2012-05-25 ساعت 23:35
(2012-05-25 ساعت 23:24)SAEED 60 نوشته: حتما همون وکلی که ازش سوال کردی به شما گفت که میشه برای ۱ نفر همزمان ۲ پرونده در جریان باشه ، دوست عزیز شما مثل اینکه خودت رو زدی به اون راه و به هرطریقی میخوای ثابت کنی که داری درست میگی . صحبت اصلا بر سر تشکیل همزمان از طرف هم پدر و هم مادر ، و یا هم خواهر و هم برادر نبود ، کسی هم سوالی در ارتباط با تشکیل همزمان ۲ پرونده در ۱ کتگوری نپرسیده بود . دوست ما با اسم mom پرسیده بود که از طرف برادرم واسه من ۶ سال پیش اقدام شده حالا سوال من اینه که اگر پدر یا مادرم بعد از گرفتن گرین کارت واسه من تشکیل پرونده بدن مشکلی پیش میاد که من جواب دادم نه مشکلی نیست ، بعدش خانوم anahita1361 پرسیدن که شما مطمئن هستی ، بنده هم گفتن شما نگران نباشید ، مشکلی پیش نمیاد . بهتره بگید که بله من با وکیل صحبت کردم و ایشون تایید کردن که مشکلی پیش نمیاد ، نه اینکه بحث رو منحرف کنید و چیزی بگید که اصلا مطرح نشده . ولی پشتکار و سرعت عمل شما رو تحسین میکنم .دوستان ما همه اینجا هستیم تا بتونیم به هم کمک کنیم. همه هم تقریباً هدفهامون یکیه. پس جنگی با هم نداریم.
فکر میکنم سوال من باعث شروع بحث شد، عذر خواهی میکنم. و باید بگم که من خودم هم پرسیدم چون بعید میدونم که این کار شدنی باشه.
آقای سعید من فکر میکنم شما جواب دوستمون رو خوب نخوندید. چون ایشون هم دقیقاً همون حرف شما رو زدن که آیا یه شخص می تونه همزمان هم توی کتگوری F4 باشه (خواهر یا برادر) و هم توی کتگوری F2B (پدر یا مادر)؟ که جواب وکیل "نه" بوده.
( alisarvareharchiabi: به طور مثال خواهر یا برادر نمیتونه برای شما اقدام کنه بری تو f4 به صورت همزمان پدر یا مادر شما هم برای شما اقدام کنه بری تو f2b )
(SAEED 60 : صحبت اصلا بر سر تشکیل همزمان از طرف هم پدر و هم مادر ، و یا هم خواهر و هم برادر نبود ، کسی هم سوالی در ارتباط با تشکیل همزمان ۲ پرونده در ۱ کتگوری نپرسیده بود )
امیدوارم همینجا سوءتفاهم ها برطرف بشه
شاد باشید
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A