موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه كسي اسپانسر داشته باشه يعني صد در صد ويزا ميگيره؟؟ من يه آشنايي دارم بش زنگ زدم و قضيه رو براش توضيح دادم و اون هم در قبال اسپانسر شدن يه مبلغي رو ازم مي خواد مي خواستم ببينم ارزششو داره؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-12 ساعت 01:55)javid737 نوشته: دوستان اگه كسي اسپانسر داشته باشه يعني صد در صد ويزا ميگيره؟؟ من يه آشنايي دارم بش زنگ زدم و قضيه رو براش توضيح دادم و اون هم در قبال اسپانسر شدن يه مبلغي رو ازم مي خواد مي خواستم ببينم ارزششو داره؟
سلام دوست عزیز ، اگه امضای خودتونو کامل کنین خیلی بهتر میتوان شمارا راهنمایی کرد . به هر حال داشتن اسپانسر خوبه ولی برتری محسوب نمیشه !!! بودن کسانی که با گواهی حساب بدون اسپانسر رفتن و ویزا را هم گرفتن . به نظر من کسی که قبول میکنه اسپانسر کسی بشه در درجه اول لطف و معرفتشو میرسونه . ولی خب در کل مسئولیت بزرگی را تقبل میکنه و به نظر من این یک قضیه حمایتی است و نباید به دید بیزینس بهش نگاه کرد . . . !!!! من اگر جای شما بودم هیچ وقت همچین ریسکی نمیکردم ، کسی که این طرز فکرشه که از موقیت ها سوء استفاده کنه ، هیچ معلوم نیست که در ادامه مسیر چه تغییر جهتی را بده !!!! شما به این فکر کن که به امید این دوستتون ( البته کلمه دوست زیاد برای این فرد جالب نیست ! ) دنبال گواهی موجودی نرین و خدایی نکرده دقیقه 90 ایشون پشت شما را خالی کند !!!!! اونوقته که میفهمین اشتباه کردین !!!! البته سوء تعبیر نشه بلاخره اسپانسر شدن برای کسی مراحل خودشو داره و نمیتونیم از همه توقع داشته باشیم که اسپانسر ما بشن . . . امیدوارم که تونسته باشم افکارمو بهتون منتقل کرده باشم . موفق باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-12 ساعت 01:55)javid737 نوشته: دوستان اگه كسي اسپانسر داشته باشه يعني صد در صد ويزا ميگيره؟؟ من يه آشنايي دارم بش زنگ زدم و قضيه رو براش توضيح دادم و اون هم در قبال اسپانسر شدن يه مبلغي رو ازم مي خواد مي خواستم ببينم ارزششو داره؟
اینکه یه نفر با اسپانسر 100درصد ویزا میگیره رو نمیدونم(فکر نمیکنم بشه گفت 100%).
اما خودم با وجود داشتن 3 تا فامیل (1 درجه یک و 2 فامیل نزدیک خیلی خوب)در 3 ایالت مختلف، به هیچ کدومشون یه کلمه هم راجب این قضیه نگفتم و خیلی هم الان خوشحالم،چون هر چقدرم که فامیل نزدیک باشه،ته تهش اسمش رو زدنه و باید رو بندازی به طرف، و اینم من 2 سال پیش تو یکی از پست های همین جا خوندم(اسم دوست عزیزو یادم نیست،هر کی بود واقعا دمش گرم،از همین جا دستشو میبوسم!) که نوشته بود وقتی اسپانسر داشته باشی،طرف هی میخواد به اطرافیان بگه که آره من بودم که کار فلانی رو درست کردم و اگه من نبودم ال و بل....تازه خیلی هم که با شعور باشه که به بقیه چیزی نگه،تهش پیش خودش فکر میکنه اره چقدر من کارم درسته،اگه من نبودم این بابارو عمرا...
حالا غیر این حرفام کلا حس خوبی نیست دیگه،یه دینی همیشه به گردن آدمه. البته بگم وقتی رفتم اونور خونه 2تا از همین فامیلامون چتر شدم واسه 1ماه و نیم،اما هیچ وقت نمیتونن بگن که آره اگه ما نبودیم عمرا میتونستی بیای اینجا.....
من خودم 2 تا حساب بانکی بردم(ریالی و ارزی) و هیچ صحبتی راجبه اسپانسر نشد،برگه سفید هم گرفتم)
خلاصه اصلا نگران اسپانسر نباشید دوستان....
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-12 ساعت 03:50)mehdi47 نوشته: (2012-05-12 ساعت 01:55)javid737 نوشته: دوستان اگه كسي اسپانسر داشته باشه يعني صد در صد ويزا ميگيره؟؟ من يه آشنايي دارم بش زنگ زدم و قضيه رو براش توضيح دادم و اون هم در قبال اسپانسر شدن يه مبلغي رو ازم مي خواد مي خواستم ببينم ارزششو داره؟
اینکه یه نفر با اسپانسر 100درصد ویزا میگیره رو نمیدونم(فکر نمیکنم بشه گفت 100%).
اما خودم با وجود داشتن 3 تا فامیل (1 درجه یک و 2 فامیل نزدیک خیلی خوب)در 3 ایالت مختلف، به هیچ کدومشون یه کلمه هم راجب این قضیه نگفتم و خیلی هم الان خوشحالم،چون هر چقدرم که فامیل نزدیک باشه،ته تهش اسمش رو زدنه و باید رو بندازی به طرف، و اینم من 2 سال پیش تو یکی از پست های همین جا خوندم(اسم دوست عزیزو یادم نیست،هر کی بود واقعا دمش گرم،از همین جا دستشو میبوسم!) که نوشته بود وقتی اسپانسر داشته باشی،طرف هی میخواد به اطرافیان بگه که آره من بودم که کار فلانی رو درست کردم و اگه من نبودم ال و بل....تازه خیلی هم که با شعور باشه که به بقیه چیزی نگه،تهش پیش خودش فکر میکنه اره چقدر من کارم درسته،اگه من نبودم این بابارو عمرا...
حالا غیر این حرفام کلا حس خوبی نیست دیگه،یه دینی همیشه به گردن آدمه. البته بگم وقتی رفتم اونور خونه 2تا از همین فامیلامون چتر شدم واسه 1ماه و نیم،اما هیچ وقت نمیتونن بگن که آره اگه ما نبودیم عمرا میتونستی بیای اینجا.....
من خودم 2 تا حساب بانکی بردم(ریالی و ارزی) و هیچ صحبتی راجبه اسپانسر نشد،برگه سفید هم گرفتم)
خلاصه اصلا نگران اسپانسر نباشید دوستان....
دوست عزیز..داشتن اسپانسر به این معنی نیست که 100% ویزا بگیری
اتازه با این کار داری ریسک میکنی.چرا؟؟؟؟ الان میگم:
90 درصد مردان ایرانی به دلیل سربازی رفتن یکضرب ویزا نمیگیرن و کلیر میشوند و میرند توی انتظار تا سوابق اونها چک و بررسی بشه
وقتی مشخصات اسپانسرتون رو میفرستید ، مطمان باشید که اونها روی اسپانسر شما بیشتر زوم میکنند تا خود شما .
اگه خدای نکرده اسپانسرتون خلافی کرده باشه....از مالیت در رفته باشه...قانون شکنی کرده باشه.........دیگه وا ویلا
چون اسپانسر نماینده شما حساب میشه و احتمال هست که کیس شما رو به خاطر اسپانسرتون رد کنند!!!
از اونجایی که ایرانی های مقیم خارج همگی از جردن و نیاوران و ....تهران عزیمت کردند به امریکا و همگی کارشون توپ توپه و همه چی میزونه (البته به گفته خودشون و خدا میدونه اونجا چیکار میکنند و مطمان باشید هیچی به شما نمیگند تا کلاس کاریشون حفظ بشه)
بنابری این بهتره زیر بار منت کسی نرید و اقای خودتون و خانوم خودتون باشید
من و همسرم بدون اسپانسر و بدون اشنا رفتیم و الان هم گرین کارتمون دستمونه
موفق باشید
وقتی شما مشخصات اسپانسرتون رو میفرستید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اسپانسر من تو اون قسمت آخر نوشته كه به مدت 1 سال من را تامين مالي و جاي خواب و ........ آيا اين تاثير ميذاره ..اينم متشكر از پيشنهاد خواهرم به اسپانسرمم! آيا مشكلي در اخذ ويزا پيش مياد؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-12 ساعت 13:49)aminkhoshgeleh نوشته: سلام خانم بنده برنده شده است می خواستم به سئوالات زیر هرکی اطلاع داره خواهشا" پاسخ بده لطفا"
1- خانم من دیپلمه هستش می خواستم ببینم خانه دار نوشتن براش نقطه منفی تلقی میشه یا اینکه براش سابقه شغلی هم درست بکنم؟
2- میشه واکسنها رو شهر خودمان بزنیم بعد برای تائید به انستیتو پاستور تهران ببرم یا حتما باید در تهران اینکارو انجام بدم؟
3- فرم ds-230 که خود سایت مهاجرت آمریکا گذاشته تاریخ اش گذشته من این فرمها رو پر کردم تاریخ گذشتگی اش اشکال داره یا نه؟
4-می خواستم بدونم دکتر و حل معاینات پزشکی رو کی اطلاع می دند یا انتخابیه و چند روز قبل از مصاحبه باید انجامشون بدیم تا به موقه به مصاحبه برسیم ضمنا" آیا فقط برنه اصلی باید اینکارو بکنه یا من و فرزندم هم باید معاینه بشیم؟
5- در فرمها نوشتن n/a در جاهایکه مثلا به ما مربوط نمیشه و یا تاریخ هائیکه به ما مربوط نمی شه صحیح است یا نه؟
6- آیا فرمها را می توانیم از طریق email به kcc بفرستیم یا فقط باید پست کنیم و چرا در حالیکه ایمیل زدن خیلی راحت تر و پر سرعت تره
7-معادل انگلیسی همسطح کادانی چی میشه؟
8- ایمیل اینجانب findikhli@yahoo.com
سلام دوست عزیز ضمن عرض تبریک اگه لطف کنید هر سئوالتونو را در تاپیک مربوط به آن مطرح کنید خیلی بهتر راهنمایی میشوید ولی به هر حال جواب سئوالاتتون از دید بنده
1 - شرط حداقل فرد برنده داشتن دیپلم 12 ساله هست و اگر همسر شما دیپلم 12 ساله را دارد اصلاً نیازی به سابقه کار نیست و خیلی هم به نظر من بهتره که خانه دار باشن . . .
2- من نمیدونم شهر شما کحاست ولی دوستانی که در شهرستان به غیر از تهران هستند که مشکلی نداشتن ولی باز به تاپیک مربوطش مراجعه کنید .
3 - نه برای من هم تاریخش گذشته بود .
4- اولاً آزمایشات برای تمامی افرادی که همراه کیس هستند باید انجام بشه و دوماً که بسته به محل سفارت مصاحبه شما دارد که در فرم قبولی خود میتونین ببینید که مصاحبه شما در آنکار هست یا ابوذبی و بعد از کارنت شدن شماره کیس شما میتونین این قضیه را دنبال کنین . و آزمایشات حتماً باید از طریق پزشک معتمد سفارت انجام بشه نه جایه دیگه ای .
5-بله صحیح است .
6 - بله من شنیدم که میشه فرستاد و در تجربه دوستان قبلاً خوندم ولی بهتر است که با خود KCC هماهنگ کنین .
7- اگر منظورتون مدرک کاردانی هست میشه College Degree .
امیدوارم موفق و پیروز باشین .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، میشه کسایی که تمکن مالی گرفتن یه آماری بدند که معلوم بشه چه مبلغی توی حساب بذاریم خوبه؟ ممنون
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من فقط ۸۰۰۰ یورو در حسابم داشتم!
[/quote]
کل موجودی شما همین بود، ملک، ماشین، ... به مبلغش گیر ندادن؟
لطفا دوستان نظر بدن چه مبلغی خوبه نه زیاد نه کم
2 نفر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-13 ساعت 16:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-13 ساعت 16:59 توسط funnybluesolea.)
دوستان من 24 میلیون در بانک ملت دارم، امروز رفتم Bank Statement گرفتم اما معادل دلاری اون رو قید نکردن. به نظرتون این مبلغ کم نیست؟ اینکه معادل دلاری نداره مشکل ساز نمی شه؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که موجودی حساب گرفتن تاریخ نامشون برای روزی که رفتن بانک یا برای روز قبلشه،چونکه من از بانک پارسیان پرسیدم گفتن موجودی یه روز قبل تر رو بهتون می دیم.
این مسئله برام مهمه ممنون میشم جواب بدین
2 نفر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-13 ساعت 17:22)s$s نوشته: دوستانی که موجودی حساب گرفتن تاریخ نامشون برای روزی که رفتن بانک یا برای روز قبلشه،چونکه من از بانک پارسیان پرسیدم گفتن موجودی یه روز قبل تر رو بهتون می دیم.
این مسئله برام مهمه ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیز برای ما بانک پاسارگاد بود و تاریخ همان روز را زدن !!! ولی خب این هم از قوانینه گل و بلبله وطن عزیزمونه که هر کی برای خودش یه چیزی میگه . من قانونشو دقیقاً پیگیر شدم و در صورتی که فرد اطلاعات کامل مثل پرینت و ... را بخواد معمولاً 1 یا 2 روز باید طول بکشه و لی ماها فقط یه گواهی موجودی میخواهیم و باید همان روز بماها بدن . . . البته بانک با بانک فرق داره اونم تازه شعبه با شعبه هم فرق داره ، یه سری مدیران بانک دنبال ارتقاء رتبه شعبشون هستن و مشتری را مجاب میکنن که حتماً پول را یک روز در حساب بگذارن باشه !!!!!!!
خوشبختانه یا متاسفانه در .... هیچ چیز را نمیتوان قانون فرض کرد و همیشه استثناییم وچود داره و حالا چه برسه به بانک هامون .