کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-24 ساعت 18:06)smmyp نوشته:  سلام. من همین الان یک کلی نوشتم بعد دستم خورد به به دکمه backspace همه اش پاک شد. دوباره مینویسم: من حدود 12 ساعت پیش از ترکیه برگشتم. سعی میکنم مختصر و مفید بنویسم. سفر پنج روزه، تنها، بدون تور، بدون رزرو هتل و بدون راهنما یا کسی در آنجا. هزینه تقریبی سفر حدود دو میلیون و سیصد. سه روز استانبول دو روز آنکارا. آزمایشات پزشکی در بیمارستان استانبول انجام شد( سیصد و بیست لیر). هوای هر دو شهر گرم ولی استانبول علاوه بر گرما شرجی هم هست. کسانی که با خانواده سفر و میکنند و بچه دارند بهتره با تور برند و یا هتل رو از اینجا رزرو کنند. من هتل تایم رفتم 130 لیر. راضی بودم. آنکارا هم رفتم یک هتل دو ستاره!! به نام الک(ELK) فکر کنم نزدیکترین هتل به کیزلای بود و 75لیر. موقع تحویل پاکت از پرستار راجع به سی دی سوال کردم گفت موارد لازم داخل پاکته ولی سی دی عکس قفسه سینه رو اگر بخوای میتونی از رادیولوژی بگیری. برخلاف چیزهایی که شنیده بودم اکثر مردم انگلیسی را میفهمیدند و جواب میدادند. مسافت بین استانبول و آنکارا را میخواستم با قطار برم که گفتند به علت تعمیرات بسته شده، به ناچار با اتوبوس اومدم. خیلی خوب بود. اسم شرکتش مترو بود. برای اینکه دوباره اینایی که نوشتم نپره، ارسال میکنم تا بعد دوباره هرچی یادم اومد مینویسم. از همه دوستان و مدیران مهاجرسرا تشکر میکنم. خوشحال میشم بتونم کمی از استفاده های زیادی را که از اینجا بردم رو جبران کنم. در خدمتم

سلام دوست عزیز
با اتوبوس از استانبول تا انکارا چند ساعت راه بود؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-06-24 ساعت 19:12)S.M.K نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 18:06)smmyp نوشته:  سلام. من همین الان یک کلی نوشتم بعد دستم خورد به به دکمه backspace همه اش پاک شد. دوباره مینویسم: من حدود 12 ساعت پیش از ترکیه برگشتم. سعی میکنم مختصر و مفید بنویسم. سفر پنج روزه، تنها، بدون تور، بدون رزرو هتل و بدون راهنما یا کسی در آنجا. هزینه تقریبی سفر حدود دو میلیون و سیصد. سه روز استانبول دو روز آنکارا. آزمایشات پزشکی در بیمارستان استانبول انجام شد( سیصد و بیست لیر). هوای هر دو شهر گرم ولی استانبول علاوه بر گرما شرجی هم هست. کسانی که با خانواده سفر و میکنند و بچه دارند بهتره با تور برند و یا هتل رو از اینجا رزرو کنند. من هتل تایم رفتم 130 لیر. راضی بودم. آنکارا هم رفتم یک هتل دو ستاره!! به نام الک(ELK) فکر کنم نزدیکترین هتل به کیزلای بود و 75لیر. موقع تحویل پاکت از پرستار راجع به سی دی سوال کردم گفت موارد لازم داخل پاکته ولی سی دی عکس قفسه سینه رو اگر بخوای میتونی از رادیولوژی بگیری. برخلاف چیزهایی که شنیده بودم اکثر مردم انگلیسی را میفهمیدند و جواب میدادند. مسافت بین استانبول و آنکارا را میخواستم با قطار برم که گفتند به علت تعمیرات بسته شده، به ناچار با اتوبوس اومدم. خیلی خوب بود. اسم شرکتش مترو بود. برای اینکه دوباره اینایی که نوشتم نپره، ارسال میکنم تا بعد دوباره هرچی یادم اومد مینویسم. از همه دوستان و مدیران مهاجرسرا تشکر میکنم. خوشحال میشم بتونم کمی از استفاده های زیادی را که از اینجا بردم رو جبران کنم. در خدمتم

سلام دوست عزیز

میشه بگید آدرس سایت بیمارستان چیه ؟ آیا هزینه هاش بیشتر بود؟
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: sayeh_m ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
سلام
دوست گرامی اول اینکه نگفتی نتیجه مصاحبه چی شد و دوم اینکه به نظر شما مراجعه کنیم به بیمارستان استانبول بهتره یا دکتر انکارا باتوجه به مسافت بین انکارا و استانبول
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، کیانا ، sayeh_m ، ghorbat ، shkhmo ، mehdiii
(2012-06-24 ساعت 16:53)j1970 نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 16:48)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من حالا لابی هتل مرادم.با مدیرش که یه پیر مرد باحاله صحبت کردم و گفتم ما تو سایت یه خانواده بزرگیم و میخوام با دوستام هم مثل ما تا کنین گفتم قیمتی که به ما دادین رو براشون گفتم.گفت اشکال نداره به دوستست هم همون قیمت حساب میکنیم.اینجا هتل 4 ستاره هست که خیلی تمیزه چون تازه افتتاح شده.فاصله کم با دکتر و سفارت داره که پیاده راحت میشه رفت.اصل قیمتهاش برای یک نفر 160 لیر -اتاق دابل 210 لیر و تریپل 260 ولی برای ما 100 لیر داده.هر کس خواست بیاد اینجا اسم منو بده ایشالله با شما هم مثل ما مناسب حساب کنن.خداییش پس از اون دیپس هاستل خیلی حال داد.Big Grin
شامپو-صابون -سشوار -دمپایی یکبار مصرف و واکس کفش هم داره.من که خیلی خوشم اومد.هتل های دیگه کمتر به این تمیزی هست.
اگه اینقد خوبه و تریپل رو داره 100 لیر (56 دلار) میده بگو ما هم بیایم، ما الان یه تریپل تو اتاپ گرفتیم 75 دلار (تقریبا 134 لیر) البته رو تابلو زده 180 لیر
اره خواستین بیاین نگاه کنین مطمئنم خوشتون میاد.البته اصل قیمتش امروز نگاه کردم تریپل 270 لیره بخدا ولی ما 100 لیر گرفتیم.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: کیانا ، sayeh_m ، j1970 ، daria ، ghorbat ، 3rip ، shkhmo ، mehdiii ، roze ، amiry
(2012-06-24 ساعت 21:25)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 16:48)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من حالا لابی هتل مرادم.با مدیرش که یه پیر مرد باحاله صحبت کردم و گفتم ما تو سایت یه خانواده بزرگیم و میخوام با دوستام هم مثل ما تا کنین گفتم قیمتی که به ما دادین رو براشون گفتم.گفت اشکال نداره به دوستست هم همون قیمت حساب میکنیم.اینجا هتل 4 ستاره هست که خیلی تمیزه چون تازه افتتاح شده.فاصله کم با دکتر و سفارت داره که پیاده راحت میشه رفت.اصل قیمتهاش برای یک نفر 160 لیر -اتاق دابل 210 لیر و تریپل 260 ولی برای ما 100 لیر داده.هر کس خواست بیاد اینجا اسم منو بده ایشالله با شما هم مثل ما مناسب حساب کنن.خداییش پس از اون دیپس هاستل خیلی حال داد.Big Grin
شامپو-صابون -سشوار -دمپایی یکبار مصرف و واکس کفش هم داره.من که خیلی خوشم اومد.هتل های دیگه کمتر به این تمیزی هست.
اگه اینقد خوبه و تریپل رو داره 100 لیر (56 دلار) میده بگو ما هم بیایم، ما الان یه تریپل تو اتاپ گرفتیم 75 دلار (تقریبا 134 لیر) البته رو تابلو زده 180 لیر
اره خواستین بیاین نگاه کنین مطمئنم خوشتون میاد.البته اصل قیمتش امروز نگاه کردم تریپل 270 لیره بخدا ولی ما 100 لیر گرفتیم.
من امروز هر چی به اتاق آرمان زنگ زدم نبود، میخواستم بگم اگه شما رو میبینه امروز ببینه موضوع چیه. قاعدتاً ما اگه بیایم اونجا ممکنه تحویلمون نگیره. چطوری میشه با شما هماهنگ کرد که وساطمون رو بکنید Cool
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، mehdiii ، roze
دوست عزیز، مردم استانبول انگلیسی بلدن. چون شهر توریستیست. برو انکارا بعد میفهمی بلد نبودن یعنی چی. موفق باشی
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: sayeh_m ، smmyp ، daria ، ghorbat ، shkhmo ، mehdiii ، roze ، behzad7
(2012-06-24 ساعت 23:50)behrooz ramezani نوشته:  
دوست عزیز، مردم استانبول انگلیسی بلدن. چون شهر توریستیست. برو انکارا بعد میفهمی بلد نبودن یعنی چی. موفق باشی

روز اول که رسیدم آنکارا مثل کور و کرا بودم، هیچکی انگلیسی نمیدونس (الان ما کمی ترکی یاد گرفتیم Tongue ) حتی غذا سفارش دادن از روی منو هم دردسره اولش
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: sayeh_m ، smmyp ، daria ، ghorbat ، arman_m ، shkhmo ، mehdiii ، behzad7 ، amiry
سلام دوست عزیز
[/quote]
7 ساعت طول کشید: 2 بعد از ظهر حرکت کرد و 9 شب رسید آنکارا. مسیر بسیار عالی، اتوبان سه بانده و یک بار هم توقف کرد به مدت 20 دقیقه. چیزی که برای من تازگی داشت و ندیده بودم این بود که همه صندلیها مجهز به تبلت بودند و میتوانستید 4 کانال تلویزیون + حداقل 20 فیلم سینمایی دوبله به ترکی + مقدار زیادی موزیک ترکی و انگلیسی + بازیهای مختلف ببینید و بشنوید و بازی کنید. در طول سفر 2 بار برای پذیرایی مراجعه کردند و هر چند بار که میخواستید آب معدنی لیوانی به شما می دادند.
روز اول که رسیدم آنکارا مثل کور و کرا بودم، هیچکی انگلیسی نمیدونس (الان ما کمی ترکی یاد گرفتیم Tongue ) حتی غذا سفارش دادن از روی منو هم دردسره اولش

من یک روز آنکارا بیشتر نبودم، بله آشنایی مردم نسبت به استانبول کمتره ولی همون جا هم یک دانشجو از ترمینال اتوبوس به طور کامل مرا راهنمایی کرد و تا چهارراه کیزلای همراهی کرد و اطلاعات لازم را داد. رسپشن هتل الک هم به نظرم هم لهجه اش هم روانی صحبت کردنش از خود من و همچنین رسپشن هتل تایم استانبول بهتر بود.
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، shkhmo ، amiry
میشه بگید آدرس سایت بیمارستان چیه ؟ آیا هزینه هاش بیشتر بود؟
[/quote]

بیمارستان آمریکایی استانبول
هزینه از اونی که خودشون با ایمیل به من اعلام کرده بودند کمترشد. گفته بودند حداقل 350 که شد 325 لیر که شاید به خاطر تغییرات نرخ برابر دلار و لیر باشه هیچ واکسنی هم نخوردم. البته کارت واکسنم کامل بود. اسم کوچک دکتر دورموش بود که به ترکی به معنی ایستاده میشه ولی فامیلیش رو از اتیکتش نتونستم بخونم توی مهر روی برگه هم کم رنگ افتاده.
(2012-06-24 ساعت 21:24)رایانه نوشته:  سلام
دوست گرامی اول اینکه نگفتی نتیجه مصاحبه چی شد و دوم اینکه به نظر شما مراجعه کنیم به بیمارستان استانبول بهتره یا دکتر انکارا باتوجه به مسافت بین انکارا و استانبول

سلام، مصاحبه من دو هفته بعد است. با توجه به مطالبی که در مهاجرسرا راجع به دکتر اونگان خوندم تصمیم گرفتم برم استانبول. مسلما برای خانواده ها رفتن به آنکارا بهتره هم از لحاظ هزینه هم دردسر جابجایی. در مورد خودم فقط میتونم بگم چون تنها بودم و استانبول رو هم ندیده بودم اینکار رو کردم. در عین حال راضیم. تجربه خوبی بود. برخورد پرسنل بیمارستان هم عالی و مودبانه و سروقت بود. ولی اگر رفتید استانبول هتل تایم نزدیکترین جا به اونجاست. من سه ساعت داشتم اون اطراف رو اسکن میکردم با پای پیاده و کوچه به کوچه
تشکر کنندگان: رایانه ، ghorbat ، shkhmo ، mehdiii ، sayeh_m
سه تا سایز داره کوچک متوسط و بزرگ
30 کروش پنجاه کروش و 70تا یک لیره ای فقط توی یک رستوران تو استانبول دیدم
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، sayeh_m
(2012-06-25 ساعت 00:20)smmyp نوشته:  سلام، مصاحبه من دو هفته بعد است. با توجه به مطالبی که در مهاجرسرا راجع به دکتر اونگان خوندم تصمیم گرفتم برم استانبول. مسلما برای خانواده ها رفتن به آنکارا بهتره هم از لحاظ هزینه هم دردسر جابجایی. در مورد خودم فقط میتونم بگم چون تنها بودم و استانبول رو هم ندیده بودم اینکار رو کردم. در عین حال راضیم. تجربه خوبی بود. برخورد پرسنل بیمارستان هم عالی و مودبانه و سروقت بود. ولی اگر رفتید استانبول هتل تایم نزدیکترین جا به اونجاست. من سه ساعت داشتم اون اطراف رو اسکن میکردم با پای پیاده و کوچه به کوچه

ما هم تصمیم داریم برای مدیکال بریم استانبول، کلا استانبول خیلی دیدنیه و حیفه آدم تا آنکارا بره، به استانبول سر نزنه. ما بلیط را جوری گرفتیم که اول میریم استانبول، بعد از اونجا میریم آنکارا برای مصاحبه. راستش الان پشیمونم که چرا بعد از مصاحبه چند روز آنکارا میمونیم،‌ اگه بلیط برگشت را از آنکارا به تهران نگرفته بودیم میتونستیم بلافاصله بعد از مصاحبه برگردیم استانبول و برای ویزا هم آدرس هتل تو استانبول بدیم. ولی خوب دیدن آنکارا هم تجربه ای میشه برای خودش. راستی شما که مصاحبتون دو هفته دیگه است،‌دیگه برای چی بعد از بیمارستان با اتوبوس رفتین تا آنکارا؟
یک سؤال دیگه، مگه هتل تایم همین نیست که تو اردو جادسیه؟ (نقشه) ؟ این که به نظر میاد خیلی با بیمارستان که نزدیک عثمان بیه فاصله داشته باشه (نقشه)؟‌به نظرتون هتل تو تقسیم بگیریم بهتر نیست؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، honey62 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، sayeh_m
(2012-06-24 ساعت 23:06)j1970 نوشته:  
من امروز هر چی به اتاق آرمان زنگ زدم نبود، میخواستم بگم اگه شما رو میبینه امروز ببینه موضوع چیه. قاعدتاً ما اگه بیایم اونجا ممکنه تحویلمون نگیره. چطوری میشه با شما هماهنگ کرد که وساطمون رو بکنید Cool
سلام داداش
آقا شرمنده.ما امروز مهمون یکی از دوستان تو خونشون بودیم.بخاطر همینم بود که جایی نرفتیم بگردیم.تو راه برگشت مسیرمونرو به سمت هتل مراد کج کردیم.
گفتم خودم از نزدیک ببینم تا بتونم 2 تا هتل رو با هم مقایسه کنم.
آخه یه چند تا دوست دوستام هستن که من به واسطه لاتاری باهاشون دوست شدم و بعبارتی مشائرشون در تمام مراحل هستم.
هتل مراد هتل خوبی هست و به نظر خیلی شیک میاد.نسبت به سفارت و مطب دکتر خیلی نزدیکتر از هتل اتپ بلوار ه
اتاپ بلوار نزدیکتر به مرکز شهر هست و همچنین خیلی دلبازتره
اگه این مزیت هتل خودمونو در نظر نگیریم، هتل مراد خیلیشیک تر هست
اینو بگم حتی اتاقاش هم کارتی هستن و کلی ندارن.قیمتش هم که خیلی عالیه.
آنیکو و شایرا خانم رو هم اونجا بصورت اتفاقی ملاقات کردیم.قرار شد که شایرا خانم با اسم رمز شایرا اونجا صحبت کنه و برای دوستان مهاجر سرایی چ.نه بزنه و پارتی بازی کنه تا کمتر حساب کنن.
آنیکو هم فردا مصاحبه داره که جا داره همه واسش دعا کنیم.
شادی و پیروزی شما ارزوی ماست
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، shkhmo ، sayeh_m ، کیانا ، behzad7 ، behrooz ramezani ، rose_2000
(2012-06-25 ساعت 03:15)arman_m نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 23:06)j1970 نوشته:  
سلام داداش
آقا شرمنده.ما امروز مهمون یکی از دوستان تو خونشون بودیم.بخاطر همینم بود که جایی نرفتیم بگردیم.تو راه برگشت مسیرمونرو به سمت هتل مراد کج کردیم.
گفتم خودم از نزدیک ببینم تا بتونم 2 تا هتل رو با هم مقایسه کنم.
آخه یه چند تا دوست دوستام هستن که من به واسطه لاتاری باهاشون دوست شدم و بعبارتی مشائرشون در تمام مراحل هستم.
هتل مراد هتل خوبی هست و به نظر خیلی شیک میاد.نسبت به سفارت و مطب دکتر خیلی نزدیکتر از هتل اتپ بلوار ه
اتاپ بلوار نزدیکتر به مرکز شهر هست و همچنین خیلی دلبازتره
اگه این مزیت هتل خودمونو در نظر نگیریم، هتل مراد خیلیشیک تر هست
اینو بگم حتی اتاقاش هم کارتی هستن و کلی ندارن.قیمتش هم که خیلی عالیه.
آنیکو و شایرا خانم رو هم اونجا بصورت اتفاقی ملاقات کردیم.قرار شد که شایرا خانم با اسم رمز شایرا اونجا صحبت کنه و برای دوستان مهاجر سرایی چ.نه بزنه و پارتی بازی کنه تا کمتر حساب کنن.
آنیکو هم فردا مصاحبه داره که جا داره همه واسش دعا کنیم.
شادی و پیروزی شما ارزوی ماست
درود آرمان خان گل،
مخلصم آرمان جان، کار خوبی کردی دیدی هتل رو. اینجا که ثبت میشه واسه بقیه هم اطلاعات خوب و بدرد خوری میشه.
آرزو میکنم همه دوستان سریعتر ویزا بگیرن و همه تو آمریکا یه قرار بذاریم و همدیگرو ببینیم
(2012-06-25 ساعت 00:08)smmyp نوشته:  من یک روز آنکارا بیشتر نبودم، بله آشنایی مردم نسبت به استانبول کمتره ولی همون جا هم یک دانشجو از ترمینال اتوبوس به طور کامل مرا راهنمایی کرد و تا چهارراه کیزلای همراهی کرد و اطلاعات لازم را داد. رسپشن هتل الک هم به نظرم هم لهجه اش هم روانی صحبت کردنش از خود من و همچنین رسپشن هتل تایم استانبول بهتر بود.
آره تو هتل‌ها که انگلیسی بلدن، اما تو خیابون مشکله. من با توجه به اینکه با اتوبوس و تاکسی از فرودگاه اومدم و تاکسی هم اینقد بالا پایین برد منو که گفتم همینجا نیگر دار! اما ایرانی هم میتونی پیدا کنی. من همونروز اول که دنبال آدرس بودم از یکی پرسیدم انگلیسی بلدی؟ که جواب داد بله و از لهجش فهمیدم ایرانیه و فارسی صحبت کردیم. معلوم شد اونجا دانشجوس.
در کل مردم میشه گفت انگلسی نمیدونن اما تو هتل‌ها کسی هست انگلیسی بدونه. تو مغازه‌ها هم بعضیا انگلیسی میدونن و اگه ندونن مشکلی نیست واسه حساب کردن قیمت چون رو ماشین حساب میزنن یا میشه خواست بنویسن و صندوقاشونم مانیتور داره راحت میشه دید چه مبلغ میشه واسه پرداخت.
روز اول ممکنه خیلی سخت باشه که میگذره Cool

تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، sayeh_m ، smmyp ، behrooz ramezani
(2012-06-24 ساعت 19:12)S.M.K نوشته:  

سلام دوست عزیز
سلام ما از انكارا تا استانبول را با اتوبوس ٥ساعته رفتيم خيلي هم خوش گذشت جاي همگي خالي اتوبوس هم اينترنت داشت ،تلويزيون،پذيرايي با كيك،نسكافه،چاي،ابمعدني،...
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، arman_m ، ghorbat ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، sayeh_m ، smmyp ، behrooz ramezani
دوستان 2012 که تشریف بردن انکارا میخواستم بدونم کسی تا حالا هتل رامادا رفته ؟؟؟رو نقشه که نگاه میکنی نزدیکترین و مناسب ترین موقعیت رو هم به سفارت هم به دکتر اونگان داره من هر چی جستجو میکنم هیچی راجبش پیدا نمیکنم البته تو مهاجر سرا.
http://www.ramada.com/hotels/turkey/anka...l-overview
اینم وبسایتش
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، sayeh_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان