موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-23 ساعت 02:09)frozen mind نوشته: (2012-09-22 ساعت 21:51)m0na_000 نوشته: سلام دوستان یه سوال فوری داشتم
من یه هفتس اومدم لس آنجلس و آدرس گرین کارتمو تو فرودگاه عوض کردم.... حالا یه مسئله ای واسم پیش اومده که ترجیح میدم آدرسو دوباره عوض کنم امکانش هست ؟
2- واینکه جایی هست که بشه مراحل صدورو دنبال کرد ؟
اداره جات اینجا همینچوری گیج تشریف دارن، ببین می تونی کاری کنی کلا مخشون هنگ کنه؟!!
اینو جدی می گم.
آخه ترجیح میدادم این شخصی که آدرسشو دادم تحویل نگیره چون من از اینجا میرم.اگه به دست اون برسه و به من نده من میتونم پیگیری کنم از نظر قانونی ؟
یا جایی هست که بشه فهمید کار در چه مرحله ای هست منظورم صادر شدن کارت یا گرفتنش هست
خواهش میکنم هرکی هرچی میدونه کمکم کنه .
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-22 ساعت 22:12)ehsan1095 نوشته: با سلام امتحان ايين نامه همانطور كه بچه ها گفتند سؤالات تكراري دارد .ولي يكسري مواردي است كه شايد به دردتان بخورد،بايد صبح زودتر به DMVبرويد چون صف است و ممكن است زياد وقتتان گرفته شود ،از شما كارت شناسايي ميخواهد كه ما گرين كارتمان را داديم همراه فرم پر شده براي درخواست گواهينامه و چيز ديگري از ما نخواست،اگر چشمتان ضعيف است عينكتان را فراموش نكنيد،عكس نياز نيست خودشان همان روز ميگيرند پس خوش تيپ برويد تا عكس گواهينامه خوب باشد،سؤالات توي سايت را حتما مرور كنيد،اگر گواهينامه ايران را داريد حتما همراهتان باشد(من با ترجمه أش بردم كه هم اصل را نگاه كرد و هم ترجمه را)،براي امتحان عملي بلافاصله بعد از قبولي در ايين نامه همانجا ميتوانيد وقت بگيريد (نگران نباشيد حتي اگر بخواهيد تمرين كنيد چون شلوغ است براي همان روز وقت نميدهند پس فرصت كافي داريد)،ميتوانيد به طريقه اينترنتي وقتتان را تغيير دهيد، براي امتحان شهر ارامش داشته باشيد،خيلي خيلي خيلي مراقب عابر پياده باشيد،وقت امتحان عملي را بعد از ظهر خصوصا موقع تعطيلي مدارس نگيريد چون شلوغ است .
گواهینامه ایران چه تاثیری در گواهینامه گرفتن تان داشت چون من وقت نمی کنم ترجمه اش کنم فقط گواهینامه بین الملی گرفتم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا با داشتن گواهینامه ایران باید امتحان شهر را داد یا خیر؟
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا من هرچی میگردم نمونه سوالات رانندگی رو پیدا نمیکنم.
میشه یکی بذاره من ببینم.
ممنون بچه ها.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا