موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 14:39)Shezem نوشته: (2012-05-15 ساعت 13:29)j1970 نوشته: (2011-10-28 ساعت 17:04)kopol نوشته: دوستان گل سایت دیشب در برنامه حقوقی شبکه اندیشه دکتر مقتدر ، وکیل و حقوقدان ایرانی ساکن لس آنجلس در خصوص افرادی که اسپانسر ندارند می گفت که شخص بدون اسپانسر باید برای مثلاً 3 نفر مبلغی در حدود 150 هزار دلار در حساب داشته باشه و باید از حداقل یکسال قبل از مصاحبه این پول در حسابش باشه و اگر چند روز قبل این پول رو به حسابش ریخته باشه قانوناً افیسر می تونه مدارک تمکن مالیش رو ازش قبول نکنه ، با این وجود خیلی نگران شدم و امیدوارم در این مورد به مشکل نخوریم
صد و پنجاه هزار دلاررررر؟؟؟؟؟
کپل جان، این آقاهه وکیله، اطلاعاتش زیاد درست نیست!!
این چیزهایی که ایشان فرمودهاند، برای کسانی که درخواست ویزای مهاجرتی می كنند درست است، اما نه برای کسانی که لاتاری برنده شدهاند. توجه داشته باشید، این دو، خیلی با هم فرق دارند. هیچ جای سایت ویزا بولتن هم برای برندگان لاتاری، چیزی از اسپانسر گفته نشده.
من خیلی با اطمینان کامل بهتون دارم میگویم، زیرا خودم شخصا به سفارت آمریکا در فرانکفورت تلفن کردم و در این باره پرسیدم، که اینجا باز میگویم که اسپانسر برای برندگان لاتاری، واجب نیست، و خودتون هم دیدید که من با همین ۸۰۰۰ یورو که اتفاقا حدود یک هفته پیش از مصاحبه به حسابم ریخته بودم، به هیچ مشکلی در زمینه مالی برخورد نکردم.
این اطلاعات اشتباه پخش کردن در این سایت، فقط باعث استرس و نگرانی الکی برای دیگر دوستان خواهد بود. و به دوستان دیگر هم پیشنهاد میکنم که زیاد حرفِ این و آن را ملاک قرار ندهند. تنها ملاک فقط اطلاعات سایت مهاجرت آمریکا و همین لینک هایی هست که خود آنها در نامه یا ایمیل برای همه ما فرستادهاند.
اون وکیله اطلاعاتش از خود سفارت که بیشتر نیست. آیا هست؟ این وکیل ها از این حرفها میزنند تا مشتری برای خودشان جور کنند، یعنی میگه : ببین شما صدوپنجاه هزار دلار احتیاج داری، اگه نداری بیا پیش خود من، من راهش را بهت میگم، اما خرج وکالت من را هم باید بدی!! کَلَکِش همینه، خیالت را راحت کنم!
درود فراوان
(2012-05-15 ساعت 16:13)faranak.n نوشته: (2012-05-15 ساعت 14:39)Shezem نوشته: (2012-05-15 ساعت 13:29)j1970 نوشته: (2011-10-28 ساعت 17:04)kopol نوشته: دوستان گل سایت دیشب در برنامه حقوقی شبکه اندیشه دکتر مقتدر ، وکیل و حقوقدان ایرانی ساکن لس آنجلس در خصوص افرادی که اسپانسر ندارند می گفت که شخص بدون اسپانسر باید برای مثلاً 3 نفر مبلغی در حدود 150 هزار دلار در حساب داشته باشه و باید از حداقل یکسال قبل از مصاحبه این پول در حسابش باشه و اگر چند روز قبل این پول رو به حسابش ریخته باشه قانوناً افیسر می تونه مدارک تمکن مالیش رو ازش قبول نکنه ، با این وجود خیلی نگران شدم و امیدوارم در این مورد به مشکل نخوریم
صد و پنجاه هزار دلاررررر؟؟؟؟؟
کپل جان، این آقاهه وکیله، اطلاعاتش زیاد درست نیست!!
این چیزهایی که ایشان فرمودهاند، برای کسانی که درخواست ویزای مهاجرتی می كنند درست است، اما نه برای کسانی که لاتاری برنده شدهاند. توجه داشته باشید، این دو، خیلی با هم فرق دارند. هیچ جای سایت ویزا بولتن هم برای برندگان لاتاری، چیزی از اسپانسر گفته نشده.
من خیلی با اطمینان کامل بهتون دارم میگویم، زیرا خودم شخصا به سفارت آمریکا در فرانکفورت تلفن کردم و در این باره پرسیدم، که اینجا باز میگویم که اسپانسر برای برندگان لاتاری، واجب نیست، و خودتون هم دیدید که من با همین ۸۰۰۰ یورو که اتفاقا حدود یک هفته پیش از مصاحبه به حسابم ریخته بودم، به هیچ مشکلی در زمینه مالی برخورد نکردم.
این اطلاعات اشتباه پخش کردن در این سایت، فقط باعث استرس و نگرانی الکی برای دیگر دوستان خواهد بود. و به دوستان دیگر هم پیشنهاد میکنم که زیاد حرفِ این و آن را ملاک قرار ندهند. تنها ملاک فقط اطلاعات سایت مهاجرت آمریکا و همین لینک هایی هست که خود آنها در نامه یا ایمیل برای همه ما فرستادهاند.
اون وکیله اطلاعاتش از خود سفارت که بیشتر نیست. آیا هست؟ این وکیل ها از این حرفها میزنند تا مشتری برای خودشان جور کنند، یعنی میگه : ببین شما صدوپنجاه هزار دلار احتیاج داری، اگه نداری بیا پیش خود من، من راهش را بهت میگم، اما خرج وکالت من را هم باید بدی!! کَلَکِش همینه، خیالت را راحت کنم!
درود فراوان
شاید مهاجر سرا خخیلی خوبی ها داشته باشه اما یک بدی داره اون هم حرف های الکی و ایجاد اظطرابه
آقا جان من شاهد زننده اینجام....40 میلیون که 1 روز قبلش به حسابم ریخته بودم رفتم موجودی گرفتم ...یک ضرب هم ویزا گرفتم...دوست دیگه ای هم با همین شرایط با 30 میلیون یک ضرب گرفت...خوب این کارا که هنر نیست که آخه الکی استرس ایجاد کنید جایزه نمی دن به خدا
سلام
این مطلب مربوطه به ماه اکتبر وسال قبله و من عین مطلبی رو که این وکیل عنوان نمودند رو نقل قول نمودم و انموقع هم من مصاحبه نرفته بودم ولی خودمن برای 3 نفر حدود هفتاد میلیون بردم و هیچ مشکلی هم نداشتم ، در ضمن شما هم هیچوقت با مطلب یکنفر تب ولرز نکن واسترس نکش و بازهم تحقیق کن
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از تهران در قرعه کشی2012 برنده شدم( با همسر و 2 فرزندم ثبت نام کرده بودم) خیلی دیر متوجه شدم و فرمها را ارسال کردم الان (2012/05/17)بعد از ارسال 2 فرم اولیه دیگر هیچ اقدامی نکرده ام ولی در بولتن سایت دیدم که کیس نامبر من در جولای کارنت خواهد شد ضمنا پست هم آنکارا بوده و مدارک اولیه ( 2 فرم و عکسها) با دی اچ ال ارسال شده بود به کی سی سی رسیده.
اسپانسر ندارم ولی می تونم گواهی بانکی جور کنم و ترجمه سند خونه
خواهشم اینه که اگر هنوز فرصت کافی برای اقدام و گرفتن ویزا دارم لطفاً راهنمائی کنید .
Email: ddt1382@yahoo.com
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای حساب بانکی ، 18000 $ که دوستان مطرح کردند برای یک نفره؟
یعنی برای خانواده سه نفری باید سه تا 18000 تا باشه توی حساب؟
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
چیزی که مشخصه هیچ شخصی رو بعلت عدم اثبات تمکن مالی رد نمی کنند و در بد ترین حالت از فرد می خواهند تا گواهی تمکن مالی بیشتری رو ارائه کنه و خیلی حساسیت بیهوده نداشته باشید ، برای یک خانواده 3 نفری حدود 50 میلیون تومان کافیه ،این مورد رو یکی از همسفرانمون داشت وهیچ ایرادی هم بهش نگرفتند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-11 ساعت 21:15)j1970 نوشته: با سلام
من خونه و زمین دارم در محضر ثبت شده اما منگوله دار نیست، مقداری هم طلا و سکه دارم ولی نمی دونم چه طوری قیمت گذاری کنم ولی فعلا نفروشم. تیر 91 هم مصاحبه دارم. لطفا راهنماییم کنید.
سلام،
من هم همین سوال رو دام،
کسی جوابی نداره؟
شماره:2013AS00004XXX رویت قبولی:1 MAY / آنکارا / ارسال فرمها:15MAY / افراد کیس:2 نفر / کارنت شدن:/ هزینه ها: 5،000،000 ریال
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من یکجا خوندم که نوشته بود :
یک گزارش کارشناسی شده از میزان ارزش ملک باید همراه با اسناد مالکیت باشد.
شما می دونید این گزارش کارشناسی رو از کجا باید آورد ؟؟؟ و یا منظور دقیق آن چیه ؟
ممنون می شم اگر دوستان یه توضیح بدهند.
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخها و راهنماییهای شما دوستان. من سفرنامه ها رو تا حدودی خوندم.
با توجه به اینکه سند ملک هم ضمیمه میکنم . یک حساب 25000 تا فکر میکنم کافی باشه.
به امید موفقیت همه .
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-19 ساعت 11:32)funnybluesolea نوشته: با سلام
درسته که دوستمون Shezem با 8000 یورو گواهی، ویزاشون رو دریافت کردن. اما این قابل تعمیم به همه نیست. فکر می کنم هر کسی با شرایط خودش سنجیده می شه. کما اینکه برعکسش هم وجود داشته مثل اون دوستمون که پاسپورت فرانسوی داشته و در همون حوزه اروپا هم در قرعه کشی شرکت کرده بود با مقدار قابل توجه پول باز هم نقص مدرک خورد. به نظر من این مقایسه ها غلطن و اینکه لازمه نه زیادی بدبین باشیم و نه زیادی خوشبین. دوستمون Shezem هم در فرانکفورت مصاحبه شده و فکر می کنم اونجا یه دانشجوی اینترنشناله. خوب این دوستمون شرایطش خیلی متفاوته. پس لازمه هر کسی رو با شرایط خودش سنجید و راهنمایی کرد تا به مشکلات اختمالی برنخوره.
من به شما دوست عزیز ali234 توصیه می کنم که با مطالعه سفرنامه ها و پیدا کردن موردی که به مورد شما شبیه(مثل تعداد اعضای خانواده، محل اقامت<ایران یا خارج از ایران>، شغل و حتی میزان تحصیلات و ...) راهنمایی بگیرید.
همگی موفق باشید
بله به نظر من هم این درسته. خواهر من و همسرش هم مانده حساب برده بودن و هم اسپانسر داشتن، روز مصاحبه موقعی که خواستن جزو مدارک، مدارک مالیشونم بدن افسر مصاحبه کننده گفته شما تحصیلکرده هستین و من شکی در توانایی مالیتون ندارم، اینا احتیاج نیست. ویزا یکضرب هم گرفتن.(سال 2007) در صورتیکه خیلی دیگه از دوستان با مدارک تحصیلی بالا هم ازشون مدارک مالی خواستن. کلا نمیشه هیچ موردی رو به بقیه تعمیم داد.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی هست اطلاعاتی در مورد گزارش کارشناسی از میزان ارزش ملک داشته باشه ؟؟؟ !!!
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه