موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-29 ساعت 21:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-29 ساعت 21:15 توسط سعید پ.)
دوستان من مطمین نیستم که از چه پورتی وارد آمریکا خواهم شد و مطمین نیستم کجا ساکن خواهم شد...چجوری جواب بدم سوالش رو؟ اگه اون پورتی که محتمل هست رو بزنم و بعدا تصمیمم عوض شه مشکلی پیش میاد برام؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برنده ی لاتاری 2014 هستم...برای مصاحبه در تاریخ 19 آگوست به سفارت ایروان مراجعه کردم و کنسول به من برگه ی آبی داد و اف بی آی چک خوردم...اما تا کنون هیچ پیامی مبنی بر دریافت فرم های 9 سوالی مربوطه دریافت نکرده و هنوز کلیر نشده ام...آیا این فرم برای همه باید ارسال می شده و باید اقدامی مبنی بر دریافت فرمها انجام می دادم یا خیر؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا کسی هست که از لاتاری 2014 هنوز تو پروسه ی اف بی آی چک مونده باشه؟ اگر هست لطفاً پاسخ بدید...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﻣ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻓﺮﻡ ۹ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﻣﯿﻞ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺑﻔﺮﺳﺘﺒﻢ ﻭﻟﯽ ﻫﯿﭻ ﺑﺮﮔﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﮕﺮﺍﻧﻢ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﻧﺪﻧﺪ ﻭﯾﺰﺍ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ﻭﻟﯽ ﻫﯿﭻ ﺑﺮﮔﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻧﺪﺍﺩﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﯾﺎ ﻫﺮ ﺑﺮﮔﻪ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﯿﻢ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﻢ ﺗﻮﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﯾﺎ جایی
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی
آیا نوشتن مقالات فارسی در فرم ۹ سوالی ضروری هست!؟!؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من فوق لیسانس عمران هستم و سربازی هم رفتم. روز مصاحبه(ابوظبی) آفیسر در انتها گفت با خودت CV داری که من گفتم نه ندارم گفت پس به این آدرس برام ایمیل کن و در داخل برگه آبی هم نوشت. من هم براش ایمیل کردم و دیگه حرفی از 9 سئوالی نزد. آیا نیازی هست براش بفرستم؟ می ترسم بعد از 1 ماه بگن بفرست و انموقع کارهام خیلی بیفته عقب.
ممنون
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مصطفی جان.
یادم میاد سعید یا همون عمو سعید. معروف عین این فرم رو دریافت کرد سال ۲۰۱۳ و فکر کنم کمتر. از دو ماه هم کلیر شد. فکر نکنم تو امضاش باشه اما احتمالا دنبال کردن پستاش تو این موضوع خیلی کمکت می کنه. جاش اینجا خیلی خالیه.
لاتاری 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-24 ساعت 19:08)sce نوشته: سلام مصطفی جان.
یادم میاد سعید یا همون عمو سعید. معروف عین این فرم رو دریافت کرد سال ۲۰۱۳ و فکر کنم کمتر. از دو ماه هم کلیر شد. فکر نکنم تو امضاش باشه اما احتمالا دنبال کردن پستاش تو این موضوع خیلی کمکت می کنه. جاش اینجا خیلی خالیه.
سلام و ممنونم. اتفاقن پستهاشونو خوندم. بهشونم یک ایمیل زدم اگه هنوز به اون ایمیلشون دسترسی داشته باشند البته. هنوز جوابی نگرفتم ازشون. ولی جالب بود برام دو ساله کسی اینجا پیام نذاشته بود
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-24 ساعت 06:32)mostafa2017 نوشته: آقا یعنی جدی دوساله کسی درباره فرم 9 سوالی(که برای من 11 سوالیه) اینجا مطلبی پست نکرده؟؟ امیدوارم یکی پیدا بشه جواب این سوالات رو بده:
من امروز مصاحبه داشتم و آفیسر بهم فرم 11 سوالی رو داد و ازم خواست بعد از تکمیل اون، به آدرسی که روی فرم بود جوابامو ایمیل کنم. عکس فرم رو ضمیمه این پست کردم:
1- در مورد سوال 5، چه جوابی باید بدهم؟ من توضیح دادم که میخوام به صورت دائم به آمریکا مهاجرت کنم و اولویت من اول پیدا کردن کار هستش و بعدش میتونم برای ادامه تحصیلم تصمیم بگیرم.
2- در مورد سوال 6، من توضیح دادم که عضو هیچ سازمانی نیستم و من به تنهایی به آمریکا مهاجرت میکنم. جواب مناسبه؟ آخه پرسیده هدف سازمانت چیه و اهدافت برای موندن (اهداف مربوط به سازمان فکر کنم) در آمریکا چیه؟
3- در مورد سوال 8، تعداد سفرهای خارجی، فقط سفرهایی که با پاسپورت خودم رفتم رو باید ذکر کنم یا سفرهایی هم که وقتی زیر 18 سال بودم و اسمم در پاسپورت پدرم هم بود باید ذکربشه؟ مشکل اینه پاسپورتهای قدیمی پدر الان پیدا نمیشه که بشه تاریخشو درآورد ...
4- در سوال 10، منظورش از advisor چیه؟ من مشاوری ندارم. باید بگم که مشاوری ندارم؟
5- در مورد سوال 11 هم نوشتم not appicable، درسته؟
نظر دوستان چیه؟
ممنون
اقا مصطفي به نظرم اون سفرهاي زير ١٨ سال و ننويسيد هر ي يهشون اطلاعات كمتر بدين بهتره ... من شخصي و ميشناسم أصلا كلا سفرهاش و ننوشته بود بخدا اينا أصلا نميرن دنبالش فقط بر مبناي چيزي كه مينويسيد كنجكاو ميشن ... ببخشيد اين نظر من بود و كسايي كه دور و برم ديده بودم . زياد اطلاعات دقيق نديد يهشون ... منم همين اشتباه و كردم ...
به اميد اينكه هر چي زودتر ويزا بكيرين
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا: