موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا این لاتاری رو حذف کن راحت شیم .
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من بلاخره بعد از ٦ ماه کارت ead و advance parole رو گرفتم ولی هنوز منتظر green card هستم ,من priority date sep ٢٠٠٥ داشتم ولی چون داخل امریکا بودم adjuatment of stats کردم الان تقریبا ٦ ماه هاست که منتظرم چون از شیکاگو اقدام کردم و اینجا مهاجر زیاده هنوز application در جریانه خسته شدم واقعن اگه کسی هست که مثل من اقدام میکنه بگه کمکش کنم
Category: F2B
Priority Date: Sep 2005
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
Green card was ordered on Jun 2,2014
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2014-03-17 ساعت 10:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-17 ساعت 10:46 توسط mazlom khanom.)
بچهها کسی هست جواب این سوال را بدونه ؟
همه میدونیم که , کسی که گرین کارت داره ، میتونه برای بچه زیر ۲۱ سال خودش برای آمدن به آمریکا اقدام کنه.
که معمولا به بچه ویزا میدهند و بعد رسیدن به آمریکا براش تقاضای گرین کارت میشه. و مدتی طول میکش که گرین کارت به دستش برسه.
حالا سوال این جا است.
۱- این مدتی که طول میکشه تا گرین کارت به دست بچه بعد ورود به آمریکا برسه معمولا چقدر است ؟
۲- آیا میشه برای بچه مستقیما تقاضای گرین کارت کرد و وقتی بچه به آمریکا رسید (مثل لاتاریها در عرض ۱-۲ ماه گرین کارت بدستش برسه) دیگه برای گرین کارت زیاد معطل نشه ؟ یا تو همون سفارت آنکارا بهش گرین کارت صادر شدش را بدهند ؟
3-اگر جواب بله است.چه فرمهایی باید بغیر I-130 پر کرد ؟
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با وجود اینکه مادرم سیتیزن هستن و پدرم گرین کارت دارن و خودمون هم پرونده برای مهاجرت داریم ( در کتگوری f2b هستیم ) اما تونستیم ویزای توریستی بگیریم و الان آمریکا هستیم , آیا کسی از دوستان میدونه که اگر ما بخواهیم اینجا بمونیم تا پروسه دریافت گرین کارتمون کامل بشه چه کارهایی باید انجام بدیم؟
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
سلام يه سوال دارم خواهش ميكنم اگر كسي ميدونه جواب بده
آيا ممكنه براي يك كتگوري f3 از زمان ارسال مدارك به ان وي سي تا نامه مصاحبه 6-7 سال طول بكشه؟؟
آخه ما پرايوريتي 2009 هستيم و طبق ويزا بولتن 6-7 سال مونده به كارنت شدن ولي اين ماه مدارك هم ازمون خواستن كه بفرستيم حتي فرم ويزا و اسپانسر هم پر كرديم
ولي ويزا بولتن سال 2003 رانشان ميده!! آيا اين زمان تا حالا كسي صبر كرده؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
پرسشی دارم و امیدوارم دوستان عزیز آگاه راهنمایی کنند و آن هم در خصوص کیس f2b است پدر برای پسر بالای 21 درخواست کرده.پدر در آمریکا در 7ساله اخیر کار نکرده و تکس ریترن و ... نداره.فرم 864 ازساپورتر ارسال شده و گفتند که همان فرم را پدر هم باید پرکند حال با توجه به اینکه پدر فقط prtitioner است این فرم به چه شکل باید پر شود.البته این سوال کمی تخصصی است و امیدوارم که در این مورد کمک فکری بشود.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 17:22)anahita1361 نوشته: (2014-03-18 ساعت 17:18)kiasina نوشته: با درود
پرسشی دارم و امیدوارم دوستان عزیز آگاه راهنمایی کنند و آن هم در خصوص کیس f2b است پدر برای پسر بالای 21 درخواست کرده.پدر در آمریکا در 7ساله اخیر کار نکرده و تکس ریترن و ... نداره.فرم 864 ازساپورتر ارسال شده و گفتند که همان فرم را پدر هم باید پرکند حال با توجه به اینکه پدر فقط prtitioner است این فرم به چه شکل باید پر شود.البته این سوال کمی تخصصی است و امیدوارم که در این مورد کمک فکری بشود.
تنها چيزي كه من ميدونم و مهمه اينه كه اگه ايشون درامدي نداشتن بايد قسمت درامد را بنويسند صفر و نه N/A.
من خودم سر اين موضوع يك ماه كارم عقب افتاد.
دوست عزیز . حتما باید در کنار ایشون یک اسپانسر هم باشه تا شما رو کیس تون رو بپذیرند. که ایشون اگه مثلا برادر یا خواهرتون باشن خودشون کاملا آشنا هستن که چه جور هر دوی فرمها رو پر کنند.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من از دانشگاهی در آمریکا پذیرش تحصیلی گرفته ام. نامزد من پذیرش ندارد. از طرفی سربازی اش هم تمام نشده و پاسپورت ندارد. در صورتی که ازدواج کنیم و او پذیرش نداشته باشد نمیتداند برای ویذا اقدام کند و نتیجاتا نمیتوان با هم برای مصاحبه ویزا رفته و او ویزای همراه بگیرد. آیا امکان گرفتن ویزای همراه چندین ماه پس از اینکه من رفتم وجود دارد یا باید همزمان اقدام کرد؟
از طرفی اگر بخواهد سال آینده پس از تمام شدن سربازی اش، خود پذیرشی تحصیلی بگیرد و من اکنون بروم، آیا فرآیند ویزا گرفتن او با ازدواج ما مشکل تر میشود؟ در این صورت قبل رفتن ازدواج نکرده باشیم بهتر است!؟
ممنون میشوم اگر راهکاری داشته باشید که من اطلاع ندارم و یا راهنمایی بفرمایید که کدام راه بهتر است.