کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-16 ساعت 11:24)maka2 نوشته:  پرواز انكارا دوشنبه و پنجشنبه هواپيمايي ماهان ساعت ٥ رفت ساعت ١١ برگشت ٢٩٠ تومان فقط دو طرفه.!
.
اگه بخوايم تركيش رو جابجا كنيم فكر كنم اينو بگيريم به صرفه تره باز .
دوستان در مورد تهيه بليط پرواز ماهان دقت کنيد که اين پرواز چارتر هست و قابل تغيير نيست.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، sayeh_m ، mojtaba_k ، ghorbat ، dvlottory
(2012-06-16 ساعت 11:13)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 03:59)daria نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 01:37)schaghayegh نوشته:  سلام
من امروز صبح اومدم انکارا و کارای مدیکال و انجام دادم..... کیبورد فارسی ندارم سختمه تایپ کنم...Sad تو سفر نامه کامل جزئیات رو مینویسم بعدا.....
دکتر خیلی ناجوانمردانه یه واکسن زد که نمیدونم چی بود و ازش که پرسیدم جواب نداد و مجبورم کرد یا واکسن آبله بزنم یا تست بدم......Sad در حالی که هم آبله مرغان گرفته بودم 8 سال پیش هم تست پاستور و داشتم....
مجموع :
تست خون و عکس قفسه سینه 50 دلار
ویزیت 120 دلار با اون واکسنه البته
تست آبله 50 دلار دادم 25 لیر برگردوند....
هتل هم اوزیلهان
هوا هم گرمه خیلی زیاد
شقایق جان لطفا از هتل اوزیلهان بگو. راضی هستی؟ شبی چند گرفتی؟‌
امیدارم به زودی جیغ یک ضربتو اینجا ببینیم Smile

ممنون عزیزم و همینطور برای تو Smile
هتل بدی نیست ... نزدیکه به همه جا و خیابان پشت هتل خیلی باحاله.... پر از کافی شاپه...
من سینگل گرفتم 36 دلار

چه خوب، واقعا اینقدر ارزونه؟! هتل را تو ایران از کدوم آژانس میشه رزرو کرد؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: mehdiii ، manila ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، honey62 ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، ghorbat ، sayeh_m
(2012-06-16 ساعت 11:13)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 03:59)daria نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 01:37)schaghayegh نوشته:  سلام
من امروز صبح اومدم انکارا و کارای مدیکال و انجام دادم..... کیبورد فارسی ندا...
هتل هم اوزیلهان
هوا هم گرمه خیلی زیاد
شقایق جان لطفا از هتل اوزیلهان بگو. راضی هستی؟ شبی چند گرفتی؟‌
امیدارم به زودی جیغ یک ضربتو اینجا ببینیم Smile

ممنون عزیزم و همینطور برای تو Smile
هتل بدی نیست ... نزدیکه به همه جا و خیابان پشت هتل خیلی باحاله.... پر از کافی شاپه...
من سینگل گرفتم 36 دلار

از هتل بگید چه جوریه چیا داره ، تر تمیز هست ، مشکلی نداره؟
میشه بدون رزرو اتاق گرفت؟ هرچی به ذهنتون میرسه از هتل ...بدونیم
مرسی
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، honey62 ، bakhshandehgy ، sayeh_m ، mehdiii ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، ghorbat
بچه ها به نظرم بهتره برين etap boulvar hotel ما اوزيلهان رو ديديم ميگفت شبي 54 دلار،‌ تازه اتاق هم نداشت گفت تا 12 بمونيد توي لابي، يه كوچه پايين تر كنار هتل اليت هتل ايتپ هست كه هم خيلي از اوزيلهان شيك تره، هم ريسپنش انگليسي حرف ميزنه و ما چونه زديم شبي 52 دلار پامون افتاد. خيلي خيلي از اوزيلهان بهتره.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
راستي ما يه كارت تلفن 4 ليري گرفتيم و 3 بار به تهران زنگ زديم و در حد احوال پرسي و گزارش سريع روند كارها صحبت كرديم. سر كوچه ايتپ بلوار يه تلفن عمومي هست.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، sayeh_m ، maka2 ، mehdiii ، mojtaba_k ، frozen mind ، SH1A2R3 ، ghorbat ، ali234
(2012-06-13 ساعت 20:01)maka2 نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 18:49)کهکشان نوشته:  دوستان که احتمال یک ضرب گرفتن ویزاشون زیاده به جابجایی بلیط برگشت توجه داشته باشن تا جایی که میتونید بلیط برگشتتون رو اوپن بگیرید چون اگه مجبور بشید دو سه روز منتظر یو پی اس بمونید و بخواهید بلیط برگشتتون رو بندازید عقب باید یه چیزی به اندازه کل بلیط رفت و برگشتتون و یا حتی بیشتر پول بدید. این تجربه شخصی ما بود.

تركيش فبل ساعت ١٢ جابجايي ٥٠ يورو جريمه داره ولي شنيدم از دفتر فرودگاه انكارا پول نمي گيره....
با اين شلوغي نمي دونم ميشه قبل ١٢ بعد از مصاحبه از سفارت خلاص شيم يا نه!!؟Sad

من مصاحبم 5شنبه بلیط برگشتم 2شنبه شبه.اگر خدا خواست ویه موقعی یه ضرب گرفتم به نظرتون تاریخ برگشتم خوبه؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، sayeh_m
(2012-06-16 ساعت 14:36)honey62 نوشته:  راستي ما يه كارت تلفن 4 ليري گرفتيم و 3 بار به تهران زنگ زديم و در حد احوال پرسي و گزارش سريع روند كارها صحبت كرديم. سر كوچه ايتپ بلوار يه تلفن عمومي هست.

توی خود لابی هتل هم احتمالا یک دستگاه تلفن کارتی هست.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mehdiii ، daria ، امیر مهاجر ، ASALI ، SH1A2R3 ، ghorbat ، sayeh_m ، ali234
(2012-06-16 ساعت 14:23)honey62 نوشته:  بچه ها به نظرم بهتره برين etap boulvar hotel ما اوزيلهان رو ديديم ميگفت شبي 54 دلار،‌ تازه اتاق هم نداشت گفت تا 12 بمونيد توي لابي، يه كوچه پايين تر كنار هتل اليت هتل ايتپ هست كه هم خيلي از اوزيلهان شيك تره، هم ريسپنش انگليسي حرف ميزنه و ما چونه زديم شبي 52 دلار پامون افتاد. خيلي خيلي از اوزيلهان بهتره.

لااقل بگو واسه چند نفر!
من 5 شنبه دارم میرم و هنوز هیچ جایی رو نگرفتم، خیلی هم قیمتا دستم نیومده
(2012-06-16 ساعت 11:24)maka2 نوشته:  پرواز انكارا دوشنبه و پنجشنبه هواپيمايي ماهان ساعت ٥ رفت ساعت ١١ برگشت ٢٩٠ تومان فقط دو طرفه.!
.
اگه بخوايم تركيش رو جابجا كنيم فكر كنم اينو بگيريم به صرفه تره باز .

290؟!
من 428 گرفتم از ایران ایر! اینکه کلی اختلاف قیمته.
کی گرفتی بلیت رو؟
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، ghorbat ، امیر مهاجر ، sayeh_m
(2012-06-16 ساعت 20:01)S.M.K نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 18:49)کهکشان نوشته:  دوستان که احتمال یک ضرب گرفتن ویزاشون زیاده به جابجایی بلیط برگشت توجه داشته باشن تا جایی که میتونید بلیط برگشتتون رو اوپن بگیرید چون اگه مجبور بشید دو سه روز منتظر یو پی اس بمونید و بخواهید بلیط برگشتتون رو بندازید عقب باید یه چیزی به اندازه کل بلیط رفت و برگشتتون و یا حتی بیشتر پول بدید. این تجربه شخصی ما بود.

تركيش فبل ساعت ١٢ جابجايي ٥٠ يورو جريمه داره ولي شنيدم از دفتر فرودگاه انكارا پول نمي گيره....

من مصاحبم 5شنبه بلیط برگشتم 2شنبه شبه.اگر خدا خواست ویه موقعی یه ضرب گرفتم به نظرتون تاریخ برگشتم خوبه؟

خیلی خوبه چون دوستان تاحالابیشتراز۲روزطول نکشیده
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، sayeh_m
دوستان کسی بوده که از طریق استانبول رفته باشه آنکارا؟
و مدیکال رو در بیمارستان آمریکایی در استانبول انجام داده باشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، sayeh_m
(2012-06-16 ساعت 22:14)Orchin نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 20:01)S.M.K نوشته:  

خیلی خوبه چون دوستان تاحالابیشتراز۲روزطول نکشیده

منم به احتساب اون 2 روز بعد برگشت گرفتم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، sayeh_m ، arman_m
(2012-06-16 ساعت 22:25)nilufar نوشته:  دوستان کسی بوده که از طریق استانبول رفته باشه آنکارا؟
و مدیکال رو در بیمارستان آمریکایی در استانبول انجام داده باشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

نیلوفر جان این دقیقا برنامه یک ماه دیگه ماست، سوالت چیه؟ شاید با خوندن این سفرنامه ها جوابتو بگیری:

سفرنامه های roghiyeh عزیز: قسمت 1 قسمت 2
سفرنامه جناب hamid_reza
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، ASALI ، Omidooo ، mojtaba_k ، honey62 ، sayeh_m ، mehdiii ، arman_m
(2012-06-16 ساعت 21:55)j1970 نوشته:  [quote='honey62' pid='183334' dateline='1339840382']
بچه ها به نظرم بهتره برين etap boulvar hotel ما اوزيلهان رو ديديم ميگفت شبي 54 دلار،‌ تازه اتاق هم نداشت گفت تا 12 بمونيد توي لابي، يه كوچه پايين تر كنار هتل اليت هتل ايتپ هست كه هم خيلي از اوزيلهان شيك تره، هم ريسپنش انگليسي حرف ميزنه و ما چونه زديم شبي 52 دلار پامون افتاد. خيلي خيلي از اوزيلهان بهتره.

لااقل بگو واسه چند نفر!
من 5 شنبه دارم میرم و هنوز هیچ جایی رو نگرفتم، خیلی هم قیمتا دستم نیومده

ببخشيد فكر كردم با كيس ما آشنايين. ما يه اتاق دبل (براي 2 نفر كه يه تخت دونفره و يه تخت يه نفره داشت) تو طبقه 4 گرفتيم كه با اينكه بالا بود اينترنتش خيلي عالي بود. يكي از دوستامون توي هتل اليت فقط توي لابي اينترنت داشت كه ايشون هم با همسرشون روزهاي آخر رو اومدن هتل ايتپ بلوار
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m ، mehdiii ، daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، arman_m
نمیشه پرواز برگشتو با ماهان اپن بگیری؟ من 4 شنبه مصاحبه دارم برگشتم پنجشنبه است از این ورم پنجشنبه میرم. اگه احیانا مجبور شدم چند روز بیشتر بمونم با پرواز 2 شنبه ماهان میتونم برگردم؟ چقدر ضرر میکنم؟3 نفریم.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، sayeh_m ، SH1A2R3
هتل سیاو چقدر با سفارت فاصله داره؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی