موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جوابتون عمو سعید جان.هر روز سایت رو چک میکنم امروز هم آپدیت شد.یعنی 3روز پشت سر هم.فکر کردم آپدیت امروز مربوط به باز کردن ایمیل تایید مدارکم باشه.که اون جواب رو بهم دادن.الان دوباره به همون ایمیلشون ریپلای میکنم فایلهارو.امیدوارم زودتر جوابمو بدن.تمام آپدیت هامو تو تاپیک کلیرنس مینویسم تا بشه یه نتیجه ای گرفت.باز هم مرسی
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سریعا به کمکتون نیاز دارم بهد از 3 روز از مصاحبه فرم 9 سوالی برای هر دومون اومده ولی نمیدونم جواب سوال 3 و 4 رو که پرسیده علایق و برنامتون برای کار در امریکا چیه با ذکر محل کار و... رو چی بدم ما قصد داریم بعد از ورود زبان بخونیم و اگر لازمه کالج بریم بعد رزومه بدیم و از دوستامون کمک بگیریم اگر نتونستیم کار مرتبط پیدا کنیم یک بیزنس کوچک راه بندازیم ولی میگن اگه بگید پولدارید خیلی مزایا بهمون تعلق نمیگیره لطفا راهنمایی کنید مدرکمون هم مهندسی شیمی هست با سابقه تولید قطعات خودرو و واردات مواد اولیه
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
این فرم 9 سوالی برای همه میاد
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-06 ساعت 23:46)honey rahmati نوشته: این فرم 9 سوالی برای همه میاد
نه دوست عزیز.برای همه نمیاد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
دوستان كمك فوري
شده تا به حال بعد از 75 روز انتظار واسه كلير شدن تازه واسه كسي فرم 9 سوالي بفرستن و درخواست CV كنن؟ من كه گيج شدم كه چيكار كنم!!!!!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-17 ساعت 14:03)mohammad fazli نوشته: (2013-04-17 ساعت 13:48)rozelo نوشته: سلام به همگي
دوستان كمك فوري
شده تا به حال بعد از 75 روز انتظار واسه كلير شدن تازه واسه كسي فرم 9 سوالي بفرستن و درخواست CV كنن؟ من كه گيج شدم كه چيكار كنم!!!!!
براي فرم 9سوالي كه page اول همين تاپيك بخون. در مورد cv ميتوني از نمونه هاي موجود در اينترنت استفاده كني. مهم اينه كه cv اون چيزايي كه بايد داشته باشرو ، داشته باشه.
ممنون
ولي مشكل اينه كه ايميلي كه فرستادن بعد از 75 روز خطاب به 2 نفره يكي خودم و يكي به يه بنده خدايي كه نمي شناسم ! به نظرتون اشتباهي پيش نيومده؟!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-17 ساعت 14:21)mohammad fazli نوشته: (2013-04-17 ساعت 14:09)rozelo نوشته: (2013-04-17 ساعت 14:03)mohammad fazli نوشته: (2013-04-17 ساعت 13:48)rozelo نوشته: سلام به همگي
دوستان كمك فوري
براي فرم 9سوالي كه page اول همين تاپيك بخون. در مورد cv ميتوني از نمونه هاي موجود در اينترنت استفاده كني. مهم اينه كه cv اون چيزايي كه بايد داشته باشرو ، داشته باشه.
ممنون
ولي مشكل اينه كه ايميلي كه فرستادن بعد از 75 روز خطاب به 2 نفره يكي خودم و يكي به يه بنده خدايي كه نمي شناسم ! به نظرتون اشتباهي پيش نيومده؟!
شما بهتر است بهشون توضيح بدين كه در روز مصاحبه افيسر صحبتي از فرم 9سوالي براي من نكرده!!! اين فرم سوالهاش براي همه يكيه. ممكن هست اشتباه تايپي بوده باشه
ممنون دوست عزيز
جواب ايميلي كه فرستادم براشون الان رسيد كه اشتباهي نشده و بايد فرم رو براشون بفرستيم وتاكيد هم كردن تا رسيدن اون هيچ كاري روي پرونده انجام نخواهد شد.!!!!!!!! خوب اين هم نحوه كار كردن هم راستش نوبره بعد از 2 ماه و نيم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-17 ساعت 22:35)Saeedv13 نوشته: (2013-04-17 ساعت 21:17)rozelo نوشته: ...جواب ايميلي كه فرستادم براشون الان رسيد كه اشتباهي نشده و بايد فرم رو براشون بفرستيم وتاكيد هم كردن تا رسيدن اون هيچ كاري روي پرونده انجام نخواهد شد.!!!!!!!! خوب اين هم نحوه كار كردن هم راستش نوبره بعد از 2 ماه و نيم
من یک نفر دیگه رو سراغ دارم که اتفاقاً ایروان هم مصاحبه شد. روز مصاحبه از فرم 9 سئوالی چیزی نگفتن ولی یک هفته بعد بی خبر براش سئوالات رو فرستادند. متاسفانه به شما خیلی دیر خبر دادن ولی کاریش نمیشه کرد و بهتره به اعصابت مسلط باشی و از روی پست دوم این تاپیک جواب سئوالات رو آماده و براشون بفرستی. شایدم جواب کلیرت اومده و تو بعضی موارد هنوز براشون ابهام وجود داره و یک وقت دیدی بعد از فرستادن جواب ها زودی کلیرت رو اعلام کردند.امیدوارم اینطوری باشه. موفق باشی. سعید
ممنون عمو سعيد
اميدوارم هميني بشه كه شما ميكين ( البته واقعا شرايط من و همسرم روشنه!) فعلاً دارم cv تهيه مي كنم كه افيسر محترم حسابي نورباران بشن و خداي نكرده خسته نشن !
و همينطور تشكر از راهنمايي و توضيحاتي كه لطف كرديد برام ارسال كرديد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-16 ساعت 22:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-17 ساعت 05:08 توسط hasti_banoo.)
سلام دوستان
این 9 سوال در چه مرحله ای پرمیشوند و تحویل میشوند؟