کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
(2012-05-06 ساعت 19:40)hoda2012 نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 15:02)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
با توجه به اینکه در پست های مختلف مرتبا راجع به سقف موجودی برای کفایت تمکن سئوال می شود خواهشمندم به صفحه 13 فایل پیوست که برای ویزاهای مهاجرتی از سایت سفارت ایالات متحده در آنکارا برداشته شده توجه بفرمایید. در این فایل بسته به تعداد افراد خانواده میزان موجودی را برحسب دلار اعلام کرده. الته طبیعی است که این مبلغ برای 2012 باید کمی بیشتر باشد ولی به هر حال مرجع خیلی مطمئنی است.
http://uplod.ir/dp5hetqswmwa/iv_instruct...11.pdf.htm

سلام
من نمی دونم منبع این لینک از کجاست ولی این لینکی که من دارم مال اداره سلامت و خدمات انسانی ایالات متحده هست که یه سایت دولتیه و خط فقر رو در سال 2012 نشون میده ، حالا مقدار تمکن مالی لازم جهت تائید شدن افراد چند درصد بالاتر از این خط فقر باید باشه ، نمی دونم
تو سایتش سالهای قبلی رو هم میشه دید

http://aspe.hhs.gov/poverty/12poverty.shtml

راستی کسی میدونه منظور از این صفحه چیه؟

http://www.extension.umn.edu/resourceman...binder.pdf

دوست عزیز
اگر فایل را باز کنید منبع آن پیدا است . این دستورالعمل نحوه اقدام متقاضیان ویزاهای مهاجرتی در سفارت آمریکا در آنکارا است . این جدول از این حیث مناسب است که عملا با توجه به تعداد افراد متقاضی می توان از آن استفاده کرد . اطلاعات ان نیز میانگینی از کل ایالات است و مراجعین را از جستجوی اطلاعات تک تک ایالات بی نیاز می کند. به نظرم جدول بدی نیست .
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hoda2012 ، shkhmo ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستان کسی هست بدون اسپانسر و سند مالکیت و فقط با حساب بانکی (مثلا در حد 20000دلار) کارش رو پیش برده باشه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-05-06 ساعت 23:38)parsy631 نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 19:40)hoda2012 نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 15:02)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
با توجه به اینکه در پست های مختلف مرتبا راجع به سقف موجودی برای کفایت تمکن سئوال می شود خواهشمندم به صفحه 13 فایل پیوست که برای ویزاهای مهاجرتی از سایت سفارت ایالات متحده در آنکارا برداشته شده توجه بفرمایید. در این فایل بسته به تعداد افراد خانواده میزان موجودی را برحسب دلار اعلام کرده. الته طبیعی است که این مبلغ برای 2012 باید کمی بیشتر باشد ولی به هر حال مرجع خیلی مطمئنی است.
http://uplod.ir/dp5hetqswmwa/iv_instruct...11.pdf.htm

سلام
من نمی دونم منبع این لینک از کجاست ولی این لینکی که من دارم مال اداره سلامت و خدمات انسانی ایالات متحده هست که یه سایت دولتیه و خط فقر رو در سال 2012 نشون میده ، حالا مقدار تمکن مالی لازم جهت تائید شدن افراد چند درصد بالاتر از این خط فقر باید باشه ، نمی دونم
تو سایتش سالهای قبلی رو هم میشه دید

http://aspe.hhs.gov/poverty/12poverty.shtml

راستی کسی میدونه منظور از این صفحه چیه؟

http://www.extension.umn.edu/resourceman...binder.pdf

دوست عزیز
اگر فایل را باز کنید منبع آن پیدا است . این دستورالعمل نحوه اقدام متقاضیان ویزاهای مهاجرتی در سفارت آمریکا در آنکارا است . این جدول از این حیث مناسب است که عملا با توجه به تعداد افراد متقاضی می توان از آن استفاده کرد . اطلاعات ان نیز میانگینی از کل ایالات است و مراجعین را از جستجوی اطلاعات تک تک ایالات بی نیاز می کند. به نظرم جدول بدی نیست .

سلام
من نشستم فایلی رو که شما معرفی کردین رو با فایل خط فقر سال 2011 مقایسه کردم فرقش تو اینه که تمام اعدادی که واسه خط فقر ذکر شده رو یک پله بالاتر آورده و مثلاً اگه خط فقر واسه یه خونواده 4 نفره 22350$ تعریف شده ، میزان تمکن مالی رو 26170$ درخواست کرده که مال یه خونواده 5 نفره هست
ولی زیر جدول یه نت اضافه کرده که این مال کسانی هست که میخوان از فرم های I-864 , I-864EZ , I-134 استفاده کنن
من از جدول شما اینطور نتیجه گیری کردم که:
اگه شخصی بخواد از اسپانسر جهت حمایت مالی استفاده کنه ، اسپانسرش باید شرایط زیر رو داشته باشه:
مثال:
اسپانسر یه خونواده 4 نفری داره و میخواد یه خونواده 3 نفری رو ساپورت کنه:
تمکن مالی اسپانسر جهت خونواده خودش: 26170$
تمکن مالی اسپانسر جهت حمایت خونواده 3 نفری: 14710$ + (2 * 3740$) = 22190$ (که این 3740$ رو هم از افزایش به ازای هرنفر در سال 2010 آورده)
کل تمکن مالی اسپانسر جهت خونواده خودش و خونواده جدید (جمعاً 7 نفر): 26170$ + 22190$ = 48360$
(............ تمامی اعداد برای سال 2011 محاسبه شده است .............)
دوستان و با تجربه ها نظرشون چیه؟
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: كاميلا ، parsy631 ، honey62 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
بچه ها تا حالا كسي بوده كه 2 تا گواهي تمكن مالي براي خودش و همسرش برده باشه ولي در تاريخ هاي متفاوت؟ومشكلي از طرف افيسر پيش نيومده باشه؟
من ميترسم افيسر بگه چرا براي خود و همسرتون در تاريخ هاي متفاوت پرينت موجودي گرفتين.؟
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-07 ساعت 07:48)3rip نوشته:  
(2012-05-05 ساعت 15:56)MPU نوشته:  [quote='3rip' pid='165848' dateline='1335780460']
تکمن مالی بین 20 تا 25 هزار دلار به نرخ دلار آزاد
این نقل قول مستقین از آفیسر سفارته

منظور شما اینه که آفیسر

3rip جان من یک عذر خواهی اساسی بهت بدهکارم. متن خودم رو دوباره خوندم و از اینکه این برداشت را ازش میشه کرد جدا متاسف شدم و اونو حذف کردم. منظور من فقط این بود که در مواردی مثل کارت معافیت( که اگه بچه ها بدهند تمدید دیگه اونو تا مصاحبه نخواهند داشت) و موجودی بانکی (که قطعا در هر شرایطی سعی خواهند کرد بیشترین موجودی رو جمع آوری کنند) استرس بیشتری وارد نشه.
موفق باشی رفیق
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، frz61 ، Hediyeh ، 3rip ، parsy631 ، nellyala ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستان زیاد سخت نگیرید.
من در چند ترد پیش تر همین‌جا نوشته بودم که اسپانسر ندارم، و فقط ۸۰۰۰ یورو در حساب بانکی دارم، که کمی من هم مثل شما نگرانِ مسایلِ مالی بودم.
من در تاریخ هفتم ماه می در فرانکفورت مصاحبه شدم. برای مدرک مالی فقط از بانک، یک نامه گرفته بودم که نشان میداد مبلغ ۸۰۰۰ یورو در حسابم پول دارم. کارمند سفارت هم در هنگام مصاحبه فقط پرسید که این پول از کجا به من رسیده، من هم گفتم که پس اندازم می‌باشد در این چند سال که در آلمان بودم. دیگه چیز بیشتری نپرسید و تمام شد! همین.
البته من هنوز ویزا نگرفته‌ام، اما خواستم بگم که در مورد مسئله مالی برای من چگونه بوده.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: Hediyeh ، amir82 ، majid89 ، ghorbat ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، alonak
(2012-05-07 ساعت 08:01)كاميلا نوشته:  بچه ها تا حالا كسي بوده كه 2 تا گواهي تمكن مالي براي خودش و همسرش برده باشه ولي در تاريخ هاي متفاوت؟ومشكلي از طرف افيسر پيش نيومده باشه؟
من ميترسم افيسر بگه چرا براي خود و همسرتون در تاريخ هاي متفاوت پرينت موجودي گرفتين.؟

خيالتون راحت ، انجام بده موردي نداره Smile
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، كاميلا ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم ممنون که راهنمایی کنید
من از اول مهر تو بانک سپه حساب باز کردم ولی گردش حسابم حدود 7و8 میلیون .سوالم اینه برای تمکن مالی باید گردش حساب بگیریم یا اینکه حودود 20000 دلار چند روز تو حسابمون باشه بعد پرینت بگیریم؟
و اگه جواب مثبته چند روز قبل مصاحبه این کار انجام بدم؟من مصاحبم آخر june هستش اگه هفته دیگه که وسط may هست این حسابمو پر کنم زود نیست؟من تو چند تاپیک خوندم 1 ماه قبل مصاحبه باید گواهی تمکن گرفت
ممنونم
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo
(2012-05-11 ساعت 04:49)پرنیان90 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم ممنون که راهنمایی کنید
من از اول مهر تو بانک سپه حساب باز کردم ولی گردش حسابم حدود 7و8 میلیون .سوالم اینه برای تمکن مالی باید گردش حساب بگیریم یا اینکه حودود 20000 دلار چند روز تو حسابمون باشه بعد پرینت بگیریم؟
و اگه جواب مثبته چند روز قبل مصاحبه این کار انجام بدم؟من مصاحبم آخر june هستش اگه هفته دیگه که وسط may هست این حسابمو پر کنم زود نیست؟من تو چند تاپیک خوندم 1 ماه قبل مصاحبه باید گواهی تمکن گرفت
ممنونم

- گردش حساب اصلا لازم نیست.

- به فرض اینکه پول مورد نظر توی حسابتون نیست: شما امروز پول رو به حسابتون میریزید و فردا پرینت میگیرید و همون فردا هم میتونید پول رو برداشت کنید. البته شنیدم بعضی بانکها همون روز هم پرینت میدن، اما بعید میدونم اینطور باشه، چون پرینت رو تا تاریخ روز مشخص حساب میکنند ، نه ساعت.

- اکثر دوستان میگن پرینت رو 30 روز قبل از مصاحبه بگیرید، خب این برای دوستان تهرانی کاره راحتیه و بهتره اگه تهران هستید بیشتر از 30 روز قبل از مصاحبه اینکارو نکنید ، چون کار پرینت شما یک روزه انجام میشه.
اما اگه شهرستان هستید و ممکنه پرینتتون یک هفته طول بکشه تا از تهران مهر بخوره و بیاد ریسک نکنید و کمی زودتر بگیرید. چون اینکه مدارکتون زودتر از 14 روز به سفارت برسه خیلی مهمتر از اینه که پرینت بانکیتون مال کی باشه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، MPU ، shkhmo ، Ali DV-2013 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
پرینت حساب من مال 2 ماه قبل بود و هیچ ایرادی هم نگرفتن...
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: nellyala ، shadin_n ، 3rip ، MPU ، ghorbat ، shkhmo ، mitr.p ، Serendipity ، پرنیان90 ، ASALI ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-11 ساعت 11:50)faranak.n نوشته:  پرینت حساب من مال 2 ماه قبل بود و هیچ ایرادی هم نگرفتن...

دقیقا یادمه کی پرینت گرفتی Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، faranak.n ، faranak.n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
با سلام
من خونه و زمین دارم در محضر ثبت شده اما منگوله دار نیست، مقداری هم طلا و سکه دارم ولی نمی دونم چه طوری قیمت گذاری کنم ولی فعلا نفروشم. تیر 91 هم مصاحبه دارم. لطفا راهنماییم کنید.
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: ghorbat ، mirman ، shkhmo
سلام دوستان یه سوال داشتم ،می‌خواستم بپرسم من یه حساب بانک صادرات دارم شاید برای ۳،۴سال پیش باشه بد تو این ماهم رفتم تو بانک پاسارگاد تازه حساب باز کردم به نظرتون از کدومشون تمکن مالی بگیرم ؟ چون شماره کیسه من ۳رقمی‌ هست احتمالا مهر یا آبان وقت مصاحبه منه ،،اگه بخوام از بانک پاسارگارد تمکن مالی بگیرم ۶ماه تا اون موقع از افتتاح حسابم میگذره ایرادی نداره به نظرتون ؟ یا برم از صادرات تمکن مالی بگیرم ؟ نظر شما چه هست ؟!
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-12 ساعت 01:23)armin1 نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم ،می‌خواستم بپرسم من یه حساب بانک صادرات دارم شاید برای ۳،۴سال پیش باشه بد تو این ماهم رفتم تو بانک پاسارگاد تازه حساب باز کردم به نظرتون از کدومشون تمکن مالی بگیرم ؟ چون شماره کیسه من ۳رقمی‌ هست احتمالا مهر یا آبان وقت مصاحبه منه ،،اگه بخوام از بانک پاسارگارد تمکن مالی بگیرم ۶ماه تا اون موقع از افتتاح حسابم میگذره ایرادی نداره به نظرتون ؟ یا برم از صادرات تمکن مالی بگیرم ؟ نظر شما چه هست ؟!
سلام دوست عزیز ، ضمن عرض تبریک بابت برنده شدن و شماره کیس عالیتون !!!!! نه عزیز هیچ اشکالی نداره از هر کدام میتونی اقدام کنی و بر طبق تجربه دوستان هیچ مشکلی برای مدت زمان افتتاح حساب نیست و دوستانی بودن که همان روز افتتاح حساب کردن و ویزا را هم گرفتن Wink ولی باز به نظر من اگر میخواهین مطمئن باشین بر طبق ساختار سال 2013 مدارک را دنبال کنین به هر حال ما اطلاعاتمون برای ساختار 2012 است مثلاً پارسال 2011 فرم سفارت 2 صفحه ای بوده که امسال شده یک صفحه و یا قیمت ویزا برای 2011 یه فیمت بوده ولی برای 2012 طی 2 مرحله تغییر شد 330 دلار !!!!Big Grin به نظر من با توجه به شماره کیستون مشخص است که زود میرین برای مصاحبه ، پس دنبال انجام یکسری کارای مهم که زمانبر هست مثل مباحث مدرک تحصیلی و واکسیناسیون باشین .
با آرزوی موفقیت و پیروزی برای شما . . Big Grin مارا هم دعا کنین Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: vroom ، shkhmo ، daria ، ali234 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-12 ساعت 01:34)ghorbat نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 01:23)armin1 نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم ،می‌خواستم بپرسم من یه حساب بانک صادرات دارم شاید برای ۳،۴سال پیش باشه بد تو این ماهم رفتم تو بانک پاسارگاد تازه حساب باز کردم به نظرتون از کدومشون تمکن مالی بگیرم ؟ چون شماره کیسه من ۳رقمی‌ هست احتمالا مهر یا آبان وقت مصاحبه منه ،،اگه بخوام از بانک پاسارگارد تمکن مالی بگیرم ۶ماه تا اون موقع از افتتاح حسابم میگذره ایرادی نداره به نظرتون ؟ یا برم از صادرات تمکن مالی بگیرم ؟ نظر شما چه هست ؟!
سلام دوست عزیز ، ضمن عرض تبریک بابت برنده شدن و شماره کیس عالیتون !!!!! نه عزیز هیچ اشکالی نداره از هر کدام میتونی اقدام کنی و بر طبق تجربه دوستان هیچ مشکلی برای مدت زمان افتتاح حساب نیست و دوستانی بودن که همان روز افتتاح حساب کردن و ویزا را هم گرفتن Wink ولی باز به نظر من اگر میخواهین مطمئن باشین بر طبق ساختار سال 2013 مدارک را دنبال کنین به هر حال ما اطلاعاتمون برای ساختار 2012 است مثلاً پارسال 2011 فرم سفارت 2 صفحه ای بوده که امسال شده یک صفحه و یا قیمت ویزا برای 2011 یه فیمت بوده ولی برای 2012 طی 2 مرحله تغییر شد 330 دلار !!!!Big Grin به نظر من با توجه به شماره کیستون مشخص است که زود میرین برای مصاحبه ، پس دنبال انجام یکسری کارای مهم که زمانبر هست مثل مباحث مدرک تحصیلی و واکسیناسیون باشین .
با آرزوی موفقیت و پیروزی برای شما . . Big Grin مارا هم دعا کنین Big Grin
مرسی‌ از راهنماییت چشم حتما شما هم برای ما دعا کن به امیدی قبولییییییییییی

شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: ghorbat ، mirman ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان