موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-05 ساعت 17:55)Saeedv13 نوشته: سلام به همه ی دوستان
ما روز 19 فوریه مصاحبه داشتیم و موفق به دریافت برگه صورتی با فرم نه سئوالی شدیم. بعد از برگشت به وطن چون خبری از ارسال فرم ها نشد در ساعت 2 صبح 27 فوریه از طریق "صفحه تماس با بخش ویزای مهاجرتی" در مورد عدم ارسال سئوالات به ایمیلم اطلاع رسانی کردم. حدود 10 ساعت بعد یعنی ساعت 12 ظهر همان روز 9 سئوال معروف به ایمیلم فرستاده شد که سئوالات 8 و 9 به کار من مربوط نمی شد و در موردشون "Not applicable" نوشتم. سایت CEAC پس از فرستادن ایمیل حاوی سئوالات آپدیت شده بود. ساعت 22:30 همان شب جواب سئوالات را با ایمیل فرستادم و CV رو هم به صورت یک فایل pdf ضمیمه ایمیل کردم. در متن ایمیل خواهش کردم که در صورت امکان دریافت اطلاعات را تایید کنن که خبری از تاییده نشد ولی سایت CEAC روز اول مارچ آپدیت شد. صبح روز 4 مارچ دوباره از طریق صفحه تماس با بخش ویزای مهاجرتی تقاضای در خواست تاییده ارسال مدارک کردم و دوباره سایت CEAC در روز 4 مارچ آپدیت شد. امروز ظهر (5 مارچ) تایید کردن اطلاعات به دستشون رسیده و یک بار دیگه CEAC آپدیت شد. به نظرم علیرغم شلوغی، هم سفارت و هم سایت CEAC (معروف به کذایی) به خوبی کار می کنن و جای هیچ نگرانی نیست. برای اطمینان از رسیدن اطلاعات به دستشون از صفحه تماس و سایت CEAC استفاده کنید ولی هر ایمیلی زدید حداقل 5 روز بهشون فرصت بدین تا جواب بدن و از ارسال ایمیل های متعدد در فاصله زمانی کوتاه خودداری کنید. همگی موفق باشید.
عمو سعيد جان،امكانش هست متن ايميل رو اينجا بگذاريد؟ممنون ميشم
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بالاخره فرم نه سوالي ما هم رسيد.امروز دوتا ايميل بهم دادن يكي ساعت ١٣:٢٨ و يكي ديگه ساعت ١٦:٥٩.
براي شما هم همينطوره؟يكيش فايل بصورت اتچ شده هست و اون يكي،فايل اتچي نداره و سوالات رو همينجوري نوشته.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-14 ساعت 21:28)Saeedv13 نوشته: (2013-03-14 ساعت 21:23)nina22 نوشته: سلام دوستان
بالاخره فرم نه سوالي ما هم رسيد.امروز دوتا ايميل بهم دادن يكي ساعت ١٣:٢٨ و يكي ديگه ساعت ١٦:٥٩.
براي شما هم همينطوره؟يكيش فايل بصورت اتچ شده هست و اون يكي،فايل اتچي نداره و سوالات رو همينجوري نوشته.
نه دیگه. برای من فایلی اتچ نکردن. فقط تو متن ایمیل نوشته بودن. فایل اتچ چی هست؟ فایل ورده؟ همون سئوالات رو توش نوشتن دوباره؟
بله عمو سعيد جان.ورد هست و كاملا شبيه سوالاست.تنها چيزي كه اضافه داره متن ايميل هست كه چيز خاصي نيست و گفته كه پرسشنامه رو پر كنيد و ارسال كنيد.اشتباها دوتا فرستادن
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-27 ساعت 22:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-27 ساعت 22:35 توسط nina22.)
دوستان سلام
چند روز پيش به همون ايميلي كه خود سفارت گفت فرم نه سوالي و رزومه هارو فرستادم.تو متن ايميل خواهش كردم كه دريافت اطلاعات رو تاييد كنن.چون خبري نشد از طريق صفحه تماس با بخش ويزاي مهاجرتي بهشون ايميل دادم ولي امروز ايميل دادند كه :
We have not received the mentioned email message. Can you please resend it by replying this email message?
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
يعني الان من مداركمو دوباره به همين بخش reply كنم؟مشكلي نيست اگه به همون ايميل قبلي نفرستم؟