موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-21 ساعت 15:24)majid89 نوشته: (2012-09-21 ساعت 13:55)shawn2012 نوشته: (2012-09-21 ساعت 13:30)majid89 نوشته: (2012-09-21 ساعت 12:24)nilufar نوشته: دوستان
ما میخواهیم بریم سن خوزه کسی میدونه پرواز مستقیم برای سن خوزه هست یا نه ؟
ظاهرا پرواز مستقیم از خارج از آمریکا نداره ولی خوب مثلا از سنفرانسیسکو داره.
مثلا اینطوری میشه:
تهران - لندن - سانفرانسیسکو - سن هوزه
البته اختلاف پروازش (حدود 200-300 دلار برای هر نفر) به نظر من ارزشش رو نداره و شما با تاکسی یا ون بری خیلی راحت تره (حدود 100 دلار برای همه)
مقصد ما هم سن هوزه هست ولی فرودگاهمون همون SFO هستش.
سلام منم میرم سن حوزه
با پرواز امارات مستقیم میرم به سانفرانسیسکو و اونجا میان دنبالم
شماها کی پرواز دارید؟ من ۲۸ سپتامبر میرم
ما 6 اکتبر میریم...
مهاجرین سن هوزه مثل اینکه کم نیستند!
کاش میشد از یه طریقی با هم ارتباط داشته باشیم
سلام ما هم سن هوزه هستیم واقعا زیباست تپه های اطرافش منو یاد کلاردشت میندازه .ما درخواست سوشال دادیم گفتند تا ۸ اکتبر صبر کنیم اگر نیامد دوباره مراجعه کنیم و در حال حاضر دنبال خونه هستیم اینجا تفاوت خونه وآپارتمان خیلی نیست البته .اینجا حتما یه آشنا باید داشته باشید یا زبان خیلی قوی چون قوانین پیچیدگی های خودشو داره به هر حال یواش یواش به همه چیز آشنا میشیم
سوالی بود اگر بدونم در خدمتم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هفته یش بلیط با لوفتانزا گرفتم واسه ۲ نوامبر اما آژانس گفت یک بسته ۲۳ کیلویی مجاز هستید و توی بلیط رو هم دیدم جایی ننوشته . میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید در ضمن بلیط من الکترونیکی است همین کافیه ؟ نیازی نیست دفتر لوفتانزا مهر کنه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم من نیازی به ویزای ترانزیت ندارم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-21 ساعت 12:24)nilufar نوشته: دوستان
ما میخواهیم بریم سن خوزه کسی میدونه پرواز مستقیم برای سن خوزه هست یا نه ؟
سلام
من و دوستانی که می شناسم و می خوان برن سن خوزه بلیط سانفرانسیسکو گرفتیم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که الان دارن میرن سن خوزه نظرتون چیه یه جا همه همدیگر ببینیم؟
به نظرم خیلی دارن میرن سن خوزه.
راستی تو سن خوزه هم میشه گواهینامه رو فارسی امتحان داد؟
از کجا باید تهیه کرد؟
ممنون میشم بگید.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-22 ساعت 13:16)paymanva نوشته: دوستانی که الان دارن میرن سن خوزه نظرتون چیه یه جا همه همدیگر ببینیم؟
به نظرم خیلی دارن میرن سن خوزه.
راستی تو سن خوزه هم میشه گواهینامه رو فارسی امتحان داد؟
از کجا باید تهیه کرد؟
ممنون میشم بگید.
سلام
منم با این همایش سن خوزه ای موافقم.تا اونجایی که من می دونم در کالیفرنیا امتحان رانندگی به فارسی میشه داد یکی از دوستانم ۲ سال پیش در همین سن خوزه این کار را انجام داده.
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه كسي راجع به امتحان رانندگي به زبان فارسي در كاليفرنيا اطلاعات داره بذاره تا همه استفاده كنن.
ممنون بچه ها .
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-22 ساعت 19:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-23 ساعت 00:51 توسط M.Haghighi.)
با سلام به دوستان .ما در شهر آستین تگزاس هستیم ومن آپارتمانی یک خوابه به قیمت ماهیانه 749 دلار کرایه کردیم در موقیت بسیار خوبی قرار داره مثلا فاصله با اولین والمارت سوپر سنتر 5 دقیقه پیاده است و فروشگاه هایی مثل H.E.B و Targetهم با فاصله کمتر از یک مایل و فاصله با مرکز شهر 25 دقیقه با ماشین دسترس است ولی متاسفانه من بعد از سه ماه در شهر دیگه ای کار پیدا کردم !! ...و قرداد خونه ام یک ساله است. و حالا موندم چه کار بکنم از دوستانی که به شهر آستین میان میتونند با من تماس بگیرن و اگه خونه رو میپسندن ادامه قرارداد من رو بردارن وحتی من میتونم معرف برای پیدا کردن کار هم براشون در اینجا بشم البته اگه خواستن .. به من پیام خصوصی بدید تا اطلاعات بیشتری بتون بدم.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خدا را شکر که بالاخره ما هم به این قسمت وارد شدیم. میشه لطفا بگید آیا تبدیلی وجود داره که بتونیم وسایل برقی کوچک را با خودمون بیاریم؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال فوری داشتم
من یه هفتس اومدم لس آنجلس و آدرس گرین کارتمو تو فرودگاه عوض کردم.... حالا یه مسئله ای واسم پیش اومده که ترجیح میدم آدرسو دوباره عوض کنم امکانش هست ؟
2- واینکه جایی هست که بشه مراحل صدورو دنبال کرد ؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام امتحان ايين نامه همانطور كه بچه ها گفتند سؤالات تكراري دارد .ولي يكسري مواردي است كه شايد به دردتان بخورد،بايد صبح زودتر به DMVبرويد چون صف است و ممكن است زياد وقتتان گرفته شود ،از شما كارت شناسايي ميخواهد كه ما گرين كارتمان را داديم همراه فرم پر شده براي درخواست گواهينامه و چيز ديگري از ما نخواست،اگر چشمتان ضعيف است عينكتان را فراموش نكنيد،عكس نياز نيست خودشان همان روز ميگيرند پس خوش تيپ برويد تا عكس گواهينامه خوب باشد،سؤالات توي سايت را حتما مرور كنيد،اگر گواهينامه ايران را داريد حتما همراهتان باشد(من با ترجمه أش بردم كه هم اصل را نگاه كرد و هم ترجمه را)،براي امتحان عملي بلافاصله بعد از قبولي در ايين نامه همانجا ميتوانيد وقت بگيريد (نگران نباشيد حتي اگر بخواهيد تمرين كنيد چون شلوغ است براي همان روز وقت نميدهند پس فرصت كافي داريد)،ميتوانيد به طريقه اينترنتي وقتتان را تغيير دهيد، براي امتحان شهر ارامش داشته باشيد،خيلي خيلي خيلي مراقب عابر پياده باشيد،وقت امتحان عملي را بعد از ظهر خصوصا موقع تعطيلي مدارس نگيريد چون شلوغ است .
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
شهروندان جدید ایالات متحده روز قانون اساسی را گرامی می دارند
21 سپتامبر 2012
جانت ناپولیتانو، وزیر امنیت میهن (وسط)، در مراسمی که برای اعطای تابعیت در 17 سپتامبر در مرکز اسناد ملی برگزار شد، به 225 شهروند جدید خیر مقدم می گوید.
واشنگتن – در حدود 225 نفر از 69 کشور جهان دو دلیل برای گرامیداشت روز 17 سپتامبر دارند: آنها در مراسم تابعیت ایالات متحده در روز ملی بزرگداشت قانون اساسی، در مراسمی در مرکز ملی اسناد آمریکا به شهروندی ایالات متحده در آمدند.
اینها بخشی از 32,000 نفری هستند که در 158 مراسم اعطای تابعیت که در سراسر ایالات متحده در هفته 14 تا 22 سپتامبر در قالب جشن های سراسری بزرگداشت دویست و بیست و پنجمین سالروز امضای قانون اساسی کشور – که حقوق شهروندان را شناسایی و آزادی های آنها را تضمین می کند – برگزار می شوند به شهروندی ایالات متحده در می آیند. اما کسب تابعیت در مرکز ملی اسناد آمریکا از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا منشورهای آزادی، قانون اساسی، منشور حقوق شهروندی و اعلامیه استقلال همگی در این مکان نگهداری می شوند.
جانت ناپولیتانو، وزیر امنیت میهن، که در مراسم اعطای تابعیت در مرکز ملی اسناد شرکت کرد گفت، "هفته قانون اساسی برای جلب توجه به حقوق، مسئولیت ها و اهمیت شهروندی ایالات متحده و برای شناسایی سهمی که مهاجران در این کشور بزرگ داشته اند بهترین زمان است."
ناپولیتانو گفت، اداره خدمات تابعیت و مهاجرت ایالات متحده، از سال 2006 بیش از 4 میلیون نفر را به تابعیت کشور درآورده است. او گفت، تنها در سال 2011، بیش از 691,000 نفر تابعیت ایالات متحده را دریافت کردند.
خوان پابلو وگا، از گواتمالا، امسال پس از دریافت گواهی تابعیت خود در ایالت میزوری برای حضار دست تکان می دهد.
ناپولیتانو گفت "خوش آمد گفتن به مهاجران با پشتکار به خانواده آمریکا از بخش های اساسی میراث ما و قسمت مهمی از موفقیت مستمر ما به عنوان یک کشور است." او گفت، شهروندان جدید ایالات متحده "ما را یادآور می شوند که آمریکا هنوز مظهر امید و فرصت برای دیگران است."
پرزیدنت اوباما در اعلامیه ای که در 13 سپتامبر به امضاء رساند، گفت: "در حالی که گروه جدیدی از شهروندان سوگند پشتیبانی و دفاع از قدیمی ترین اصول کشورمان را یاد می کنند، حقیقت دیگری را مورد تأکید دوباره قرار می دهیم: که سرگذشت آمریکایی ما و موفقیت ما بدون امید، انگیزه، و خوشبینی سرکوب ناپذیری که هر نسل از مهاجران به کشور ما آورده اند هرگز امکان پذیر نبود."
since 2012
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-09-22 ساعت 21:51)m0na_000 نوشته: سلام دوستان یه سوال فوری داشتم
من یه هفتس اومدم لس آنجلس و آدرس گرین کارتمو تو فرودگاه عوض کردم.... حالا یه مسئله ای واسم پیش اومده که ترجیح میدم آدرسو دوباره عوض کنم امکانش هست ؟
2- واینکه جایی هست که بشه مراحل صدورو دنبال کرد ؟
اداره جات اینجا همینچوری گیج تشریف دارن، ببین می تونی کاری کنی کلا مخشون هنگ کنه؟!!
اینو جدی می گم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]