موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
۱− آیا این پرینت ها و گواهی مالی و ملکی و سند اموال منقول و غیر منقول دست سفارت یا هر نهاد مربوطه دیگه ای میمونه؟
۲− ایا همه موارد بالا که گفتم فقط برای گرین کارت هست ؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-14 ساعت 10:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-14 ساعت 10:14 توسط javid737.)
(2012-05-12 ساعت 11:54)mitr.p نوشته: (2012-05-12 ساعت 03:50)mehdi47 نوشته: (2012-05-12 ساعت 01:55)javid737 نوشته: دوستان اگه كسي اسپانسر داشته باشه يعني صد در صد ويزا ميگيره؟؟ من يه آشنايي دارم بش زنگ زدم و قضيه رو براش توضيح دادم و اون هم در قبال اسپانسر شدن يه مبلغي رو ازم مي خواد مي خواستم ببينم ارزششو داره؟
اینکه یه نفر با اسپانسر 100درصد ویزا میگیره رو نمیدونم(فکر نمیکنم بشه گفت 100%).
اما خودم با وجود داشتن 3 تا فامیل (1 درجه یک و 2 فامیل نزدیک خیلی خوب)در 3 ایالت مختلف، به هیچ کدومشون یه کلمه هم راجب این قضیه نگفتم و خیلی هم الان خوشحالم،چون هر چقدرم که فامیل نزدیک باشه،ته تهش اسمش رو زدنه و باید رو بندازی به طرف، و اینم من 2 سال پیش تو یکی از پست های همین جا خوندم(اسم دوست عزیزو یادم نیست،هر کی بود واقعا دمش گرم،از همین جا دستشو میبوسم!) که نوشته بود وقتی اسپانسر داشته باشی،طرف هی میخواد به اطرافیان بگه که آره من بودم که کار فلانی رو درست کردم و اگه من نبودم ال و بل....تازه خیلی هم که با شعور باشه که به بقیه چیزی نگه،تهش پیش خودش فکر میکنه اره چقدر من کارم درسته،اگه من نبودم این بابارو عمرا...
حالا غیر این حرفام کلا حس خوبی نیست دیگه،یه دینی همیشه به گردن آدمه. البته بگم وقتی رفتم اونور خونه 2تا از همین فامیلامون چتر شدم واسه 1ماه و نیم،اما هیچ وقت نمیتونن بگن که آره اگه ما نبودیم عمرا میتونستی بیای اینجا.....
من خودم 2 تا حساب بانکی بردم(ریالی و ارزی) و هیچ صحبتی راجبه اسپانسر نشد،برگه سفید هم گرفتم)
خلاصه اصلا نگران اسپانسر نباشید دوستان....
دوست عزیز..داشتن اسپانسر به این معنی نیست که 100% ویزا بگیری
اتازه با این کار داری ریسک میکنی.چرا؟؟؟؟ الان میگم:
90 درصد مردان ایرانی به دلیل سربازی رفتن یکضرب ویزا نمیگیرن و کلیر میشوند و میرند توی انتظار تا سوابق اونها چک و بررسی بشه
وقتی مشخصات اسپانسرتون رو میفرستید ، مطمان باشید که اونها روی اسپانسر شما بیشتر زوم میکنند تا خود شما .
اگه خدای نکرده اسپانسرتون خلافی کرده باشه....از مالیت در رفته باشه...قانون شکنی کرده باشه.........دیگه وا ویلا
چون اسپانسر نماینده شما حساب میشه و احتمال هست که کیس شما رو به خاطر اسپانسرتون رد کنند!!!
از اونجایی که ایرانی های مقیم خارج همگی از جردن و نیاوران و ....تهران عزیمت کردند به امریکا و همگی کارشون توپ توپه و همه چی میزونه (البته به گفته خودشون و خدا میدونه اونجا چیکار میکنند و مطمان باشید هیچی به شما نمیگند تا کلاس کاریشون حفظ بشه)
بنابری این بهتره زیر بار منت کسی نرید و اقای خودتون و خانوم خودتون باشید
من و همسرم بدون اسپانسر و بدون اشنا رفتیم و الان هم گرین کارتمون دستمونه
موفق باشید
وقتی شما مشخصات اسپانسرتون رو میفرستید
مرسي دوست عزيز واقعا حق با شماست پس با اين حساب بهتره يه جورايي خودمون اسپانسر خودمون باشيم براي ما دعا كنيد دوستان من كي خوام يه ٤٠ تومن به حساب خودم و ٢٥ تومن به حساب خانمم بذارم ما يه بچه ١٠ ماهه هم داريم به نظرتون كافيه؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-15 ساعت 16:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-15 ساعت 16:15 توسط faranak.n.)
(2012-05-15 ساعت 14:39)Shezem نوشته: (2012-05-15 ساعت 13:29)j1970 نوشته: (2011-10-28 ساعت 17:04)kopol نوشته: دوستان گل سایت دیشب در برنامه حقوقی شبکه اندیشه دکتر مقتدر ، وکیل و حقوقدان ایرانی ساکن لس آنجلس در خصوص افرادی که اسپانسر ندارند می گفت که شخص بدون اسپانسر باید برای مثلاً 3 نفر مبلغی در حدود 150 هزار دلار در حساب داشته باشه و باید از حداقل یکسال قبل از مصاحبه این پول در حسابش باشه و اگر چند روز قبل این پول رو به حسابش ریخته باشه قانوناً افیسر می تونه مدارک تمکن مالیش رو ازش قبول نکنه ، با این وجود خیلی نگران شدم و امیدوارم در این مورد به مشکل نخوریم
صد و پنجاه هزار دلاررررر؟؟؟؟؟
کپل جان، این آقاهه وکیله، اطلاعاتش زیاد درست نیست!!
این چیزهایی که ایشان فرمودهاند، برای کسانی که درخواست ویزای مهاجرتی می كنند درست است، اما نه برای کسانی که لاتاری برنده شدهاند. توجه داشته باشید، این دو، خیلی با هم فرق دارند. هیچ جای سایت ویزا بولتن هم برای برندگان لاتاری، چیزی از اسپانسر گفته نشده.
من خیلی با اطمینان کامل بهتون دارم میگویم، زیرا خودم شخصا به سفارت آمریکا در فرانکفورت تلفن کردم و در این باره پرسیدم، که اینجا باز میگویم که اسپانسر برای برندگان لاتاری، واجب نیست، و خودتون هم دیدید که من با همین ۸۰۰۰ یورو که اتفاقا حدود یک هفته پیش از مصاحبه به حسابم ریخته بودم، به هیچ مشکلی در زمینه مالی برخورد نکردم.
این اطلاعات اشتباه پخش کردن در این سایت، فقط باعث استرس و نگرانی الکی برای دیگر دوستان خواهد بود. و به دوستان دیگر هم پیشنهاد میکنم که زیاد حرفِ این و آن را ملاک قرار ندهند. تنها ملاک فقط اطلاعات سایت مهاجرت آمریکا و همین لینک هایی هست که خود آنها در نامه یا ایمیل برای همه ما فرستادهاند.
اون وکیله اطلاعاتش از خود سفارت که بیشتر نیست. آیا هست؟ این وکیل ها از این حرفها میزنند تا مشتری برای خودشان جور کنند، یعنی میگه : ببین شما صدوپنجاه هزار دلار احتیاج داری، اگه نداری بیا پیش خود من، من راهش را بهت میگم، اما خرج وکالت من را هم باید بدی!! کَلَکِش همینه، خیالت را راحت کنم!
درود فراوان
شاید مهاجر سرا خخیلی خوبی ها داشته باشه اما یک بدی داره اون هم حرف های الکی و ایجاد اظطرابه
آقا جان من شاهد زننده اینجام....40 میلیون که 1 روز قبلش به حسابم ریخته بودم رفتم موجودی گرفتم ...یک ضرب هم ویزا گرفتم...دوست دیگه ای هم با همین شرایط با 30 میلیون یک ضرب گرفت...خوب این کارا که هنر نیست که آخه الکی استرس ایجاد کنید جایزه نمی دن به خدا
(2012-05-15 ساعت 15:47)j1970 نوشته: (2012-03-13 ساعت 13:54)smith نوشته: (2012-03-10 ساعت 16:14)noonoosh نوشته: من پرینت حسابم را گرفتم. آیا باید فرم خاصصی را پر کنم یا فقط پرینت بفرستم سفارت کافیه؟
باید به یه شعبه ی ارزی بانکیتون مراجعه کنین که یه صفحه انگلیسی بهتون میدن
فارسیش بدردتون نمیخوره
24 تا 48 ساعت هم حسابتون بسته میشه که پول بر ندارین ازش
اینایی که گفتم مربوط به بانک پارسیان هستش
بانک پارسیان بعد از گرفتن پرینت یا تمکن مالی حساب رو بلاک نمیکنن! من شاید 4 بار اینکار رو کردم تا حالا و هیچوقت بانک پارسیان اینکارو نکرده. همیشه هم ترجمه انگلیسی رو گرفتم که نرخ دلار هم در اون درج میشه
فکر می کنم به شعبه بستگی داره من شعبه نفت رفتم 1 روز طول می کشه تا پرینت حساب بدن اما به محض اینکه پرینت رو بگیری می تونی پول برداشت کنی... ولی دوستم از شعبه بهبودی گرفت همون ساعت بهش دادن
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012