موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 20:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 20:58 توسط کیانا.)
(2012-10-31 ساعت 18:23)soroush253 نوشته: [quote='tiba' pid='230327' dateline='1351639864']
دوست عزیز حداکثر پولی که میتونین خارج کنین چقدر هست ؟ آخه هر کس یه چیزی میگه یکی میگه مشکلی نداره یکی میگه اگه از 10000 تا بیشتر باشه ال میشه بل میشه ! من آخر نفهمیدم چقدر مجازم با خودم بیارم؟
دوست عزیز شما هر چقدر میخواهید با خودتون ببرید فقط در فرودگاه آمریکا و در اون برگه ی آبی رنگی که در هواپیما به شما میدن اعلام کنید که این مقدار همراه شما هست ، هیچ مشکلی پیش نمیاد .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
مشکل ارسال در این تاپیک حل شد.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-01 ساعت 00:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-01 ساعت 10:42 توسط .wall street.)
سلام دوستان. چند روزی بود که نمیشد در این تاپیک مطلبی اضافه کنم. مطالبی هم در مورد باز مجاز و میزان جریمه و همچنین چگونگی تخفیف جریمه نوشته بودم که پاک شده. حالا اگه احساس کنم بدرد کسی میخوره دوباره مینویسم. با این حال گفتم دست خالی نیومده باشم. یک سری مطلب کوچک هم با خودم آوردم. امید است مورد پسند قرار گیرد.
1: از اونجایی که در این سفرها، مسافرین تعداد ساک زیادی دارند و جهت جلوگیری از بروز اشتباه بهتره علامت مشخصی بر روی چمدان های خود داشته باشید تا براحتی پیدا شود و همچنین کسی به طور اشتباه آن را بر ندارد.
2: بر روی ساک های خود آدرسی که قرار هست بروید و شماره تلفن را بنویسید. حتی نوشتن یک شماره بهتر از نداشتن حتی یک مشخصه هست.
3: در این پرواز های طولانی؛ همانطور که قبلا گفتم می توانید یک ساک کوچک با خود به داخل بیاورید. توجه داشته باشید که بجز تمام مدارک مورد نیاز، یک دست لباس هم برای خود بردارید. در طول این 20 ساعت به هر دلیلی ممکن است نیاز به تعویض لباس داشته باشید. تعداد اندک داروی استامینیفن هم فراموش نشود.
4: در طول پرواز های طولانی لباس سبک و راحت به تن کنید. و همچنین کفشی که به راحتی بتوانید از پای خود خارج کنید و سعی کنید در طول پرواز کفش های خود را از پا خارج نمایید. البته قبلا جوراب های خود را کنترل کنید که سوراخ نباشد.
5: فرودگاه های بین المللی معمولا به دو بخش تقشیم می شوند. طبقه بالا جهت پروازهای خروجی و طبقه همکف جهت ورودی. پس در طبقه دوم دنبال گیت ورودی باشید دلبندان من.
6: نکته مهم: از انجایی که در فرودگاه امام نظم و ترتیب حرف اول رو میزنه رعایت این موارد الزامیست. وقتی چند نفر هستید یا فقط آقا و خانم، بهتر است اول خانم از قسمت کنترل عبور کنند بعد ایشان در قسمت کنترل بار توسط اشعه، منتظر بمانند و شما وسایل را جهت کنترل روی ریل گذاشته و ایشان آن طرف انها را بردارد. متوجه منظورم شدید؟. وقتی شما وسایل را بر روی ریل میگذارید ، شما تنها نیستید و افراد دیگر هم همه با هم این کار را میکنند و زمانی که شما جهت کنترل بدنی آماده می شوید بار های شما از قسمت خروجی ریل بیرون آمده اما کسی نیست که بر دارد و ممکن است....
7: هنگامی که سوار هواپیما شدید. به محض نشستن درخواست بالشت و یا پتو نمایید. مطمئن باشید بزودی تمام میشود. انها به ازای تمام مسافرین که بالشت ندارند.
8: اگر در خواستید آدرس خود را تغییر دهید توجه داشته باشید که برای هر فرد به صورت مجزا یک فرم تهیه و پر کنید نه یک فرم برای کل خانواده محترم.
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-01 ساعت 00:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-01 ساعت 06:26 توسط frozen mind.)
سلام مجدد. ببخشید من زود به زود مطلب مینویسم. دیدم چند بار دوستانی در مورد قیمت وسایل و مایحتاج در شهرهای مختلف سوال کرده بودم. گفتم یک سایت خوب در این باره معرفی کنم.در این سایت شما شهر مورد نظر رو انتخاب میکنید و به شما قیمت خیلی چیزها رو میده. به طور مثال قیمت بعضی از مایحتاج در لس انجلس به قرار زیر می باشد
[en] Milk (regular), 1 liter 1.06 $
Loaf of Fresh White Bread (500g) 3.04 $
Rice (1kg) $
Eggs (12) 2.19 $
Local Cheese (1kg) 7.91 $
Chicken Breasts (Boneless, Skinless), (1kg) 6.61 $
Apples (1kg) 2.53 $
Oranges (1kg) 1.65 $
Tomato (1kg) 2.50 $
Potato (1kg) 3.05 $
Lettuce (1 head) 1.00 $
Water (1.5 liter bottle) 2.00 $ 0
Bottle of Wine (Mid-Range) 12.00 $
Domestic Beer (0.5 liter bottle) 2.00 $
Imported Beer (0.33 liter bottle) 4.00 $
Pack of Cigarettes (Marlboro)
[/en]
http://www.numbeo.com/cost-of-living/
امیدوارم خوشتون امده باشه
2012AS63xxx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستان. من از برندگان 2013 هستم، که ویزا هم گرفته ام و آماده رفتن به آمریکا هستم. از دوستان برنده 2012 سئوالی دارم، که بسیار ممنون می شم اگر به من پاسخ بدید. می خواهم بدونم که برای اولین سفر به منظور دریافت گرین کارت، باید چند روزه برنامه ریزی کنم. معمولاً چند روز بعد از ورود به خاک آمریکا گرین کارت به دست ما می رسه؟ یعنی چند روز بعد از ورود به آمریکا، گرین کارت رو دریافت می کنیم و می تونیم برگردیم به ایران؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
فوری فوری
بازم یه سوال دیگه دوستان گلی که با خودشون مواد غذایی بردن نظر بدن که بهتره چه چیزهای رو با خودمون ببریم ،ایا بردن حبوبات مشگلی نداره؟بردن هر
نوع دارو به جز مسکن های مخدر دار چطور نیاز به نسخه پزشک نداره؟
و در پایان جریمه اضافه بار با هواپیمایی ترکیش به ازای هر کیلو چند تومانه(به دلار که نمی گیرن)؟و معمولا تا چند کیلو بیشتر از 23کیلو مجاز ،جریمه نداره؟
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[q
سلام دوستان
لطفا اگر کسی فرم های ابی رنگ رو که در هواپیما باید پر کنیم داره یا ادرسشو، برامون بذاره با سپاس.
[/quote]
کسی نیست سوال منو جواب بده
[/quote]
سلام
تو صفحه قبل جوابتونو گذاشتند.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-01 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-01 ساعت 17:50 توسط .wall street.)
سلام دوستان .متاسفانه اطلاعات کاملی که در مورد بار مجاز خطوط هوایی مختلف نوشته بودم پاک شده. الان سعی میکنم از KLM آنچه خاطرم بود بنویسم
برای این پرواز یعنیKLM یک بار با حداکثر وزن 23 کیلو و قد 158 سانت و همچنین یک چمدون کوچک فکر کنم 55*35*25سانت و وزن 10 کیلو مجاز هستیم داشته باشیم. 23 کیلو در قسمت بار و 10 کیلو در کابین. در ضمن شما در کابین یک کیف دستی یا کیف سامسونت یا کیف لپ تاپ هم میتونید بیاورید که وزن نمیشود. پس شد 33 کیلو مجاز و یک کیف دستی. شما مجاز هستید یک چمدان دیگه هم به صورت پرداخت جریمه بیاورید و این چمدون حداکثر 23 کیلو و جریمه ان 75 دلار می باشد چیزی حدود85 هزار تومان. در ضمن اگر فرزند کوچکی هم دارید که زیر دو سال است در ابتدا خدا ببخشد و سایه شما بر سرش باشد و ایشان هم میتواند 10 کیلو بار همراه خود به داخل کابین بیاورد. همراه با یک کالسکه. این مطالب مربوط به منطقه پروازی 3 که ایران هم عضو آن است و کلاس پروازی اقتصادی می باشد . کلاس تجاری یا first دو برابر بار مجاز هستی.
یک نکته کوچک: اگر به آژانس خبر دهید یا خود شما از طریق سایت مربوط به خط هوایی 30 ساعت قبل از پرواز اعلام کنید که بار اضافه دارید به میزان 20 درصد تخفیف داده میشود. توجه کنید که قبل از 30 ساعت چنین امکانی برای پرواز بسته است.
هنوز یادم نرفته بگم اگر دوباره به بلیط های خوشگلتون نگاه کنید. احتمالا از وسط صفحه به پایین یک مقدار چرت و پرت خارجکی نوشته که به احتمال زیاد یک سایت هم معرفی شده و شما میزان بار مجاز را میتونید اونجا دقیق ببینید.
اگه از دوستان کسی بچه جردن هست و میخواد چوب اسکی یا گلف خود رو هم بیاره، مشکلی نیست. درسته سبک هست. اما جریمه جدا تعلق میگیره و میتونید با خودتون بیارید.
خوب و خوش باشید
2012AS63xxx