کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-23 ساعت 09:41)hoseyn نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 09:15)j1970 نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 08:02)hoseyn نوشته:  آدرس همه جاهايي كه لازمتون ميشه مثلا رستوران توي نقشه گوگل توي لينك زير هست:
ANKARA MAP FOR IMMIGRATION
راستي هتل اتاپ موندگار شديد؟ فكر كنم ما 2 بار همديگر را توي لابي ديديم.Rolleyes
موفق باشيد
روز دوم یه تخفیف گرفتیم، اتاق رو هم عوض کردیم و رفتیم یه اتاق بهتر و موندگار شدیم.
دمت گرم کاکو، شما همونی هستی که ویزات اومد و دنبال بلیت برگشت بودی؟ روز اول که دیدیم با لپ‌تاپ تو لابی بودی؟
بازم تبریک میگم واسه ویزا، شیرینی ما یادت رفتا Tongue
این نقشه خیلی به درد بخوره، ممنونم.
بعله!‌خودشه!Wink
اون روز انقدر خسته بودي و حوابت مي اومد كه گفتم بعيده من را يادت بياد.
براي شيريني هم ما مخلص همه بچه هاي گل مهاجرسرا و ... هم هستيم. اگه قابل بدونيد تهران و الا San Jose در خدمتيم...Big Grin

آره خیلی خسته بودیم، روز قبلشو کلا نخوابیده بودیم.
جای خوبی رو واسه رفتن انتخاب کردی، ما هم هنوز ویزا نگرفته قراره بریم LA واسه شروع. اما تو سن‌حوزه کار بهتره.
از دکتر که میومدم یه خونواده رو دیدم که با چمدون اینا اومدن، حدس زدم از راه رسیدن و حالشونو درک کردم که چقدر ممکنه خسته باشن. به اونام گفتم سر بزنن به اتاپ هتل، نمیدونم کجا رفتن. امیدوارم جای راحتی پیدا کرده باشن، بچه کوچیک داشتن و خیلی سخته اینجوری
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، hoseyn ، mehdiii ، honey62 ، ghorbat ، roze ، sayeh_m
(2012-06-22 ساعت 15:47)frozen mind نوشته:  
(2012-06-21 ساعت 09:30)3rip نوشته:  .... در راستای این نکته میخواسدم بگم که حتما از این صدف فروشا که روی گاری صدف میفروشن صدف بگیرید بخورید . خیلی خوشمزست، اصلا به شکلش نگاه نکنید، طعمش خیلی عالیه.
البته از هر کسی نخرید، توی خیابونا که چرخ میزنید ببینید خود ترکها از کدوم میخرن و سر کدوم بیشتر شلوغه از همون بخرید.
محتویاتش نمیدونم به جز صدف چیه ، ولی من فکر میکنم برنج هم توش بود. هر صدف یک لیر میشه.
Tongue
تریپ جان به شما گرون فروختن! صدف کوچک 25 قروش و بزرگ نیم لیر.
من خوردم اما خوشم نیومد. توش برنج بود و کمی سبزی خورد شده (خیلی خیلی کم) + خود صدف. وقتی خوردم ماسه ی موجود در صدف رفت زیر دندونام و حالمو بد کرد. یک دختر جوان هم اونجا بود و صدف فروشه هی صدف باز می کرد و لیمو میزد و میداد بهش ، اون هم هورتی می خورد!

سلام
ماهم صدفی نیم لیر خریدیم خیلی خوشمزه بود من که 5-6تاش خوردم جاتون خالی حسابی چسبید بنظرم مثل مواد دلمه مو بود برنج و یک سبزی و صدف روش لیمو میپاشه میده بهت بخوری وای ی ی ی ی ی که دلم دوباره برای غذاهای خوشمزه تنگ شد
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، mehdiii ، frozen mind ، shahyad ، ghorbat ، sayeh_m
سلام دوستان
كسي هست 9 جولاي پرواز داشته باشه واسه آنكارا؟ اگر هست يك پيغام به من بده لطفا.
ممنون
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، امیر مهاجر ، ghorbat ، roze ، sayeh_m
(2012-06-22 ساعت 15:47)frozen mind نوشته:  
(2012-06-21 ساعت 09:30)3rip نوشته:  .... در راستای این نکته میخواسدم بگم که حتما از این صدف فروشا که روی گاری صدف میفروشن صدف بگیرید بخورید . خیلی خوشمزست، اصلا به شکلش نگاه نکنید، طعمش خیلی عالیه.
البته از هر کسی نخرید، توی خیابونا که چرخ میزنید ببینید خود ترکها از کدوم میخرن و سر کدوم بیشتر شلوغه از همون بخرید.
محتویاتش نمیدونم به جز صدف چیه ، ولی من فکر میکنم برنج هم توش بود. هر صدف یک لیر میشه.
Tongue
تریپ جان به شما گرون فروختن! صدف کوچک 25 قروش و بزرگ نیم لیر.
من خوردم اما خوشم نیومد. توش برنج بود و کمی سبزی خورد شده (خیلی خیلی کم) + خود صدف. وقتی خوردم ماسه ی موجود در صدف رفت زیر دندونام و حالمو بد کرد. یک دختر جوان هم اونجا بود و صدف فروشه هی صدف باز می کرد و لیمو میزد و میداد بهش ، اون هم هورتی می خورد!
باز خوبه شما خوردی فروزن جان. من همون نیم لیر را پرداختم ولی وقتی برام بازش کرد و لیمو زد هر چی نگاه کردم نتونستم بخورمش و داشت حالم بد میشد. این بود که برش گردوندم به فروشنده و بهش حالی کردم که خودت بخور مهمون من Big GrinBig Grin

2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، mehdiii ، frozen mind ، امیر مهاجر ، shahyad ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، roze ، behzad7 ، sayeh_m ، usa lover
سلام دوستان کسایی که رفتن مصاحبه کدوم هتل بهتره هم از نطر قیمتی هم نزدیکی به سفارت و دکتر ؟من 4 شنبه مصاحبه دارم وقت دکتر رو 2 شنبه بگیرم یا شنبه لطفا من و راهنمایی کنید ممنون.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: 3rip ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mehdiii ، maka2 ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 16:19)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان کسایی که رفتن مصاحبه کدوم هتل بهتره هم از نطر قیمتی هم نزدیکی به سفارت و دکتر ؟من 4 شنبه مصاحبه دارم وقت دکتر رو 2 شنبه بگیرم یا شنبه لطفا من و راهنمایی کنید ممنون.
من هتل buyuk ersan (بیوک ارسان) رفته بودم خوب بود به سفارت و دکتر هم نزدیک هست مشخصاتش ادرس و تلفن به زبان فارسی تو سایتش هست تو گووگل سرچ کن buyuk ersan ادرس سایتش: www.otelbuyukersan.com
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hadiseh.t ، ghorbat ، mmmsdeghi ، mehdiii ، behzad7 ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 16:19)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان کسایی که رفتن مصاحبه کدوم هتل بهتره هم از نطر قیمتی هم نزدیکی به سفارت و دکتر ؟من 4 شنبه مصاحبه دارم وقت دکتر رو 2 شنبه بگیرم یا شنبه لطفا من و راهنمایی کنید ممنون.
من هتل مراد 4 ستاره رو پیشنهاد میکنم.مطمئنم خوشتون مییاد .نزدیک دکتر وسفارته.گه خواستی اسمتو واسم پیغام خصوصی بفرست واست رزرو کنم.برات چونه هم میزنم.Big Grin

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hadiseh.t ، shahyad ، Ali DV-2013 ، daria ، ghorbat ، mmmsdeghi ، mehdiii ، maka2 ، roze ، aziking ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 17:07)SH1A2R3 نوشته:  
من هتل مراد رو پیشنهاد میکنم.مطمئنم خوشتون مییاد .نزدیک دکتر وسفارته.گه خواستی اسمتو واسم پیغام خصوصی بفرست واست رزرو کنم.برات چونه هم میزنم.Big Grin

مرسی شایرا جان من اگوست مصاحبم ولی هنوز بلیط نگرفتم نمی دونم 4 شنبه مصاحبه دارم و اینکه 2 شنبه وقت دکتر بگیرم یا شنبه شما چه پیشنهادی دارید و من یه اتاق دبل می خوام .
(2012-06-23 ساعت 17:06)shahyad نوشته:  
من هتل buyuk ersan (بیوک ارسان) رفته بودم خوب بود به سفارت و دکتر هم نزدیک هست مشخصاتش ادرس و تلفن به زبان فارسی تو سایتش هست تو گووگل سرچ کن buyuk ersan ادرس سایتش: www.otelbuyukersan.com

مرسی دوست عزیز از راهنماییت یه تحقیق در مورد هتل حتما می کنم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shahyad ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، roze ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-16 ساعت 12:17)daria نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 11:13)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 03:59)daria نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 01:37)schaghayegh نوشته:  سلام
من امروز صبح اومدم انکارا و کارای مدیکال و انجام دادم..... کیبورد فارسی ندارم سختمه تایپ کنم...Sad تو سفر نامه کامل جزئیات رو مینویسم بعدا.....
دکتر خیلی ناجوانمردانه یه واکسن زد که نمیدونم چی بود و ازش که پرسیدم جواب نداد و مجبورم کرد یا واکسن آبله بزنم یا تست بدم......Sad در حالی که هم آبله مرغان گرفته بودم 8 سال پیش هم تست پاستور و داشتم....
مجموع :
تست خون و عکس قفسه سینه 50 دلار
ویزیت 120 دلار با اون واکسنه البته
تست آبله 50 دلار دادم 25 لیر برگردوند....
هتل هم اوزیلهان
هوا هم گرمه خیلی زیاد
شقایق جان لطفا از هتل اوزیلهان بگو. راضی هستی؟ شبی چند گرفتی؟‌
امیدارم به زودی جیغ یک ضربتو اینجا ببینیم Smile

ممنون عزیزم و همینطور برای تو Smile
هتل بدی نیست ... نزدیکه به همه جا و خیابان پشت هتل خیلی باحاله.... پر از کافی شاپه...
من سینگل گرفتم 36 دلار

چه خوب، واقعا اینقدر ارزونه؟! هتل را تو ایران از کدوم آژانس میشه رزرو کرد؟
ببخشيد اينقدر دير جواب دادم... من خودم هتل رو رزرو كرده بودم از آژانس نگرفتم.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shahyad ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، roze ، daria ، sayeh_m ، shkhmo
خیلی نمیشه گفت که کدوم بهتره، هر کسی جوری رو میپسنده و راحته.
جایی که ما هستیم (hotel etap bulvar) قیمتاش ایناس
سینگل: 100 لیر
دابل: 150 لیر
تریپل: 180 لیر (100 دلار) (که ما شبی 75 دلار گرفتیم)
صبونش خیلی خوبه (البته من تو هتلهای دیگه صبونه نخوردم) و سرد و گرم و میوه و آبمیوه... داره همراه با اینترنت رایگان
استخر نداره
تا سفارت پیاده 1000متر
تا دکتر اونگان 1600 متر
سفارت بین دکتر اونگان و هتله
اگه سوالی هست تا اینجا هستم بگو جواب بدم، میتونم حتی برم قدم کنم Tongue

راستی یه هتل دو ستاره به اسم ergen هم 100 متریه اینجاس که واسه تریپل 120 لیر میگیره (حدودا 68 دلار) ولی کولینگ نداره و جاش یه پنکه میده. تریپلش دو تا اتاقه با چهار تا تخت
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hadiseh.t ، ghorbat ، mehdiii ، roze ، daria ، sayeh_m ، MPU ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 18:35)j1970 نوشته:  
صبونش خیلی خوبه (البته من تو هتلهای دیگه صبونه نخوردم) و سرد و گرم و میوه و آبمیوه... داره همراه با اینترنت رایگان
استخر نداره
تا سفارت پیاده 1000متر
تا دکتر اونگان 1600 متر

راستی یه هتل دو ستاره به اسم ergen هم 100 متریه اینجاس که واسه تریپل 120 لیر میگیره (حدودا 68 دلار) ولی کولینگ نداره و جاش یه پنکه میده. تریپلش دو تا اتاقه با چهار تا تخت
هتل بیوک ارسان هم صبحانه خیلی مفصلی میده TongueBig Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، mehdiii ، roze ، daria ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 18:40)shahyad نوشته:  هتل بیوک ارسان هم صبحانه خیلی مفصلی میده TongueBig Grin
اینجا آب جوش (کاینار سو) مجانی هم میده TongueTongueTongue
پ.ن.: رو این یه دونه بیا Big Grin

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hadiseh.t ، ghorbat ، mehdiii ، daria ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 18:40)shahyad نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 18:35)j1970 نوشته:  
استخر نداره
تا سفارت پیاده 1000متر
تا دکتر اونگان 1600 متر

هتل بیوک ارسان هم صبحانه خیلی مفصلی میده TongueBig Grin

رسی دوست عزیز بابت راهنماییت

تشکر کنندگان: ghorbat ، mehdiii ، shkhmo
دوستان کسی از هتل دوگا رزیدنس اطلاعی داره؟ کسی هست تا حالا اونجا رفته باشه؟
من اونجا رو واسه یه هفته رزرو کردم
سبتا از باقی هتل ها نسبت به سفارت و دکتر یه کم دور تره، یه چیزی حدود 3 کیلومتر
اما به خیلی جاهای مرکز شهر نزدیکه
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: ghorbat ، roze ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-23 ساعت 20:45)mehdi426i نوشته:  دوستان کسی از هتل دوگا رزیدنس اطلاعی داره؟ کسی هست تا حالا اونجا رفته باشه؟
من اونجا رو واسه یه هفته رزرو کردم
سبتا از باقی هتل ها نسبت به سفارت و دکتر یه کم دور تره، یه چیزی حدود 3 کیلومتر
اما به خیلی جاهای مرکز شهر نزدیکه
دوست عزیز به نظر من از هتلهایی که دوستان رفتند و استفاده کردند استفاده کن ، باور کن به نفع خودت هست و، آنکارا پراست از هتلهای جورواجور که اکثراً اسم هتل دارند ولی متل هستند ، ولی سعی کن از هتلهایی استفاده کنی که دوستان دیگه تجربه رفتن به اونجا را داشته باشند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، shahyad ، ghorbat ، j1970 ، mmmsdeghi ، mehdiii ، roze ، امیر مهاجر ، daria ، sayeh_m ، shkhmo ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان