موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
frozen mind عزیز سلام سوالی داشتم ایا تحت شرایط خاصی از شما اصل سند ازدواج را خواستند چون از من نخواستند کیس f4 با اسپانسر م هم گفتم میگه اون زمان مصاحبه توی سفارت می خواهند حتی با nvc تماس گرفته گفتند پروندهاش کامل منتظر ویزا بولتن باشید درضمن سفار ت من ابوظبی هستش متشکرم ازتوجه تان به این تالار
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-05-03 ساعت 22:49)پروانه نوشته: frozen mind عزیز سلام سوالی داشتم ایا تحت شرایط خاصی از شما اصل سند ازدواج را خواستند چون از من نخواستند کیس f4 با اسپانسر م هم گفتم میگه اون زمان مصاحبه توی سفارت می خواهند حتی با nvc تماس گرفته گفتند پرونده اش کامل منتظر ویزا بولتن باشید درضمن سفار ت من ابوظبی هستش متشکرم ازتوجه تان به این تالار
پروانه عزیز از شما عذر می خوام که سوالتان را دیر دیدم و دیر پاسخ می دهم.
من خودم هم تعجب کردم که چرا اصل سند ازدواج را خواستند. در واقع در ایمیلهایشان هیچ وقت به صراحت نگفتند که اصل مدرک را می خواهند و همیشه می نوشتند که اصل یا کپی برابر اصل را می خواهند. اما وقتی کپی برابر اصل و ترجمه رسمی ممهور به مهر دادگستری و امور خارجه را برایشان فرستادم، باز هم ایمیل دادند که اصل یا کپی برابر اصل سند ازدواج را بفرسید. وقتی برادرم تلفنی با nvc صحبت کرد گفتند که فقط اصل مدرک را می خواهند!
البته این را در نظر داشته باشید که اصل سند ازدواج را NVC از ما خواست نه سفارت. در آن موقع هنوز پرونده به سفارت ارجاع داده نشده بود. از ما حتی اصل سند ازدواج برادرم را که پتیشنر من هستند، خواسته بودند و آنر ا همراه با سند ازدواج من هنگام مصاحبه به من برگرداندند.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت frozen mind عزیز آیا شما قبل از ازدواج تقاضا کردین وآیا بنظر شما من اصل سند ازدواج م رابرای اسپانسرم بفرستم یا نه چون مسافر دارم ممکن بعد از این انتظار طولانی موقع تعیین وقت مصاحبه کسری مدارک بخوره ممنوع برای پاسخ به سوالاتم وقت می گذرید
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-05-05 ساعت 13:09)پروانه نوشته: با سلام خدمت frozen mind عزیز آیا شما قبل از ازدواج تقاضا کردین وآیا بنظر شما من اصل سند ازدواج م رابرای اسپانسرم بفرستم یا نه چون مسافر دارم ممکن بعد از این انتظار طولانی موقع تعیین وقت مصاحبه کسری مدارک بخوره ممنوع برای پاسخ به سوالاتم وقت می گذرید
پروانه عزیز،سلام.
من بعد از ازدواج درخواست دادم.
واللا چه عرض کنم. از بعضی ها نخواستن و از بعضی خواستن. بنابراین نمی دونم آیا لازمه شما بفرستین یا نه. اگر NVC اعلام کرده که پرونده شما تکمیله دیگه لازم نیست بفرستین.
F4
[/en]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
frozen mind عزیز ممنونم خدا شما برای مهاجر سرا حفظ کند ومارا بعداز رفتن به امریکا فراموش نکنید
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-05-05 ساعت 15:19)پروانه نوشته: frozen mind عزیز ممنونم خدا شما برای مهاجر سرا حفظ کند ومارا بعداز رفتن به امریکا فراموش نکنید
پروانه خانم شرمنده ام نکنین
کاربران تالار مهاجرت خانوادگی از بهترین دوستان من هستن. متاسفانه در تالارهای دیگه گاهی اوفات لحن افراد طوری میشه که آدمو از ادامه فعالیت در اونجاها منصرف می کنه. اما اینجا من هرگز لحن بدی ندیدم و هرچی بوده خوبی دوستانی چون شما بوده.
پاینده باشید
(پست موقت)
F4
[/en]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-06 ساعت 14:13)alisarvareharchiabi نوشته: (2012-05-06 ساعت 11:15)عبدالوحید نوشته: سلام دوستان مهاجرسرا به خصوص مهاجران خانوادگی
اگه کسی می دونه که چرا در لینک زیر:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_iv.html
که تاریخ مصاحبه در سفارت امریکا در آنکارا مشخص شده در کتگوری F4 از کیس نامبر 2004 هست تا کیس نامبر 2010 ؟؟؟؟؟!!!!!!
مرسی
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html من فکر کنم شما باید این لینک رو چک کنید...
سلام!!!!!
من که چیزی نفهمیدم!!!!!!!!!!!!!!می شه خودتون 1 توضیحی بدین چون من هم همین سوال برام پیش امد!!!!!!!!!!!!!!
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام- یک سوال دارم. عدم حضور فرد اقدام کننده در امریکا, و بودن ان در ایران به علت کهولت سن در روز مصاحبه ی ما در انکارا ایجاد اشکال میکند؟ با تشکر احسان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال دارم، من و پدر مادرم برای مصاحبه در ماه مارچ به ابوظبی رفتیم (مهاجرت خانوادگی از طریق عمم بود) الان تو وضعیت کیس ما تو سایت ویزای پدرم رو آماده ی صدور زده برای مادرم رو هم چند روز بعد از پدرم آماده ی صدور زد ولی از من حرفی نزده این معنیش چیه؟ یعنی ردم کردن یا نه چون خانوادگی هست منم شامل هستم؟!