موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام به همه دوستان عزیزخواهر من سال 2005 برای ما فرمهایمان را بر طبق ترجمه شناسنامه من که در آن ,سال تولد پسر کوچکم اشتباها بجای 2001 سال2002 را مترجم نوشته ,پر کرده وسال 2011 ,کیس نامبرم امدو این در حالیست که من هم در سال 2010 به امریکا سفر داشتم البته بدون فرزندانم ولی چون انها در پاس من میباشند سال تولد پسر کوچکم به درستی در آن درج شده بود بعلاوه اینکه من ترجمه ای جدید از شناسنامه ام که در آن هم سال تولد پسرم درست بود تحویلشان دادم حالا میخواهم بدانم برایمان اشکالی پیش نمی آید؟در ضمن ما تازه متوجه این اشتباه مترجم و در پی آن اشتباه خواهرم شده ایم[/align]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
می خواستم بدونم وقتی برای مصاحبه به سفارت میریم داخل سفارت هم باید دوباره پولی پرداخت کنیم ؟
من موقعی که مدارک رو به NVC میفرستادم پول بابت کیس مهاجرت به NVC پرداخت کردم.
سوال بعدیم این هست آخرین tax return کو اسپانسر رو دوباره تو سفارت میگیرن ؟
وقتی دو سال پیش کیسم رو تکمیل می کردم این tax return کو اسپانسرم براشون فرستاد.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
1- نه، پولی پرداخت نمی کنید.
2- از من موقع مصاحبه مدارک مالیاتی اسپانسر را خواستن ولی گفتم قبلا اسپانسرم فرستاده به NVC. اونا هم قبول کردن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من کیس نامبر پروندم رو که با ank شروع میشه توی سایت uscis وارد میکنم، این پیغام رو میده:
Your case can not be found at this time in My Case Status
کسی میدون دلیلش چیه؟ پروندهٔ من سال ۲۰۱۱ approve شده.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2012-06-09 ساعت 14:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-09 ساعت 14:38 توسط frozen mind.)
(2012-06-09 ساعت 14:24)sara mas نوشته: سلام دوستان،
من کیس نامبر پروندم رو که با ank شروع میشه توی سایت uscis وارد میکنم، این پیغام رو میده: Your case can not be found at this time in My Case Status
کسی میدون دلیلش چیه؟ پروندهٔ من سال ۲۰۱۱ approve شده.
دلیلش اینه که این کیس نامبر دیگه مال uscis نیست. از زمان approve شدن پرونده و تخصیص کیس نامبر جدید، پرونده در اختیار National Visa Center یا همون NVC قرار می گیره. پس پرونده شما دیگه در uscis نیست که بتونین پیگیریش کنین.
(2012-06-08 ساعت 23:59)ماندان نوشته: با سلام به همه دوستان عزیزخواهر من سال 2005 برای ما فرمهایمان را بر طبق ترجمه شناسنامه من که در آن ,سال تولد پسر کوچکم اشتباها بجای 2001 سال2002 را مترجم نوشته ,پر کرده وسال 2011 ,کیس نامبرم امدو این در حالیست که من هم در سال 2010 به امریکا سفر داشتم البته بدون فرزندانم ولی چون انها در پاس من میباشند سال تولد پسر کوچکم به درستی در آن درج شده بود بعلاوه اینکه من ترجمه ای جدید از شناسنامه ام که در آن هم سال تولد پسرم درست بود تحویلشان دادم حالا میخواهم بدانم برایمان اشکالی پیش نمی آید؟در ضمن ما تازه متوجه این اشتباه مترجم و در پی آن اشتباه خواهرم شده ایم
کسی پاسخ سوال ایشون را می دونه؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
خواهش می کنم از شما فرم g-325 را به تاریخ روز برای من ارسال کنید
و g-325 چه فرقی با g-325A دارد؟
با تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
می خواستم بدونم Police clearance ایران برای مصاحبه لازمه ؟
داخل نامه مصاحبه که نوشته ایران از کشورهایی که police clearance اعتبار نداره. با این حال دوستانی که رفتن مصاحبه ازشون نخواستن ؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-09 ساعت 21:39)mohammadacf نوشته: سلام دوستان.
می خواستم بدونم Police clearance ایران برای مصاحبه لازمه ؟
داخل نامه مصاحبه که نوشته ایران از کشورهایی که police clearance اعتبار نداره. با این حال دوستانی که رفتن مصاحبه ازشون نخواستن ؟
نه خوشبختانه ازتون نخواهند خواست. فقط اگر کسی مدتی در یک کشور دیگه (فکر کنم بیشتر از 6 ماه) زندگی کرده باشه باید عدم سوءپیشینه از اون کشور ببره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-09 ساعت 14:28)frozen mind نوشته: با سلام به همه دوستان عزیزخواهر من سال 2005 برای ما فرمهایمان را بر طبق ترجمه شناسنامه من که در آن ,سال تولد پسر کوچکم اشتباها بجای 2001 سال2002 را مترجم نوشته ,پر کرده وسال 2011 ,کیس نامبرم امدو این در حالیست که من هم در سال 2010 به امریکا سفر داشتم البته بدون فرزندانم ولی چون انها در پاس من میباشند سال تولد پسر کوچکم به درستی در آن درج شده بود بعلاوه اینکه من ترجمه ای جدید از شناسنامه ام که در آن هم سال تولد پسرم درست بود تحویلشان دادم حالا میخواهم بدانم برایمان اشکالی پیش نمی آید؟در ضمن ما تازه متوجه این اشتباه مترجم و در پی آن اشتباه خواهرم شده ایم
کسی پاسخ سوال ایشون را می دونه؟
[/quote]
اگه پروندتون هنوز approve نشده باید خواهرتون که petitioner شما هستن با اداره مهاجرت تماس بگیرن. وقتی تماس میگیرن تلفن گویا بهشون میگه "اگر در کیس شما مشکلی هست کلید فلان را بزنید" که از همون طریق میتونن بهشون اطلاع بدن و فرم را اصلاح کنن. اگر هم پرونده به NVC رفته چون شما applicant هستی اجازه دارید که خودتون تماس بگیرید و بهشون اطلاع بدید. البته خواهرتون هم چون petitioner هستن میتونن تماس بگیرن.
در هر صورت به هیچ عنوان این فکر را نداشته باشید که شاید اونها متوجه نشن و حتما اقدام کنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
کیس شما آنلاینه ؟ آخه بعضی کیس ها رو جدیدن انلاین کردن ولی ایران جزوشون نیست ...
همه چی آنلاینه و احتیاج به پست نداره .
آخر سر هم متقاضی مدارک رو به همراه خودش سفارت میبره ...
سناریو دیگه که محتمل تره اینه منظورشون اینه که از طریق ایمیل چک کنید و وقت سفارت به شما ایمیل خواهد شد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان. ببخشید که اینجا مزاحم می شم. تاپیک های دیگه ی این انجمن خیلی سوت و کوره. منم قرار بود یکی از شما باشم اما شانسم زد و لاتاری برنده شدم. حالا یه سوال دارم. من خدا بخواد تا 1 ماه دیگه اولین ورودم رو به آمریکا انجام خواهم داد اما قصد ندارم بمونم چون دانشجو هستم و می خوام درسم رو تموم کنم. 21 سالمه. پدر و مادرم از هم جدا شدن خیلی ساله و پدرم دوباره ازدواج کرده. حالا می خوام ببینم تو این سفرم من چه اقداماتی می تونم انجام بدم که براشون پرونده تشکیل بدم؟ آیا حتما لازمه وکیل بگیریم؟ می شه کاری کرد که پدر و مادر ناتنی و خواهرم که بعد از ازدواج مجدد پدرم به دنیا اومد با هم ویزا بگیرن از طریق من؟ و اینکه این پرونده جزو کدوم دسته ویزا قرار می گیره؟ کتگوری F یا IR?
با توجه به اینکه من حداقل تا 1سال و نیم دیگه با گرفتن پاس سفید قصد ندارم بردگردم به آمریکا.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من که اطلاعی ندارم،ولی امیدوارم هرجا هستی موفق باشی:د
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]