کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-23 ساعت 22:26)kopol نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 20:45)mehdi426i نوشته:  دوستان کسی از هتل دوگا رزیدنس اطلاعی داره؟ کسی هست تا حالا اونجا رفته باشه؟
من اونجا رو واسه یه هفته رزرو کردم
سبتا از باقی هتل ها نسبت به سفارت و دکتر یه کم دور تره، یه چیزی حدود 3 کیلومتر
اما به خیلی جاهای مرکز شهر نزدیکه
دوست عزیز به نظر من از هتلهایی که دوستان رفتند و استفاده کردند استفاده کن ، باور کن به نفع خودت هست و، آنکارا پراست از هتلهای جورواجور که اکثراً اسم هتل دارند ولی متل هستند ، ولی سعی کن از هتلهایی استفاده کنی که دوستان دیگه تجربه رفتن به اونجا را داشته باشند
دوستمون kopol راست میگن از هتلهایی استفاده کن که بقیه رفتن و امتحانشون رو پس دادن هم به لحاظ مالی هم امکانات و هم امنیت مطمئنتر و به صرفه ترن

تشکر کنندگان: roze ، mehdiii ، ghorbat ، sayeh_m ، shkhmo
[q
سلام دوستان کسایی که رفتن مصاحبه کدوم هتل بهتره هم از نطر قیمتی هم نزدیکی به سفارت و دکتر ؟من 4 شنبه مصاحبه دارم وقت دکتر رو 2 شنبه بگیرم یا شنبه لطفا من و راهنمایی کنید ممنون.

سلام. اگه بچه کوچک (2 تا 15)نداری وقت دکتر رو 2 شنبه بگیر. نتیجه رو سه شنبه به شما میدن. بعد برو حالشو ببر. اگر هم نتیجه مصاحبه برگه سفید بود بیشتر حالش رو ببر و برای ما هم دعا کن. شما همان روز دکتر بلیط هواپیما هم گرفتی مشکلی نیست. احتمالا 7 صبح می رسی بعد برو یک جایی صبحانه بزن تو رگ بعد هم دکتر.

کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: amiry ، roze ، Orchin ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 16:19)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان کسایی که رفتن مصاحبه کدوم هتل بهتره هم از نطر قیمتی هم نزدیکی به سفارت و دکتر ؟من 4 شنبه مصاحبه دارم وقت دکتر رو 2 شنبه بگیرم یا شنبه لطفا من و راهنمایی کنید ممنون.
من هم چهارشنبه مصاحبه داشتم. برای دوشنبه از دکتر وقت گرفتم. البته کیس من فقط یک نفر بود(بچه و ... نداشتم)

2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: roze ، mehdiii ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 20:45)mehdi426i نوشته:  دوستان کسی از هتل دوگا رزیدنس اطلاعی داره؟ کسی هست تا حالا اونجا رفته باشه؟

سلام به دوستان
من رفتم به دوگا رزيدنس هتل خوبي واينترنت فوق العاده عالي وصبحانه خيلي خوب وبه مركز شهر خيلي خيلي نزديك است در صورتيكه دوگا رزيدنس ٤ ستاره و سورملي ٥ ستاره اينترنت خيلي ضعيف ودر بعضي اتاقها قابل استفاده نبود موفق باشيد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdi426i ، mehdiii ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-22 ساعت 16:33)behrooz ramezani نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 16:05)nilufar نوشته:  بچه ها
کسی راجع به هتل (دوبل تری بای هیلتون ) چیزی میدونه ؟ قیمتش مناسبه و پنج ستاره هم هست تقزیبا شبی 115 دلار .
همینطور هتل سویس که اونم از نظر کیفیت امتیاز خوبی داره ؟
به نظرتون بهتر نیست تو هزینه های دیگر صرفه جویی کنیم اما به یه هتل خوب بریم ، حداقلش اینه که بشه از امکانات هتل استفاده کنیم و این مدت حوصلمون سر نره.
منتظر نظراتتون هستم .
سلام. با احترام زیاد نسبت به عقاید شما. چون نظر ما رو هم خواستید جسارتن میگم. فکرکنم بهتره از هزینه هتل کم کنیم و در موارد دیگه صرف جویی نکنیم. ما چند بار ماشین گرفتیم و بیشتر شهر رو گشتیم. کمی گرون شد اما ارزش داره. قسمت مرفه نشین شهرش واقعا زیباست. فروشگاه Ikea هم رفتیم که ارزون و مناسب است و دهها جای دیگر. بیشتر بچه ها از صبح تا شب نیستن. فقط صبحانه میخورند و بعد بیرون و در فروشگاهها بازدید دارن. ناهار هم میشه از هزاران غذاخوری در ترکیه تهیه کرد. پس وقت زیادی در هتل نیستیم که پول بیشتر جهت امکانات هتل بدیم. البته اینها نسبی است. برای ما هتل 3 ستاره کاملا کافی بود. برای بعضی ها هم هتل 5 ستاره هم مثل خونشون نیست و بازهم احساس راحتی نمیکنن. جدا از این ها فکر کنم بهتره بیشتر وقت رو بیرون باشین. برای شما که از نظر مالی وضع مناسبی دارین هم مکانهای لوکس و فوق العاده جذاب فراوان هست.
موفق و سربلند باشید
ممنون ، راهنمایی خوبی بود ، متشکرم

(2012-06-22 ساعت 17:52)maka2 نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 16:05)nilufar نوشته:  بچه ها
کسی راجع به هتل (دوبل تری بای هیلتون ) چیزی میدونه ؟ قیمتش مناسبه و پنج ستاره هم هست تقزیبا شبی 115 دلار .
همینطور هتل سویس که اونم از نظر کیفیت امتیاز خوبی داره ؟
به نظرتون بهتر نیست تو هزینه های دیگر صرفه جویی کنیم اما به یه هتل خوب بریم ، حداقلش اینه که بشه از امکانات هتل استفاده کنیم و این مدت حوصلمون سر نره.
منتظر نظراتتون هستم .

دوست عزيز هتل هيلتون از نظر كيفيت فوقالعادست به نظر منم ارزششو داره، فقط اينترنت رايگان نداره. از نظر استخر و صبحانه خيلي عاليه... .فاصله با دكتر يه كوچه و سفارت خيلي نزديكه. بزودي اطلاعات بيشتري براتون ميذارم.

لطف کردید دوست عزیز ، منتظر اطلاعات بیشترتون هستم .
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، maka2 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 17:34)hadiseh.t نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 17:07)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 16:19)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان کسایی که رفتن مصاحبه کدوم هتل بهتره هم از نطر قیمتی هم نزدیکی به سفارت و دکتر ؟من 4 شنبه مصاحبه دارم وقت دکتر رو 2 شنبه بگیرم یا شنبه لطفا من و راهنمایی کنید ممنون.
من هتل مراد رو پیشنهاد میکنم.مطمئنم خوشتون مییاد .نزدیک دکتر وسفارته.گه خواستی اسمتو واسم پیغام خصوصی بفرست واست رزرو کنم.برات چونه هم میزنم.Big Grin

مرسی شایرا جان من اگوست مصاحبم ولی هنوز بلیط نگرفتم نمی دونم 4 شنبه مصاحبه دارم و اینکه 2 شنبه وقت دکتر بگیرم یا شنبه شما چه پیشنهادی دارید و من یه اتاق دبل می خوام .
(2012-06-23 ساعت 17:06)shahyad نوشته:  
من هتل buyuk ersan (بیوک ارسان) رفته بودم خوب بود به سفارت و دکتر هم نزدیک هست مشخصاتش ادرس و تلفن به زبان فارسی تو سایتش هست تو گووگل سرچ کن buyuk ersan ادرس سایتش: www.otelbuyukersan.com

مرسی دوست عزیز از راهنماییت یه تحقیق در مورد هتل حتما می کنم.

گلم باید 2 روز کاری در نظر داشته باشین یعنی 2شنبه اینجا باشین
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، mehdiii ، honey62 ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-24 ساعت 01:22)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 17:34)hadiseh.t نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 17:07)SH1A2R3 نوشته:  
من هتل مراد رو پیشنهاد میکنم.مطمئنم خوشتون مییاد .نزدیک دکتر وسفارته.گه خواستی اسمتو واسم پیغام خصوصی بفرست واست رزرو کنم.برات چونه هم میزنم.Big Grin

مرسی شایرا جان من اگوست مصاحبم ولی هنوز بلیط نگرفتم نمی دونم 4 شنبه مصاحبه دارم و اینکه 2 شنبه وقت دکتر بگیرم یا شنبه شما چه پیشنهادی دارید و من یه اتاق دبل می خوام .
(2012-06-23 ساعت 17:06)shahyad نوشته:  
من هتل buyuk ersan (بیوک ارسان) رفته بودم خوب بود به سفارت و دکتر هم نزدیک هست مشخصاتش ادرس و تلفن به زبان فارسی تو سایتش هست تو گووگل سرچ کن buyuk ersan ادرس سایتش: www.otelbuyukersan.com

مرسی دوست عزیز از راهنماییت یه تحقیق در مورد هتل حتما می کنم.

گلم باید 2 روز کاری در نظر داشته باشین یعنی 2شنبه اینجا باشین

مرسی دوباره شایرا جان منتظر ویزای یه ضربتیم که اینجا برات هورا بکشیم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: maka2 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، frz61 ، mehdiii ، sayeh_m ، کیانا ، shkhmo
ادرس سایت هتل مراد:

www.muratotelankara.com

0903124197766
2012as55XXX
تشکر کنندگان: maka2 ، nilufar ، arman_m ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، aziking ، mehdiii ، کیانا ، shkhmo ، honey62 ، amiry
(2012-06-24 ساعت 01:32)SH1A2R3 نوشته:  ادرس سایت هتل مراد:

www.muratotelankara.com

0903124197766
سلام
من از نزدیک همنوز این هتل رو ندیدم
سایتشو که نگاه انداختم به نظر خیلی درست و حسابی میاد.البته اصلا به عکس های آنچنانی هتل ها نمیشخ اعتماد کرد
ولی دوستمون شایرا خانم تائیدش کردن.حتما خوبه.
از لحاظ موقعیت مکانی هم که در جای خوبی نسبت به سفارت قرارا داره
امیدوارم شایرا خانم بتونه کاری کنه که باقی دوستان هم بتونن با قیمت مناسب تو این هتل اقامت کنن
خوش باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، mehdiii ، sayeh_m ، کیانا ، schaghayegh ، shkhmo ، honey62 ، rose_2000
(2012-06-24 ساعت 01:49)arman_m نوشته:  

www.muratotelankara.com

0903124197766
سلام
سایتشو که نگاه انداختم به نظر خیلی درست و حسابی میاد.البته اصلا به عکس های آنچنانی هتل ها نمیشخ اعتماد کرد
امیدوارم شایرا خانم بتونه کاری کنه که باقی دوستان هم بتونن با قیمت مناسب تو این هتل اقامت کنن
خوش باشید
اولا باور کنین خودش از عکسهاش خیلی بهتره دوما من فردا در مورد دوستان مهاجرسرایی حتما صحبت خواهم کرد.

2012as55XXX
تشکر کنندگان: arman_m ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، mehdiii ، sayeh_m ، MPU ، کیانا ، shkhmo
(2012-06-24 ساعت 01:52)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 01:49)arman_m نوشته:  

www.muratotelankara.com

0903124197766
سلام
خوش باشید
اولا باور کنین خودش از عکسهاش خیلی بهتره دوما من فردا در مورد دوستان مهاجرسرایی حتما صحبت خواهم کرد.
لطف میکنید شایرا جان
اگه اونوری اومدیم حتما بهتون سر میزنیم
امیدوارم موفق باشید

شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: nilufar ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، shkhmo
مرسی عزیز دل
منم قبل رزروش به همین نکات تو سایت های رزرو بین المللی برخورده بودم
درسته که واسه مصاحبه داریم میریم آنکارا
ولی 2-3 بار که بیشتر مسیرمون به سمت سفارت و دکتر که نیست، تا دکترم طبق نقشه گوگل 30 دقیقه پیادست
نسبت به ددمان نفری 300 تومن به نفعمان شد و کلی کرایه تاکسی برای رفتن به اینور و اونور
(2012-06-24 ساعت 00:34)Nakisa نوشته:  

سلام به دوستان
من رفتم به دوگا رزيدنس هتل خوبي واينترنت فوق العاده عالي وصبحانه خيلي خوب وبه مركز شهر خيلي خيلي نزديك است در صورتيكه دوگا رزيدنس ٤ ستاره و سورملي ٥ ستاره اينترنت خيلي ضعيف ودر بعضي اتاقها قابل استفاده نبود موفق باشيد

شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، ghorbat ، shkhmo ، honey62
دوستان من حالا لابی هتل مرادم.با مدیرش که یه پیر مرد باحاله صحبت کردم و گفتم ما تو سایت یه خانواده بزرگیم و میخوام با دوستام هم مثل ما تا کنین گفتم قیمتی که به ما دادین رو براشون گفتم.گفت اشکال نداره به دوستست هم همون قیمت حساب میکنیم.اینجا هتل 4 ستاره هست که خیلی تمیزه چون تازه افتتاح شده.فاصله کم با دکتر و سفارت داره که پیاده راحت میشه رفت.اصل قیمتهاش برای یک نفر 160 لیر -اتاق دابل 210 لیر و تریپل 260 ولی برای ما 100 لیر داده.هر کس خواست بیاد اینجا اسم منو بده ایشالله با شما هم مثل ما مناسب حساب کنن.خداییش پس از اون دیپس هاستل خیلی حال داد.Big Grin
شامپو-صابون -سشوار -دمپایی یکبار مصرف و واکس کفش هم داره.من که خیلی خوشم اومد.هتل های دیگه کمتر به این تمیزی هست.
2012as55XXX
تشکر کنندگان: nilufar ، pr.kia ، j1970 ، daria ، Omidooo ، frz61 ، sayeh_m ، MPU ، vroom ، Orchin ، ghorbat ، کیانا ، mmmsdeghi ، arman_m ، aziking ، shkhmo ، mehdiii ، rose_2000 ، payan ، bardia9 ، usa lover
(2012-06-24 ساعت 16:48)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من حالا لابی هتل مرادم.با مدیرش که یه پیر مرد باحاله صحبت کردم و گفتم ما تو سایت یه خانواده بزرگیم و میخوام با دوستام هم مثل ما تا کنین گفتم قیمتی که به ما دادین رو براشون گفتم.گفت اشکال نداره به دوستست هم همون قیمت حساب میکنیم.اینجا هتل 4 ستاره هست که خیلی تمیزه چون تازه افتتاح شده.فاصله کم با دکتر و سفارت داره که پیاده راحت میشه رفت.اصل قیمتهاش برای یک نفر 160 لیر -اتاق دابل 210 لیر و تریپل 260 ولی برای ما 100 لیر داده.هر کس خواست بیاد اینجا اسم منو بده ایشالله با شما هم مثل ما مناسب حساب کنن.خداییش پس از اون دیپس هاستل خیلی حال داد.Big Grin
شامپو-صابون -سشوار -دمپایی یکبار مصرف و واکس کفش هم داره.من که خیلی خوشم اومد.هتل های دیگه کمتر به این تمیزی هست.
اگه اینقد خوبه و تریپل رو داره 100 لیر (56 دلار) میده بگو ما هم بیایم، ما الان یه تریپل تو اتاپ گرفتیم 75 دلار (تقریبا 134 لیر) البته رو تابلو زده 180 لیر
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، mehdiii
سلام. من همین الان یک کلی نوشتم بعد دستم خورد به به دکمه backspace همه اش پاک شد. دوباره مینویسم: من حدود 12 ساعت پیش از ترکیه برگشتم. سعی میکنم مختصر و مفید بنویسم. سفر پنج روزه، تنها، بدون تور، بدون رزرو هتل و بدون راهنما یا کسی در آنجا. هزینه تقریبی سفر حدود دو میلیون و سیصد. سه روز استانبول دو روز آنکارا. آزمایشات پزشکی در بیمارستان استانبول انجام شد( سیصد و بیست لیر). هوای هر دو شهر گرم ولی استانبول علاوه بر گرما شرجی هم هست. کسانی که با خانواده سفر و میکنند و بچه دارند بهتره با تور برند و یا هتل رو از اینجا رزرو کنند. من هتل تایم رفتم 130 لیر. راضی بودم. آنکارا هم رفتم یک هتل دو ستاره!! به نام الک(ELK) فکر کنم نزدیکترین هتل به کیزلای بود و 75لیر. موقع تحویل پاکت از پرستار راجع به سی دی سوال کردم گفت موارد لازم داخل پاکته ولی سی دی عکس قفسه سینه رو اگر بخوای میتونی از رادیولوژی بگیری. برخلاف چیزهایی که شنیده بودم اکثر مردم انگلیسی را میفهمیدند و جواب میدادند. مسافت بین استانبول و آنکارا را میخواستم با قطار برم که گفتند به علت تعمیرات بسته شده، به ناچار با اتوبوس اومدم. خیلی خوب بود. اسم شرکتش مترو بود. برای اینکه دوباره اینایی که نوشتم نپره، ارسال میکنم تا بعد دوباره هرچی یادم اومد مینویسم. از همه دوستان و مدیران مهاجرسرا تشکر میکنم. خوشحال میشم بتونم کمی از استفاده های زیادی را که از اینجا بردم رو جبران کنم. در خدمتم
تشکر کنندگان: daria ، sayeh_m ، MPU ، hoseyn ، vroom ، Orchin ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mehdi426i ، کیانا ، shkhmo ، honey62 ، mehdiii ، rose_2000 ، usa lover

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان