کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-10-30 ساعت 01:55)Emad_L نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 23:45)کیانا نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 23:41)MAHDI2012 نوشته:  دوستان عزیز که اخیرا از کشور خارج شدید آیا در فرودگاه امام خروجی هم پرداخت کردید؟؟؟
سلام دوست عزیز
ما خروجی پرداخت کردیم .

میشه بفرمائید برای هر نفر چقدر پرداخت کردید؟
55000 تومان
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، پدی ، Emad_L ، Saeedv13 ، nedaba
اگر گرین کارت یا پاسپورت خارجی داشته باشید نیازی به خروجی دادن نیست ولی حتی با ویزای مهاجرتی هم باید خروجی بمبلغ 55000 تومان پرداخت کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
(2012-10-30 ساعت 09:44)sadra_sepehr نوشته:  اگر گرین کارت یا پاسپورت خارجی داشته باشید نیازی به خروجی دادن نیست ولی حتی با ویزای مهاجرتی هم باید خروجی بمبلغ 55000 تومان پرداخت کنید.

اگه تو پاس ایرانیتون محل اقامتتون غیر از ایران باشه هم خروجی پرداخت نمیکنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، daria ، shkhmo ، پدی ، odiseh ، Emad_L ، Tomas ، Saeedv13 ، alis60 ، mdna ، nedaba
سلام دوستان
لطفا اگر کسی فرم های ابی رنگ رو که در هواپیما باید پر کنیم داره یا ادرسشو، برامون بذاره با سپاس.Wink
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: shkhmo ، golesang ، mojtaba_k ، پدی ، Emad_L ، Tomas ، nedaba
(2012-10-30 ساعت 11:32)golesang نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 09:44)sadra_sepehr نوشته:  اگر گرین کارت یا پاسپورت خارجی داشته باشید نیازی به خروجی دادن نیست ولی حتی با ویزای مهاجرتی هم باید خروجی بمبلغ 55000 تومان پرداخت کنید.

دوستان آيا كسي ميدونه يا اينكه تجربه داشته كه اگه گرين كارت داشته باشيم و بخواهيم به كشورهاي ديگه هم سفر كنيم ميشه با نشون دادن گرين كارت خروجی پرداخت نکنيم؟؟
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، Emad_L ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Tomas ، nedaba
کمک فوری
پدر و مادر من دیروز با ویزا مهاجرتی (لاتاری) وارد آمریکا شدند.
آیا خودشون باید برند برای Social security number اقدام کنند یا اتوماتیک براشون ارسال میشه؟
مرسی‌

(2012-10-30 ساعت 13:13)a.r.a.s.h1 نوشته:  سلام دوستان
لطفا اگر کسی فرم های ابی رنگ رو که در هواپیما باید پر کنیم داره یا ادرسشو، برامون بذاره با سپاس.Wink

http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Emad_L ، shkhmo ، kasrafo ، Tomas ، frz61 ، nedaba
(2011-12-24 ساعت 01:53)roghiyeh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
یک سوال دارم که بی جواب مونده لطفا کمکم کنید.
در اولین ورودمون به آمریکا موقع تحویل دادن مدارک میتونینم برای آخرین بار آدرسی رو که قراره گرین کارتمون بره عوض کنیم. سوال اینه که میشه از یک ایالت دیگه سوشیال رو گرفت؟ فرض کنیم ما آدرسمون رو در کنتاکی تعیین کردیم برای دریافت گرین کارت ولی میخوایم از نیویورک وارد بشیم و یکی دو ماه اونجا بمونیم. میتونیم از نیویورک کارت سوشیالمون رو بگیریم؟

سوشال به محل ورود ربطی‌ نداره و میتونید از هر جایی‌ بگیرید

آدرس رو در فرودگاه که رسیدید عوض می‌کنید
تشکر کنندگان: پدی ، shkhmo ، Tomas
(2011-12-24 ساعت 12:24)mitr.p نوشته:  
(2011-12-24 ساعت 12:03)roghiyeh نوشته:  
(2011-12-24 ساعت 08:36)smebi2011 نوشته:  
(2011-12-24 ساعت 01:53)roghiyeh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
یک سوال دارم که بی جواب مونده لطفا کمکم کنید.
در اولین ورودمون به آمریکا موقع تحویل دادن مدارک میتونینم برای آخرین بار آدرسی رو که قراره گرین کارتمون بره عوض کنیم. سوال اینه که میشه از یک ایالت دیگه سوشیال رو گرفت؟ فرض کنیم ما آدرسمون رو در کنتاکی تعیین کردیم برای دریافت گرین کارت ولی میخوایم از نیویورک وارد بشیم و یکی دو ماه اونجا بمونیم. میتونیم از نیویورک کارت سوشیالمون رو بگیریم؟
دوست عزیز درود برشما ، شما هر شهری که سکونت دارید و آدرس آن را به اداره سوشیال ارائه دهید می توانید تقاضای سوشیال را بدهید .
با تشکر از پاسخ شما
یعنی با این حساب ما میتونیم این کار رو بکنیم دیگه؟ یعنی هر بار که آدرسی عوض میکنیم باید بریم اداره سوشیال و شماره جدیدی بگیریم؟
بله.
شماره سوشیال که عوض نمیشه....بلکه فقط باید تغییر ادرس رو اعلام کنید تا ائونها بدونند کجا سکونت دارید
مثل شماه ملی تون.....مگه هر دفعه عوض میکنید و یا ادرس پستیتون عوض میشه ، شماره ملیتون رو هم عوض میکنید؟؟!!!!!

احتیاجی‌ به تغییر آدرس برایه سوشال نامبر نیست، چون فقط دفعه اول آدرس گرفته میشه و جایی‌ ذخیره نمیشه،،، سوشال به آدرس ربطی‌ نره و نگران نباشید.

سؤ‌ال من این هست که پدر و مادره من دیروز با ویزای مهاجرتی (لاتاری) اومدند. آیا خودشون باید برند برای سوشال نامبر اقدام کنند یا اتوماتیک براشون صادر میشه؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas
من در بوستون (دنورس Danvers) زندگی‌ می‌کنم و پدر و مادرم دیروز با ویزای امیگریشین (لاتاری) اومدند، اگر کسی‌ اینجا هست میتونیم اطلاعات رو رد و بدل کنیم
تشکر کنندگان: reza6966 ، saljoogh ، roeentan ، cmbt ، sam11 ، shkhmo ، odiseh ، Tomas ، mnajafinobar
(2012-10-30 ساعت 18:42)Rainy نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 11:32)golesang نوشته:  

دوستان آيا كسي ميدونه يا اينكه تجربه داشته كه اگه گرين كارت داشته باشيم و بخواهيم به كشورهاي ديگه هم سفر كنيم ميشه با نشون دادن گرين كارت خروجی پرداخت نکنيم؟؟

بنده زمانی که گرین کارت هلدر بودم از ایران به گرجستان رفتم و فقط با نشون دادن گرین کارت عوارض خروجی ندادم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Emad_L ، sam11 ، کیانا ، shkhmo ، Rainy ، Rhino ، mojtaba_k ، kasrafo ، a.r.a.s.h1 ، daria ، Tomas ، Saeedv13 ، roeentan
(2012-10-25 ساعت 07:47)lgsony نوشته:  سلام ما 26 نوامبر می رسیم لوس آنجلس کسی هست ما را کمک کنه ما نه آدرسی درستی برای ارسال سوشیال وگرین کارت داریم ونه جایی اجاره کردیم در ضمن عزیزانی که در لوس آنجلس وحومه تشریف دارند قیمت اجاره در محل مناسبی (منظور شهر وخیابان ) که امنیت هم داشته باشه به من می دهند متشکرم از همه شما که انصافاً کار انجام می دهید .
امیدوارم به راحتی برسین اینجا.
من یه چیز کوچولو در مورد لس‌آنجلس بگم اونم اینه که ما دو تا لس‌آنجلس داریم! یکی لس‌آنجلس کانتی یه که توش کلی شهره (یه جوری مثل مناطق خودمون تو تهران، منطقه 2، 3،22...) اونا به اینجور جاها میگن شهر! و یه شهر لس‌آنجلسه که میفته جنوب تپه‌های هالیوود.
با اینکه بیشتر از یه ماهه اینجام اما زیاد نمیشناسم اینجا رو ولی باید مراقب بعضی چیزا بود.
مثلا شما اگه حواست نباشه و بری "ال سگاندو" به نظر من برای خانواده خوب نیست چون میزان جرم توش زیاده و پنجره‌ها همه نرده حفاظتی داره.

به نظر من خیلی بده آدم بعد از چند روز استرس و حداقل 14 ساعتی سفر هوایی داشتن بره یه کشور غریب و جایی که هس از شانس بد یه جرم اتفاق بیفته یا شبو نتونه از عربده آدمای مست (نزدیک بار اجاره کنه) بخوابه...
این باعث میشه که آدم بکلی دپ بزنه و بقیه قضایا.

واسه اجاره خونه (منظورم هتل نیست) میتونی بری اینجا http://www.rent.com و یه نگاهی بندازی که اجاره‌ها چطوریه تو مناطق مختلف.
در مورد آدرس برای سوشیال و گرین‌کارت به هر آدرسی نمیشه فرستاد و باید آدرس کسی رو که بهش اعتماد داری بدی.

شرمندم که جوابم بیشتر کلیات شد چون خودم اینا رو تجربه نکردم و دوستی داشتم که خیلی کمکم کرد.
اما سعی کردم یه منظر کلی بدم که اوضاع چطوریه اینجا.
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: sam11 ، کیانا ، mansour*** ، frozen mind ، shkhmo ، .wall street ، etefag ، mojtaba_k ، daria ، Tomas ، Saeedv13 ، LisaSimpson ، bayat_r ، nedaba
سلام
ما الان روز دومی که به سن هوزه رسیدیم
1- اینجا هوا و مناظر فوق العاده ای داره، محیط بسیار زیبا با سکوتی وصف ناشدنی!
2- امروز در بانک او امریکا حساب باز کردم البته بدون داشتن ssn
3- برای گرفتن ssn به اداره ssn رفتیم اما بعد از 2 ساعت دست از پا درازتر برگشتیم. خانمه گفت باید تا 3 هفته صبر کنید. از ما که اصرار که ما ssn رو می خواهیم برای گرفتن گواهینامه از اون هم جواب سر بالا. قرار شد فردا بریم یه ssn دیگه
4- بارهای ما رو اصلا نگاه هم نکردند. فرودگاه SFO
البته گفتنی است بارهای نفر قبلی رو کلاً ریختند بیرون و ورانداز کردند. شاید بارهای مارو به دلیل اینکه که قبلا توی فرم گمرک اعلام کرده بودیم که هم غذا داریم و هم بیشتر از 10000 دلار پول داریم (حسن نیت مون رو اعلام کردیم) ، نگاه نکردند.
البته من سعی کردم یه کمی هم با مامور گمرک گپ بزنم.
نتیجه:
اگر پول بیشتر از 10000 دلار می برید اعلام کنید.
اگر با خوتون غذا می برید اعلام کنید.
5- در مورد انتخاب صندلی ، اگر سه نفر هستید ردیفهای 4 تایی رو بگیرید شاید صندلی کناری تون خالی باشه
دقت کنید که باید هر دو صندلی کنار راهرو را انتخاب کنید!
سوالی بود در خدمتیم.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
این هم دیترویت ایالت میشیگان هست
خونه های آپارتمانی کم هست!
[عکس: cfiles45944.jpg]

[عکس: cfiles45943.jpg]

[عکس: cfiles40143.jpg]
تشکر کنندگان: reza6966 ، shkhmo ، mojtaba_k ، odiseh ، Rainy ، a.r.a.s.h1 ، daria ، به گل ، Tomas ، Saeedv13 ، roeentan ، bayat_r ، مانترا ، nedaba
Ann Arbor میشیگان

[عکس: vfiles29848.jpg]

[عکس: vfiles16754.jpg]

[عکس: cfiles6646.jpg]

[عکس: cfiles21658.jpg]
(2012-10-31 ساعت 04:01)tiba نوشته:  سلام
ما الان روز دومی که به سن هوزه رسیدیم
1- اینجا هوا و مناظر فوق العاده ای داره، محیط بسیار زیبا با سکوتی وصف ناشدنی!
2- امروز در بانک او آمریکا حساب باز کردم البته بدون داشتن ssn
3- برای گرفتن ssn به اداره ssn رفتیم اما بعد از 2 ساعت دست از پا درازتر برگشتیم. خانمه گفت باید تا 3 هفته صبر کنید. از ما که اصرار که ما ssn رو می خواهیم برای گرفتن گواهینامه از اون هم جواب سر بالا. قرار شد فردا بریم یه ssn دیگه
4- بارهای ما رو اصلا نگاه هم نکردند. فرودگاه SFO
البته گفتنی است بارهای نفر قبلی رو کلاً ریختند بیرون و ورانداز کردند. شاید بارهای مارو به دلیل اینکه که قبلا توی فرم گمرک اعلام کرده بودیم که هم غذا داریم و هم بیشتر از 10000 دلار پول داریم (حسن نیت مون رو اعلام کردیم) ، نگاه نکردند.
البته من سعی کردم یه کمی هم با مامور گمرک گپ بزنم.
نتیجه:
اگر پول بیشتر از 10000 دلار می برید اعلام کنید.
اگر با خوتون غذا می برید اعلام کنید.
5- در مورد انتخاب صندلی ، اگر سه نفر هستید ردیفهای 4 تایی رو بگیرید شاید صندلی کناری تون خالی باشه
دقت کنید که باید هر دو صندلی کنار راهرو را انتخاب کنید!
سوالی بود در خدمتیم.

دوست عزیز حداکثر پولی که میتونین خارج کنین چقدر هست ؟ آخه هر کس یه چیزی میگه یکی میگه مشکلی نداره یکی میگه اگه از 10000 تا بیشتر باشه ال میشه بل میشه ! من آخر نفهمیدم چقدر مجازم با خودم بیارم؟
کیس نامبر :***2013AS
کنسولگری : آنکارا
مقصد : سن فرانسیسکو , کالیفرنیا
مصاحبه: هفته سوم نوامبر , نتیجه : ویزای یک ضربBig Grin
ورود به امریکا : 4 روز بعد از مصاحبه !!
تشکر کنندگان: shkhmo ، .wall street ، mojtaba_k ، nedh ، Tomas ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان