2015-01-03 ساعت 09:53
(2015-01-03 ساعت 09:11)sib 24 نوشته: دوست عزیز نمیدونم چندوقته اومدی آمریکا..خیلی از اتفاقاتی که تعریف میکنی همشون تو ایران داره اتفاق میوفته ولی در خفا.تمام اون لباس پوشیدنهای که میگی خیلی کوتاه هست تو ایران زیاده تا دلت بخواد فقط در خیابانهای ایران نمیدیدی چون روسری و مانتو به اجبار تن میکنند فکر میکردی وای همه اینجورین.نه دوست عزیز آمار بارداری دخترها قبل ازدواج کم نیست در ایران ولی در خفا از بین میبرند.دختر پسری که میبینی در آمریکا باهم زندگی میکنند تا به شناخت از هم برسند بعدش ازدواج کنند تو ایران یه مدل دیگست دختر پسر باهم هستند ولی در خفا به شناخت که رسیدند به خانواده ها معرفی میکنند که به به چه چه ازدواج سنتیه و یهو پسره ظاهر شده گفته من شیفته دخترتونم.نه دوست عزیز بخاطر خیلی مشکلات جوونهای ایرانی مجبور به دروغ هستند ولی آمریکا آ.ز.ا.د.ی. مطلق هست.مغز شخص باید تربیت بشه تو خانواده، خودش راهش رو پیدا میکنه.من هم کالج رفتم اینجا هم تو دانشگاه درس میخونم خواستم بگم فکر نکنی نمیبینم جوونهای اینجارو.با اینکه شنیدم دبیرستانها فرق دارند ولی همون دبیرستانی سال بعد تو دانشگاه و کالج اومده دیگه از غیب نبوده.با ایران مقایسه نکن اصلا آمریکا قابل مقایسه نیست با ایران.۲نقطه متضاد هم هستند.آدم میشناسم متولد آمریکاست ایرانیه و ظاهرشم عین جوونهای اینجاست حجاب و آستین بلندم نداره و مینی ژوپم پاشه ولی بشدت آدم معتقدیه.برعکسش تو ایران کسانی رو میشناسم ظاهر بشدت پوشیده ولی اعتقادات سست.ظاهر آدمها چیزی رو نشون نمیده.والا من که بچه ندارم نوشته های شمارو میخونم اگه خودم آمریکا نبودم و نمیدیم وحشت سرتاپام رو میگرفت.
بقول فرمایشات شما همه چی در خفا انجام میشه من توی ایران ندیدم شلوارک اونقدر کوتاه باشه که جیب از زیرش بزنه بیرون. این تو "خفا" بودن خیلی مهمه چون حرمت ها ها رو نگه میداره. ممکنه تو "خفا" خیلی چیز ها اتفاق بی افته چیز هایی که حتی ما به ذهنمون نمیرسه اما حداقل اش اینه که توی ایران معلوم نیست. اینی هم که شما میگی یکی خیلی لخته اما بشدت معتقده اصلا جور در نمیاد مثل این میمونه که یکی گیاه خوار باشه ولی آبگوشت رو با ولع میخوره. اصلا لخت بودن و اعتقاد مذهبی دوتا نقطه مقابل هم هستند. من اتفاقات که تو "خفا" می افته رو هم من نمیگم خوبه اما در هر حال حرمت ها فعلا پابرجاست. چیزی که اینجا داره اتفاق می افته اینه که فرهنگ ایرانی داره از بین میره یا رفته. ضمنا فرهنگ آمریکایی هم اینو نمیگه، شما به یک پوشش خانوم و آقای آمریکایی اصیل ببینید پوشش شون چجوریه. البته اگه بتونید یک آمریکایی اصیل پیدا بکنید.
مورد دوم این که توی آمریکا تحت هیچ شرایطی آ.ز.ا.د.ی وجود نداره. من خودم یک presentation با موضوع ریشه کلمات انگلیسی داشتم، معلمه هم فقط به این دلیل نذاشت من چیزی رو present کنم چون که نباید نتونستم از کلمه GOD استفاده کنم. و بقول خودشون این جزو "common core" هست که دین و با دولت یکی نکنیم(خواستم توی اون بگم که Saturday به معنی Day of God of Saturn هست یعنی روز خدای زراعت پس خواهشا دیگه نگید آ.ز.ا.د.ی هست یا مثلا روز قبل هالویین اعلام کردند که لباس ها باید توسط Admission office تأیید شه این یعنی آ.ز.ا.د.ی لباس هم وجود نداره. پس فقط اسمش هست که آ.ز.ا.د.ی وگرنه هیچی نیست.
دوچیز رو هم بدونید
1- بی حجابی با بی بند و باری(لختی) دوچیز کاملا جدا و مجزا هستند. مشکل من با بی بندوباری هست.
2- مخاطب اصلی من شما ی نوعی نیستید که اینجا زندگی کردید درواقع من برای کسانی مینویسم که میخوان مهاجرت کنند یا اخیرا مهاجرت کردند.
با احترام
میلاد
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فکر هوا عشق
زمین مال من است
===================
آسمان مال من است
پنجره فکر هوا عشق
زمین مال من است
===================