کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-08-15 ساعت 11:24)omidooo نوشته:  
(2012-08-12 ساعت 18:13)frozen mind نوشته:  
(2012-08-12 ساعت 13:42)h4di نوشته:  .... اگر بخواهیم پول بزرگی در حد 40 تا 50 هزار دلار رو به آمریکا منتقل کنیم به چه صورت باید اقدام کرد؟ مسلما فرودگاه انتخاب خوبی نیست. اما در مورد حواله و روش هایی از این دست من اطلاعاتی ندارم. لطفا اگر راه و چاه میدانید من رو هم در جریان بگذارین.

من دیروز حدود ۴۰۰۰۰ تا با خودم آوردم هیچ مشکلی‌ نبود.

Welcome to United States

فروزن مايند.. رفتي؟؟؟ اميدوارم هر جا هستي موفق باشي Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: Shezem ، frz61 ، shadin_n ، ghorbat ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Orchin ، shkhmo ، honey62
(2012-08-15 ساعت 10:31)علیرضا م نوشته:  یک سوال دارم از بچه هایی که رسیدن ومراحل فرودگاهی رو پشت سرگذاشتن
ما 4 نفرهستیم که با پرواز امارات میریم وهرنفر2چمدان 23 کیلویی میتونه با خودش ببره بعبارتی جمعا184 کیلو،حالا سوالم اینه که حتما باید تعداد 8 بسته و وزن 23 کیلو رو باید رعایت کنیم یا اینکه میشه این 184 کیلو رو طور دیگه ای هم ببریم مثلا 10 بسته 18.4 کیلویی یا مثلا(6 بسته 30.6 کیلویی)،منظورم اینه که فقط وزن کل براشون مهمه یا تعداد بسته ها و وزن تک تک شون براشون مهمـه؟نمیدونم تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه؟Big Grin

با سلام.
همونطوري كه حدس زديد تعداد بسته مجاز باري به ازاي هر نفر دقيقا دو بسته است نه بيشتر و وزن هيچ كدام هم نبايد از 23 كيلو بيشتر باشه. نمي‌تونيد سه بسته ببريد، جريمه مي‌شيد. اگه فقط يه بسته هم ببريد اون يه بسته نمي‌تونه از 23 كيلو بيشتر باشه.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، schaghayegh ، funnybluesolea ، ghorbat ، houmanes ، farnaz82 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-15 ساعت 03:34)ghorbat نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 00:41)hossein1234 نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 02:05)kamran123 نوشته:  سلام
آیا امضای فرمهای داخل فرودگاه باید با امضای فرمهای سفارت یکی باشه یا میشه یک امضای دیگه زد.
مرسی

امضا شما می بایست با امضا روی پاسپورت شما یکی باشه
موفق باشین
سلام دوست من Wink امضای پاسپورت من کاملاً با فرمهای سفارت فرق داشت ...! و هیچ مشکلی هم پیش نیومد !!! ولی تا جایی که اطلاع دارم امضای فرم های ارسالی به KCC و امضایی که در روز مصاحبه جلوی آفیسر میزنیم و امضای بدو ورود در فرودگاه باید یکی باشه ...!!! البته در زمان ورود در فرودگاه خودشون از شما در داخل یه کادر مشخصی امضاء میگیرن که همون بر روی گرین کارت شما میخوره و کلاً دو تا مدرک هست که روش امضا داره یکی گرین کارت و دیگری گواهی نامه رانندگی . فقط حواستون باشه که برای گواهی نامه رانندگی امضای شما توسط کامپیوتر ثبت میشه و اگر امضایی که زدین مثل امضای خودتون نبود ، میتونین در همون جا پاک کنین و دوباره امضا بزنین ... !!!! من برای گواهی نامه امضا زدم ولی زیاد جالب نشد و با خودم گفتم ایرادی نداره ... ولی بعد که گواهی نامه ام صادر شد ، دیدم امضام انگار مورچه را کردی تو جوهر بعد گذاشتی روی کاغذ تا راه بره TongueTongue

در خصوص امضا بايد بگم كه اصلا موردي نداره كه حتما امضاي روي فرمهايي كه به سفارت فرستاديد با امضايي كه هنگام ورود به فرودگاه (براي بار اول) يكي باشه تازه شما ميتونيد يه امضاي خارجي شيك قبل از اولين سفرتون انتخاب كنيد و هنگام ورود به فرودگاه وقتي كه آفيس ازتون ميخواد كه روي فرم مخصوصي رو امضا كنيد بزنيد كه اين امضا توي گرين كارتتون مياد. شما مجددا ميتونيد تو بانك ويا تو DMV امضاتونو عوض كنيد من از امضايي كه تو گرين كارتم زده بودم زياد راضي نبودم ولي تو DMV يه امضاي ديگه زدم و هيچ كس ايرادي نگرفتBig Grin
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: Serendipity ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، Orchin ، houmanes ، shkhmo ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، Solitude ، hoj_s000
(2012-08-15 ساعت 16:27)Rainy نوشته:  در خصوص امضا بايد بگم كه اصلا موردي نداره كه حتما امضاي روي فرمهايي كه به سفارت فرستاديد با امضايي كه هنگام ورود به فرودگاه (براي بار اول) يكي باشه تازه شما ميتونيد يه امضاي خارجي شيك قبل از اولين سفرتون انتخاب كنيد و هنگام ورود به فرودگاه وقتي كه آفيس ازتون ميخواد كه روي فرم مخصوصي رو امضا كنيد بزنيد كه اين امضا توي گرين كارتتون مياد. شما مجددا ميتونيد تو بانك ويا تو DMV امضاتونو عوض كنيد من از امضايي كه تو گرين كارتم زده بودم زياد راضي نبودم ولي تو DMV يه امضاي ديگه زدم و هيچ كس ايرادي نگرفتBig Grin

من فامیلم دو کلمه‌ایه، توی امضای انگلیسی باید اسم و فامیل رو نوشت؟ اینطوری خیلی طولانی میشه. یا اینکه فقط اسم کوچیک و کلمه اول فامیل رو بنویسم؟ نظرتون چیه؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
سلام
می خواستم ببینم از کجا و چطوری باید خونه رنت کنیم که رسیدیم اونجا اماده باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، Orchin ، houmanes ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-15 ساعت 16:42)Serendipity نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 16:27)Rainy نوشته:  در خصوص امضا بايد بگم كه اصلا موردي نداره كه حتما امضاي روي فرمهايي كه به سفارت فرستاديد با امضايي كه هنگام ورود به فرودگاه (براي بار اول) يكي باشه تازه شما ميتونيد يه امضاي خارجي شيك قبل از اولين سفرتون انتخاب كنيد و هنگام ورود به فرودگاه وقتي كه آفيس ازتون ميخواد كه روي فرم مخصوصي رو امضا كنيد بزنيد كه اين امضا توي گرين كارتتون مياد. شما مجددا ميتونيد تو بانك ويا تو DMV امضاتونو عوض كنيد من از امضايي كه تو گرين كارتم زده بودم زياد راضي نبودم ولي تو DMV يه امضاي ديگه زدم و هيچ كس ايرادي نگرفتBig Grin

من فامیلم دو کلمه‌ایه، توی امضای انگلیسی باید اسم و فامیل رو نوشت؟ اینطوری خیلی طولانی میشه. یا اینکه فقط اسم کوچیک و کلمه اول فامیل رو بنویسم؟ نظرتون چیه؟
منظور شما دو کلمه سرندی و پیتی هست؟ این که کلا یک کلمه ست!! SmileSmileSmile (شوخی)
و اما جدی اینکه:
لزومی نداره اسم کامل شما تو امضاتون باشه... این فقط یک نشانه ست... نشانه شخصی شما.
بد نیست اینجا رو بخونین:
http://en.wikipedia.org/wiki/Signature
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، alexander ، Serendipity ، houmanes ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-15 ساعت 17:54)ziba-2012 نوشته:  سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلاااااام
ببخشید اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشمااااااااااا
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، Shezem ، schaghayegh ، alis60 ، shkhmo
سلام مجدد به همه دوستان گل مهاجر سرایی Big Grin در جواب سئوال دوست گلم gol1 ، خدمتتون عرض میکنم بعد از شهر های اورلندو ، کیسیمی، سند لیک ، میامی ، تمپا ، ریور ویو ، سن پیت ، برندوم در حال حاضر در کلیر واتر هستم Tongue در ایالت فلوریدا Big Grin
در جواب دوست خوبم کیانا جان ، خدمتتون عرض میکنم که من یه هیوندای اکسنت دو درب مدل 2005 گرفتم با تمام هزینه ها شد حدود 4000 دلار ( خرید ماشین ، هزینه اولیه پلاک ، مالیات ) Wink البته بدون در نظر گرفتن هزینه بیمه ماشین که اون هم به خودتون بستگی داره ...!
در مورد مدرسه اطلاعاتی ندارم ، ولی برای رفتن به کالج باید خدمتتون عرض کنم که هزینه های تحضیل در کالج به دو صورت هست یکی برای افراد غیر مقیم که خیلی گرون هست و دیگری برای افراد مقیم که شامل تخفیف چشمگیری میشه ... !!! ( بطور مثال برای دوره آموزش ربان آکادمیک در کالج SPC سالی حدود 4000 دلار هزینه داره که اگه مقیم باشیم میشه حدود 1000 دلار برای یک سال و رشته با رشته فرق میکنه و در برخی رشته ها فکر کنم اختلاف بیشتر هم باشه ) برای کسب شرایط مقیم بودن باید یک سال در آن ایالت زندگی کرده باشین ...! پس ماها تا یکسال دیگه خوش بینانه نمیتونیم مقیم محسوب بشیم ... چند نکته مهم در رابطه با مقیم شدن ، ما باید مدارکی ( حتماً 2 تا مدرک لازمه و در بعضی موارد میگن سه تا مدرک ) را به کالج ارائه بدیم که نشون بده ما یک سال در این ایالت ساکن هستیم و این مدارک میتونه شامل قبض پرداخت برق فقط ( اینترنت، تلفن و آب را قبول ندارن ) ، بیمه ماشین ، مدارک ماشین و پلاک ( همان رجیستریشن ) ، گواهی نامه رانندگی ایالتی و قرارداد اجاره خونه یا سند خونه . دوستان در نظر بگیرین که برای هر فرد باید بطور جداگانه مدارک ارائه بشه پس بهتره که تا وارد آمریکا شدین و بعد از تصمیم گرفتین که کدام ایالت را انتخاب کردین برای ادامه زندگی ، بهتره زود گواهی نامه رانندگی را بگیرید . دوستان توجه کنید که مثلاً اگه شما گواهی نامه ایالت کالیفرنیا را گرفتین و بعد تصمیم گرفتین که برین مثلاً تگزاس ، حتماً باید تشریف ببرین اداره DMV و گواهینامه خودتونو عوض کنید . برای این کار فکر کنم باید تست بینایی مجدد بدین و فکر کنم 25 دلار هم هزینه داره و تا گواهی نامه را عوض نکنین ، از گواهی نامه نمیتونین به عنوان مدرک مقیم بودن استفاده کنین توجه کنید که شما باید گواهی نامه ایالتی داشته باشین !!!!! من چون شرایط کالج را برای مقیم بودن ندارم ، فعلاً تا یک سال کالج بی کالج ... من دقیقاً سال دیگه این موقع میتونم برم کالج ولی همسرم یه مدرک کم داره و من تصمیم گرفتم که اگه خدا قسمت کنه یه خونه اجاره کنیم ، قبض برق و قرارداد خونه را به اسم همسرم تنظیم میکنم که سال دیگه ایشون هم مشکلی نداشته باشه . امیدوارم که اطلاعات فوق مفید بوده باشه و ببخشید اگه طولانی شد .
مخلص همه دوستان گل هم هستم دربست Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

(2012-08-15 ساعت 22:44)ziba-2012 نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 17:54)ziba-2012 نوشته:  سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلاااااام
ببخشید اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشمااااااااااا
سلام دوست عزیز اینجا فکر کنم که شرایط خونه اجاره کردن کمی با ایران فرق داره و بسته به آیتم های زیادی داره ... مثلاً مالک اولین چیزی که از سما میپرسه ، در رابطه با کارتونه ، بعد میزان اعتبار شما را در سیتم بانکی چک میکنه و سابقه شما در پرداخت اجاره های قبلی را میخواد و در غیر این صورت خیلی سخت میتونین خونه اجاره کنین ... و یا در مواردی باید چند ماه اجاره را بصورت پیش بپردازید ..( البته این قانون نیست و راهی هست برای جلب اعتماد مالک ) کلاً در ابتدا یا باید اینقدر پول در حساب داشته باشین که مالک با در نظر گرفتن شرایط جساب بانکی ، به شما اعتماد کنه و یا باید یه آشنایی داشته باشین که یه جورایی معرف شما باشه ... کلاً این شرایط مطلق نیست ولی در 95 درصد قرارداد های که من تو این مدت دیدم این طوری بوده ( من هم خودم برای خونه گرفتن این مشکل را دارم چون یه تازه مهاجر نه کردیت بانکی بالایی داره ، نه سابقه اجاره خونه اینجا داره ... حالا شاید پول زیاد داشته باشه که شکر خدا این هم ما نداریم Big Grin )
حالا شما خودتون در نظر بگیرین که میخوایین اینترنتی این کار را انجام بدین دوست خوبم ... مییییییشششششه ؟؟؟؟ Big GrinBig GrinBig Grin

دوستان سلام
از دوستانی که وارد آمریکا شدند میخواستم کمی راجع به مراحل اداری تو فرودگاه مقصد داخل آمریکا بگید،آیا فرمی پر کردین؟باید جایی کاری کنیم؟اگه هست تو سالن ترانزیت انجام میشه یا بعد از ورود،ما اگر صبح زود برسیم تو اون تایم هم انجام میشه؟
خواهشا بچه هایی که داخل آمریکا شدن درباره این مراحل دقیقا توضیح بدن با جزئیات،
با تشکرات فراوان.
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، LadyInRed ، Orchin ، houmanes ، shkhmo
(2012-08-16 ساعت 02:23)alireza1777 نوشته:  دوستان سلام
از دوستانی که وارد آمریکا شدند میخواستم کمی راجع به مراحل اداری تو فرودگاه مقصد داخل آمریکا بگید،آیا فرمی پر کردین؟باید جایی کاری کنیم؟اگه هست تو سالن ترانزیت انجام میشه یا بعد از ورود،ما اگر صبح زود برسیم تو اون تایم هم انجام میشه؟
با تشکرات فراوان.
دوست عزیز ما ساعت 3 صبح رسیدیم پس زیاد نگران صبح زود رسیدنت نباش !!!Wink در رابطه با ترانزیتتون نظری ندارم و البته کاره خاصی هم نباید انجام بدین ، فقط کافیه ترمینال یا گیت خروجی مورد نظرتونو را از روی مانیتورها یا تابلوهای اطلاعات پرواز پیدا کنید ، ترانزیت های فرودگاه های مختلف با هم متفاوت هست ولی بنا به تجربه خودم اگه بلیط شما از مسیر لندن هست نمیدونم ترمینال خروجی 3 یا 5 هست که خیلی دوره و برای انتقال مسافران از اتوبوس استفاده میکنن ، ما کلاً 3 ساعت در لندن توقف داشتیم که بعد از رسیدن به ترمینال مورد نظر و گرفتن کارت پرواز که اون هم برای خودش داستانی داشت ( البته ما با آمریکن ایرلاین بودیم و باجه امنیتی مارو خیلی سئوال پیچ کردن و بعد بهمون کارت پرواز دادن ) حواستون جمع باشه که وقت کم نیارین . یک فرم تو هواپیما بهتون میدن که باید پرش کنین و اگر یک خانواده هستین فقط یکیش را پر کنین . وارد فرودگاه که میشین باید برین صف ویزیتورها بایستید و دیگه لازم نیست فرم دیگه ای پر کنید ...! اونجا خیلی ها فرم های دیگه ای هم پر میکنن که اصلاً به شما ارتباطی نداره ( البته منظورم کلاً کسانی هست که ویزای مهاجرتی دارن ) . بعد تمام مدارک را به همراه پاسپورتتون حاضر کنین که برین جلوی باجه . اونجا مدارک را تحویل میدین و فقط ازتون یه عکس میگیرن و اثر انگشت و بعد از اون هم باید برین به یه اتاق دیگه برای امضاء کردن فرم ها ی گرین کارت و سوشیال ( البته خودشون شمارو راهنمایی میکنن و اصلاً نگران نباشید و نیازی هم به دانستن زبان انگلیسی در سطح بالا نیست !!! و بعد از اون هم که باید برین چمدون هاتونو بردارید که از باجه گمرک رد بشین ! اون هم سخت نیست ( برای ما که در حد سلام و احوال پرسی بود Big Grin ) و بعدش هم که دیگه خوش اومدی برادر دل انگیز Big Grin

(2012-08-16 ساعت 02:39)ghorbat نوشته:  
با تشکرات فراوان.
دوست عزیز ما ساعت 3 صبح رسیدیم پس زیاد نگران صبح زود رسیدنت نباش !!!Wink یک فرم تو هواپیما بهتون میدن که باید پرش کنین و اگر یک خانواده هستین فقط یکیش را پر کنین . وارد فرودگاه که میشین باید برین صف ویزیتورها بایستید و دیگه لازم نیست فرم دیگه ای پر کنید ...! اونجا خیلی ها فرم های دیگه ای هم پر میکنن که اصلاً به شما ارتباطی نداره . بعد تمام مدارک را به همراه پاسپورتتون حاضر کنین که برین جلوی باجه . اونجا مدارک را تحویل میدین و فقط ازتون یه عکس میگیرن و اثر انگشت و بعد از اون هم باید برین به یه اتاق دیگه برای امضاء کردن فرم ها ی گرین کارت و سوشیال ( البته خودشون شمارو راهنمایی میکنن و اصلاً نگران نباشید و نیازی هم به دانستن زبان انگلیسی در سطح بالا نیست !!! و بعد از اون هم که باید برین چمدون هاتونو بردارید که از باجه گمرک رد بشین ! اون هم سخت نیست ( برای ما که در حد سلام و احوال پرسی بود Big Grin ) و بعدش هم که دیگه خوش اومدی برادر دل انگیز Big Grin

ghorbat غزیز
خوشم میاد بعد از اینکه به کارای خودت رسیدگی میکنی میای یه اینجا هم سرک میکشی و فعالی.
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، ali234 ، shadin_n ، mehdiii ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، mgolchin13 ، کیانا ، Orchin ، houmanes ، sal ، alis60 ، shkhmo ، behrooz ramezani ، Solitude
با تشکرات فراوان.

در هواپیما فرمی به شما داده میشه تا مقدار پولی که با خودتون میارین را اعلام کنین، همچنین باید بنویسین که آیا دانه و سبزی با خودتون دارین یا نه ...
این برگه را در فرودگاه تحویل آفیسر مهاجرت میدین. بعد آفیسر بهتون بر می گردونه تا به مامور چک کردن چمدانها بدین.
فرودگاه معمولا 24 ساعته کار می کنه، پس هر وقت برسین کارتون انجام میشه.
نحوه چک کردن چمدانها را نمی دانم چون چمدانهای ما را نگشتن. قضیه از این قرار بود که بعد از انجام کارها توسط آفیسر مهاجرت (از جمله عکس برداری و ثبت اثر انگشت و امضای فرمها توسط ما)، به سالن چک چمدانها هدایت شدیم. در آنجا فرمی به من داده شد تا پر کنم. اشتباه پر کردم و با حوصله یک فرم خام دیگه به من داد و پر کردم. آفیسر نگاه کوتاهی به من انداخت و یک کارت بزرگ پرس شده به من داد و گفت برو. نمی دونستم از کجا برم. راه نشونم داد و رفتم و با کمال تعجب دیدم اجازه داده بدون چک چمدانها خارج بشم. اما در عین حال در اونجا داشتن چمدانهای چند نفر را می گشتن!
تمام اینها در ساعت 12:30 ظهر در فرودگاه آتلانتا انجام شد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2012-08-15 ساعت 07:59)hoseyn نوشته:  با سلام به دوستان عزیز مهاجرسرایی در هر دو طرف آب و با عرض تسلیت و همدردی به آذرآبادگان عزیز.
.
گفتم یک گزارشی از فعالیتهای چند روز اخیر که عمدتا هم بی حاصل بوده، عرض کنم.
1- به دو دفتر سوشال مراجعه کردم. هر دو از اقدام برای سوشال کارد خودداری کردند و شروع به عذر و بهانه که گفتند کمتر از 1 ماه اقدامی نکنید و کد ما به عنوان اقدام کننده معلومه و می فهمند و اذیت مون می کنند و ... که دیگه قیدش را زدیم.
2- سیستم حمل ونقل عمومی افتضاح و اعصاب خورد کنه. باز توی سن هوزه یک ترامواهایی هست که بد نیست. والا اتوبوس دیوانه کننده است. هزینه اش هم 2$ برای هر نفر( 5تا12 سال 1.75$) زور داره.
3- بر همین اساس رفتم و با گواهینامه بین المللی یک یاریس از HERTZ کرایه کردم به پول خون باباش. البته نرخ هفتگی اش خوبه. تقریبا 250$. ولی امان از بیمه و کاورج و تکس و... که جمعا شد 477$. فقط برای شروع وتست این کار را کردم. که خوب از صبح تا حالا هم با بچه ها خیلی جاها باهاش رفتیم. البته رانندگی توی بزرگراها عجیب خرکیه (ببخشید لفظ دیگه ای که معنا را برسونه پیدا نکردم!).
.
.
.
یک خواهش از دوستان توی سان فرانسیسکو، لس آنجلس و یا نیویورک: جای مناسب برای 1 تا 2 هفته اقامت سراغ دارید، معرفی کنید. اعم از هتلی که تجربه کردید و خوب بوده، سوئیت، خونه، کوندو و یا حتی اگه دارید خونه خودتون را ترک می کنید و جایی می روید .... برای یک خانواده 3 نفره .
حق نگهدارتون
با سلام خدمت دوست عزیزم hoseyn و ضمن آرزوی شادی برای شما و خانواده عزیزتون ، متن شمارو خوندم و به نظر من خیلی جالب بود ... و من یه اصلاح کوچیکش کردم :
1- به دو دفتر سوشال مراجعه کردم. هر دو از اقدام برای سوشال کارد خودداری کردند و شروع به عذر و بهانه که گفتند کمتر از 1 ماه اقدامی نکنید و کد ما به عنوان اقدام کننده معلومه و می فهمند و اذیت مون می کنند و ... که دیگه قیدش را زدیم.
به نظر من بهتره شما چند روز بعد از ورودتون به اداره سوشیال برین و تقاضای دریافت شماره سوشیال خودتونو بکنین نه کارت اصلی و اونا هم به شما حتماً یه نامه میدن که شماره شما را مشخص کرده و تا جایی که من از دوستان اطلاع دارم و خودم تجربه دارم این کار قانونی هست و هیچ مشکلی هم نداره و من مطمئن هستم که یه جای کار ایراد داره !!!!
2- سیستم حمل ونقل عمومی افتضاح و اعصاب خورد کنه. باز توی سن هوزه یک ترامواهایی هست که بد نیست. والا اتوبوس دیوانه کننده است. هزینه اش هم 2$ برای هر نفر( 5تا12 سال 1.75$) زور داره.
باز خوبه که شما یه تراموا دارین اونجا Big Grin و به نظر من بی انصافیه که بگیم اتوبوس هاش افتضاحه !!! ولی خب کلاً زمان زیادی را باید تلف کنیم بخاطر اتوبوس !!! تازه شما میتونین یه بلیط ماهانه بخرید با ارزش 50 دلار و هر چقدر میخوایین در طول یک ماه اوتوبوس سوار شین و به نظر من اصلاً هم زور نداره Big Grin ... ! البته برای ماهایی که پول داریم مشکلی نیست Big Grinو میریم یه ماشین زود میخریم . پس بهتره شما هم یه دونه بخری .!!!
3- بر همین اساس رفتم و با گواهینامه بین المللی یک یاریس از HERTZ کرایه کردم به پول خون باباش. البته نرخ هفتگی اش خوبه. تقریبا 250$. ولی امان از بیمه و کاورج و تکس و... که جمعا شد 477$. فقط برای شروع وتست این کار را کردم. که خوب از صبح تا حالا هم با بچه ها خیلی جاها باهاش رفتیم. البته رانندگی توی بزرگراها عجیب خرکیه (ببخشید لفظ دیگه ای که معنا را برسونه پیدا نکردم!).
فکر کنم که حتماً کردیت کارت داشتین که تونستین ماشین اجاره کنین ولی فکر کنم که یکمی گرون اجاره کردین !!! دوستی بود که یه ماشین را برای حدود 28 روز فکر کنم به ارزش حدود 900 دلار اجاره کرده بود !!! حالا ماشینش چی بوده ، نمیدونم Big Grin
شما در نظر بگیر که در تهران که پایتخت هست بخواینن از سیستم اتوبوس و یا مترو استفاده کنین ... خداییش قابل مقایسه با اینجا هست ...!!؟؟ اینجا فقط کافیه که شما توجه کنین که یه معلول وفتی میخواد سوار اتوبوس بشه ، راننده چه خدماتی را بهش میده ...! ( حتماً الان با خودتون میگین که بابا همه که معلول نیستن Big Grin ) . شما در نظر بگیر که یه روز میخوایی بری ثبت احوال و برای شناسنامتون اقدام کنید !!! خداییش میشه مقایسه کرد !!؟؟ شما در نظر بگیر که اتوبان به اون بزرگی مثل نیایش را با سرعت متعارف دارین میری ، بعد میبینی که یه نیسان وانت تو لاین سرعت دنده عقب گرفته و داره رانندگی میکنه ... !!! ( برای این ادعای خودم مدرک هم دارم و اینم لینکش http://www.youtube.com/watch?v=4FAP86sarEo )
خداییش این خرکی هست یا رانندگی تو آمریکا !!؟؟
دوست خوبم من اصلاً هدف تحقیر کردن وطنم را ندارم و من هر چی باشم ایرانی هستم ...!! ولی فکر میکنم که اگه یکمی مثبت تر فکر کنین ، بهتر میتونین دنبال کاراتون برین !!! و از قدیم گفتن که راه های رسیدن به خدا زیاده برادر دل انگیز !!!Big GrinBig Grin

(2012-08-15 ساعت 18:11)majid89 نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 16:42)Serendipity نوشته:  من فامیلم دو کلمه‌ایه، توی امضای انگلیسی باید اسم و فامیل رو نوشت؟ اینطوری خیلی طولانی میشه. یا اینکه فقط اسم کوچیک و کلمه اول فامیل رو بنویسم؟ نظرتون چیه؟
منظور شما دو کلمه سرندی و پیتی هست؟ این که کلا یک کلمه ست!! SmileSmileSmile (شوخی)
و اما جدی اینکه:
لزومی نداره اسم کامل شما تو امضاتون باشه... این فقط یک نشانه ست... نشانه شخصی شما.
بد نیست اینجا رو بخونین:
http://en.wikipedia.org/wiki/Signature
مرسی مجید جان Big Grin
حالا که حرف سرندی و پیتی شد، یه مطلب کاملن بی‌ربط به تاپبک بگم (پیشاپیش بابت بی‌ربط بودنش عذر می‌خوام)؛
سرندیپیتی به معنای "خوشی غیرمترقبه"است. به همین دلیل این اسم رو برای خودم انتخاب کردم (هرچند که اکثرن یاد کارتون سرندیپیتی می‌افتند Wink )
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: ghorbat ، nahid.t ، Shezem ، Szsanazsz ، shadin_n ، mehdiii ، schaghayegh ، ozone ، honey62 ، mooj ، SH1A2R3 ، majid89 ، funnybluesolea ، houmanes ، alis60 ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان