موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-24 ساعت 18:06)smmyp نوشته: سلام. من همین الان یک کلی نوشتم بعد دستم خورد به به دکمه backspace همه اش پاک شد. دوباره مینویسم: من حدود 12 ساعت پیش از ترکیه برگشتم. سعی میکنم مختصر و مفید بنویسم. سفر پنج روزه، تنها، بدون تور، بدون رزرو هتل و بدون راهنما یا کسی در آنجا. هزینه تقریبی سفر حدود دو میلیون و سیصد. سه روز استانبول دو روز آنکارا. آزمایشات پزشکی در بیمارستان استانبول انجام شد( سیصد و بیست لیر). هوای هر دو شهر گرم ولی استانبول علاوه بر گرما شرجی هم هست. کسانی که با خانواده سفر و میکنند و بچه دارند بهتره با تور برند و یا هتل رو از اینجا رزرو کنند. من هتل تایم رفتم 130 لیر. راضی بودم. آنکارا هم رفتم یک هتل دو ستاره!! به نام الک(ELK) فکر کنم نزدیکترین هتل به کیزلای بود و 75لیر. موقع تحویل پاکت از پرستار راجع به سی دی سوال کردم گفت موارد لازم داخل پاکته ولی سی دی عکس قفسه سینه رو اگر بخوای میتونی از رادیولوژی بگیری. برخلاف چیزهایی که شنیده بودم اکثر مردم انگلیسی را میفهمیدند و جواب میدادند. مسافت بین استانبول و آنکارا را میخواستم با قطار برم که گفتند به علت تعمیرات بسته شده، به ناچار با اتوبوس اومدم. خیلی خوب بود. اسم شرکتش مترو بود. برای اینکه دوباره اینایی که نوشتم نپره، ارسال میکنم تا بعد دوباره هرچی یادم اومد مینویسم. از همه دوستان و مدیران مهاجرسرا تشکر میکنم. خوشحال میشم بتونم کمی از استفاده های زیادی را که از اینجا بردم رو جبران کنم. در خدمتم
سلام دوست عزیز
با اتوبوس از استانبول تا انکارا چند ساعت راه بود؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوست گرامی اول اینکه نگفتی نتیجه مصاحبه چی شد و دوم اینکه به نظر شما مراجعه کنیم به بیمارستان استانبول بهتره یا دکتر انکارا باتوجه به مسافت بین انکارا و استانبول
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-24 ساعت 18:06)smmyp نوشته: سلام. من همین الان یک کلی نوشتم بعد دستم خورد به به دکمه backspace همه اش پاک شد. دوباره مینویسم: من حدود 12 ساعت پیش از ترکیه برگشتم. سعی میکنم مختصر و مفید بنویسم. سفر پنج روزه، تنها، بدون تور، بدون رزرو هتل و بدون راهنما یا کسی در آنجا. هزینه تقریبی سفر حدود دو میلیون و سیصد. سه روز استانبول دو روز آنکارا. آزمایشات پزشکی در بیمارستان استانبول انجام شد( سیصد و بیست لیر). هوای هر دو شهر گرم ولی استانبول علاوه بر گرما شرجی هم هست. کسانی که با خانواده سفر و میکنند و بچه دارند بهتره با تور برند و یا هتل رو از اینجا رزرو کنند. من هتل تایم رفتم 130 لیر. راضی بودم. آنکارا هم رفتم یک هتل دو ستاره!! به نام الک(ELK) فکر کنم نزدیکترین هتل به کیزلای بود و 75لیر. موقع تحویل پاکت از پرستار راجع به سی دی سوال کردم گفت موارد لازم داخل پاکته ولی سی دی عکس قفسه سینه رو اگر بخوای میتونی از رادیولوژی بگیری. برخلاف چیزهایی که شنیده بودم اکثر مردم انگلیسی را میفهمیدند و جواب میدادند. مسافت بین استانبول و آنکارا را میخواستم با قطار برم که گفتند به علت تعمیرات بسته شده، به ناچار با اتوبوس اومدم. خیلی خوب بود. اسم شرکتش مترو بود. برای اینکه دوباره اینایی که نوشتم نپره، ارسال میکنم تا بعد دوباره هرچی یادم اومد مینویسم. از همه دوستان و مدیران مهاجرسرا تشکر میکنم. خوشحال میشم بتونم کمی از استفاده های زیادی را که از اینجا بردم رو جبران کنم. در خدمتم
دوست عزیز، مردم استانبول انگلیسی بلدن. چون شهر توریستیست. برو انکارا بعد میفهمی بلد نبودن یعنی چی. موفق باشی
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سه تا سایز داره کوچک متوسط و بزرگ
30 کروش پنجاه کروش و 70تا یک لیره ای فقط توی یک رستوران تو استانبول دیدم
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-25 ساعت 02:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-25 ساعت 02:49 توسط daria.)
(2012-06-25 ساعت 00:20)smmyp نوشته: سلام، مصاحبه من دو هفته بعد است. با توجه به مطالبی که در مهاجرسرا راجع به دکتر اونگان خوندم تصمیم گرفتم برم استانبول. مسلما برای خانواده ها رفتن به آنکارا بهتره هم از لحاظ هزینه هم دردسر جابجایی. در مورد خودم فقط میتونم بگم چون تنها بودم و استانبول رو هم ندیده بودم اینکار رو کردم. در عین حال راضیم. تجربه خوبی بود. برخورد پرسنل بیمارستان هم عالی و مودبانه و سروقت بود. ولی اگر رفتید استانبول هتل تایم نزدیکترین جا به اونجاست. من سه ساعت داشتم اون اطراف رو اسکن میکردم با پای پیاده و کوچه به کوچه
ما هم تصمیم داریم برای مدیکال بریم استانبول، کلا استانبول خیلی دیدنیه و حیفه آدم تا آنکارا بره، به استانبول سر نزنه. ما بلیط را جوری گرفتیم که اول میریم استانبول، بعد از اونجا میریم آنکارا برای مصاحبه. راستش الان پشیمونم که چرا بعد از مصاحبه چند روز آنکارا میمونیم، اگه بلیط برگشت را از آنکارا به تهران نگرفته بودیم میتونستیم بلافاصله بعد از مصاحبه برگردیم استانبول و برای ویزا هم آدرس هتل تو استانبول بدیم. ولی خوب دیدن آنکارا هم تجربه ای میشه برای خودش. راستی شما که مصاحبتون دو هفته دیگه است،دیگه برای چی بعد از بیمارستان با اتوبوس رفتین تا آنکارا؟
یک سؤال دیگه، مگه هتل تایم همین نیست که تو اردو جادسیه؟ (نقشه) ؟ این که به نظر میاد خیلی با بیمارستان که نزدیک عثمان بیه فاصله داشته باشه (نقشه)؟به نظرتون هتل تو تقسیم بگیریم بهتر نیست؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2012 که تشریف بردن انکارا میخواستم بدونم کسی تا حالا هتل رامادا رفته ؟؟؟رو نقشه که نگاه میکنی نزدیکترین و مناسب ترین موقعیت رو هم به سفارت هم به دکتر اونگان داره من هر چی جستجو میکنم هیچی راجبش پیدا نمیکنم البته تو مهاجر سرا.
http://www.ramada.com/hotels/turkey/anka...l-overview
اینم وبسایتش
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .