کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
سلام دوستان
۱− آیا این پرینت ها و گواهی مالی و ملکی و سند اموال منقول و غیر منقول دست سفارت یا هر نهاد مربوطه دیگه ای میمونه؟
۲− ایا همه موارد بالا که گفتم فقط برای گرین کارت هست ؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
(2012-05-13 ساعت 17:07)shkhmo نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 16:46)funnybluesolea نوشته:  دوستان من 24 میلیون در بانک ملت دارم، امروز رفتم Bank Statement گرفتم اما معادل دلاری اون رو قید نکردن. به نظرتون این مبلغ کم نیست؟ اینکه معادل دلاری نداره مشکل ساز نمی شه؟

دوست عزیز منم فقط هفت میلیون توی حسابم بود و پرینت بانکی که گرفتم اصلا معادل دلار ننوشته بود .درصورتی که نامه کاملا انگلیسی بود

مرسی به خاطر جواب. خوب نتیجه چی شد؟ با 7 میلیون موجودی نقص مدرک نخوردید؟ آیا مدارک مالی دیگه ای مثل اسپانسر یا سند داشتید؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shkhmo ، frz61 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
(2012-05-14 ساعت 01:08)funnybluesolea نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 17:07)shkhmo نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 16:46)funnybluesolea نوشته:  دوستان من 24 میلیون در بانک ملت دارم، امروز رفتم Bank Statement گرفتم اما معادل دلاری اون رو قید نکردن. به نظرتون این مبلغ کم نیست؟ اینکه معادل دلاری نداره مشکل ساز نمی شه؟

دوست عزیز منم فقط هفت میلیون توی حسابم بود و پرینت بانکی که گرفتم اصلا معادل دلار ننوشته بود .درصورتی که نامه کاملا انگلیسی بود

مرسی به خاطر جواب. خوب نتیجه چی شد؟ با 7 میلیون موجودی نقص مدرک نخوردید؟ آیا مدارک مالی دیگه ای مثل اسپانسر یا سند داشتید؟

نه عزیزم اسپانسرو مدارک مالی دیگه ای ندارم الان دنبال یک کلمه سه حرفی پ.و.ل. هستم تا موجودیم بیشتر کنم
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
(2012-05-12 ساعت 11:54)mitr.p نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 03:50)mehdi47 نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 01:55)javid737 نوشته:  دوستان اگه كسي اسپانسر داشته باشه يعني صد در صد ويزا ميگيره؟؟ من يه آشنايي دارم بش زنگ زدم و قضيه رو براش توضيح دادم و اون هم در قبال اسپانسر شدن يه مبلغي رو ازم مي خواد مي خواستم ببينم ارزششو داره؟
اینکه یه نفر با اسپانسر 100درصد ویزا میگیره رو نمیدونم(فکر نمیکنم بشه گفت 100%).
اما خودم با وجود داشتن 3 تا فامیل (1 درجه یک و 2 فامیل نزدیک خیلی خوب)در 3 ایالت مختلف، به هیچ کدومشون یه کلمه هم راجب این قضیه نگفتم و خیلی هم الان خوشحالم،چون هر چقدرم که فامیل نزدیک باشه،ته تهش اسمش رو زدنه و باید رو بندازی به طرف، و اینم من 2 سال پیش تو یکی از پست های همین جا خوندم(اسم دوست عزیزو یادم نیست،هر کی بود واقعا دمش گرم،از همین جا دستشو میبوسم!) که نوشته بود وقتی اسپانسر داشته باشی،طرف هی میخواد به اطرافیان بگه که آره من بودم که کار فلانی رو درست کردم و اگه من نبودم ال و بل....تازه خیلی هم که با شعور باشه که به بقیه چیزی نگه،تهش پیش خودش فکر میکنه اره چقدر من کارم درسته،اگه من نبودم این بابارو عمرا...
حالا غیر این حرفام کلا حس خوبی نیست دیگه،یه دینی همیشه به گردن آدمه. البته بگم وقتی رفتم اونور خونه 2تا از همین فامیلامون چتر شدم واسه 1ماه و نیم،اما هیچ وقت نمیتونن بگن که آره اگه ما نبودیم عمرا میتونستی بیای اینجا.....
من خودم 2 تا حساب بانکی بردم(ریالی و ارزی) و هیچ صحبتی راجبه اسپانسر نشد،برگه سفید هم گرفتمBig Grin)
خلاصه اصلا نگران اسپانسر نباشید دوستان....Wink

دوست عزیز..داشتن اسپانسر به این معنی نیست که 100% ویزا بگیری
اتازه با این کار داری ریسک میکنی.چرا؟؟؟؟ الان میگم:
90 درصد مردان ایرانی به دلیل سربازی رفتن یکضرب ویزا نمیگیرن و کلیر میشوند و میرند توی انتظار تا سوابق اونها چک و بررسی بشه
وقتی مشخصات اسپانسرتون رو میفرستید ، مطمان باشید که اونها روی اسپانسر شما بیشتر زوم میکنند تا خود شما .
اگه خدای نکرده اسپانسرتون خلافی کرده باشه....از مالیت در رفته باشه...قانون شکنی کرده باشه.........دیگه وا ویلا
چون اسپانسر نماینده شما حساب میشه و احتمال هست که کیس شما رو به خاطر اسپانسرتون رد کنند!!!
از اونجایی که ایرانی های مقیم خارج همگی از جردن و نیاوران و ....تهران عزیمت کردند به امریکا Cool و همگی کارشون توپ توپه و همه چی میزونه (البته به گفته خودشون و خدا میدونه اونجا چیکار میکنند و مطمان باشید هیچی به شما نمیگند تا کلاس کاریشون حفظ بشه)
بنابری این بهتره زیر بار منت کسی نرید و اقای خودتون و خانوم خودتون باشید
من و همسرم بدون اسپانسر و بدون اشنا رفتیم و الان هم گرین کارتمون دستمونه
موفق باشید
وقتی شما مشخصات اسپانسرتون رو میفرستید

مرسي دوست عزيز واقعا حق با شماست پس با اين حساب بهتره يه جورايي خودمون اسپانسر خودمون باشيم براي ما دعا كنيد دوستان من كي خوام يه ٤٠ تومن به حساب خودم و ٢٥ تومن به حساب خانمم بذارم ما يه بچه ١٠ ماهه هم داريم به نظرتون كافيه؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، پرنیان90 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-13 ساعت 02:10)Shezem نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 00:18)s$s نوشته:  سلام دوستان، میشه کسایی که تمکن مالی گرفتن یه آماری بدند که معلوم بشه چه مبلغی توی حساب بذاریم خوبه؟ ممنون

من فقط ۸۰۰۰ یورو در حسابم داشتم!

واسه چند نفر 8000 یورو؟ اکی بود؟
ما 3 نفریم و من موندم چقدر باید تو حسابم داشته باشم به عنوان حداقل
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-05-15 ساعت 12:33)j1970 نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 00:18)s$s نوشته:  سلام دوستان، میشه کسایی که تمکن مالی گرفتن یه آماری بدند که معلوم بشه چه مبلغی توی حساب بذاریم خوبه؟ ممنون

من که یک نفر بودم، اما سقف مشخصی وجود نداره که بگی حتما باید انقدر باشه. بستگی به این داره که شما آیا آنجا کسی را دارید که بروید پیشش تا اول کار خرجتون کمتر باشه و دیگه اینکه آنجا چه کار می خواهید انجام بدهید. مثلا درس خوندن، خب پول می‌خواد دیگه.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، funnybluesolea ، ghorbat ، امیر مهاجر
(2012-05-15 ساعت 12:37)Shezem نوشته:  
(2012-05-15 ساعت 12:33)j1970 نوشته:  

من که یک نفر بودم، اما سقف مشخصی وجود نداره که بگی حتما باید انقدر باشه. بستگی به این داره که شما آیا آنجا کسی را دارید که بروید پیشش تا اول کار خرجتون کمتر باشه و دیگه اینکه آنجا چه کار می خواهید انجام بدهید. مثلا درس خوندن، خب پول می‌خواد دیگه.
دوستان من فکر می کنم با توجه به تجربه دوستمون Shezem، قانون سفت و سختی در مورد مقدار موجودی وجود نداشته باشه. حس می کنم به شرایط شخص بستگی داره، چیزهایی مثل سطح تحصیلات، تخصص و حتی اگه به انگلیسی مصاحبه بشید میزان سطح انگلیسیتون... همه اینا نشون دهنده توانایی شماست که آیا اونجا می تونید کار کنید یا خیر. اما به هر حال کسانی که می تونن حسابشون رو پر کنن ریسک نکنن و تا حد معقولی بهتره پول تو حسابشون باشه.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2011-09-14 ساعت 10:10)mitr.p نوشته:  دوستان عزیز
من تجربیات خودم و همچنین تجربیات دیگر دوستان به طور خلاصه اینجا میذارم
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره:
اون دسته از دوستانی که اسپانسر ندارند و میخواهند تمکن مالی نشون بدند:
تمکن مالی میتونه پول نقد و یا غیر نقد باشه
پول نقد:
موجودی شما نباید زیر خط فقر امریکا باشه و براساس تجربه بهتره بالای 15 میلیون تومان باشه. حال هر چه بیشتر بهتر
اتوجه داشته باشید که از بانک موجودی حساب رو بگیرید نه گردش حساب (خیلی از دوستان فکر میکنند باید گردش حساب ببرند....خیر فقط موجودی حساب لازمه)
شما میتونید مقداری پول رو در بانک خودتون بذارید و 24 ساعت باید در بانک بمونه .
فردای اون روز برید و از بانکتون بخواهید موج.ودی حسابتون رو بدند
برخی بانک ها همون جا موجودی رو به انگلیسی میده..........بعضی ها هم باید ترجمه کنید
حتما نباید نرخ پولتون به دلار باشه . چون در سفارت اونها میدونند معادل دلاری چقدر میشه
(مثلا برای خود ما ّ همسرم 32 میلیون تومن داشت و افیر گفت این پول به پول ما میشه حدود 32 هزار دلار و ....پس اونها حساب و کتاب دستشونه.....نگران نباشید)
بهتره موجودی حسابتون در زورهای اخر باشه یعنی نزدیک به زمان مصاحبه
البته باید بگم که تاریخ موجودی حساب تا 6 ماه قبل از مصاحبه هم برای سفارت قبوله ..اما هر چی تاریخش به مصاحبه نزدیک تر باشه بهتره
توجه داشته باشید که تمکن مالی برای همه اعضا باید باشه ..ولی برنده اصلی هر چه بارش بیشتر بهتر
و بهتره اگه تمکن مالی برای همه اعضای لاتاری میگیرد همه در یک روز باشه تا شبهه ای برای افیسر بوجود نیاد

پول غیر نقد

اگه سند خونه و یا ماشینی رو دارید بهتره اون رو ترجمه کنید
حتی اگه خودتون خونه ندارید و مثلا پدر و یا مادرتون صاحب خونه و ملکی هستند میتونید یک وکالت بلاعزل برای خونه بگیرید .........حتما لازم نیست که ملک و یا خونه قیمت گذاری بشه
(ما که وکالت گرفتیم و قیمت هم نذاشتیم)
البته اگه دوست دارید قیمت بذارید و محکم کاری کنید اون دیگه دست خودتونه .......ولی در کل اجباری نیست
-----------------------------
ادوستان در کل این پرسه خیلی خیلی مهمه
هر چه دارید و ندارید(منقول و غیر منقول) که قابل تبدیل به پول باشه رو ترجمه و برای سفارت بفرستید
من و همسرم اصلا اسپانسر نداشتیم و الان هم هر دو گرین کارت داریم
نداشتن اسپانس هم از جهاتی بهتره
چون علاوه بر شما ، اسپانسرتون هم اف. بی . ای چک میشند و مورد بررسی قرار میگرند
اگه اسپانسرتون مدارک مالیاتیش کامل نباشه و یا اینکه کوچکترین خلافی کرده باشه ، روی پرسه شما اثر منفی داره
پس نگران نباشید و توکل بر خدا موفق باشید

این 15 میلیون تومن بازای هر نفره؟ یا هر نفر 15 میلیون؟
مثلا برای زن و شوهر و بچه حداقل 15 خوبه یا 45؟
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
(2011-10-28 ساعت 17:04)kopol نوشته:  دوستان گل سایت دیشب در برنامه حقوقی شبکه اندیشه دکتر مقتدر ، وکیل و حقوقدان ایرانی ساکن لس آنجلس در خصوص افرادی که اسپانسر ندارند می گفت که شخص بدون اسپانسر باید برای مثلاً 3 نفر مبلغی در حدود 150 هزار دلار در حساب داشته باشه و باید از حداقل یکسال قبل از مصاحبه این پول در حسابش باشه و اگر چند روز قبل این پول رو به حسابش ریخته باشه قانوناً افیسر می تونه مدارک تمکن مالیش رو ازش قبول نکنه ، با این وجود خیلی نگران شدم و امیدوارم در این مورد به مشکل نخوریم

صد و پنجاه هزار دلاررررر؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان: Shezem ، ghorbat
(2012-05-15 ساعت 13:29)j1970 نوشته:  
(2011-10-28 ساعت 17:04)kopol نوشته:  دوستان گل سایت دیشب در برنامه حقوقی شبکه اندیشه دکتر مقتدر ، وکیل و حقوقدان ایرانی ساکن لس آنجلس در خصوص افرادی که اسپانسر ندارند می گفت که شخص بدون اسپانسر باید برای مثلاً 3 نفر مبلغی در حدود 150 هزار دلار در حساب داشته باشه و باید از حداقل یکسال قبل از مصاحبه این پول در حسابش باشه و اگر چند روز قبل این پول رو به حسابش ریخته باشه قانوناً افیسر می تونه مدارک تمکن مالیش رو ازش قبول نکنه ، با این وجود خیلی نگران شدم و امیدوارم در این مورد به مشکل نخوریم

کپل جان، این آقاهه وکیله، اطلاعاتش زیاد درست نیست!!
این چیزهایی که ایشان فرموده‌اند، برای کسانی که درخواست ویزای مهاجرتی می كنند درست است، اما نه برای کسانی که لاتاری برنده شده‌اند. توجه داشته باشید، این دو، خیلی با هم فرق دارند. هیچ جای سایت ویزا بولتن هم برای برندگان لاتاری، چیزی از اسپانسر گفته نشده.
من خیلی با اطمینان کامل بهتون دارم می‌گویم، زیرا خودم شخصا به سفارت آمریکا در فرانکفورت تلفن کردم و در این باره پرسیدم، که اینجا باز می‌گویم که اسپانسر برای برندگان لاتاری، واجب نیست، و خودتون هم دیدید که من با همین ۸۰۰۰ یورو که اتفاقا حدود یک هفته پیش از مصاحبه به حسابم ریخته بودم، به هیچ مشکلی در زمینه مالی برخورد نکردم.
این اطلاعات اشتباه پخش کردن در این سایت، فقط باعث استرس و نگرانی الکی برای دیگر دوستان خواهد بود. و به دوستان دیگر هم پیشنهاد می‌کنم که زیاد حرفِ این و آن را ملاک قرار ندهند. تنها ملاک فقط اطلاعات سایت مهاجرت آمریکا و همین لینک هایی هست که خود آنها در نامه یا ایمیل برای همه ما فرستاده‌اند.
اون وکیله اطلاعاتش از خود سفارت که بیشتر نیست. آیا هست؟ این وکیل ها از این حرف‌ها می‌زنند تا مشتری برای خود‍شان جور کنند، یعنی میگه : ببین شما صدوپنجاه هزار دلار احتیاج داری، اگه نداری بیا پیش خود من، من راهش را بهت میگم، اما خرج وکالت من را هم باید بدی!! کَلَکِش همینه، خیالت را راحت کنم!
درود فراوان
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: MPU ، storagemeter ، پرنیان90 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ozone ، shkhmo ، kopol ، daria ، shadin_n ، tartar ، asal1907 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، alonak ، j1970
(2012-02-19 ساعت 19:24)aarshidaaa نوشته:  
(2012-02-17 ساعت 23:45)mansour*** نوشته:  
(2012-02-16 ساعت 17:56)aarshidaaa نوشته:  
(2012-02-14 ساعت 16:31)shahabsohi نوشته:  سلام به دوستان ،من در لندن وقت اینترویو دارم و اسپانسر هم دارم ولی‌ اگه یک حساب ارزی تو ایران تو این مدت باز کنم و پول رو ۲ ماه بخوابونم تو حساب ( دلار) و بد پرینتشو ببرم سفارت ایرادی داره ؟ دوستان اگه اطلاعات کافی‌ دارند کمک کنید مرسی‌

دوست عزیز دروود
اگر اجازه بدید می خواهم با پیشنهادتان مخالفت کنم.
چون جدیدا به خاطر اینکه دریافتی ارز دولت از فروش نفت یا منابع دیگر بسیار محدود شده، در برداشت از حسابهای ارزی ، بجای ارز مربوطه معادل ریالی آن را با قیمت بانکی محاسبه و پرداخت می کنند که اگر چنین شود هم به دردسر می افتید و هم ضرر مالی می کنید.
شاد باشید.

دوست عزیزنظر شما مغایر با مفاد قراردادبین بانک وصاحب حساب است زیرا طبق قرادادوتوافق طرفین(بانک ومشتری)چنین توصیف وبرداشتی غلط است به این دلیل که بانک تعهدداردنسبت به مشتری طبق قراردادهمان نوع ارز رابعلاوه سود متعلقه را به مشتری مستردنماید.

دوست عزیز دروود
شما درست می فرمایید ولی من به بانک رفتم تا از حساب ارزی خودم برداشت کنم ولی به جای ارز مورد نظر گفتند که فقط می توانند معادل ریالی آن را بپردازند و این بخاطر شرایط تحریم جدیده. پیشنهاد می کنم اول پیگیری کنید و اگر به مشکلی برخورد نمی کنید این کار را انجام دهید.
شاد باشید.

من فکر میکنم که شما بجای اسکناس از مواردی مثل حواله استفاده کردین، در اینصورت در موقع دریافت معادل ریالی به شما پرداخت خواهد شد. در صورت پرداخت اسکناس به بانک حتماً دلار به شما پرداخت میشه موارد اینچنینی رو چندین بار تجربه کردم

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-13 ساعت 13:54)smith نوشته:  
(2012-03-10 ساعت 16:14)noonoosh نوشته:  من پرینت حسابم را گرفتم. آیا باید فرم خاصصی را پر کنم یا فقط پرینت بفرستم سفارت کافیه؟

باید به یه شعبه ی ارزی بانکیتون مراجعه کنین که یه صفحه انگلیسی بهتون میدن
فارسیش بدردتون نمیخوره
24 تا 48 ساعت هم حسابتون بسته میشه که پول بر ندارین ازش
اینایی که گفتم مربوط به بانک پارسیان هستش

بانک پارسیان بعد از گرفتن پرینت یا تمکن مالی حساب رو بلاک نمیکنن! من شاید 4 بار اینکار رو کردم تا حالا و هیچوقت بانک پارسیان اینکارو نکرده. همیشه هم ترجمه انگلیسی رو گرفتم که نرخ دلار هم در اون درج میشه

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، daria ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-15 ساعت 14:39)Shezem نوشته:  
(2012-05-15 ساعت 13:29)j1970 نوشته:  

کپل جان، این آقاهه وکیله، اطلاعاتش زیاد درست نیست!!
این چیزهایی که ایشان فرموده‌اند، برای کسانی که درخواست ویزای مهاجرتی می كنند درست است، اما نه برای کسانی که لاتاری برنده شده‌اند. توجه داشته باشید، این دو، خیلی با هم فرق دارند. هیچ جای سایت ویزا بولتن هم برای برندگان لاتاری، چیزی از اسپانسر گفته نشده.
من خیلی با اطمینان کامل بهتون دارم می‌گویم، زیرا خودم شخصا به سفارت آمریکا در فرانکفورت تلفن کردم و در این باره پرسیدم، که اینجا باز می‌گویم که اسپانسر برای برندگان لاتاری، واجب نیست، و خودتون هم دیدید که من با همین ۸۰۰۰ یورو که اتفاقا حدود یک هفته پیش از مصاحبه به حسابم ریخته بودم، به هیچ مشکلی در زمینه مالی برخورد نکردم.
این اطلاعات اشتباه پخش کردن در این سایت، فقط باعث استرس و نگرانی الکی برای دیگر دوستان خواهد بود. و به دوستان دیگر هم پیشنهاد می‌کنم که زیاد حرفِ این و آن را ملاک قرار ندهند. تنها ملاک فقط اطلاعات سایت مهاجرت آمریکا و همین لینک هایی هست که خود آنها در نامه یا ایمیل برای همه ما فرستاده‌اند.
اون وکیله اطلاعاتش از خود سفارت که بیشتر نیست. آیا هست؟ این وکیل ها از این حرف‌ها می‌زنند تا مشتری برای خود‍شان جور کنند، یعنی میگه : ببین شما صدوپنجاه هزار دلار احتیاج داری، اگه نداری بیا پیش خود من، من راهش را بهت میگم، اما خرج وکالت من را هم باید بدی!! کَلَکِش همینه، خیالت را راحت کنم!
درود فراوان

شاید مهاجر سرا خخیلی خوبی ها داشته باشه اما یک بدی داره اون هم حرف های الکی و ایجاد اظطرابه
آقا جان من شاهد زننده اینجام....40 میلیون که 1 روز قبلش به حسابم ریخته بودم رفتم موجودی گرفتم ...یک ضرب هم ویزا گرفتم...دوست دیگه ای هم با همین شرایط با 30 میلیون یک ضرب گرفت...خوب این کارا که هنر نیست که آخه الکی استرس ایجاد کنید جایزه نمی دن به خدا

(2012-05-15 ساعت 15:47)j1970 نوشته:  
(2012-03-13 ساعت 13:54)smith نوشته:  
(2012-03-10 ساعت 16:14)noonoosh نوشته:  من پرینت حسابم را گرفتم. آیا باید فرم خاصصی را پر کنم یا فقط پرینت بفرستم سفارت کافیه؟

باید به یه شعبه ی ارزی بانکیتون مراجعه کنین که یه صفحه انگلیسی بهتون میدن
فارسیش بدردتون نمیخوره
24 تا 48 ساعت هم حسابتون بسته میشه که پول بر ندارین ازش
اینایی که گفتم مربوط به بانک پارسیان هستش

بانک پارسیان بعد از گرفتن پرینت یا تمکن مالی حساب رو بلاک نمیکنن! من شاید 4 بار اینکار رو کردم تا حالا و هیچوقت بانک پارسیان اینکارو نکرده. همیشه هم ترجمه انگلیسی رو گرفتم که نرخ دلار هم در اون درج میشه
فکر می کنم به شعبه بستگی داره من شعبه نفت رفتم 1 روز طول می کشه تا پرینت حساب بدن اما به محض اینکه پرینت رو بگیری می تونی پول برداشت کنی... ولی دوستم از شعبه بهبودی گرفت همون ساعت بهش دادن

شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: Shezem ، پرنیان90 ، ghorbat ، frz61 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام دوستان. من تو دو بانک حساب دارم یکی پارسیان یکی ملی. گواهی به انگلیسی بگیرم کافیه؟ لازم نیست فارسی بگیرم ترجمه کنم؟
مرسی
Smile
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-16 ساعت 11:25)h4di نوشته:  سلام دوستان. من تو دو بانک حساب دارم یکی پارسیان یکی ملی. گواهی به انگلیسی بگیرم کافیه؟ لازم نیست فارسی بگیرم ترجمه کنم؟
مرسی
Smile

ببین رفیق، یه خورده هم از منطق خودتان کمک بگیرید، آنها فقط می‌خواهند بدانند که شما چقدر امکان مالی داری و آنها به زبان انگلیسی هم صحبت می‌کنند، همین و بس. حالا یه جورایی خودت حالیشون کن دیگه. ببین چه راهی به فکرت میرسه.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، h4di ، storagemeter ، frz61 ، smmyp ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، j1970

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان