موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من اطلاعاتم خیلی کمه دستان لی یک کمک فوری میخواستم
دایی بنده بیش از 30 ساله آمریکا هستن و سالها قبل برای خانواده ما درخواست گرین کارت دادن
حدود 10 سال قبل موافقت شد با پرونده ما تا برای مراحل بعد اقدام کنیم ولی به دلایلی تا امروز اقدام نکردیم.
میخواستم بدونم آیا ممکنه کلا دیگه نشه اقدام کرد و باطل شده باشه یا خیر؟حتی برای مادرم که خواهر فرد متقاضی محسوب میشه؟
ممنون میشم جواب بدید
با تشکر قبلی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نوع ویزای من کتگوری F2A با 250 روز انتظار هست آیا کسی میدونه که روال کار سفارت آنکارا برای اعلام کلیرنس به چه صورت است؟ سوالم اینه که اسمها رو اول تو سایت ceac اعلام میکنن یا تو سایتی که خود سفارت داده یا اول ایمیل می فرستند؟ در ضمن جمعه ها اعلام میشه یا وسط هفته هم ممکنه؟چون من روزی 1000 بار همه رو چک می کنم.
از پاسختون ممنون میشم .
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 16:33)شاهین1 نوشته: سلام دوستان
نوع ویزای من کتگوری F2A با 250 روز انتظار هست آیا کسی میدونه که روال کار سفارت آنکارا برای اعلام کلیرنس به چه صورت است؟ سوالم اینه که اسمها رو اول تو سایت ceac اعلام میکنن یا تو سایتی که خود سفارت داده یا اول ایمیل می فرستند؟ در ضمن جمعه ها اعلام میشه یا وسط هفته هم ممکنه؟چون من روزی 1000 بار همه رو چک می کنم.
از پاسختون ممنون میشم .
شاهین جان
هیچ روال مشخصی نداره، مبنی سایت سفارت هست و به سیس نمیشه اتکاء کرد، در سیس اسمی نمیزنن فقط تاریخ Status Updated Date تغییر میکنه که ما میگیم پرونده در حال رسیدگی!
زمانی که کلیر میشید ، لزوما ایمیلی هم نمی فرستند، معمولا جمعه ها بروز میشه ولی سابقه داشته هفته ای دو بار آپدیت بشه و یا جمعه بدون تغییر و مثلا چهارشنبه هفته بعد آپ شده!!
کنترل مدام باعت تحلیل رفتن روحیه و افزایش استرس خودتون میشه ، با خودتون مهربانتر باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من اخر اسفند سال 92 از سفارت امریکا در انکارا ویزای ir2 گرفتم..من پدرم سیتیزن هستش وقتی برای من اقدام کردند من 16 ساله بودم..اما روندش طول کشید و من در سن 20 سالگی ویزا گرفتم..با توجه به نوع ویزا و اینکه من تیر ماه به امریکا میرم ایا سیتیزن میشم؟یا گرین کارت میگیرم؟پدرم هم همراه من باید بیاد امریکا؟ممنون میشم کمکم کنید