موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-15 ساعت 11:24)omidooo نوشته: (2012-08-12 ساعت 18:13)frozen mind نوشته: (2012-08-12 ساعت 13:42)h4di نوشته: .... اگر بخواهیم پول بزرگی در حد 40 تا 50 هزار دلار رو به آمریکا منتقل کنیم به چه صورت باید اقدام کرد؟ مسلما فرودگاه انتخاب خوبی نیست. اما در مورد حواله و روش هایی از این دست من اطلاعاتی ندارم. لطفا اگر راه و چاه میدانید من رو هم در جریان بگذارین.
من دیروز حدود ۴۰۰۰۰ تا با خودم آوردم هیچ مشکلی نبود.
Welcome to United States
فروزن مايند.. رفتي؟؟؟ اميدوارم هر جا هستي موفق باشي
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-15 ساعت 10:31)علیرضا م نوشته: یک سوال دارم از بچه هایی که رسیدن ومراحل فرودگاهی رو پشت سرگذاشتن
ما 4 نفرهستیم که با پرواز امارات میریم وهرنفر2چمدان 23 کیلویی میتونه با خودش ببره بعبارتی جمعا184 کیلو،حالا سوالم اینه که حتما باید تعداد 8 بسته و وزن 23 کیلو رو باید رعایت کنیم یا اینکه میشه این 184 کیلو رو طور دیگه ای هم ببریم مثلا 10 بسته 18.4 کیلویی یا مثلا(6 بسته 30.6 کیلویی)،منظورم اینه که فقط وزن کل براشون مهمه یا تعداد بسته ها و وزن تک تک شون براشون مهمـه؟نمیدونم تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه؟
با سلام.
همونطوري كه حدس زديد تعداد بسته مجاز باري به ازاي هر نفر دقيقا دو بسته است نه بيشتر و وزن هيچ كدام هم نبايد از 23 كيلو بيشتر باشه. نميتونيد سه بسته ببريد، جريمه ميشيد. اگه فقط يه بسته هم ببريد اون يه بسته نميتونه از 23 كيلو بيشتر باشه.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم ببینم از کجا و چطوری باید خونه رنت کنیم که رسیدیم اونجا اماده باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
از دوستانی که وارد آمریکا شدند میخواستم کمی راجع به مراحل اداری تو فرودگاه مقصد داخل آمریکا بگید،آیا فرمی پر کردین؟باید جایی کاری کنیم؟اگه هست تو سالن ترانزیت انجام میشه یا بعد از ورود،ما اگر صبح زود برسیم تو اون تایم هم انجام میشه؟
خواهشا بچه هایی که داخل آمریکا شدن درباره این مراحل دقیقا توضیح بدن با جزئیات،
با تشکرات فراوان.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-16 ساعت 02:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-16 ساعت 06:15 توسط ghorbat.)
(2012-08-16 ساعت 02:23)alireza1777 نوشته: دوستان سلام
از دوستانی که وارد آمریکا شدند میخواستم کمی راجع به مراحل اداری تو فرودگاه مقصد داخل آمریکا بگید،آیا فرمی پر کردین؟باید جایی کاری کنیم؟اگه هست تو سالن ترانزیت انجام میشه یا بعد از ورود،ما اگر صبح زود برسیم تو اون تایم هم انجام میشه؟
با تشکرات فراوان.
دوست عزیز ما ساعت 3 صبح رسیدیم پس زیاد نگران صبح زود رسیدنت نباش !!! در رابطه با ترانزیتتون نظری ندارم و البته کاره خاصی هم نباید انجام بدین ، فقط کافیه ترمینال یا گیت خروجی مورد نظرتونو را از روی مانیتورها یا تابلوهای اطلاعات پرواز پیدا کنید ، ترانزیت های فرودگاه های مختلف با هم متفاوت هست ولی بنا به تجربه خودم اگه بلیط شما از مسیر لندن هست نمیدونم ترمینال خروجی 3 یا 5 هست که خیلی دوره و برای انتقال مسافران از اتوبوس استفاده میکنن ، ما کلاً 3 ساعت در لندن توقف داشتیم که بعد از رسیدن به ترمینال مورد نظر و گرفتن کارت پرواز که اون هم برای خودش داستانی داشت ( البته ما با آمریکن ایرلاین بودیم و باجه امنیتی مارو خیلی سئوال پیچ کردن و بعد بهمون کارت پرواز دادن ) حواستون جمع باشه که وقت کم نیارین . یک فرم تو هواپیما بهتون میدن که باید پرش کنین و اگر یک خانواده هستین فقط یکیش را پر کنین . وارد فرودگاه که میشین باید برین صف ویزیتورها بایستید و دیگه لازم نیست فرم دیگه ای پر کنید ...! اونجا خیلی ها فرم های دیگه ای هم پر میکنن که اصلاً به شما ارتباطی نداره ( البته منظورم کلاً کسانی هست که ویزای مهاجرتی دارن ) . بعد تمام مدارک را به همراه پاسپورتتون حاضر کنین که برین جلوی باجه . اونجا مدارک را تحویل میدین و فقط ازتون یه عکس میگیرن و اثر انگشت و بعد از اون هم باید برین به یه اتاق دیگه برای امضاء کردن فرم ها ی گرین کارت و سوشیال ( البته خودشون شمارو راهنمایی میکنن و اصلاً نگران نباشید و نیازی هم به دانستن زبان انگلیسی در سطح بالا نیست !!! و بعد از اون هم که باید برین چمدون هاتونو بردارید که از باجه گمرک رد بشین ! اون هم سخت نیست ( برای ما که در حد سلام و احوال پرسی بود ) و بعدش هم که دیگه خوش اومدی برادر دل انگیز
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2012-08-16 ساعت 04:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-16 ساعت 05:01 توسط frozen mind.)
(2012-08-16 ساعت 02:23)alireza1777 نوشته: دوستان سلام
با تشکرات فراوان.
در هواپیما فرمی به شما داده میشه تا مقدار پولی که با خودتون میارین را اعلام کنین، همچنین باید بنویسین که آیا دانه و سبزی با خودتون دارین یا نه ...
این برگه را در فرودگاه تحویل آفیسر مهاجرت میدین. بعد آفیسر بهتون بر می گردونه تا به مامور چک کردن چمدانها بدین.
فرودگاه معمولا 24 ساعته کار می کنه، پس هر وقت برسین کارتون انجام میشه.
نحوه چک کردن چمدانها را نمی دانم چون چمدانهای ما را نگشتن. قضیه از این قرار بود که بعد از انجام کارها توسط آفیسر مهاجرت (از جمله عکس برداری و ثبت اثر انگشت و امضای فرمها توسط ما)، به سالن چک چمدانها هدایت شدیم. در آنجا فرمی به من داده شد تا پر کنم. اشتباه پر کردم و با حوصله یک فرم خام دیگه به من داد و پر کردم. آفیسر نگاه کوتاهی به من انداخت و یک کارت بزرگ پرس شده به من داد و گفت برو. نمی دونستم از کجا برم. راه نشونم داد و رفتم و با کمال تعجب دیدم اجازه داده بدون چک چمدانها خارج بشم. اما در عین حال در اونجا داشتن چمدانهای چند نفر را می گشتن!
تمام اینها در ساعت 12:30 ظهر در فرودگاه آتلانتا انجام شد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال