موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من چند تا سوال دارم. اگر کسی بتونه کمکم کنه خیلی لطف کرده.
مادر من آپریل 2005 براش I-130 رو فایل کردن (مادر بزرگم که سیتیزن هستن ولی بیشتر ایران زندگی میکنن) کسی میتونه حدودا بگه کی کارنت میشن و اینکه پتیشنر ایران هستن آیا مشکلی هست و اگر آره راهی هست که بشه حلش کرد؟
سوال دومم اینه که من خودم گرین کارت دارم. آیا منم همزمان میتونم الان واسه مامانم فایل کنم؟ یا باید صبر کنم سیتیزن بشم؟ نتونستم کتگوری فرزند برای پدر و مادر و پیدا کنم. کسی میدونه کدوم کتگوری میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز.سوالهایی داشتم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم .همسر من در 2013 اسمشون در اومد بعد از گذراندن تمام مراحل پزشکی هر 3 نفرمان به همسرم و پسرم ویزا دادن و زمان اف بی ای چک من طولانی شد و من موفق به گرفتن ویزا نشدم. مجبور شدیم از طریق خانوادگی دنباله کار را ادامه بدهبم تمام فرم هارا پر کرده و پرونده ما از uscis به nvc رفته .
1:آیا جایی برای چک کردن کیس نامبر nvc وجود دارد اگر هست کجاست؟
2:آیا دوباره من باید همان مراحل پزشکی را و همان ومدارکی را که در دبی تحویل دادم ببرم؟چون در این مرحله باید به ارمنستان بروم
3:ایا من باید ایمیلی بفرستم یا ایمیل برای وقت مصاحبه دریافت میکنم؟
ممنون میشم اگر کسی در این موارد اطلاعی داره به من بده .
به امید موفقیت همه شما و هورا کشیدن های شما که باعث میشود ما هم شاد شویم هر چند همدیگر را نمیشناسیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ. ﺣﺎﻻ اﮔﺮ ﻣﻦ ﻗﺒﻞ اﺯ اﻳﻨﻜﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻛﺎﺭﻧﺖ ﺑﺸﻪ ﺳﻴﺘﻴﺰﻥ ﺑﺸﻢ, ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮاﺵ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺑﺪﻡ? ﭼﻘﺪ ﻃﻮﻝ ﻣﻴﻜﺸﻪ اﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﻣﻦ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتی و برای من جواب را فرستادی بی نهایت سپاسگذارم
بهترینها را برای همه شما آرزومندم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-14 ساعت 11:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-14 ساعت 11:41 توسط f98.)
سلام
دوستان من پنجشنبه 24 جولای وقت مصاحبه دارم (F2B) انکارا، با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه و تعطیلات عید فطر به نظرتون باید چه کار کنم، در ضمن این پست PTT هم چه زمانهایی تعطیله؟ کجا میتونم برای پست اطلاعات بگیرم؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 11:32)f98 نوشته: دوستان من پنجشنبه 24 جولای وقت مصاحبه دارم (F2B) انکارا، با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه و تعطیلات عید فطر به نظرتون باید چه کار کنم، در ضمن این پست PTT هم چه زمانهایی تعطیله؟ کجا میتونم برای پست اطلاعات بگیرم؟
شما سه شنبه 22 جولای تشریف میبرین دکتر(از قبل وقت بگیرین) چهارشنبه 23 جواب میگیرین
پست روزهای شنبه و یک شنبه تعطیل ، مگر چند شعبه
شما در این تاپیک پاسخ سوالات پستی خودتون رو پیدا میکنید
از کنسرتهای هنرمندان و خوانندگان ترک در روزهای عید فطر هم غافل نشو خیلی باحال و اکثرا رایگان - خوش میگذره
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014