کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به همه دوستان
من می خوام studio 6 اتاق رزرو کنم ولی کارت اعتباری می خواد چی کار کنم؟
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: .wall street ، ghorbat ، shkhmo
(2012-10-26 ساعت 19:52)afshin4749 نوشته:  
(2012-10-26 ساعت 19:11)asxz نوشته:  سلام من ۲ تا فرش جفت دارم که کامل ابریشم هست و در ایران ۲۰ملیون ارزش داره و نمیتونم بفروشمش و میخوام با خودم ببرم
با توجه به ارزش بالای فرش ها و اینکه ابریشم هستند به نظر شما تو فرودگاه مشکلی پیش میاد؟ ممکنه که بگیرنش؟
سلام دوست خوبم ،
متاسفانه شما هم شرایطی رو که من داشتم ، دارید !!! . خیر طبق قوانین آمریکا ورود فرش ایرانی دستباف و گرون قیمت ممنوع هستش و اگر بیارید ازتون میگیرن و یا یه گمرکی بهش میبندن که آرزو میکردید که ای کاش نمی آوردین . و بهتر بود میفروختین . تازه اگر هم از طرف آمریکا مشکلی نداشتین ، گمرک ایران این اجازه رو نمیداد . اگه راضی به فروش نیستید ، بدین خانواده لولش کنن و لاش نفتالین بریزن تا بید نزنه . یا اینکه بفروشیدش . همین . موفق باشید .
متاسفانه شما هم شرایطی رو که من داشتم ، دارید !!! یعنی شما هم فرش بردید و ازتون گرفتند؟ ممنون میشم بگید که فرودگاه چه برخوردی داشت با شما؟ آیا فرش رو از شما گرفت؟
یعنی چمدان رو باز میکنند؟ اگه تو چمدان بزارم و ببرم و قبلش در منزل باهاش عکس بندازم چی؟ آخه من این فرش رو نمیتونامینجا بفروشم و کلی ضرر میکنم!!!
لطفان کسایی که با خودشون فرش بردند بگن که فرودگاه چه برخوردی داشته؟
آخه بعضی ها میگن بردیم و کاری نداشتند ولی بعضی ها میگن نبرید!!!
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-10-25 ساعت 15:51)hoda2012 نوشته:  سلام
یه سوال
اونایی که بچه کوچیک دارن فکر کنم یه مشکل بزرگ دارن مثل من
شیر خشک و پوشک چه مارکی خوبه؟ هم از نظر کیفیت ، هم از نظر قیمت
ما تو ایران از شیرخشک نان-3 و پوشک پنپرز استفاده میکنیم
اینا اونجا پیدا میشه؟
از کجا باید تهیه کرد؟

در مورد پوشک، مارکهای پنبرز و هاگیز در انواع مختلف و متنوع وجود دارد.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: .wall street ، Emad_L ، shkhmo ، mojtaba_k
سلام دوستان امیدوارم که در هر مرحله از مهاجرت هستید موفق و شاد باشید.
می خواستم بدونم که اگر وزن هر چمدون که باید 23 کیلو باشه 2 _3 کیلو بیشتر باشه مشکلی پیش میاد لطفا دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی کنند و اگر جریمه اضافه بار بدیم به ریاله و هر کیلو تقریبا چقدر حساب می شه؟
مواد غذایی چه چیزای میشه برد ایا حبوبات و لیمو عمانی _قهوه _هل_ادویه جات-دارچین _سماق_زرد چوبه و ..... میشه برد ایا کسی لیست مواد غذایی ممنوع رو که نمی شه برد داره؟ پیشاپیش از جوابگویتون سپاسگزارم.با ارزوی بهترینها برای همه مهاجرسرایی هاWink
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: .wall street ، ghorbat ، MAHDI2012 ، shkhmo ، Emad_L
(2012-10-27 ساعت 02:07)a.r.a.s.h1 نوشته:  سلام دوستان امیدوارم که در هر مرحله از مهاجرت هستید موفق و شاد باشید.
می خواستم بدونم که اگر وزن هر چمدون که باید 23 کیلو باشه 2 _3 کیلو بیشتر باشه مشکلی پیش میاد لطفا دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی کنند و اگر جریمه اضافه بار بدیم به ریاله و هر کیلو تقریبا چقدر حساب می شه؟
مواد غذایی چه چیزای میشه برد ایا حبوبات و لیمو عمانی _قهوه _هل_ادویه جات-دارچین _سماق_زرد چوبه و ..... میشه برد ایا کسی لیست مواد غذایی ممنوع رو که نمی شه برد داره؟ پیشاپیش از جوابگویتون سپاسگزارم.با ارزوی بهترینها برای همه مهاجرسرایی هاWink

سلام
در مورد اضافه بار مطمعن نیستم و بهتره دوستان پاسخ بدن
در مورد اغذیه هایی که گفتید هیچ کدوم مشکل نداره، من تقریبا همه جور خشکبار، ادویه و سبزیجات خشک شده با خودم آوردم. یه جورایی صادرات کردم دیگه، چون تمام وسایل خودم فقط توی کوله پشتیم بود و دو تا ساک 23 کیلویی سوغاتی آوردم که 90 درصدش اینجور خوراکی ها بود. و فقط و فقط خرما خارک تازه ای که داشتم رو توی فرودگاه ازم گرفتن و نزاشتن با خودم ببرم.
البته همه مواردی که میخواید بیارید تو فروشگاههای ایرانی میتونید پیدا کنید، اما اگر شما هم مثل زن دایی من خیلی به تمیزی و اینکه کی اون مواد رو درست کرده اهمیت میدید خودتون بیارید بهتره. من فقط یه ساک بزرگ سبزی خشک داشتم که افسر توی فرودگاه آتلانتا ساکمو که باز کرد دست گذاشت زیر چونه ش و نگاه عاقل اندر صفیح به من میکرد Big Grin
شما فقط میوه ی تازه نیارید، بقیه موارد هیچ مشکلی نداره.
(2012-10-27 ساعت 03:20)3rip نوشته:  ...شما فقط میوه ی تازه نیارید، بقیه موارد هیچ مشکلی نداره.
یعنی مثلا آدم هلو و نارنگی و زردالو بیاره بده؟ TongueCool
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: frozen mind ، MAHDI2012 ، sam11 ، shkhmo ، Emad_L ، mgolchin13
با سلام
می دانم این سئوال شاید تکراری باشد ولی از دوستانی که جدیدا رفتن آمریکا برای تغییر آدرس چگونه اقدام نمودنند, آیا از خود فرودگاه امکان پذیر است یا قبل از سفر راه دیگری وجود دارد؟

با تشکر و آرزوی موفقیت برای همگی برندگان خوشانس

تاریخ دریافت ایمیل: 13جولای
تاریخ روئیت ایمیل: 15 آگست
ارسال مدراک: 18 آگست
سفارت: ابوظبی
مصاحبه:9 سپامبر
تعداد نفرات این کیس: 3 نفر
تاریخ دریافت ویزا: 11 سپتامبر هر سه نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، پدی
(2012-10-29 ساعت 10:44)Rhino نوشته:  با سلام
می دانم این سئوال شاید تکراری باشد ولی از دوستانی که جدیدا رفتن آمریکا برای تغییر آدرس چگونه اقدام نمودنند, آیا از خود فرودگاه امکان پذیر است یا قبل از سفر راه دیگری وجود دارد؟

با تشکر و آرزوی موفقیت برای همگی برندگان خوشانس

قبل از سفر هیچ راهی نداره و فقط موقع ورودتون میتونین تو همون فرودگاهی که مدارک رو تحویل میدین آدرستون رو هم تغییر بدین.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، کیانا ، Emad_L ، daria
سلام دوستان
یه سوال خیلی خیلی مهم میخواستم بدونم هزینه انباری داری در گمرگ فرودگاه امریکا چقدره( برای بارهای فریت شده)؟
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: Emad_L ، shkhmo ، پدی
(2012-10-25 ساعت 15:51)hoda2012 نوشته:  سلام
یه سوال
اونایی که بچه کوچیک دارن فکر کنم یه مشکل بزرگ دارن مثل من
شیر خشک و پوشک چه مارکی خوبه؟ هم از نظر کیفیت ، هم از نظر قیمت
ما تو ایران از شیرخشک نان-3 و پوشک پنپرز استفاده میکنیم
اینا اونجا پیدا میشه؟
از کجا باید تهیه کرد؟
دوست عزیز ما دوتا بچه کوچیک داریم که وقتی رفتیم آمریکا هم پوشک میشدن هم شیر خشک میخوردن ما برای 40 روز موندیم یه مقدار پوشک پمپرز و شیر خشک نان با خودمون برده بودیم ولی اواخر تموم شدن و ما از اونجا خریدیم پوشک زیاد با خودت نبر پوشک هاگیز هست که قیمتشم مناسبه و جنسش عالیه از پمپرزم بهتر بود هاگیزهای اونجا پوشک رو جعبه ای 19-20 دلار میخریدیم ولی امان و فغان از شیر خشک تا میتونی با خودت ببر که اونجا نخری ما ارزونترینی که پیدا کردیم قوطی ( البته 600 گرمی بودن ) 21-22 دلار بود واقعا زور داشت خریدنش حالا نمیدونم ما بلد نبودیم کجا ارزون دارن یا قیمتها همینه من از وال مارت و آلبرتسونز و داروخانه سی وی اس قیمت کردم همین قیمتها بود به نظر من پوشک زیاد نبر با خودت به جاش شیر خشک ببر در ضمن شیر خشک نان وجود نداره اونجا ولی بچه های من خیلی راحت با مسئله عوض شدن نوع شیر خشکشون کنار اومدن بلاخره اونا هم فهمیده بودن مهاجرت مشکلات داره و باید همکاری کنند
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، کیانا ، hoda2012 ، Emad_L ، Orchin ، shkhmo ، sam11 ، roeentan ، 3rip ، aziking ، kasrafo ، Saeedv13 ، LisaSimpson ، alis60 ، مانترا ، mnajafinobar
(2012-10-29 ساعت 18:12)a.r.a.s.h1 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال خیلی خیلی مهم میخواستم بدونم هزینه انباری داری در گمرگ فرودگاه آمریکا چقدره( برای بارهای فریت شده)؟

سلام دوست عزیز
بابت ترخیص ۴۰ دلار از شما میگیرند ، ۳ الی ۴ روز هم به شما مهلت میدند که برید بارها را تحویل بگیرید. و از اداره ی گمرک به شماره ای که در ایران از آمریکا دادید تماس میگیرند.
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، nilufar ، Emad_L ، shkhmo ، daria ، sam11 ، پدی ، roeentan ، kasrafo ، مانترا
دوستان عزیز که اخیرا از کشور خارج شدید آیا در فرودگاه امام خروجی هم پرداخت کردید؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: Emad_L ، shkhmo ، ali234
(2012-10-29 ساعت 23:41)MAHDI2012 نوشته:  دوستان عزیز که اخیرا از کشور خارج شدید آیا در فرودگاه امام خروجی هم پرداخت کردید؟؟؟
سلام دوست عزیز
ما خروجی پرداخت کردیم .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: frozen mind ، Emad_L ، Orchin ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012
(2012-10-29 ساعت 23:45)کیانا نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 23:41)MAHDI2012 نوشته:  دوستان عزیز که اخیرا از کشور خارج شدید آیا در فرودگاه امام خروجی هم پرداخت کردید؟؟؟
سلام دوست عزیز
ما خروجی پرداخت کردیم .

میشه بفرمائید برای هر نفر چقدر پرداخت کردید؟
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-10-29 ساعت 23:45)کیانا نوشته:  
سلام دوست عزیز
ما خروجی پرداخت کردیم .

سلام
ما هم خروجی پرداخت کردیم
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: Orchin ، shkhmo ، Emad_L

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان