کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان من یه سؤال داشتم ما تا چند روز دیگه داریم میریم آمریکا می‌خواستم بدونم آیا بر طبق قانون باید چند روزِ مشخص بمونیم آمریکا بعد از اینکه (Landing) کردیم یا اینکه میشه از آمریکا بلافاصله خارج شد، آخه ما داریم میریم خونه یکی‌ از اقوام در کانادا که دقیقا نزدیک مرز هستش تا وقتی‌ که خونه پیدا کنیم در آمریکا؟ مرسی‌ از وقتتون.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: saljoogh ، .wall street ، 3rip ، sam11 ، shkhmo ، Tomas ، nedaba
سلام دوستان.
یکی از دوستان خوبمون یعنی بهرام خان فردا عازم هستند. و به امید خدا بزودی در کالیفرنیا حضوری پررنگ خواهند داشت. من از همین جا برای ایشان آرزوی موفقیت میکنم و از دوستان هم میخواهم برای تک تک دوستانی که عازم هستند دعا کنند تا موفق باشند.
بیشتر بچه های مهاجرسرا همدیگر رو ندیدند و نمیشناسند و تنها از طریق این سایت شاید با اسم مستعار یکدیگر آشنایی داشته باشند. اما مطمئن باشید خدا دعای دهها نفر در حق یک فرد رو،بی شک برآورده میکنه و موقع رفتن چه چیزی بهتر از اینکه دهها نفر که اصلا نمیشناسیم برای ما دعای خیر بکنند. از این رو از بچه میخوام هر وقت کسی خواست بره اعلام کنه، و هر که اون مطلب رو خواند همان جا از خدا براش موفقیت رو طلب کنه .
منم مثل شما ها،هم آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان دارم و هم اگه مطلبی بدونم که شاید بدرد کسی بخوره در ارائه آن دریغ نمیکنم.
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، کیانا ، viona ، Emad_L ، 3rip ، Tomas ، sam11 ، mojtaba_k ، پدی ، shkhmo ، HOME ، roeentan ، مانترا ، nedaba
(2012-11-01 ساعت 19:40)Kate.S نوشته:  سلام دوستان من یه سؤال داشتم ما تا چند روز دیگه داریم میریم آمریکا می‌خواستم بدونم آیا بر طبق قانون باید چند روزِ مشخص بمونیم آمریکا بعد از اینکه (Landing) کردیم یا اینکه میشه از آمریکا بلافاصله خارج شد، آخه ما داریم میریم خونه یکی‌ از اقوام در کانادا که دقیقا نزدیک مرز هستش تا وقتی‌ که خونه پیدا کنیم در آمریکا؟ مرسی‌ از وقتتون.

اول باید لندینگ در امریکا داشته باشید تا مدارک رو تحویل بدید و پرونده فعال بشه و براتون پروسه فرستادن گرین کارت رو انجام بدن ببعد به سلامتی برید کانادا
بهتره 1 روز در امریکا بمونید تا اگر مشکلی بود بهتون خبر بدن

(2012-11-01 ساعت 17:47).wall street نوشته:  سلام دوستان .متاسفانه اطلاعات کاملی که در مورد بار مجاز خطوط هوایی مختلف نوشته بودم پاک شده. الان سعی میکنم از KLM آنچه خاطرم بود بنویسم
برای این پرواز یعنیKLM یک بار با حداکثر وزن 23 کیلو و قد 158 سانت و همچنین یک چمدون کوچک فکر کنم 55*35*25سانت و وزن 10 کیلو مجاز هستیم داشته باشیم. 23 کیلو در قسمت بار و 10 کیلو در کابین. در ضمن شما در کابین یک کیف دستی یا کیف سامسونت یا کیف لپ تاپ هم میتونید بیاورید که وزن نمیشود. پس شد 33 کیلو مجاز و یک کیف دستی. شما مجاز هستید یک چمدان دیگه هم به صورت پرداخت جریمه بیاورید و این چمدون حداکثر 23 کیلو و جریمه ان 75 دلار می باشد چیزی حدود85 هزار تومان. در ضمن اگر فرزند کوچکی هم دارید که زیر دو سال است در ابتدا خدا ببخشد و سایه شما بر سرش باشد و ایشان هم میتواند 10 کیلو بار همراه خود به داخل کابین بیاورد. همراه با یک کالسکه. این مطالب مربوط به منطقه پروازی 3 که ایران هم عضو آن است و کلاس پروازی اقتصادی می باشد . کلاس تجاری یا first دو برابر بار مجاز هستی.
یک نکته کوچک: اگر به آژانس خبر دهید یا خود شما از طریق سایت مربوط به خط هوایی 30 ساعت قبل از پرواز اعلام کنید که بار اضافه دارید به میزان 20 درصد تخفیف داده میشود. توجه کنید که قبل از 30 ساعت چنین امکانی برای پرواز بسته است.
هنوز یادم نرفته بگم اگر دوباره به بلیط های خوشگلتون نگاه کنید. احتمالا از وسط صفحه به پایین یک مقدار چرت و پرت خارجکی نوشته که به احتمال زیاد یک سایت هم معرفی شده و شما میزان بار مجاز را میتونید اونجا دقیق ببینید.
اگه از دوستان کسی بچه جردن هست و میخواد چوب اسکی یا گلف خود رو هم بیاره، مشکلی نیست. درسته سبک هست. اما جریمه جدا تعلق میگیره و میتونید با خودتون بیارید.
خوب و خوش باشید

یعنی فقط بچه جردنی ها اهل اسکی هستن و بفیه نه!
عجباااااا!!!!!!!!!!!
CoolCoolCool
تشکر کنندگان: کیانا ، Kate.S ، Emad_L ، Tomas ، sam11 ، shkhmo ، roeentan ، soroush253 ، nedaba
یا سلام خدمت دوستان
ماچند روزی هست که هیوستون هستیم . هوا بسیار عالی و تا حدی مرطوب است در استودیو 6 اقامت داریم البته شب اول به علت نداشتن کردیت کارت رزرواسیون ما را قبول نکردند و شب اول را در هتل کناری که بسیار تمیز هم بود به اسم RED ROOF INN گذراندیم و روز بعد نقل مکان کردیم .فعلا در تلاش برای باز کردن حساب و.. هستیم خدا را شکر تا کنون از نظر زبان مشکلی نداشتیم. کل کار فرودگا هی ما 1 ساعت طوت کشید بیشتر به غذاهای ورودی حساس بودند . دوستا ن عازم نگران نبا شند و با توکل و امید و اطلاعات کامل از مقصد سفر را شروع کنند اسانتر از ان است که فکر می کنند
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، کیانا ، Man ، .wall street ، MAHDI2012 ، Emad_L ، Tomas ، Orchin ، etefag ، odiseh ، sam11 ، nahid.t ، به گل ، shkhmo ، frz61 ، Saeedv13 ، roeentan ، alis60 ، loveusa ، مانترا ، شهلا 1346 ، nedaba
بازم سلام
ببخشید که سوالام زیاده Big Grin
می خوام بدونم عکسی که روی گرین کارتمون میزنند همون عکس ویزامونه؟
و سیاه و سفیده یا عکس رنگی که به سفارت تحویل دادیمو میزنند؟(منظور اینه که عکس گرین کارتمون رنگی یا سیاه و سفیده؟ ایا میشه در فرودگاهی که وارد می شیم و کارهای مهاجرتیمون رو انجام میدیم عکس جدید برای گرین کارتمون ارائه بدیم؟با سپاسگزاری فراوان از جوابگوی شما دوستان عزیز مهاجرسراییWink
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: .wall street ، MAHDI2012 ، Tomas ، odiseh ، sam11 ، به گل ، shkhmo ، roeentan ، nedaba
(2012-11-01 ساعت 00:45).wall street نوشته:  سلام مجدد. ببخشید من زود به زود مطلب مینویسم. دیدم چند بار دوستانی در مورد قیمت وسایل و مایحتاج در شهرهای مختلف سوال کرده بودم. گفتم یک سایت خوب در این باره معرفی کنم.در این سایت شما شهر مورد نظر رو انتخاب میکنید و به شما قیمت خیلی چیزها رو میده. به طور مثال قیمت بعضی از مایحتاج در لس انجلس به قرار زیر می باشد
[en] Milk (regular), 1 liter 1.06 $
Loaf of Fresh White Bread (500g) 3.04 $
Rice (1kg) $
Eggs (12) 2.19 $
Local Cheese (1kg) 7.91 $
Chicken Breasts (Boneless, Skinless), (1kg) 6.61 $
Apples (1kg) 2.53 $
Oranges (1kg) 1.65 $
Tomato (1kg) 2.50 $
Potato (1kg) 3.05 $
Lettuce (1 head) 1.00 $
Water (1.5 liter bottle) 2.00 $ 0
Bottle of Wine (Mid-Range) 12.00 $
Domestic Beer (0.5 liter bottle) 2.00 $
Imported Beer (0.33 liter bottle) 4.00 $
Pack of Cigarettes (Marlboro)
[/en]
http://www.numbeo.com/cost-of-living/
امیدوارم خوشتون امده باشه
مرسی.
فقط خواستم اضافه کنم که قیمتها بسیار متفاوت ممکنه باشه.
نون، شیر، تخم‌مرغ... همه جوره هست. تخم‌مرغ ارگانیک گرونتره و تخم‌مرغ معمولی رو شما ممکنه بتونی 60 تاشو به قیمت حدود 9 دلار بخری!
فروشگاه تا فروشگاه فرق میکنه، از لباس بگیر تا مواد غذایی.
خیلی وقتا آف میخوره بهش و یا عضو کلاب بشی (پاویلیون مجانیه) قیمت کلاب با معمولیش فرق داره.
خلاصش اینکه اگه قیمتهای متفاوت دیدین شوکه نشین.
بعضی جاها هست که مواد غذایی که میخری روش مالیات نمیخوره! (یه فروشگاه کره‌ای هست تو "وست المپیک لس‌آنجلس")
کمی باید توش بود تا دستتون بیاد. چیزایی مثل قند و چای و این چیزا رو واسه اولش بشه آورد خوبه
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: Emad_L ، Ali Sepehr ، کیانا ، daria ، .wall street ، Tomas ، Orchin ، etefag ، پدی ، mahyar66 ، sam11 ، mojtaba_k ، shkhmo ، Saeedv13 ، roeentan ، مانترا ، nedaba
(2012-10-31 ساعت 15:10)saher نوشته:  Ann Arbor میشیگان

[عکس: vfiles29848.jpg]

[عکس: vfiles16754.jpg]

[عکس: cfiles6646.jpg]

[عکس: cfiles21658.jpg]

سلام سحر خانوم
ممنون از عکس های قشنگتون
من کمتر از یک ماه دیگه به شهر belleville در همسایگی شما میام
اگر راهنمایی یا توصیه ای دارید برای من خیلی خوشحال میشم
تشکر کنندگان: Emad_L ، 3rip ، .wall street ، Tomas ، sam11 ، shkhmo ، nedaba
(2012-11-01 ساعت 22:01)a.r.a.s.h1 نوشته:  بازم سلام
و سیاه و سفیده یا عکس رنگی که به سفارت تحویل دادیمو میزنند؟(منظور اینه که عکس گرین کارتمون رنگی یا سیاه و سفیده؟ ایا میشه در فرودگاهی که وارد می شیم و کارهای مهاجرتیمون رو انجام میدیم عکس جدید برای گرین کارتمون ارائه بدیم؟با سپاسگزاری فراوان از جوابگوی شما دوستان عزیز مهاجرسراییWink

همون عکسی هست که روی ویزاتون خورده
تشکر کنندگان: 3rip ، .wall street ، Tomas ، odiseh ، sam11 ، shkhmo ، roeentan ، a.r.a.s.h1 ، nedaba
(2012-11-02 ساعت 05:15)boshra نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 22:01)a.r.a.s.h1 نوشته:  بازم سلام

همون عکسی هست که روی ویزاتون خورده
سلام دوستان
اولا من از مرز سیاتل ایالت واشنگتن وارد شدم و شاید قوانین متفاوت باشه دوم اینکه من چون از عکسی که داده بودم به سفارت راضی نبودم خواستم عوض کنم به افیسر ویزا گفتم با خوش رویی قبول کرد و بعد از چک کردن عکس با خود من قبول کرد اما یکی از دوستانم که از مرز نیویورک وارد شده بود قبول نکرده بودن
دوم اینکه اصلا نگران نباشید خیلی ساده تر و اسانتر از اون چیزی هست که فکر میکردیم و خیلی خوب و دوستانه با همه برخورد میکنند سعی نکنید چیزی را برایشان توضیح بدهید
اخرین مطلب اینکه من با هواپیما امارات رفتم اولا 2تا ساک 23 کیلویی به همراه یک ساک 8 کیلویی کابینی میتوانید با خود داشته باشید و یک مطلب که خیلی ذهن من را به خودش مشغول کرده اینکه در هواپیمای ما بیش از 95 درصد از مسافرین هندی بودند و با چه وضعیتی که واقعا معلوم الحال بودند چرا به اینها به راحتی ویزا میدادند و ما این همه بدبختی کشیدیم تا ویزا گرفتیم ؟؟؟
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: 3rip ، .wall street ، Tomas ، MAHDI2012 ، Orchin ، etefag ، sam11 ، به گل ، پدی ، shkhmo ، roeentan ، alis60 ، a.r.a.s.h1 ، nedaba
سلام
ما روز دومى كه رسيديم، رفتيم اداره سوشيال سكيوريتى تو سانتا مونيكا و فقط گفتيم براى اپلاى كردن آمديم و هيچ توضيحى نداديم كه شايد قبلا اقدام شده باشه و اين حرفا. فرم ها رو كه از قبل پر كرده بوديم و پرينت گرفته بوديم داديم و بعد از چك كردن پاسپورت و ويزا و وارد كردن اطلاعات، يك رسيد بهمون دادن و گفتن كارت تا يكى دو هفته ديگه ميرسه دستتون. گفتيم شماره رو ميتونيم زودتر بگيريم؟ توضيح دادن كه يك روز طول ميكشه تا شماره صادر بشه و از فردا هر اداره سوشيالى كه هر جاى آمريكا برين، با نشون دادن اين رسيد و پاسپورت پرينت شماره رو بهتون ميدن. ما هم فرداش رفتيم همونجا و پرينت سوشيال رو گرفتيم. از همونجا هم رفتيم DMV و با همون شماره هم آيين نامه امتحان داديم هم درخواست آيدى كارت كرديم، بعد از قبولى آيين نامه هم با ترجمه گواهينامه ايران يك گواهينامه موقت بهمون دادن كه تا ٢ ماه به تنهايى ميتونيم باهاش رانندگى كنيم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
(2012-11-02 ساعت 01:51)j1970 نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 00:45).wall street نوشته:  سلام مجدد. ببخشید من زود به زود مطلب مینویسم. دیدم چند بار دوستانی در مورد قیمت وسایل و مایحتاج در شهرهای مختلف سوال کرده بودم. گفتم یک سایت خوب در این باره معرفی کنم.در این سایت شما شهر مورد نظر رو انتخاب میکنید و به شما قیمت خیلی چیزها رو میده. به طور مثال قیمت بعضی از مایحتاج در لس انجلس به قرار زیر می باشد
[en] Milk (regular), 1 liter 1.06 $
Loaf of Fresh White Bread (500g) 3.04 $
Rice (1kg) $
Eggs (12) 2.19 $
Local Cheese (1kg) 7.91 $
Chicken Breasts (Boneless, Skinless), (1kg) 6.61 $
Apples (1kg) 2.53 $
Oranges (1kg) 1.65 $
Tomato (1kg) 2.50 $
Potato (1kg) 3.05 $
Lettuce (1 head) 1.00 $
Water (1.5 liter bottle) 2.00 $ 0
Bottle of Wine (Mid-Range) 12.00 $
Domestic Beer (0.5 liter bottle) 2.00 $
Imported Beer (0.33 liter bottle) 4.00 $
Pack of Cigarettes (Marlboro)
[/en]
http://www.numbeo.com/cost-of-living/
امیدوارم خوشتون امده باشه
مرسی.
فقط خواستم اضافه کنم که قیمتها بسیار متفاوت ممکنه باشه.
نون، شیر، تخم‌مرغ... همه جوره هست. تخم‌مرغ ارگانیک گرونتره و تخم‌مرغ معمولی رو شما ممکنه بتونی 60 تاشو به قیمت حدود 9 دلار بخری!
فروشگاه تا فروشگاه فرق میکنه، از لباس بگیر تا مواد غذایی.
خیلی وقتا آف میخوره بهش و یا عضو کلاب بشی (پاویلیون مجانیه) قیمت کلاب با معمولیش فرق داره.
خلاصش اینکه اگه قیمتهای متفاوت دیدین شوکه نشین.
بعضی جاها هست که مواد غذایی که میخری روش مالیات نمیخوره! (یه فروشگاه کره‌ای هست تو "وست المپیک لس‌آنجلس")
کمی باید توش بود تا دستتون بیاد. چیزایی مثل قند و چای و این چیزا رو واسه اولش بشه آورد خوبه

سلام. با تشکر از توضیحات خوب شما. یک مطلب اضافه کنم که در این سایت قیمت حداقل و حداکثر هم روبروی هر مورد نوشته شده. یعنی این یک قیمت میانگین برای اون مواد است. مگه در ایران خودمون قیمت سیب در همه جا ثابته؟ این فقط یک دید کلی از قیمت ها میده. مثلا ما فهمیدیم که قیمت نون خیلی وحشتناکه در حالی که سیب زمینی و شیر معقوله.
با تشکر
2012AS63xxx
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sam11 ، shkhmo ، roeentan ، bayat_r ، nedaba
قیمت مواد غذایی توی آمریکا به نسبت درآمد ها خیلی خوبه ، بله اگه درآمدمون ایران باشه و زندگیمون اینجا زندگی وحشناک گرونه!!!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: daria ، .wall street ، Tomas ، nedh ، Orchin ، etefag ، mahyar66 ، sam11 ، کیانا ، shkhmo ، Saeedv13 ، roeentan ، bayat_r ، bazad ، a.r.a.s.h1 ، nedaba
دوستان عزیز ما داریم میریم فلوریدا ۱۵ نوامبر مصادف با 25 آبان ۱۳۹۱
با kml‌ از مسیر تهران فرانکفورت میامی
هر چی دعا و اینجور چیزا دارین از همین حالا شروع کنین ممنون میشم. چون چیزی نمونده. از حال بنده اگر بپرسید فعلا کار خاصی جز خرید بلیط که قبلا انجام شده و اعلام هم کرده بودم نکردم.
چمدانها را نبستیم (گفتم آخه همه ازمون میپرسن)
کار دیگه ای هم به نظرم نمیاد که باید انجام بدیم.
فقط بلیط اتوبوس اصفهان تهران را باید بگیریم.
تشکر کنندگان: daria ، .wall street ، Tomas ، MAHDI2012 ، etefag ، پدی ، sam11 ، nahid.t ، کیانا ، به گل ، shkhmo ، amir82 ، frz61 ، Saeedv13 ، roeentan ، alis60 ، a.r.a.s.h1 ، nedaba
(2012-11-02 ساعت 11:50)jordanir نوشته:  دوستان عزیز ما داریم میریم فلوریدا ۱۵ نوامبر مصادف با 25 آبان ۱۳۹۱
با kml‌ از مسیر تهران فرانکفورت میامی
هر چی دعا و اینجور چیزا دارین از همین حالا شروع کنین ممنون میشم. چون چیزی نمونده. از حال بنده اگر بپرسید فعلا کار خاصی جز خرید بلیط که قبلا انجام شده و اعلام هم کرده بودم نکردم.
چمدانها را نبستیم (گفتم آخه همه ازمون میپرسن)
کار دیگه ای هم به نظرم نمیاد که باید انجام بدیم.
فقط بلیط اتوبوس اصفهان تهران را باید بگیریم.
داداش گلم از کاوه فکر کنم به فرودگاه امام اتوبوس هست یک زنگی بزن (احتمال خیلی زیاد)، راستی شاید صفه باشه
تشکر کنندگان: .wall street ، Tomas ، sam11 ، shkhmo ، jordanir ، nedaba
سلام
برای محبت و کمک کردن به بقیه خیلی لازم نیست بشناسیمشون و یا اینکه امکانات و پول و وقت زیادی داشته باشیم. صرف خواستن کافی است !
در ضمن دوست عزیز jordanir منم به نوبه خودم برای سلامتی و موفقیت شما و خانواده محترم دعا میکنم. باشد که مورد قبول درگاه حق قرار گیرد.
2012AS63xxx
تشکر کنندگان: Tomas ، odiseh ، sam11 ، پدی ، shkhmo ، frz61 ، daria ، roeentan ، jordanir ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان