کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ - ویزاهای مهاجرت خانوادگی
(2012-06-05 ساعت 17:21)tomhanks نوشته:  با سلام و عرض ادب
من و برادرم (سپهر و سینا)در ایران متولد شده و 17و 15 ساله هستیم .پدرمان سیتیزن امریکا می باشد و او هم به مدت 20 سال در ایران زندگی می کند.سوال من این است که برای انجام مراحل گرین کارت من و برادرم اولا به جر پر کردن فرم های I-130 petition for alien relative چه مدارک دیگری نیاز است تا به سفارت امریکا در یکی از کشور های خارجی ارایه دهیم و دوما حضور من و برادرم یا پدرم در سفارت امریکا برای اراییه فرم های I-130 الزامی است یا اینکه شخص ثالث مثلا مادرم می تواند فرم هایی را که ما پر کرده ایم به سفارت اراییه دهد
با سپاس فراوان

در مرحلهٔ اول و برای تشکیل پرونده نیازی به حضور شما نیست ، ولی‌ کسی‌ که به عنوان پتیشنر شما قصد اپلای برای شما داره باید حضور داشته باشه و مدارکی دال بر رابطهٔ پدر و فرزندی شما ارائه کنه + همون فرم ای۱۳۰ و پرداخت مبلغی که الان نمیدونم چقدر شده .
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب Big Grin
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai ، storagemeter
سپهرجان، اگر یکی از والدین شما در زمان تولد شما آمریکایی بوده و لااقل 5 سال در آمریکا زندگی کرده (2 سال از این 5 سال باید بعد از 14 سالگی باشد)، شما در حال حاضر آمریکایی هستید. برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai ، الهه سابق
آقا از جوابهای کاملتون ممنونم ! واقعا مرسی ! فقط یه سوال ! راهی نیست که من 8 سال تو آمریکا بمونم تا گرین کارتم بیاد ؟ Big Grin
مثلا ویزای دانشجویی چطوری میشه 8 سال طول بکشه ؟

یه سوال دیگه ! کسی که گرین کارت میگیره چند سال باید از تاریخ گرین کارتش بگذره تا سیتیزن بشه ؟ همچنین چند مدت باید حتما داخل آمریکا زندگی کرده باشه تا بتونه سیتیزن بشه ؟

من شنیدم باید 5 سال از گرین کارتش بگذره و حتما باید 2.5 سال داخل خاک آمریکا زندگی کرده باشه ... درسته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و عرض ادب مجدد
من سپهر 17 ساله متولد ایران هستم و پدرم قبل از به دنیا امدن من سیتیزن امریکا بوده است و فعلا در ایران زندگی می کند می خواستم بدانم که ایا در اولین مرحله در درخواست گرین کارت من یعنی دادن فرم I-130 به سفارت امریکا وجود پدرم هم در سفارت امریکا ضروری است یا این که هر شخص دیگری هم می تواند فرم I-130 و اسناد مربوط به پدر و فرزندی ما را به سفارت تحویل دهد؟ با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-06-05 ساعت 21:54)tomhanks نوشته:  با سلام و عرض ادب مجدد
من سپهر 17 ساله متولد ایران هستم و پدرم قبل از به دنیا امدن من سیتیزن امریکا بوده است و فعلا در ایران زندگی می کند می خواستم بدانم که ایا در اولین مرحله در درخواست گرین کارت من یعنی دادن فرم I-130 به سفارت امریکا وجود پدرم هم در سفارت امریکا ضروری است یا این که هر شخص دیگری هم می تواند فرم I-130 و اسناد مربوط به پدر و فرزندی ما را به سفارت تحویل دهد؟ با تشکر

دوست عزیز
اصلا سفارت خانه هیچ کشوری پرونده را از شما تحویل نمیگیره. پدر شما باید فرم i130 و ترجمه مدارک مورد نیاز را از اینجا به اداره مهاجرت واقع در شیکاگو پست کنند. همین.
آدرس اداره مهاجرت شیکاگو هم توی سایت اداره مهاجرت هستش.
آدرس سایت: www.uscis.gov

خوب از اونجایی که مدارک باید پست بشه، طبیعتا نه شما نه پدرتون قرار نیست جایی حضور داشته باشید.
فرم را که پر کردن به همراه مدارک زیر باید پست کنن:
1- اولا که واسه هر کدومتون یه فرم باید پر کنن
2- ترجمه شناسنامه های شما و برادرتون و خودشون
3- کپی پاسپورت شماها و خودشون
4- کپی پاسپورت آمریکایی خودشون
5- کپی سوشیال سکیوریتی خودشون
6- احتمالا ترجمه عقدنامه خودشون
7- 2 قطعه عکس 5 در 5 از خودشون و شما (عکس 5 در پنج همون عکسیه که عکاسی ها واسه گرین کارت میندازن)
8- فرم g325 یا همون فرم بیوگرافی که باید هم واسه خودشون و هم واسه شما و برادتون تک تک پرکنن
9- 2 تا چک به مبلغ 420 دلار
درضمن از اونجاییکه شما و برادرتون زیر 21 سال هستید پس هرچه زودتر اقدام کنید. چون اگه الان اقدام کنید حدودا 1 سال بعد گرین کارتتونو میگیرید. ولی اگه از 21 سال رد بشید دیگه 1 ساله کارتون درست نمیشه بلکه 7 سال طول میکشه. (7 سال که گفتم طبق اطلاعات ویزا بولتن ماه جون 2012 بودش)
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: SAEED 60 ، frozen mind ، battosai
خیلی ممنون دوست عزیز.
از لحاظ ساپورت که مشکلی نیست یکی از داییهام 36 ساله امریکاست و اون یکیش هم 25 سال و هر دو تا هم سیتیزن هستن. دو داییم هم به عنوان ضامن قرار شده امضا کنند.
بعد از امضا و فرستادن مدارک چه مدارکی لازم میشه ما به nvc بفرستیم?
در ضمن اسم من و مادرم وقتی سنم قبل 21بود در اومده و حالا که 28سال دارم مشکلی تو روند مهاجرت برام پیش نمیاره??
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-06-05 ساعت 22:26)ninja3000sh نوشته:  خیلی ممنون دوست عزیز.
از لحاظ ساپورت که مشکلی نیست یکی از داییهام 36 ساله امریکاست و اون یکیش هم 25 سال و هر دو تا هم سیتیزن هستن. دو داییم هم به عنوان ضامن قرار شده امضا کنند.
بعد از امضا و فرستادن مدارک چه مدارکی لازم میشه ما به nvc بفرستیم?
در ضمن اسم من و مادرم وقتی سنم قبل 21بود در اومده و حالا که 28سال دارم مشکلی تو روند مهاجرت برام پیش نمیاره??

شما در سال 1993 پروندتون باز شده. خوب در چه سالی approve شدین؟
فرمولش اینه سن شخص رو به این شکل حساب میکنن:
سن شخص رو در روز مصاحبه درنظر میگیرن، حالا مدت زمانی که طول کشیده پرونده approve بشه رو از سن کم میکنن، اگه زیر21 شد، شامل ویزا میشید.
مثلا فرض کنید شما الان که 28 ساله اید، چند ماه دیگه مصاحبتون باشه. مثلا میشید 28 سال و 5 ماه. حالا فرض کنید 8 سال طول کشیده تا اداره مهاجرت پروندتونو approve کرده. خوب روز مصاحبه شما 28 سال و 5 ماه دارید، منهای 8 سال میشه 20 سال و پنج ماه. پس شامل ویزا میشید. ولی اگه مثلا 7 سال طول کشیده باشه که approve بشید، سنتون میشه 21 سال و 5 ماه و شامل ویزا نمیشید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ninja3000sh ، SAEED 60 ، frozen mind
والا این سال approve شدن رو نمیدونم.
ولی چیزی که هست چون اسم برادر بزرگترم هم بوده و حذف شده و من موندم.(چون برادر بزرگترم 2 سال سنش از من بیشتره)
از این جهت معلومه که قبل از اینکه من 21 سال داشته باشم حتما approve شده.
پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد؟؟
فقط سوال دیگه ام اینه که اون مدارکی که از چک لیست لازمه به nvc بفرستیم دقیقا چیا هستن؟؟؟؟
اگه اونا رو به ترتیب بگین ممنون میشم.
با تشکر.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من جدیدا عضو سایت شدم، و جز گروه f2b هستم ، یه سوال داشتم ازتون من در ابتدا که مادرم برام اقدام کرد جز گروه f2a بودم و بعد چون سنم رفت بالای 21 جز گروه b شدم ، کسی هست که شرایط منو داشته باشه....
ANK2005
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و سپاس فراوان و عذر خواهی مجدد
همانطور که قبلا گفتم من سپهر متولد 1995/10/18 در ایران می باشم که پدرم قبل از ازدواج و تولد من مدت 17 سال در امریکا زندگی کرده و سیتیرن امریکا است ولی بعد از ازدواج و تولد من فقط 3 بار به امریکا سفر کرد که هر بار فقط یک ماه در امریکا بود.
خواهش می کنم برای من روشن کنید که با توجه به سن من شرایط من شامل حال سیتیزن می شود یا گرین کارت
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-06-06 ساعت 15:08)tomhanks نوشته:  با سلام و سپاس فراوان و عذر خواهی مجدد
همانطور که قبلا گفتم من سپهر متولد 1995/10/18 در ایران می باشم که پدرم قبل از ازدواج و تولد من مدت 17 سال در امریکا زندگی کرده و سیتیرن امریکا است ولی بعد از ازدواج و تولد من فقط 3 بار به امریکا سفر کرد که هر بار فقط یک ماه در امریکا بود.
خواهش می کنم برای من روشن کنید که با توجه به سن من شرایط من شامل حال سیتیزن می شود یا گرین کارت
با تشکر

از اونجاییکه شما و برادرتون زیر 21 سال هستید پس هرچه زودتر اقدام کنید. چون اگه الان اقدام کنید حدودا 1 سال بعد گرین کارتتونو میگیرید. ولی اگه از 21 سال رد بشید دیگه 1 ساله کارتون درست نمیشه بلکه 7 سال طول میکشه. (7 سال که گفتم طبق اطلاعات ویزا بولتن ماه جون 2012 بودش)
در مورد اینکه پدرتون سالها ایران بودن هم باید بگم که در مرحله اول که پرونده تشکیل میشه مشکلی نیست ولی وقتی مدارک میره ان وی سی، یعنی مرحله دوم کار، ازتون مدارکی میخوان دال بر اینکه پدرتون قصد زندگی توی آمریکا رو دارن که برای اثبات این موضوع پدرتون باید یه سفر برن آمریکا و یه خونه اجاره کنن یا یه اجاره نامه صوری بیارن با خودشون که نشون بده قصد زندگی در اونجا رو دارن.
همونطور که گفتم هرچه سریعتر اقدام کنید که اگه در زمان مصاحبه 21 سالتون رد شده باشه دیگه میره واسه 7 سال بعدش.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2012-06-06 ساعت 12:18)ninja3000sh نوشته:  والا این سال approve شدن رو نمیدونم.
ولی چیزی که هست چون اسم برادر بزرگترم هم بوده و حذف شده و من موندم.(چون برادر بزرگترم 2 سال سنش از من بیشتره)
از این جهت معلومه که قبل از اینکه من 21 سال داشته باشم حتما approve شده.
پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد؟؟
فقط سوال دیگه ام اینه که اون مدارکی که از چک لیست لازمه به nvc بفرستیم دقیقا چیا هستن؟؟؟؟
اگه اونا رو به ترتیب بگین ممنون میشم.
با تشکر.

به من بگید که در چه سالی اسم برادرتونو حذف کردن؟
اینکه اینکه شما قبل از 21 سالگی approve بشید مهم نیست، این مهمه که در زمان مصاحبه سنتون چقدر باشه. که با اون فرمولی که گفتم حساب میشه. ممکنه 19 سالگی approve شده باشید ولی 29 سالگی مصاحبتون باشه. وقتی چندساله بودید واستون اقدام شده؟ قبلا هم گفتم فرض کنید 13 ساله بودید که واستون اقدام شده و 19 سالگی approve شدید، حالا فرض کنید 29 سالگی مصاحبه میشید. پس مثلا 6 سال طول کشیده که approve بشید. سنتون در روز مصاحبه میشه 29 منهای 6 که میشه 23 سال و شامل ویزا نمیشید.
شما به من بگید چه سالی واستون اقدام شده و چه سالی اسم برادرتونو حذف کردن تا ببینیم چی میشه.
در مورد لیست مدارکی که ازتون میخوان، کیس با کیس متفاوته. ولی واسه همه همون فرمهای اسپانسر و فرمهای ds230 و عکس 5 در 5 هستش به اضافه ترجمه شناسنامه شما و مادرتون و احتمالا عقدنامه ایشون و کپی پاسپورتهاتون و همچنین همین مدارکی که گفتم واسه شخصی که واستون اقدام کرده.
معمولا همینارو میخوان ولی واسه بعضی ها ممکنه چیزای دیگه ای هم اضافه بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، ninja3000sh ، ماندان ، battosai
(2012-06-05 ساعت 21:33)hooman18968 نوشته:  آقا از جوابهای کاملتون ممنونم ! واقعا مرسی ! فقط یه سوال ! راهی نیست که من 8 سال تو آمریکا بمونم تا گرین کارتم بیاد ؟ Big Grin

یه سوال دیگه ! کسی که گرین کارت میگیره چند سال باید از تاریخ گرین کارتش بگذره تا سیتیزن بشه ؟ همچنین چند مدت باید حتما داخل آمریکا زندگی کرده باشه تا بتونه سیتیزن بشه ؟

من شنیدم باید 5 سال از گرین کارتش بگذره و حتما باید 2.5 سال داخل خاک آمریکا زندگی کرده باشه ... درسته ؟
دوست عزیز
دقت نکردی!
گفتم 12.5 تا 13 سال طول میکشه تا گرین کارتتون بیاد نه 8 سال. 4 سال دیگه پدرتون گرین کارت میگیرن و 8.5 سال بعد از اون شما میگیرید که جمعا میشه 12.5 تا 13 سال، حالا یه کم اینور و اونورم میشه ولی همین حدوده
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
(2012-06-07 ساعت 20:25)elahenadafy2 نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 21:33)hooman18968 نوشته:  آقا از جوابهای کاملتون ممنونم ! واقعا مرسی ! فقط یه سوال ! راهی نیست که من 8 سال تو آمریکا بمونم تا گرین کارتم بیاد ؟ Big Grin

دوست عزیز
دقت نکردی!
گفتم 12.5 تا 13 سال طول میکشه تا گرین کارتتون بیاد نه 8 سال. 4 سال دیگه پدرتون گرین کارت میگیرن و 8.5 سال بعد از اون شما میگیرید که جمعا میشه 12.5 تا 13 سال، حالا یه کم اینور و اونورم میشه ولی همین حدوده

بله دوست عزیز ... متوجه شده بودم .... ممنونم از اطلاعات مفیدی که بهم دادی .... منم منظورم این بود که وقتی پدرم گرین کارت بگیره بعدش من 8 سال الافم ... که زمان زیادیه ... می خواستم منم همراه پدرم یه ویزای دانشجویی چیزی بگیرم برم اونجا زندگی کنم تا بعد 8 سال گرین کارتم هم بیاد ... ولی نمی دونستم چه جور ویزایی باید بگیرم که 8 سال حداقل طول بکشه ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai
(2012-06-07 ساعت 20:53)tomhanks نوشته:  با سلام
خواهش می کنم از شما فرم g-325 را به تاریخ روز برای من ارسال کنید
و g-325 چه فرقی با g-325A دارد؟
با تشکر

راستش من نمیدونم چه فرقی میکنن. آخه من واسه پروسه خودم وکیل گرفتم. هرچند ظاهرا تقریبا اندازه وکیلم اطلاعات دارم Big Grin . ولی این ریزه کاری هارو راستش نمیدونم. از بچه های مهاجرسرا کمک بخواه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان