کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-08-17 ساعت 18:05)montazer59 نوشته:  خیلی خیلی ممنون از شما shezem و hossein
اگه ممکنه اسم شرکتی که ازش ماشین گرفتین هم بگین. برای گرفتن گواهینامه در کالیفرنیا چه مراحلی باید طی بشه؟

به سایت www.enterprise.com مراجعه نماید
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: montazer59 ، mehdiii ، Shezem ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude ، مانترا
(2012-08-17 ساعت 18:05)montazer59 نوشته:  خیلی خیلی ممنون از شما shezem و hossein
اگه ممکنه اسم شرکتی که ازش ماشین گرفتین هم بگین. برای گرفتن گواهینامه در کالیفرنیا چه مراحلی باید طی بشه؟
امتحان آیین نامه در کالیفرنیا به زبان فارسی هم گرفته می شه یکی از دوستان ما که تازه اومده ایران نمونه سوال ها را برام آورد به فارسیه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: schaghayegh ، mehdiii ، ghorbat ، shadin_n ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-18 ساعت 01:56)alexander نوشته:  
امتحان آیین نامه در کالیفرنیا به زبان فارسی هم گرفته می شه یکی از دوستان ما که تازه اومده ایران نمونه سوال ها را برام آورد به فارسیه

ممنون میشوم اگرسوالات رااسکن کنید ودرسایت قراردهیدتاجمال ماهم به این سوالات روشن شودRolleyes
ممنونم
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، mehdiii ، etefag ، shadin_n ، behrooz ramezani ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، LadyInRed ، Solitude
[quote='ghorbat' pid='203474' dateline='1345083573ی که معنا راکارای که معنا را برسونه پیدا نکردم!).
فکر کنم که حتماً کردیت کارت داشتین که تونستین ماشین اجاره کنین ولی فکر کنم که یکمی گرون اجاره کردین !!! دوستی بود که یه ماشین را برای حدود 28 روز فکر کنم به ارزش حدود 900 دلار اجاره کرده بود !!! حالا ماشینش چی بوده ، نمیدونم Big Grin

من بودم که گفتمTongue.و ماشین ما chrysler 2011 . واقعا عالی‌ بود.Big Grin
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Shezem ، mehdiii ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-18 ساعت 09:56)cmbt نوشته:  [quote='ghorbat' pid='203474' dateline='1345083573ی که معنا راکارای که معنا را برسونه پیدا نکردم!).
فکر کنم که حتماً کردیت کارت داشتین که تونستین ماشین اجاره کنین ولی فکر کنم که یکمی گرون اجاره کردین !!! دوستی بود که یه ماشین را برای حدود 28 روز فکر کنم به ارزش حدود 900 دلار اجاره کرده بود !!! حالا ماشینش چی بوده ، نمیدونم Big Grin

دوست عزیز
ازکجا کرایه کردید؟درضمن دراین مدت بیمه هم باشماست یاباکرایه دهنده؟
تشکر کنندگان: Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
(2012-08-18 ساعت 10:15)Orchin نوشته:  
(2012-08-18 ساعت 09:56)cmbt نوشته:  [quote='ghorbat' pid='203474' dateline='1345083573ی که معنا راکارای که معنا را برسونه پیدا نکردم!).

دوست عزیز
ازکجا کرایه کردید؟درضمن دراین مدت بیمه هم باشماست یاباکرایه دهنده؟
از شرکتFOX در خودLAX و موقع برگشتن هم در فرودگاه تحویل دادیم .minimum liability insuranceکه برای کالیفرنیا اجباری است را ما جدا خودمان از caigoاینترنتی خریدیم ولی‌ collision damage insuranceهم جزو همین مبلغ بود(میتوانید این بیمه‌ را نگیرید ولی‌ خوب ریسک دارد)
این ماشین با این کلاس را یک جورایی بجای تخفیف در بیمه‌ collision damage به ما دادند.یعنی‌ ما خودمان minimum liability که اجباری است را جدا خریده بودیم و بیمه‌ بدنه(collision damage) هم نمیخواستیم(گفتیم احتیاط می‌کنیم جایی نزنیم) وقتی‌ کارمند آنجا گفت که بهتر است بیمه‌ بدنه را حتما داشته باشیم تا خدایی نکرده اگر تصادف کردیم به دردسر نافتیم ما هم پذیرفتیم که حق با ایشان است.و ایشان هم به جای تخفیف در بیمه‌ که امکان نداشت یک ماشین از کلاس بالاتر را پیشنهاد دادند و آنجائیکه همسر بنده علاقه خاصی‌ به ماشین‌های بالای3500 cc دارد فوری پذیرفت.Smileمنظور از ما من و شوهر گرامی‌ است.Big Grin
***2012AS16
تشکر کنندگان: Shezem ، shadin_n ، Orchin ، SH1A2R3 ، majid89 ، nahid.t ، mgolchin13 ، hoda2012 ، alexander ، ghorbat ، shkhmo ، kopol ، Solitude
(2012-08-17 ساعت 12:34)montazer59 نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا
ما هم خدا رو شکر دیشب به دیار کفر رسیدیم. ورودمون به لوس آنجلس بود و الان در منزل یکی از اقوام در یکی از شهرهای اطرافش هستیم به نام East Vale. با اینکه مسیر طولانی بود ولی زیاد سخت نبود و راحت رسیدیم.
توی فرودگاه به برنج و لیمو ترش گیر دادن و ازمون گرفتن. ظاهرا ورود هر چیزی که قابل کشت باشه ایراد داره.
پلیس مهاجرت هم مدارکمونو گرفت و ما هم آدرس جدیدمونو دادیم و تمام.....
هنوز از خونه بیرون نیومدیم که ببینیم شهر چه شکلیه.
2تا سوال از دوستانی که تشریف آوردن امریکا دارم:
1- برای اجاره ماشین کردیت کارت لازمه؟ با همین ویزایی که داریم ماشین بهمون نمیدن؟ آیا با گواهینامه بین المللی میشه رانندگی کرد؟ فامیلمون که الان خونش هستیم میگه اگر پلیس بگیره و ببینه گواهینامتون بین المللیه و مال کالیفرنیا نیست، زندانی داره. اگه دوستان اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن که اینجا بدون ماشین واقعا آدم زندانیه و تکون نمیشه خورد. لطفا اسم شرکتی که با گواهینامه بین المللی و بدون کردیت کارت ازش ماشین گرفتینو بفرمایید
2- برای به جریان افتادن گرین کارت، حتما باید حضوری به اداره مهاجرت سر بزنیم یا خودشون کارو به جریان انداختن؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
سلام دوست عزیز
ما هم اورنج کانتی هستیم و امروز من و همسرم رفتیم امتحان ائین نامه رو دادیم با وجود اینکه هر دوی ما در یک افیس و همزمان رفتیم جهت امتحان ولی پس از قبولی آئین نامه به من فقط با ارائه گواهینامه ایران ، مجوز رانندگی به تنهائی برای دو ماه رو دادند ولی به همسرم حتی با داشتن گواهینامه بین المللی فقط مجوز رانندگی با یک نفر همراه را دادند. از آنجایکه یکی از کارمندان که فارسی بلد بود در زمان ثبت اطلاعات ، شماره گواهینامه ایران رو ثبت کرد ولی دیگری حتی با وجود گواهینامه بین المللی چنین کاری رو برای همسرم نکرد. البته یکی دو روز دیگر مجددا مراجعه می کنیم و این مورد رو اصلاح می کنیم.
در دفترچه راهنمای مربوط به DMV در صفحه دوم نوشته که با گواهینامه بین المللی می توانی در کالیفر نیا رانندگی کنی ولی این موضوع رو امروز واضح از کارمند DMV پرسیدم و به صراحت گفت که اگر پلیس شما را ببیند جریمه میکنه حتی متن انگلیسی دفترچه رو بهش نشون دادم. از طرفی دوتا دوستان هم که تاره اومدند اینجا در بدو ورود ماشین کرایه کردند و با گواهینامه بین المللی رانندگی کردند ( به مدت یک ماه ) و پلیس هم اونارو نگرفت و بخوبی و خوشی سپری کردند.
ما فردای پس از ورود به امریکا، به اداره سوشیال رفتیم و درخواست سوشیال دادیم و نهایتاً 5 روز بعد از ورودمون که سوشیالمون اومد و 5 روز بعدش هم گرین کارتمون اومد.
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
(2012-08-18 ساعت 11:22)payanممنون میشم اگه راهنمایی کنین
[/quote' نوشته:  
سلام دوست عزیز
ما هم اورنج کانتی هستیم و امروز من و همسرم رفتیم امتحان ائین نامه رو دادیم با وجود اینکه هر دوی ما در یک افیس و همزمان رفتیم جهت امتحان ولی پس از قبولی آئین نامه به من فقط با ارائه گواهینامه ایران ، مجوز رانندگی به تنهائی برای دو ماه رو دادند ولی به همسرم حتی با داشتن گواهینامه بین المللی فقط مجوز رانندگی با یک نفر همراه را دادند. از آنجایکه یکی از کارمندان که فارسی بلد بود در زمان ثبت اطلاعات ، شماره گواهینامه ایران رو ثبت کرد ولی دیگری حتی با وجود گواهینامه بین المللی چنین کاری رو برای همسرم نکرد. البته یکی دو روز دیگر مجددا مراجعه می کنیم و این مورد رو اصلاح می کنیم.
در دفترچه راهنمای مربوط به DMV در صفحه دوم نوشته که با گواهینامه بین المللی می توانی در کالیفر نیا رانندگی کنی ولی این موضوع رو امروز واضح از کارمند DMV پرسیدم و به صراحت گفت که اگر پلیس شما را ببیند جریمه میکنه حتی متن انگلیسی دفترچه رو بهش نشون دادم. از طرفی دوتا دوستان هم که تاره اومدند اینجا در بدو ورود ماشین کرایه کردند و با گواهینامه بین المللی رانندگی کردند ( به مدت یک ماه ) و پلیس هم اونارو نگرفت و بخوبی و خوشی سپری کردند.
ما فردای پس از ورود به امریکا، به اداره سوشیال رفتیم و درخواست سوشیال دادیم و نهایتاً 5 روز بعد از ورودمون که سوشیالمون اومد و 5 روز بعدش هم گرین کارتمون اومد.
مثل اینکه هیچ قانون مشخصی‌ در این زمینه وجود ندارد.برای من و همسرم با وجود داشتن گواهی نامه ایران که شماره آن را هم ثبت کرد و همچنین گواهی نامه بین المللی بد از آئین نامه اجازه رانندگی‌ با یک همراه را داد.یعنی‌ اصلا کاری به گواهی نامه بین المللی نداشت و نگاه هم نکرد ولی‌ شماره گواهینامه ایران را وارد کرد.البته ما دیگه معطلش نکردیم و شهری را هم در همان هفته دادیم و در این فاصله هم با گواهی نامه بین المللی رانندگی‌ کردیم .
***2012AS16
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Shezem ، houmanes ، mehdiii ، Orchin ، SH1A2R3 ، shadin_n ، majid89 ، montazer59 ، shkhmo ، honey62 ، Solitude
امتحان رانندگی یو اس چه شهری وچه آیین نامه مانندایرانه
منظورم نوع سوالات ونحوه آزمایش و مقدارسختی سوالات است
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ali234 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 09:02)kopol نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 08:36)gulu نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 08:28)kopol نوشته:  سلام بر دوستان وهمسفران عزیز مهاجرسرا ،بعد از رسیدن سوشیال نامبر وکارت آن پس از 10 روز و welcome letter هم 12 روزه رسید و امروز هم پس از 15 روز از ورودمون به خاک امریکا گرین کارتمون هم رسید وبه نوعی تموم نامه ها وکارتهامون رو دریافت کردیم .دوستان عزیز من در لوس انجلس خونه یک خانوم ایرانی رو اجاره کردم ( در منطقه ولی )که خونه خیلی خوبیه و قیمت اونهم کاملا مناسبه برای ما و در ضمن یک اپارتمان هم در بورلی هیلز داره که فوق العاده زیبا و قیمت خوبی داره اگر کسی از دوستان علاقمند هست که از این خونه ها استفاده کنه می تونه به من پیغام بده تا شماره وایمیل ایشون رو دراختیارشون بگذارم و کمکی هر چند کوچک به دوستان عزیز کرده باشم
مبارك باشه kopol خان Big Grin دعا در بلاد كفر براي منتظران بسيار سريع اجابت مي شود وقت كردي براي ماها دعا كن . ببخشيد شما تصميم داريد بمونيد يا برگرديد ؟ من هم ايشالا تصميم دارم اگه كلير شدم سريع بيام LA . مي شه يه كم بيشتر توضيح بديد خونه متراژش چنده ؟‌چه قيمتي گرفتيد ؟ منطقه اي كه خونه گرفتيد خوبه ؟‌از لحاظ دسترسي به ساير نقاط شهر و سوپر ماركت ؟
سلام دوست عزیز ما تا چند روزه اینده بر می گردیم این خونه در منطقه ای امن و با دسترسی اسان از طریق highway به همه مناطق را دارا است و در اطرافش هم مارکت و فروشگاه به وفور هست وبا ماشین در مدتی کوتاه به همه جا دسترسی دارید متراژ خونه حدود 50 متر و مناسب برای یک خانواده 3 نفری است و با وسایل و امکانات لازم از قبیل مبل .تلویزیون ،ماهواره و ظروف اشپزخانه و چایی ساز و.... و بطور کلی نیازی به اوردن وسایل خونه ندارید یک حیاط 20 متری هم دارد و من اگر به la برگردم حتما دوباره اینجا رو اجاره خواهم کرد.قیمتش هم 1300تا برای یک ماه است و می شه یک تخفیف کوچولو هم گرفت

دوست عزيز با سلام ميشه تلفن اين خانم را به من بدهيد. با تشكر فراوان
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo
(2012-08-18 ساعت 12:25)Orchin نوشته:  امتحان رانندگی یو اس چه شهری وچه آیین نامه مانندایرانه
خب دوست عزیز، الآن یعنی این سوال بود؟ یا داری به ما خبر میدی که آمریکا هم مثل ایرانه؟
اگه سوال می‌کنید ، خیلی مختصر و مفید می‌تونم بهتون بگم که ، سبک رانندگی در ایران و به‌ویژه تهران را باید فراموش کنید!! Big Grin
حالا آیا این برای شما سخت یا آسان هست، دیگه با خودتان.
قوانین رانندگیش هم، خیلی کم با ایران عزیز فرق داره.

( در ضمن، در نگارش یک متن ، رعایت علامت‌گذاری و نقطه گذاری، به خواننده کمک می‌کند که بهتر منظور نویسنده را بفهمد)
ویرایش !! من نوشته شما را اینجوری فهمیدم.

امتحان رانندگی در یو اس (احتمالا یعنی همان آمریکا ! )، چه شهری و چه آیین‌نامه، مانند ایرانه؟
منظورم، نوع سوالات و نحوه آزمایش و مقدار سختی سوالات است.

امیدوارم که فکر نکنید که من آموزگار شدم، اما خداییش، من کلی کلنجار رفتم تا بفهمم که جمله شما سوالیه یا خبریه یا اصلا منظورتان چیست !!Smile
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
(2012-08-18 ساعت 13:55)Shezem نوشته:  
(2012-08-18 ساعت 12:25)Orchin نوشته:  امتحان رانندگی یو اس چه شهری وچه آیین نامه مانندایرانه
خب دوست عزیز، الآن یعنی این سوال بود؟ یا داری به ما خبر میدی که آمریکا هم مثل ایرانه؟

امیدوارم که فکر نکنید که من آموزگار شدم، اما خداییش، من کلی کلنجار رفتم تا بفهمم که جمله شما سوالیه یا خبریه یا اصلا منظورتان چیست !!Smile

آقا ماقبول کردیم اینهم یک نمره منفی بخودمSad
ممنون ازتذکرت
تشکر کنندگان: Shezem ، shadin_n ، schaghayegh ، Hediyeh ، etefag ، mgolchin13 ، alexander ، ghorbat ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، behrooz ramezani ، Solitude

من دفترچه ي راهنما واسه امتحان آئين نامرو دانلود كردم دارم مي خونم خيلي از قوانين و تابلو ها كه خوب بين الملله و همه جا هم مشتركه فقط يك سري از تابلو هاشون هست كه من شخصا تا حالا نديده بودم:دي! ولي كلا ساده است و تا 5 تا غلطم مي توني داشته باشي.پدر من چند سال پيش امتحانشو به زبان فارسي داد(سن خوزه امتحان داد) يعني سوال فارسي هم داشتن. در ضمن خود دفترچه ي انگليسي شم كه اگه خواستين بگين واستون لينك دانلودشو بفرستم.
(اين توضيحات همش در صورتي به درد مي خوره كه شما جملتون سوالي بوده باشه:دي)
F2a , PD: 18 Aguest 2014
Approved :Jan 2015
Case number ,Invoiced number :March 2015
Ds 261 : July 31
120$ :aguest 6
320$: sep 10th
Ds 260: sep 17th  2015
إرسال مدارك : sep 21 2015
تكميل مدارك : october 22 2015
كارنت : 11 janurary
مصاحبه: اواخر february
انكارا
تشکر کنندگان: majid89 ، shadin_n ، schaghayegh ، Hediyeh ، etefag ، smmyp ، Shezem ، Orchin ، houmanes ، ghorbat ، ali234 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، honey62 ، gol1 ، behrooz ramezani ، Solitude
سلام به همه دوستان عزیز
من هم ویزامو گرفتم و به زودی به آمریکای جهان خوار می پیوندم و لی الان متوجه یه اشتباه بزرگ شدم. من در همه جا اسمم که alireza هست رو سرهم نوشتم ولی در ترجمه ها جدا نوشته ali reza به نظر شما اونجا به مشکل بر می خورم؟ لطفا اگه کسی اطلاعی داره جوابم رو بده. مرسی از همتون.
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: shadin_n ، smmyp ، hoda2012 ، Shezem ، Orchin ، houmanes ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Solitude
مهم پاسپورتته مشکلی پیش نمیاد برو به سلامت
تشکر کنندگان: پسرایرونی ، smmyp ، shadin_n ، Shezem ، Orchin ، houmanes ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان