کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-08-15 ساعت 10:31)علیرضا م نوشته:  یک سوال دارم از بچه هایی که رسیدن ومراحل فرودگاهی رو پشت سرگذاشتن
ما 4 نفرهستیم که با پرواز امارات میریم وهرنفر2چمدان 23 کیلویی میتونه با خودش ببره بعبارتی جمعا184 کیلو،حالا سوالم اینه که حتما باید تعداد 8 بسته و وزن 23 کیلو رو باید رعایت کنیم یا اینکه میشه این 184 کیلو رو طور دیگه ای هم ببریم مثلا 10 بسته 18.4 کیلویی یا مثلا(6 بسته 30.6 کیلویی)،منظورم اینه که فقط وزن کل براشون مهمه یا تعداد بسته ها و وزن تک تک شون براشون مهمـه؟نمیدونم تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه؟Big Grin
دوست گلم اگه انتگرال چمدون هاتو بگیری به توان 2 برسونی بعد ببری داخل قدر مطلق و مشتق را حساب کنی و نمودار سینوسیشو رسم کنی ، میتونی به جواب برسی ...!!!!TongueTongueTongue
آخه برادر من ، عزیز من ، دوست من ، این چه طرز سئوال پرسیدنه !!؟؟؟Big Grin تا خوندم فکر کردم مسئله ریاضی طرح کردی Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

(2012-08-16 ساعت 04:49)frozen mind نوشته:  
(2012-08-16 ساعت 02:23)alireza1777 نوشته:  دوستان سلام
از دوستانی که وارد آمریکا شدند میخواستم کمی راجع به مراحل اداری تو فرودگاه مقصد داخل آمریکا بگید،آیا فرمی پر کردین؟باید جایی کاری کنیم؟اگه هست تو سالن ترانزیت انجام میشه یا بعد از ورود،ما اگر صبح زود برسیم تو اون تایم هم انجام میشه؟
خواهشا بچه هایی که داخل آمریکا شدن درباره این مراحل دقیقا توضیح بدن با جزئیات،
با تشکرات فراوان.

در هواپیما فرمی به شما داده میشه تا مقدار پولی که با خودتون میارین را اعلام کنین، همچنین باید بنویسین که آیا دانه و سبزی با خودتون دارین یا نه ...
این برگه را در فرودگاه تحویل آفیسر مهاجرت میدین. بعد آفیسر بهتون بر می گردونه تا به مامور چک کردن چمدانها بدین.
فرودگاه معمولا 24 ساعته کار می کنه، پس هر وقت برسین کارتون انجام میشه.
نحوه چک کردن چمدانها را نمی دانم چون چمدانهای ما را نگشتن. قضیه از این قرار بود که بعد از انجام کارها توسط آفیسر مهاجرت (از جمله عکس برداری و ثبت اثر انگشت و امضای فرمها توسط ما)، به سالن چک چمدانها هدایت شدیم. در آنجا فرمی به من داده شد تا پر کنم. اشتباه پر کردم و با حوصله یک فرم خام دیگه به من داد و پر کردم. آفیسر نگاه کوتاهی به من انداخت و یک کارت بزرگ پرس شده به من داد و گفت برو. نمی دونستم از کجا برم. راه نشونم داد و رفتم و با کمال تعجب دیدم اجازه داده بدون چک چمدانها خارج بشم. اما در عین حال در اونجا داشتن چمدانهای چند نفر را می گشتن!
تمام اینها در ساعت 12:30 ظهر در فرودگاه آتلانتا انجام شد.

سلام و با تشکر از راهنمایی های خوبتون ، می خواستم بپرسم شما اون 40 هزاردلاری رو که همراه داشتید رو نوشتید توی فرم هواپیما ؟؟ و آیا توی ایران مشکلی برای خروج این مقدار دلار نداشتید، سوال و جواب نشدید؟
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، Shezem ، houmanes ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستان
یه سایتی پیدا کردم که میتونین نقشه تمام متروهای موجود در جهان رو با انتخاب شهر مورد نظرتون ببینین. شاید براتون زیاد مهم نیاد ولی نقشه متروی نیویورک که خیلی به درد من خورد و کلی از هزینه هامو کاهش داد.
http://www.amadeus.net/home/new/subwaymaps/en/
در ضمن داغونترین نقشه هم مربوط به همون نیویورکه و بقیه مثل بچه آدم دو سه تا مسیر بیشتر ندارن.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
(2012-08-16 ساعت 10:21)ghorbat نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 10:31)علیرضا م نوشته:  یک سوال دارم از بچه هایی که رسیدن ومراحل فرودگاهی رو پشت سرگذاشتن
ما 4 نفرهستیم که با پرواز امارات میریم وهرنفر2چمدان 23 کیلویی میتونه با خودش ببره بعبارتی جمعا184 کیلو،حالا سوالم اینه که حتما باید تعداد 8 بسته و وزن 23 کیلو رو باید رعایت کنیم یا اینکه میشه این 184 کیلو رو طور دیگه ای هم ببریم مثلا 10 بسته 18.4 کیلویی یا مثلا(6 بسته 30.6 کیلویی)،منظورم اینه که فقط وزن کل براشون مهمه یا تعداد بسته ها و وزن تک تک شون براشون مهمـه؟نمیدونم تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه؟Big Grin
دوست گلم اگه انتگرال چمدون هاتو بگیری به توان 2 برسونی بعد ببری داخل قدر مطلق و مشتق را حساب کنی و نمودار سینوسیشو رسم کنی ، میتونی به جواب برسی ...!!!!TongueTongueTongue
آخه برادر من ، عزیز من ، دوست من ، این چه طرز سئوال پرسیدنه !!؟؟؟Big Grin تا خوندم فکر کردم مسئله ریاضی طرح کردی Big Grin

من با Air Berlin آمدم و همین سوال را داشتم، که گفتند نمیشه بار ها را در چند چمدان تقسیم کرد، همان ۲ تا چمدان ۲۳ کیلویی و یک ساک کوچک برای داخل هواپیما.
سفر به سلامت Wink
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، LadyInRed ، ghorbat ، shadin_n ، funnybluesolea ، houmanes ، nahid.t ، alexander ، shkhmo ، Solitude
با سلام
ما نوامبر بلیط گرفتیم 2 نفر با یه پسر 1.5 ساله با قطر ایر 3400000
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان: ali234 ، ozone ، ghorbat ، shadin_n ، Shezem ، houmanes ، nahid.t ، shkhmo ، honey62 ، Solitude
غربت جان ضمن تبریک رسیدن و جاگیرشدنت در بلاد کفرازت میخوام یکبار دیگه صورت مسئله رو بخونی شاید ایندفعه بتونی حلش کنی گرچه من فکر میکردم با همون خوندن بار اول متوجه میشی(نا امیدم کردی)Smileولی برای راهنماییت میگم که تنظیم 8 وزن دقیقا"23 کیلویی مطمئنا"به مراتب مشکل تر از تعدادی چمدون با وزن کل 184 کیلو با وزنهای مختلفهBig GrinBig Grin
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، Shezem ، houmanes ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-16 ساعت 16:22)علیرضا م نوشته:  
دوست گلم اگه انتگرال چمدون هاتو بگیری به توان 2 برسونی بعد ببری داخل قدر مطلق و مشتق را حساب کنی و نمودار سینوسیشو رسم کنی...
غربت جان ضمن تبریک رسیدن و جاگیرشدنت در بلاد کفرازت میخوام یکبار دیگه صورت مسئله رو بخونی شاید ا...
ممنونم دوست عزیز Big Grin من دقیقاً این سئوال را از خود شرکت هواپیمایی پرسیدم و به من جواب دادن که وقتی شما مجاز هستید 46 کیلو بار را به داخل انبار هواپیما تحویل بدین ، حتماً باید آن را 2 تا چمدون کنین و به همین خاطر میگن 2 تا 23 کیلویی !!! حالا چرا !؟ بخاطر سلامت کارکنان و خدمه شرکت هواپیمایی که در موقع جابه جایی بتونن راحت جابه جا کنن !!! حالا فکر نمیکنم که خیلی روی تساوی بودن چمدون ها از لحاظ وزنی حساس باشن !! برای مثال چمدون من 26 کیلو بود و چمدون همسرم حدود 33 کیلو بود که روش یه تگ زدن و نوشتن سنگین !!! فقط همین . حالا شما هم سعی کن طوری بارو بندیل مهاجرتتو ببندی که به کمر کسی فشار نیاد دوست گلم Tongue
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

سلام دوستان
ليط ارزان قيمت
اين مطلب كپي از متن وبلاگ از ايران تا كاناداست :

اگه ویزا و برگه ی لندینگ تون رو گرفتین، برای تهیه بلیط با قیمت مناسب می تونید با سازمان بین المللی مهاجرت(IOM) تماس بگیرید. این سازمان وابسته به سازمان ملل هست و با شرکت لوفتانزا که بهترین خط هوایی دنیا به حساب می آد قرار داد داره. اگه بلیط رو از این سازمان بگیرید حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومن به نفعتونه.

آدرس: تهران- خیابان ولیعصر- روبروی صدا و سیما- خیابان خرسند- نبش کوچه لادن- پلاک ۳- تلفن: ۲۲۰۵۴۲۴۴- ۲۲۰۴۵۳۶۴

ساعت کار از ۸:۳۰ تا ۱۵:۳۰ بجز روزهای جمعه و شنبه.

اگر تماس گرفتید بگین با بخش رزرو بلیط کار دارین. حتما یک کپی از پاسپورت، ویزا و برگه های لندینگ تون رو همراه ببرید. هزینه رزرو هم برای هر نفر ۱۰۰ دلار آمریکا هست .

راستی اگه کسی تحقیق کرده بگه لطفا
(2012-08-16 ساعت 07:01)Serendipity نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 18:11)majid89 نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 16:42)Serendipity نوشته:  من فامیلم دو کلمه‌ایه، توی امضای انگلیسی باید اسم و فامیل رو نوشت؟ اینطوری خیلی طولانی میشه. یا اینکه فقط اسم کوچیک و کلمه اول فامیل رو بنویسم؟ نظرتون چیه؟
منظور شما دو کلمه سرندی و پیتی هست؟ این که کلا یک کلمه ست!! SmileSmileSmile (شوخی)
و اما جدی اینکه:
لزومی نداره اسم کامل شما تو امضاتون باشه... این فقط یک نشانه ست... نشانه شخصی شما.
بد نیست اینجا رو بخونین:
http://en.wikipedia.org/wiki/Signature
مرسی مجید جان Big Grin
حالا که حرف سرندی و پیتی شد، یه مطلب کاملن بی‌ربط به تاپبک بگم (پیشاپیش بابت بی‌ربط بودنش عذر می‌خوام)؛
سرندیپیتی به معنای "خوشی غیرمترقبه"است. به همین دلیل این اسم رو برای خودم انتخاب کردم (هرچند که اکثرن یاد کارتون سرندیپیتی می‌افتند Wink )
چه جالب... من اصلا فکر نمی کردم این کلمه انگلیسی باشه!
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: Serendipity ، Shezem ، ghorbat ، schaghayegh ، houmanes ، shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude ، philter ، shatsi
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
ما هم خدا رو شکر دیشب به دیار کفر رسیدیم. ورودمون به لوس آنجلس بود و الان در منزل یکی از اقوام در یکی از شهرهای اطرافش هستیم به نام East Vale. با اینکه مسیر طولانی بود ولی زیاد سخت نبود و راحت رسیدیم.
توی فرودگاه به برنج و لیمو ترش گیر دادن و ازمون گرفتن. ظاهرا ورود هر چیزی که قابل کشت باشه ایراد داره.
پلیس مهاجرت هم مدارکمونو گرفت و ما هم آدرس جدیدمونو دادیم و تمام.....
هنوز از خونه بیرون نیومدیم که ببینیم شهر چه شکلیه.
2تا سوال از دوستانی که تشریف آوردن امریکا دارم:
1- برای اجاره ماشین کردیت کارت لازمه؟ با همین ویزایی که داریم ماشین بهمون نمیدن؟ آیا با گواهینامه بین المللی میشه رانندگی کرد؟ فامیلمون که الان خونش هستیم میگه اگر پلیس بگیره و ببینه گواهینامتون بین المللیه و مال کالیفرنیا نیست، زندانی داره. اگه دوستان اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن که اینجا بدون ماشین واقعا آدم زندانیه و تکون نمیشه خورد. لطفا اسم شرکتی که با گواهینامه بین المللی و بدون کردیت کارت ازش ماشین گرفتینو بفرمایید
2- برای به جریان افتادن گرین کارت، حتما باید حضوری به اداره مهاجرت سر بزنیم یا خودشون کارو به جریان انداختن؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
(2012-08-17 ساعت 12:34)montazer59 نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا
ما هم خدا رو شکر دیشب به دیار کفر رسیدیم. ورودمون به لوس آنجلس بود و الان در منزل یکی از اقوام در یکی از شهرهای اطرافش هستیم به نام East Vale. با اینکه مسیر طولانی بود ولی زیاد سخت نبود و راحت رسیدیم.
توی فرودگاه به برنج و لیمو ترش گیر دادن و ازمون گرفتن. ظاهرا ورود هر چیزی که قابل کشت باشه ایراد داره.
1- برای اجاره ماشین کردیت کارت لازمه؟ با همین ویزایی که داریم ماشین بهمون نمیدن؟ آیا با گواهینامه بین المللی میشه رانندگی کرد؟ فامیلمون که الان خونش هستیم میگه اگر پلیس بگیره و ببینه گواهینامتون بین المللیه و مال کالیفرنیا نیست، زندانی داره. اگه دوستان اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن که اینجا بدون ماشین واقعا آدم زندانیه و تکون نمیشه خورد. لطفا اسم شرکتی که با گواهینامه بین المللی و بدون کردیت کارت ازش ماشین گرفتینو بفرمایید
2- برای به جریان افتادن گرین کارت، حتما باید حضوری به اداره مهاجرت سر بزنیم یا خودشون کارو به جریان انداختن؟

رسیدن به خیر دوست عزیز،
ـ در مورد اجاره ماشین من چیزی نمی‌تونم بگم زیرا اجاره نکرده‌ام، اما اگه با گواهینامه بین‌المللی نشه رانندگی کرد، پس چرا بهش می‌گویند بین‌المللی؟ من هم در کالیفرنیا هستم و با گواهینامه بین‌المللی‌ام رانندگی هم کردم، البته پلیس من را کنترل نکرد که بدونم زندان داره یا نه!! Big Grin اما اگه خیلی نگران هستید، می‌تونید از همان اداره راهنمایی رانندگی DMV بپرسید تا خیالت راحت بشه. با اتوبوس هم میشه رفت. حتما فامیلتون میدونه که کجاست، اگر ندونست به من بگو، من براتون از اینترنت آدرسش را پیدا می‌کنم. و مسیر اتوبوس را هم می‌تونم براتون پیدا کنم.
ـ من برای سوشیال نامبر به اداره‌اش سر زدم، که به من گفتند همونجا در فرودگاه لس آنجلس که از آنجا من وارد آمریکا شدم، برای من اقدام شده برای سوشیال نامبر و اگر تا ده روز نیامد، بیایید و درخواست کنید، که فکر کنم بعد از ۹ روز سوشیال نامبرم آمد و تا قبل از ۲۰ روز هم گرین کارتم آمد. به گمان من برای شما هم روال کار همین‌گونه خواهد بود.
اگر باز هم سوالی داشتید پیام خصوصی بدهید، اگر بدانم حتما هم‌فکری خواهیم کرد.
اگر هم تا چند روز آینده خودم ماشین خریدم ، بهتان کرایه میدم Big Grin کردیت کارت هم نمی‌خوام!!
همه چی درست میشه ، زیاد نگران نباش دوست عزیز.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !

سلام
۱- بله ، کردیت کارت نیازه - باید اصل گواهینامه ایران همراه ترجمه همراهتون باشه (همین کافیه - اگر گواهی نامه بین اللملی همراهتون باشه هم برای پلیس اونجا برای کوتاه مدت کافی است) - حتما بعد از اقامت کامل به دنبال گواهینامه کالیفرنیا که گرفتنش هم سخت نیست باشین

۲- پس از ورود بصورت خودکار گرین کارت براتون به آدرسی که دادید ارسال میشه

موفق باشین
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Serendipity ، shadin_n ، montazer59 ، Emad_L ، ali234 ، ghorbat ، Hediyeh ، ASALI ، mehdiii ، Shezem ، alexander ، cmbt ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، honey62 ، Solitude
خیلی خیلی ممنون از شما shezem و hossein
اگه ممکنه اسم شرکتی که ازش ماشین گرفتین هم بگین. برای گرفتن گواهینامه در کالیفرنیا چه مراحلی باید طی بشه؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، Shezem ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-17 ساعت 18:05)montazer59 نوشته:  خیلی خیلی ممنون از شما shezem و hossein
اگه ممکنه اسم شرکتی که ازش ماشین گرفتین هم بگین. برای گرفتن گواهینامه در کالیفرنیا چه مراحلی باید طی بشه؟

سلام ضمن عرض خوش امديد،شما ميتوانيد به دفاتر DMV برويد و دفترچه براي مطالعه بگيريد چون توي دفترچه أش نوشته جزو مداركssn هم مي خواهد،ما هم هنوز منتظر ssnهستيم.
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: ASALI ، shadin_n ، Shezem ، ghorbat ، houmanes ، SH1A2R3 ، nahid.t ، montazer59 ، shkhmo ، Solitude

1- بله نیاز است! - پاسپورت را نشان دهید! ویزا برای این کار اهمیتی ندارد! - ایالت کالیفرنیا گواهینامه بین المللی را به رسمیت نمی شناسد! اما می توانید با گواهی نامه اصلی ایرانی خودتون اجازه رانندگی دو ماهه موقت بگیرید! در همه حا هم گواهیینامه ایرانی باید همراهتان باشد! در غیر اینصورت و در صورتی که پلیس شما را متوقف کند جریمه سنگینی خواهد داشت! - زندان ندارد! فقط جریمه نقدی دارد. -انترپرایز معروفترین شرکت اجازه ماشن و همینطور گرانترین است! به http://www.hertz.com سر بزنید!

2- نیازی به هیچ کاری نیست! منتظر بمانید!
تشکر کنندگان: ASALI ، shadin_n ، Hediyeh ، به گل ، opayamani ، montazer59 ، frozen mind ، majid89 ، ghorbat ، houmanes ، ali234 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، bazad ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان