کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-11-01 ساعت 15:47)a.r.a.s.h1 نوشته:  فوری فوری
بازم یه سوال دیگه دوستان گلی که با خودشون مواد غذایی بردن نظر بدن که بهتره چه چیزهای رو با خودمون ببریم ،ایا بردن حبوبات مشگلی نداره؟بردن هر
نوع دارو به جز مسکن های مخدر دار چطور نیاز به نسخه پزشک نداره؟
و در پایان جریمه اضافه بار با هواپیمایی ترکیش به ازای هر کیلو چند تومانه(به دلار که نمی گیرن)؟و معمولا تا چند کیلو بیشتر از 23کیلو مجاز ،جریمه نداره؟
از اونجا که یه چمدون 23 کیلویی واسه دوستم میاوردم، ترکیش برای یک چمدون اضافه از من 240 هزار تومن (18 سپتامبر) گرفت که توی فرودگاه رفتم بانک و پرداخت کردم.

(2012-11-02 ساعت 05:15)boshra نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 22:01)a.r.a.s.h1 نوشته:  بازم سلام
ببخشید که سوالام زیاده Big Grin
می خوام بدونم عکسی که روی گرین کارتمون میزنند همون عکس ویزامونه؟
و سیاه و سفیده یا عکس رنگی که به سفارت تحویل دادیمو میزنند؟(منظور اینه که عکس گرین کارتمون رنگی یا سیاه و سفیده؟ ایا میشه در فرودگاهی که وارد می شیم و کارهای مهاجرتیمون رو انجام میدیم عکس جدید برای گرین کارتمون ارائه بدیم؟با سپاسگزاری فراوان از جوابگوی شما دوستان عزیز مهاجرسراییWink

همون عکسی هست که روی ویزاتون خورده
نظر من اینه که خیلی خودتو درگیر چیزای کوچیکی مثل عکس و این چیزا نکن!
بفرض اونم درستش کنی (باید بذاریش خونه) بقیه عکسا رو چیکا میکنی؟ اینجا روتوش موتوش که نیس! هر کارتی بخوای بگیری همونجا یه عکس میگیرن ازت (هفته بعدشم که بری بخوای همون کارتو عوض کنی، مثلا بخاطر اشتباه تایپی، دوباره ازت عکس میگیرن)
کارتی که میذاری تو جیبت، آی‌دی کارت و گواهینامس.
وقتی که اومدی اینجا میبینی که دیگه حتی نسبت به روشن بودن چراغ ماشینتم سنسی نداری و اگه اتوماتیک نباشه سعی میکنی بذاری همیشه روشن بمونه تا دم عصر و غروب به علت خاموش بودن چراغ جریمه نشی!
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: .wall street ، پدی ، IN.USA@2013 ، shkhmo ، Tomas ، Saeedv13 ، daria ، roeentan ، alis60 ، bayat_r ، a.r.a.s.h1 ، مانترا ، nedaba
(2012-11-02 ساعت 02:55)babak4835 نوشته:  
(2012-10-31 ساعت 15:10)saher نوشته:  

سلام سحر خانوم
ممنون از عکس های قشنگتون
من کمتر از یک ماه دیگه به شهر belleville در همسایگی شما میام
اگر راهنمایی یا توصیه ای دارید برای من خیلی خوشحال میشم
سلام بر شما دوست عزیز
امیدوارم که به خوبی مسافرت خود را انجام دهید. من هم پسر هستم.Belleville
متعلق به Wayne County از ایالت میشیگان. 20 دقیقه تا فرودگاه و 15 دقیقه تا - Wayne County Detroit /Down town
37 مایل – 45 دقیقه تا دانشگاه Ann Arbor فاصله داره.
لینک یه هتل رو براتون میزارم( Salina ) تلفن: (313)849-0716 که مشخصات هتل اینه: 75 – 80 دلار در هفته – حمام مشترک و آشپزخانه عمومی. آب و برق و گرمایش رو هتل تهیه میکنه.
http://www.mynewplace.com/apartments-bel...p-city#reg
جمعیت این شهر در سال 2010 3991 نفر بوده از این تعداد 1842 نفر صاحب خونه های خودشون هستند.
جمعیتش متشکل از : 88 درصد سفید
7 درصد سیاه ( نام محترمانه سیاه پوستان در آمریکا : African American هست و نباید کسی رو سیاه خطاب کرد.)
0.4 درصد آمریکایی بومی ( سرخ پوست - Native American )
1 درصد آسیایی
و درصد ناچیزی نژاد های دیگر هست.
[عکس: 1024px-Welcome_to_Belleville_Michigan.jpg]
منظره خیابان اصلی شهر
[عکس: 1024px-Belleville_Michigan_Main_Street.JPG]
پارک ویکتوری شهر
[عکس: 1024px-Belleville_Michigan_Victory_Park.JPG]
توماس ادیسون معروف زاده این شهر بوده است.
[عکس: 1024px-Belleville_Michigan_Edison_Lake_v...anding.JPG]

[عکس: 1024px-Belleville_Michigan_Victory_Park_...Statue.JPG]

ماهیگیری

[عکس: 1024px-Belleville_Michigan_Fishing_on_Lake_Edison.JPG]
سلام دوستان،

یه سوال داشتم از دوستانی که (Already landing) کردن، می‌خواستم بدونم کلا اولین باری که می‌رسید به آمریکا چند ساعت کارهای تحویل دادن پاکت قهوه‌ای به آفیسر مهر زدنِ ویزا، و از این جور حرفها طول میکشه، کلا بعد از نشستن هواپیما چند ساعت طول میکشه که از در فرودگاه بزنی‌ بیرون؟

مرسی‌.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: .wall street ، sam11 ، shkhmo ، frz61 ، Tomas ، nedaba
(2012-11-02 ساعت 20:25)Kate.S نوشته:  سلام دوستان،

یه سوال داشتم از دوستانی که (Already landing) کردن، می‌خواستم بدونم کلا اولین باری که می‌رسید به آمریکا چند ساعت کارهای تحویل دادن پاکت قهوه‌ای به آفیسر مهر زدنِ ویزا، و از این جور حرفها طول میکشه، کلا بعد از نشستن هواپیما چند ساعت طول میکشه که از در فرودگاه بزنی‌ بیرون؟

مرسی‌.

بستگی به شلوغی فرودگاه داره ولی بیشتر از 2 ساعت نمیشه.
تشکر کنندگان: Kate.S ، shkhmo ، frz61 ، Tomas ، daria ، nedaba
(2012-10-17 ساعت 23:45)odiseh نوشته:  
(2012-10-14 ساعت 10:15)funnybluesolea نوشته:  
(2012-10-14 ساعت 07:23)h4di نوشته:  خب این هم از سفرنامه من:
... در پروار دوم من وقتی از روی نمایشگر نگاه میکردم دیدم که خلبان در یک مسیر کاملا کمانی به روی کانادا رفته و از اونجا وارد آمریکا شده که دلیل این کارش رو نفهمیدم. شاید تور آمریکا گردی برامون گذاشته بود ولی طبق قضیه حمار با یک خط راست میشد عین آدمیزاد از لندن به فرودگاه دالاس بره...

مرسی
سفرنامه جالبی بود.
کمانی حرکت کردن خلبانها موضوع جالبیه که بر خلاف تصورتون باعث کوتاه تر شدن مسیر می شه. شما اگر مسیر پروازهای طولانی رو در سایت www.flightradar24.com دنبال کنید می بینید همه آنها همین مسیر رو طی می کنن، به اون مسیر قطبی می گن. دلیلشم جالبه، شما در تصورتون زمین رو صاف در نظر گرفتید، در واقع برامدگی زمین در قسمت بالای آن و نزدیک به قطب کمتر از برامدگی اون در میان اش هست. یعنی اگر به گفته شما روی اون خط صاف حرکت می کرد، برامدگی زمین باعث طولانی تر شدن مسافت می شد. این موضوع رو روی یه کره زمین اسباب بازی می تونید به روشنی ببینید.
مثلا اگر پرواز استانبول به لس انجلس رو به دو پرواز استانبول-واشینگتن + واشنگتن-لس آنجلس بشکنید و ساعات پروازی اون رو جمع بزنید، طول پروازش بیشتر از استانبول-لس آنجلس به صورت مستقیم در میاد. این در حالیه که استانبول-واشنگتن-لس انجلس روی یک خط قرار دارن اما هواپیما روی اون خط حرکت نمی کنه و استانبول به لس آنجلس رو از مسیر قطبی می ره.

البته نمی دونم اگر به جای بویینگ 777 یا ایرباس 340 اون حمار دوست داشتنی دوران راهنمایی ما بود باز هم همان مسیر رو انتخاب می کرد یا یورتمه وار و شتابان به سمت قطب می تاخت Big Grin

ارادتمند - پیام

آقا پیام

این نوشته شما یکی از قشنگ ترین نوشته هایی بود که در این سایت خوب ، دیده بودم..... از خوندنش لذت بدم

موفق باشید

.That's so fantastic. Thank you for your description
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، shkhmo ، Tomas ، پرنیان90 ، Rainy ، soheila_chem ، nedaba
بازگشت خودم به مهاجرسرا رو تبریک میگم، یه چند وقتی بود پسوردم رو قبول نمیکرد ولی بالاخره درست شد...
از الان تقریبا یه ماه مونده به پرواز ما منتظر سفرنامه دوستانی که رفتن هستیم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: reza6966 ، saher ، .wall street ، nahid.t ، shkhmo ، frz61 ، Tomas ، Saeedv13 ، daria ، roeentan ، پرنیان90 ، alis60
سلام دوستان خانم من هم 22 نوامبر براي دالاس در تگزاس پرواز دارد اما هيچ دوست و آشنايي ندارد از همه خواهش ميكنم زمان دعا كردن اين دوست حقير هم كه از بدشانسي بهش ويزا ندادند را به ياد داشته باشيد موفق و پيروز باشيد متشكرم
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: .wall street ، کیانا ، IN.USA@2013 ، MAHDI2012 ، nahid.t ، shkhmo ، frz61 ، Tomas ، Saeedv13 ، daria ، roeentan ، alis60 ، etefag ، a.r.a.s.h1
(2012-11-03 ساعت 02:41)sam11 نوشته:  سلام دوستان خانم من هم 22 نوامبر براي دالاس در تگزاس پرواز دارد اما هيچ دوست و آشنايي ندارد از همه خواهش ميكنم زمان دعا كردن اين دوست حقير هم كه از بدشانسي بهش ويزا ندادند را به ياد داشته باشيد موفق و پيروز باشيد متشكرم

سلام ما هم 22 نوامبر میریم . اما متاسفانه شهرهامون یکی نیست وگرنه من و همسرم خوشحال میشدیم با ایشان همسفر بشیم. ما میریم پرتلند اورگان.
ما هم از اینجا برای موفقیت ایشان دعا میکنیم.
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، shkhmo ، sam11 ، frz61 ، Tomas ، roeentan
سلام به همه ی دوستان عزیز Smile

- ما امروز با انجمن ایرانی ها واقع در سن حوزه آشنا شدیم ، انجمنی برای حمایت از ایرانی هایی که تازه مهاجرت کردند ، یک همایش کار آفرینی در روز دوشنبه دهم نوامبر با شرکت صاحبان کار ، جهت آشنایی و استخدام مهاجرینی که به تازگی به حوزه سانفرانسیسکو آمده اند ، برگزار میشود ، ما چون خودمون بابت پیدا کردن کار خیلی نگران هستیم من خواستم این جا را به بقیه ی دوستان هم معرفی کنم که اگر میتوانن در این مراسم شرکت کنند و به هر حال روزنه و یک باب آشنایی است . اگر کسی از دوستان تمایل داشته باشند که اطلاعات بیشتری داشته باشند میتونن به من پیام خصوصی بدن ، منتها اگر از نظر مدیران محترم اشکالی نداشته باشه ترجیح میدهم در تاپیک اصلی به اشتراک گذاشته شود تا تعداد بیشتری از دوستان مطلع بشن .
- برای دوستانی که تازه میخواهند بیایند به نظر من وسایل منزل را مخصوصا اشپزخانه را با خودتون بیارید تا این جا دلار کمتر خرج کنید .
- اصل گواهی نامه را حتما با خودتون بیارید چون ما در این جا که امتحان آیین نامه دادیم با نشان دادن اصل گواهی نامه ی ایران میتونیم بدون همراه تا ۶ ماه رانندگی کنیم البته من از جاهای دیگر خبر ندارم .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: j1970 ، funnybluesolea ، .wall street ، به گل ، MAHDI2012 ، LadyInRed ، nahid.t ، shkhmo ، sam11 ، frz61 ، Tomas ، Saeedv13 ، mojtaba_k ، daria ، roeentan ، Rainy ، alis60 ، Orchin ، bayat_r ، aziking ، مانترا
خب من یه ساعت تایپ کردم همه ش پرید! من چقدر خوشحالم واقعن!

الان مجبورم خلاصه بنویسم. من از فرودگاه لوس‌آنجلس وارد امریکا شدم. فرودگاهش خیلی مزخرف بود. منم خسته و کوفته، حسابی حالم گرفته شد.
رفتم از یکی از کارکنانش پرسیدم کجا باید برم؟ (بهش گفتم ویزای مهاجرتی دارم) منو فرستاد فرم پر کنم. فرمی که برای ویزای توریستی بود. منم نمی دونستم. یه ساعت فرم پر کردم. رفتم از یکی دیگه پرسیدم گفت اصن نیازی نیست این فرم رو پر کنی.
منو فرستاد لاین یک. قبل از من یه نفر بود فقط. بعد از اون من رفتم و در نتیجه اصن معطل نشدم. پاکت رو ازم گرفت. آدرس، اثر انگشت، امضا و بعد هم گفت به سلامت.
سوار هواپیمای سن دیگو شدم، اینقدر خسته بودم بیهوش شدم. رسیدم سن دیگو یکی از دوستام اومده بود دنبالم. سن دیگو خیلی زیبا بود و کلی حال و روزم عوض شد.

چند روز بعد از رسیدنم رفتم اداره سوشال درخواست دادم. گفتن تا 3 هفته دیگه میاد، اگر نیومد دوباره مراجعه کن.

گرین کارتم بعد از 17 روز اومد Smile
الانم منتظر سوشال هستم که برم دنبال باقی کارها.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: reza6966 ، saher ، funnybluesolea ، .wall street ، honey62 ، MAHDI2012 ، nahid.t ، shkhmo ، کیانا ، sam11 ، mgolchin13 ، frz61 ، Tomas ، Saeedv13 ، daria ، roeentan ، Rainy ، alis60 ، Orchin ، bayat_r ، nedh ، مانترا
(2012-11-03 ساعت 03:47)Serendipity نوشته:  خب من یه ساعت تایپ کردم همه ش پرید! من چقدر خوشحالم واقعن!

الان مجبورم خلاصه بنویسم. من از فرودگاه لوس‌آنجلس وارد آمریکا شدم. فرودگاهش خیلی مزخرف بود. منم خسته و کوفته، حسابی حالم گرفته شد.
رفتم از یکی از کارکنانش پرسیدم کجا باید برم؟ (بهش گفتم ویزای مهاجرتی دارم) منو فرستاد فرم پر کنم. فرمی که برای ویزای توریستی بود. منم نمی دونستم. یه ساعت فرم پر کردم. رفتم از یکی دیگه پرسیدم گفت اصن نیازی نیست این فرم رو پر کنی.
منو فرستاد لاین یک. قبل از من یه نفر بود فقط. بعد از اون من رفتم و در نتیجه اصن معطل نشدم. پاکت رو ازم گرفت. آدرس، اثر انگشت، امضا و بعد هم گفت به سلامت.
سوار هواپیمای سن دیگو شدم، اینقدر خسته بودم بیهوش شدم. رسیدم سن دیگو یکی از دوستام اومده بود دنبالم. سن دیگو خیلی زیبا بود و کلی حال و روزم عوض شد.

چند روز بعد از رسیدنم رفتم اداره سوشال درخواست دادم. گفتن تا 3 هفته دیگه میاد، اگر نیومد دوباره مراجعه کن.

گرین کارتم بعد از 17 روز اومد Smile
الانم منتظر سوشال هستم که برم دنبال باقی کارها.
رسیدن بخیر،
اگه فقط منتظر سوشیال هستی واسه بقیه کارات باید بگم که شمارشو میتونی همونجا ازشون بگیری. خود کارتش چیز خاصی ندار و همون شماره رو همراه اسمت چاپ کرده پست میکنه که بقول خودشون باید جای امنی نگهداریش کنی.
پس اگه گیر شماره هستی میتونی بری و ازشون بگیری تا بتونی به کارات برسی

(2012-11-03 ساعت 03:02)کیانا نوشته:  ... با نشان دادن اصل گواهی نامه ی ایران میتونیم بدون همراه تا ۶ ماه رانندگی کنیم البته من از جاهای دیگر خبر ندارم .
لس‌آنجلس هم همینه و از من اصل و ترجمه رو خواست و با همون یه پرمیت داد که میشه باهاش رانندگی کرد.
قبلا صحبت گواهینامه بین‌المللی شده بود که من فکر میکنم تو کالیفرنیا خریداری نداره.
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: کیانا ، .wall street ، honey62 ، MAHDI2012 ، shkhmo ، sam11 ، Tomas ، Saeedv13 ، daria ، roeentan ، Orchin ، مانترا
(2012-11-03 ساعت 02:41)sam11 نوشته:  سلام دوستان خانم من هم 22 نوامبر براي دالاس در تگزاس پرواز دارد اما هيچ دوست و آشنايي ندارد از همه خواهش ميكنم زمان دعا كردن اين دوست حقير هم كه از بدشانسي بهش ويزا ندادند را به ياد داشته باشيد موفق و پيروز باشيد متشكرم

اگر دوست داشتید سری به تاپیک دالاس بزنید
به من هم میتونین پیام خصوصی بدین
یا به همسرم mml
تشکر کنندگان: .wall street ، honey62 ، MAHDI2012 ، shkhmo ، sam11 ، Tomas ، roeentan ، alis60 ، nedh
دوستان سلام

خواستم بپرسم تاپیک مربوط به فونیکس تو این فروم وجود داره؟

پیداش نکردم لطفا اگه هست لینکشو اینجا بذارید.

ممنون
تشکر کنندگان: shkhmo ، frz61 ، Tomas
با سلام خدمت اساتید
دوستان عزیزی که مثل ما کسی رو اونور ندارن و از الان نگران این هستن که وقتی رسیدن اونجا چطوری خونه اجاره کنن و چطوری اسباب و اثاثیه تهیه کنن و صدها نگرانی دیگه از جمله هزینه های اضافی ناشی از خرید ها و اجاره های ناشیانه. یه سایتی پیدا کردم که شاید قبلا شماها هم دیده باشین. میتونین از توش آپارتمان و استودیوهای با اثاث یا بدون اثاث با قیمتهای مناسب پیدا کنین. تو جشتجوی پیشرفته میتونین با اثاثیه انتخاب کنین. در مرکز شهر خیلی مناسب درمیاد. مثلا ما برای واشنگتن دی سی نگاه کردیم یه استودیوی 50 متری با اثاثیه در مرکز شهر حدود 1300 دلار در میاد. در صورتی که در اون منطقه اجاره خونه خالی بالای 2000 دلار هستش. تازه دردسر خرید اثاث ندارین. در ضمن دیگه پول آب و برق و گاز و اینترنت نمیدین و خیلی امکانات مجانی دیگه که بسته به مجتمع متفاوته. خلاصه من که خیلی حال کردم با این سایت و امیدوارم به درد شما هم بخوره.
http://www.apartments.com/
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: yaser60 ، shkhmo ، sam11 ، Ayeh Ala ، saher ، Tomas ، Saeedv13 ، funnybluesolea ، daria ، honey62 ، roeentan ، پرنیان90 ، Rainy ، alis60 ، Orchin ، مانترا
(2012-11-03 ساعت 16:18)roghiyeh نوشته:  با سلام خدمت اساتید
دوستان عزیزی که مثل ما کسی رو اونور ندارن و از الان نگران این هستن که وقتی رسیدن اونجا چطوری خونه اجاره کنن و چطوری اسباب و اثاثیه تهیه کنن و صدها نگرانی دیگه از جمله هزینه های اضافی ناشی از خرید ها و اجاره های ناشیانه. یه سایتی پیدا کردم که شاید قبلا شماها هم دیده باشین. میتونین از توش آپارتمان و استودیوهای با اثاث یا بدون اثاث با قیمتهای مناسب پیدا کنین. تو جشتجوی پیشرفته میتونین با اثاثیه انتخاب کنین. در مرکز شهر خیلی مناسب درمیاد. مثلا ما برای واشنگتن دی سی نگاه کردیم یه استودیوی 50 متری با اثاثیه در مرکز شهر حدود 1300 دلار در میاد. در صورتی که در اون منطقه اجاره خونه خالی بالای 2000 دلار هستش. تازه دردسر خرید اثاث ندارین. در ضمن دیگه پول آب و برق و گاز و اینترنت نمیدین و خیلی امکانات مجانی دیگه که بسته به مجتمع متفاوته. خلاصه من که خیلی حال کردم با این سایت و امیدوارم به درد شما هم بخوره.
http://www.apartments.com/

سلام
مرسی از سایت بسیار مفید شما
امیدوارم بشه ازش استفاده کرد
به دوستای دیگه هم اینرو توصیه میکنم.
تشکر کنندگان: frz61 ، roghiyeh ، .wall street ، shkhmo ، sam11 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان