کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
اگر پرواز ورودی و خروجی در یک فرودگاه است( فرودگاه شیفول آمستردام ) ویزای ترانزیت نمی خواد و لی حتما چک کنید.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
(2012-08-01 ساعت 21:18)shervn نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 17:22)majid89 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 14:35)LadyInRed نوشته:  یعنی که یه آژانس هواپیمایی خوب میخوام که برم ازش بلیط بگیرم واسه آمریکا
مبدا ام تهرانه و مقصد ام سانفرانسیسکو

دوست عزیز
من بعد از چند رو تحقیق، برای اوایل اکتبر به مقصد سنفرانسیسکو با پرواز bmi بلیت گرفتم.
البته من هم موفق نشدم مستقیما از دفترشون بگیرم و از آژانس گرفتم که البته فرقی هم نمی کنه چون قیمت یکیه.

قیمت بلیت رفت: 1070
مسیر: تهران - لندن - سنفرانسیسکو
توقف در لندن: 4 ساعت
بار مجاز: 23 کیلو هر نفر

قیمت امارات هم 1500 بود که همونطور که فروزن عزیز گفتن دو تا بار 23 کیلویی مجازه و البته هواپیماش هم بهترینه (بوئینگ 777)
(شما هم کیس لاتاری بوده اید؟)

سلام
دوست عزیز شما که استاپتون تو لندنه نیاز به ویزای ترانزیت دارید؟
منم میخوام طوری بگیرم که استاپم تو آمستردام باشه دفتر klm که گفت قبلا ویزای ترانزیت میخواسته ولی جدیدا یک سالی هست که دیگه نمیخواد. آشنامون تو آمریکاس میگه میخواد؟ گیج شدم واقعا
حالا دوستانی که تجربه داشتن ویزا ترانزیت میخواد یا نمیخواد ؟
دوست محترم زیر 12 ساعت ترانزیت برای لندن احتیاج به ویزای ترانزیت نیست حدود 2 یا 3سال پیش هم لندن و امستردام ایتالیا و المان ویزای ترانزیت میخواست ولی درحال حاضر احتیاج نداره . موفق باشید

شماره bmi در تهران 22344455 هستش همونطور که دوستمون گفتند میتونید از آژانس بخواهید براتون بگیره البته عرض کردم اگه زمانتون بتون عقب تر بیفته ارزون تره مثلا وقتی من میخواستم بلیط بگیرم برای اواخر سپتامبر 1400 قیمت داد ولی متاسفانه من به دلایل کاری باید زودتر میرفتم که نرخش رفت بالای 2000000
دفتر لوفتانزا هم شمارش در تهران 83388 هست
آژانس به من گفت بلیط یک طرفه نمی تونم بگیرم گفت به من گیر میدن آیا درسته؟؟(من کیس لاتاری هستم.)
تشکر کنندگان: Shezem ، امیر مهاجر ، shadin_n ، SH1A2R3 ، panteha ، shkhmo ، ghorbat
(2012-08-02 ساعت 12:46)sgh نوشته:  آژانس به من گفت بلیط یک طرفه نمی تونم بگیرم گفت به من گیر میدن آیا درسته؟؟(من کیس لاتاری هستم.)
نه دوست عزیز، کی میخواد به شما گیر بده؟ شما وقتی ویزای مهاجرتی داری کسی به بلیط شما کاری نداره.
من هم زمانی که بلیط می‌خواستم بگیرم (البته در آلمان)، خانم کارمند آژانس هی از من پرسید که شما مطمین هستی که میخوای بلیط یک‌سره بگیری و من هم گفتم : بعله خانم، من ویزای مهاجرتی دارم، و ویزایم را بهش نشون دادم، اما کپی نگرفت. اما کلا آژانس‌ها در مورد سفر به آمریکا از این‌جور سوال‌ها می‌کنند، مثل اینکه از آمریکا بهشون گفته‌اند.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
سلام دوستان آیا کسی‌ از شما با کمفرت کلاس ترکیش رفته؟آیا نسبت به اکونومی اینقدر بهتر است که تفاوت ۳۰۰،۰۰۰ قیمت آن بیرزد؟ مرسی‌
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ozone ، houmanes ، mehdiii ، کیانا ، panteha ، shkhmo ، ghorbat ، Solitude ، kasrafo
من تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا نکردم به همین دلیل اینجا نوشتم
من کیس لاتاری هستم به زودی میرم امریکا می خواستم بدونم می تونم الان ازدواج کنم یا باید برم بعد ازدواج کنم؟کی می تونم شوهرمو ببرم؟چقدر طول میکشه که کارش درست شه؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، houmanes ، کیانا ، panteha ، shkhmo ، daria ، ghorbat
سلام:
میخواستم از مدیران محترم سایت بپرسم که چرا ارسالهای مربوط به 2012 حذف شده است.
متشکرم
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: frozen mind ، behrooz ramezani ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ali234 ، panteha ، shkhmo ، ghorbat
مدیران عزیزدراین زمان مهم چراتایپیک برندگان ۲۰۱۲ حذف شده
ممنون میشوم اگرچاره ایی بجویید
باسپاس
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: frozen mind ، shervn ، behrooz ramezani ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mansour*** ، ali234 ، panteha ، shkhmo ، daria ، ghorbat
(2012-08-02 ساعت 19:41)sgh نوشته:  من تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا نکردم به همین دلیل اینجا نوشتم
من کیس لاتاری هستم به زودی میرم امریکا می خواستم بدونم می تونم الان ازدواج کنم یا باید برم بعد ازدواج کنم؟کی می تونم شوهرمو ببرم؟چقدر طول میکشه که کارش درست شه؟
امضا که ندارید تا اینجا بفهمیم که در برنده لاتاری چه سالی هستید و کارتان در چه مرحله‌ای است.
برای پاسخ به پرسش شما اول باید دانست که در چه مرحله‌ای هستید؟ ویزا گرفته‌اید و همین فردا پس فردا می روید به آمریکا؟

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii ، کیانا ، panteha ، shkhmo ، daria ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-02 ساعت 20:53)Shezem نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 19:41)sgh نوشته:  من تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا نکردم به همین دلیل اینجا نوشتم
امضا که ندارید تا اینجا بفهمیم که در برنده لاتاری چه سالی هستید و کارتان در چه مرحله‌ای است.
برای پاسخ به پرسش شما اول باید دانست که در چه مرحله‌ای هستید؟ ویزا گرفته‌اید و همین فردا پس فردا می روید به آمریکا؟
کجا باید امضا کنم پیدا نکردم. لاتاری 2012 هستم تازه ویزا گرفتم تا 1 ماه دیگه میرم امریکا
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، Shezem ، کیانا ، panteha ، shkhmo ، daria ، ghorbat
(2012-08-02 ساعت 20:04)Orchin نوشته:  مدیران عزیزدراین زمان مهم چراتایپیک برندگان ۲۰۱۲ حذف شده
ممنون میشوم اگرچاره ایی بجویید
باسپاس

من خودم تا صفحه 76 این تاپیک رو خونده بودم ..یه حلال زاده زده database ها رو پاک کرده دیگه معلومه!Sad فکر نکنم دیگه برگرده!
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، Shezem ، panteha ، shkhmo ، ghorbat ، Solitude
حیف اونهمه کامنتهای مفید که دوستان زحمت کشیده بودن.Sad

از جایی که بنده 7 ماهه تشریف دارم بلیط برای اوایل سپتامبر خریدم با برگشت اوپن تا سپتامبر سال دیگه
برای 3 نفر شد 6133000 تومن.ترکیش
البته من هنوز کلیر نشدم ولی با توجه به اینکه بخاطر مدرسه دخترم باید اوایل سپتامبر اونجا باشیم مجبور شدم بخرم.امیدوارم کلیرنسم دیر نکنه.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: mansour*** ، arman_m ، shadin_n ، houmanes ، achi686 ، behrooz ramezani ، MAHDI2012 ، Shezem ، mehdiii ، gulu ، amir0_0amir ، cmbt ، LadyInRed ، Hediyeh ، کیانا ، panteha ، ozone ، shkhmo ، daria ، MPU ، ghorbat ، kasrafo
(2012-08-02 ساعت 20:53)Shezem نوشته:  
لاتاری 2012 هستم تازه ویزا گرفتم تا 1 ماه دیگه میرم امریکا.می خواستم بدونم می تونم الان ازدواج کنم یا باید برم بعد ازدواج کنم؟کی می تونم شوهرمو ببرم؟چقدر طول میکشه که کارش درست شه؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem ، کیانا ، panteha ، SH1A2R3 ، shkhmo ، daria ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-01 ساعت 21:18)shervn نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 17:22)majid89 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 14:35)LadyInRed نوشته:  یعنی که یه آژانس هواپیمایی خوب میخوام که برم ازش بلیط بگیرم واسه آمریکا
مبدا ام تهرانه و مقصد ام سانفرانسیسکو

دوست عزیز
من بعد از چند رو تحقیق، برای اوایل اکتبر به مقصد سنفرانسیسکو با پرواز bmi بلیت گرفتم.
البته من هم موفق نشدم مستقیما از دفترشون بگیرم و از آژانس گرفتم که البته فرقی هم نمی کنه چون قیمت یکیه.

قیمت بلیت رفت: 1070
مسیر: تهران - لندن - سنفرانسیسکو
توقف در لندن: 4 ساعت
بار مجاز: 23 کیلو هر نفر

قیمت امارات هم 1500 بود که همونطور که فروزن عزیز گفتن دو تا بار 23 کیلویی مجازه و البته هواپیماش هم بهترینه (بوئینگ 777)
(شما هم کیس لاتاری بوده اید؟)

سلام
دوست عزیز شما که استاپتون تو لندنه نیاز به ویزای ترانزیت دارید؟
منم میخوام طوری بگیرم که استاپم تو آمستردام باشه دفتر klm که گفت قبلا ویزای ترانزیت میخواسته ولی جدیدا یک سالی هست که دیگه نمیخواد. آشنامون تو آمریکاس میگه میخواد؟ گیج شدم واقعا
حالا دوستانی که تجربه داشتن ویزا ترانزیت میخواد یا نمیخواد ؟

دوست عزیز همانطور که بقیه دوستان گفتن نیای به ویزای ترانزیتی نیست چون پرواز ورودی و خروجی از یک فرودگاهه. البته من از آژانس هم پرسیده ام که همین رو گفت.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: shervn ، shadin_n ، houmanes ، Shezem ، panteha ، SH1A2R3 ، ghorbat ، behrooz ramezani ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان