداره.فقط اگه رشته ات خطر ناک نباشه و کار خاصی نکنی..انشالله بعد از مدت کلیرنس تو هم ویزا میگیری
مبارک باشه
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-06 ساعت 19:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-06 ساعت 19:41 توسط hoda2012.)
(2012-05-06 ساعت 15:02)parsy631 نوشته: دوستان عزیز
با توجه به اینکه در پست های مختلف مرتبا راجع به سقف موجودی برای کفایت تمکن سئوال می شود خواهشمندم به صفحه 13 فایل پیوست که برای ویزاهای مهاجرتی از سایت سفارت ایالات متحده در آنکارا برداشته شده توجه بفرمایید. در این فایل بسته به تعداد افراد خانواده میزان موجودی را برحسب دلار اعلام کرده. الته طبیعی است که این مبلغ برای 2012 باید کمی بیشتر باشد ولی به هر حال مرجع خیلی مطمئنی است.
http://uplod.ir/dp5hetqswmwa/iv_instruct...11.pdf.htm
سلام
من نمی دونم منبع این لینک از کجاست ولی این لینکی که من دارم مال اداره سلامت و خدمات انسانی ایالات متحده هست که یه سایت دولتیه و خط فقر رو در سال 2012 نشون میده ، حالا مقدار تمکن مالی لازم جهت تائید شدن افراد چند درصد بالاتر از این خط فقر باید باشه ، نمی دونم
تو سایتش سالهای قبلی رو هم میشه دید
http://aspe.hhs.gov/poverty/12poverty.shtml
راستی کسی میدونه منظور از این صفحه چیه؟
http://www.extension.umn.edu/resourceman...binder.pdf
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر سرایی یک سوال داشتم در مورد نامه تمکن مالی
می خواستم بدونم گرفتن نامه تمکن مالی چند روز کاری طول میکشه و اینکه میشه از بانک درخواست 2 نسخه کرد تا یکی رو با پست بفرستیم وان یکی رو برای اطمینان همراه داشته باشیم پیشاپیش از همکاری شما ممنونم
مهاجر سرایی ها همشون ویزا میگیرن
شماره کیس : 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
کنسولگری: ANK
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" دریافت ایمیل: 19 April
" مصاحبه : 14 june
" دریافت کلیرنس:
" دریافت وبزا:
" ورود به آمریکا : حضور مهمه ولی از همه مهمتر هدف داشتن
شماره کیس: 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
کنسولگری: ANK
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" مصاحبه : 14 june
" دریافت کلیرنس:31 july
" دریافت وبزا:AUG 23 2012
بين ماندن ونماندن سهم آدمها زمين شد
ما اسير انتخابيم خودمون خواستيمو اين شد
به اميد موفقيت همه دوستان
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-06 ساعت 22:15)djsaeed نوشته: سلام دوستان مهاجر سرایی یک سوال داشتم در مورد نامه تمکن مالی
...
با سلام
اگر به شعبه ی ارزی بانک مراجعه کنید یکساعته بهتون میدن. دقت بفرمایید بانکی که شعبه ارزی داشته باشه نه باجه ارزی ( یا واحد ارزی ). در غیر اینصورت شما باید درخواست رو روز قبل بدید تا فرداش بهتون تحویل بدن. در مورد تعداد هم شما تعداد مورد نظر رو تو برگه درخواست وارد میکنید و هزینه اش رو هم پرداخت میکنید و براتون صادر میشه.
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس