کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
بلیط usa رو هرچه سریعتر بگیرید من امروز از آژانسی که بلیط گرفتم شنیدم از دوشنبه 300 تا 500 هزار تومان به قیمتها اضافه میشه
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Shezem ، کیانا ، cmbt ، SH1A2R3 ، mehdiii ، daria ، mojtaba_k ، houmanes ، shkhmo ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 11:08)shadin_n نوشته:  بلیط usa رو هرچه سریعتر بگیرید من امروز از آژانسی که بلیط گرفتم شنیدم از دوشنبه 300 تا 500 هزار تومان به قیمتها اضافه میشه
سلام
دوست عزیز ، میشه بفرمایید از کدام شرکت هواپیمایی بلیط گرفتید؟ شماره تماس شرکت هم ممنون میشم بدید
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، s$s ، mehdiii ، shadin_n ، daria ، mojtaba_k ، shkhmo ، ghorbat
(2012-08-04 ساعت 11:17)کیانا نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 11:08)shadin_n نوشته:  بلیط usa رو هرچه سریعتر بگیرید من امروز از آژانسی که بلیط گرفتم شنیدم از دوشنبه 300 تا 500 هزار تومان به قیمتها اضافه میشه
سلام
دوست عزیز ، میشه بفرمایید از کدام شرکت هواپیمایی بلیط گرفتید؟ شماره تماس شرکت هم ممنون میشم بدید

سلام
من هم هفته ي پيش از آژانس يكي از دوستام بليط گرفتم دقيقا همينو گفت،يعني گفت كه گرون ميشه-البته ديگه به اين گرونيا عادت كرديم چيز عجيبي نيست- در هر صورت من بليطم را براي 5 سپتامبر با امارات گرفتم كه
شد1910000
من چون تهران نيستم فكر نمي كنم اسم و تلفن آژانس به درد كسي بخوره ، با اين حال اگر كسي از دوستان خواست بهم بگه(من مشهد هستم)
F2a , PD: 18 Aguest 2014
Approved :Jan 2015
Case number ,Invoiced number :March 2015
Ds 261 : July 31
120$ :aguest 6
320$: sep 10th
Ds 260: sep 17th  2015
إرسال مدارك : sep 21 2015
تكميل مدارك : october 22 2015
كارنت : 11 janurary
مصاحبه: اواخر february
انكارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، s$s ، mehdiii ، کیانا ، shadin_n ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 13:28)HR.SHAHAB نوشته:  سلام دوستان
من دارم6اکتبر(15مهر)میرم آ م ر ی ک ا ویرجینیا، دنبال همخونه هستم ،اگر از دوستان کسی مایل هست برای همخونه شدن لطفا پیغام بزاره
سلام ماهم مقصدمون ویرجینیاست، بلیط رو چند خریدین و با کدوم پرواز ممنون
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: honey62 ، shadin_n ، mojtaba_k ، houmanes ، shkhmo ، ghorbat ، كاميلا ، mehdiii ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 13:52)s$s نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 13:28)HR.SHAHAB نوشته:  سلام دوستان
من دارم6اکتبر(15مهر)میرم آ م ر ی ک ا ویرجینیا، دنبال همخونه هستم ،اگر از دوستان کسی مایل هست برای همخونه شدن لطفا پیغام بزاره
سلام ماهم مقصدمون ویرجینیاست، بلیط رو چند خریدین و با کدوم پرواز ممنون

سلام
بلیط 1725000تومان گرفتم با پرواز عمارات
تشکر کنندگان: mehdiii ، shadin_n ، mojtaba_k ، houmanes ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، كاميلا ، Solitude
(2012-08-03 ساعت 15:46)paymanva نوشته:  بچه ها من واسه 3oct بليط گرفتم دو طرفه تا لوس انجلس با تركيش ١٦٥٠٠٠٠ در ضمن با امارات هم ١٨٥٠٠٠٠ بود ولي هم ٣ساعت بيشتر بايد پرواز كنيد هم پروزش پر از هندي و پاكستانيه و اصلا خوب نيست.
به نظرم تركيش انتخاب خوبيه.
شما دارید به کشوری اعمم از ملیت های مختلف مهاجرت میکنید ولی هنوز دید نژاد پرستانه دارید به نظر شما درسته که راجب به یک ملیت اینطوری صحبت بشه و وجود یک ملیت به خصوص به عنوان یک امتیاز منفی محسوب بشه آیا وقت اون نرسیده نوع نگاهمون را عوض کنیم ؟؟؟؟؟//
تشکر کنندگان: arman_m ، pollution ، shadin_n ، dr.sami ، daria ، mojtaba_k ، mahyar66 ، shkhmo ، hoseyn ، ghorbat ، Solitude ، نازنین 932
(2012-08-03 ساعت 14:41)soranabrisham نوشته:  سلام دوستان

من تا اخر سال ٢٠١٢ فرصت دارم كه وارد امريكا بشم. اما كسي رو در امريكا ندارم. ١) مي شه راهنمايي كنيد كه كدوم شهر برم بهتره؟ ٢) خوشحال مي شوم اگر كسي با من همسفر بشه. لطفا اگر كسي تا اخر امسال قصد سفر داره به من بگه كه با هم همسفر بشيم.

سلام
من دارم 15مهر (6اکتبر)میرم ویرجینیا،به خاطر کم شدن هزینه ها دنبال همخونه هستم
تشکر کنندگان: shadin_n ، houmanes ، shkhmo ، ghorbat ، mehdiii
(2012-08-04 ساعت 13:10)mahyar66 نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 11:17)کیانا نوشته:  
سلام

سلام
من هم هفته ي پيش از آژانس يكي از دوستام بليط گرفتم دقيقا همينو گفت،يعني گفت كه گرون ميشه-البته ديگه به اين گرونيا عادت كرديم چيز عجيبي نيست- در هر صورت من بليطم را براي 5 سپتامبر با امارات گرفتم كه
شد1910000
من چون تهران نيستم فكر نمي كنم اسم و تلفن آژانس به درد كسي بخوره ، با اين حال اگر كسي از دوستان خواست بهم بگه(من مشهد هستم)

سلام
چیزی که من فهمیدم اینه که این افزایش قیمت هایی که دوستان میگن واسه های سیزنه و برای بعد از 16 سپتامبر نیست
چون از 16 سپتامبر تا 31 دسامبر low season هست و حتی من از یکی از آژانس ها شنیدم واسه مهرماه بعضی از خطوط تخفیف خوبی میزارن و یه آژانس دیگه میگفت شهریور واسه مهر ماه بلیط بگیر
اگه نظر دیگه ای دارین ممنون میشم من رو در جریان قرار بدید
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: oe163 ، daria ، کیانا ، msi ، shadin_n ، Orchin ، houmanes ، shkhmo ، ghorbat ، mehdiii ، Solitude
با سلام
من یکی از برندگان 2010 هستم و می خواستم اطلاعات جدیدی در مورد پاسپورت سفید به دوستان بدهم در آخرین سفری که به امریکا داشتم
حدود یک ماه پیش تصمیم گرفتم با یک وکیل امریکایی که متخصص امور مهاجرت بود مشورت کنم چون در مورد پاسپورت سفید اظهار نظرهای مختلفی شنیده بودم و راستش کمی گیج شده بودم.به هر حال وکیل به ما گفت که شما میتوانید برای دو بار پیاپی از پاسپورت سفید استفاده کنید و یعنی دفعه اول 2 سال بیرون باشید و قبل از پایان 2 سال باید برگردی و مجددا تقاضای پاسپورت سفید کنیدو دوباره برای 2 سال مجوز بگیری .من چند بار از وکیل سوال کردم وتاکید کردم که آیا دو بار پیاپی میتوان اقدام کرد و او گفت هیچ مشکلی وجود ندارد.پس از دوسال باز هم میتوانید اقدام کنید ولی فقط مجوز یک سال را میدهند اما او گفت که شما با گرفتن پاسپورت سفید تمام سوابق حضور خود را در امریکا از میدهید و برای سیتی زن شدن روز از نو روزی از نو.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: arman_m ، nahid.t ، el333 ، daria ، MAHDI2012 ، msi ، کیانا ، ozone ، shahab2012 ، mojtaba_k ، shadin_n ، houmanes ، shkhmo ، emran_no ، ghorbat ، mehdiii ، Omidooo ، Solitude ، kasrafo
دوستان من همین الان متوجه شدم که مبالغ بلیط ها امکانش هست تا چند روز آتی تا 25 درصد افزایش قیمت داشته باشن
این مطلب رو من هنوز ازش مطمئن نیستم
دوستان یه تحقیقی کنند و نتیجه رو در اختیار بقیه قرار بدن
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: frozen mind ، daria ، کیانا ، mojtaba_k ، shadin_n ، shkhmo ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 14:34)nahid.t نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 15:46)paymanva نوشته:  بچه ها من واسه 3oct بليط گرفتم دو طرفه تا لوس انجلس با تركيش ١٦٥٠٠٠٠ در ضمن با امارات هم ١٨٥٠٠٠٠ بود ولي هم ٣ساعت بيشتر بايد پرواز كنيد هم پروزش پر از هندي و پاكستانيه و اصلا خوب نيست.
به نظرم تركيش انتخاب خوبيه.
شما دارید به کشوری اعمم از ملیت های مختلف مهاجرت میکنید ولی هنوز دید نژاد پرستانه دارید به نظر شما درسته که راجب به یک ملیت اینطوری صحبت بشه و وجود یک ملیت به خصوص به عنوان یک امتیاز منفی محسوب بشه آیا وقت اون نرسیده نوع نگاهمون را عوض کنیم ؟؟؟؟؟//

متاسفانه این یک واقعیت است من یک ماه پیش با امارات به دوبی و از آنجا به لس آنجلس رفتم واقعا حالم بد شد اولا هر کدام چهار تا یا پنج تا بچه دارن و سر وصدای زیادی دارند و بسیا هم کثیف هستند بعد از یک ساعت از پرواز دستشوی ها آنقدر کثیف بود که من مجبور شدم موضوع را با سر مهماندار در میان بگزارم تا رسیدگی کند دیگر اینکه 18 ساعت طول پرواز است و وقتی میرسی امریکا در واقع جسدت میرسه اونجا ولی KLM خیلی بهتر است و در آمستردام متونی کمی استراحت کنی و قدم بزنی و ضمن اینکه از عرب ها و هندی و پاکستانی هم خبری نیست
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
سلام دوستان
من عاجزانه از مدیران عزیز درخواست می کنم که یه تاپیک برا سفر نامه فعال سازی گرین کارت ایجاد کنن چون ادم واقعا مستاصل می شه بعد از ویزا یعنی ازنحوه تصمیم گیری انتخاب ایالت گرفته تا بلیطو هتل و خونه و همه چی . ... مثل مصاحبه ترکیه که با کمک همین سفر نامه ها
واقعا عالی بود برا همه بدون هیچ مشکلی انجام شد
به هر حال ما بعد ازچند هفته تحقیق بلیط گرفتیم
2 طرفه شد: 1680تهران- استانبول -شیکاگو -اوهایو با ترکیش چون پرواز داخلی داشت فقط نفری 23 کیلو بار
ولی همون طور که دوستان گفتن آژانس هم گفت قراره نرخ بلیط با توجه به افزایش قیمت دلار افزایش قابل ملاحظه ایی داشته باشه پس سعی کنید اگه می تونید بگیرید حتما
شماره کیس : 2012AS00039XXX
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: cmbt ، SH1A2R3 ، el333 ، amirh ، daria ، MAHDI2012 ، کیانا ، mojtaba_k ، shadin_n ، houmanes ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، smpf ، Solitude
دوستان کسی میدونه بعد ار خرید بلیط برای تعیین صندلی باید از کدوم سایت بریم؟من یه جایی دیده بودم نتونستم پیداش کنم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، mojtaba_k ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، كاميلا ، نازنین 932
دوستان من هم شنیدم که ممکنه بخوان ارز دولتی رو برای بلیط ها بردارن و اگه اینجوری بشه همه پروازها خیلی گرون میشن. پیشنهاد میکنم همه بلیط آمریکا رو رزرو کنین یا بخرین، بعدا اگه خواستین جا بجا کنین یا کنسل کنین جریمش خیلی کمتر از اینها میشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shadin_n ، behrooz ramezani ، houmanes ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، كاميلا ، Solitude
دوستان در مورد هزینه بلیت:
به نظر می رسه که یا ارز دولتی کلا حذف میشه از بلیت های خارجی
یا حذف نمیشه ولی خوب قراره خود ارز دولتی گرون بشه.
در حالت اول بلیت شما با دلار آزاد 2020 و در حالت دوم با دلار دولتی 1700-1600 تومان حساب میشه ...
و احتمالا به زودی بلیت با ارز 1226 تومانی تعطیل میشه... Sad
پس بشتابید بلیتتون رو بگیریدSmile
(2012-08-04 ساعت 16:12)SH1A2R3 نوشته:  دوستان کسی میدونه بعد ار خرید بلیط برای تعیین صندلی باید از کدوم سایت بریم؟من یه جایی دیده بودم نتونستم پیداش کنم.

موقعی که بلیت شما رزرو میشه به شما یک booking reference داده میشه و شما می تونید به کمک اون شماره و از طریق خود سایت هواپیمایی مشخصات بلیتتون رو ببینید و احتمالا تغییراتی در اون بدبد.
مثلا پرواز دوم ما که British Airways هست 24 ساعت قبل از پرواز اجازه میده شما online check-in کنید که با این کار هم صندلی میشه انتخاب کرد و هم کارت پرواز رو چاپ می کنیم.
راستی شما کلیر شدید؟

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shadin_n ، houmanes ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، Solitude ، نازنین 932

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان