کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
saher جان ازتون ممنونم بخاطر عکس های جالب و توضیحات
موفق باشید
تشکر کنندگان: .wall street ، saher ، shkhmo ، Emad_L
(2012-08-21 ساعت 06:53)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز آمریکایی. من گرین کارتم بالاخره بد از ۲۰ روز اومد. انقدر حال میده که نگو. عرضم به حضورتون که تقریبا یک روز در میون واسم ایمیل می‌‌اومد و مراحل کار رو واسم شرح میداد که مدارک به دست ما رسید. امروز پستش کردیم فلان جا. فردا میره یه جا دیگه. خلاصه کلی‌ هوامو داشتن. آخرم که اومد در خونه ایمیل اومد که مدارک رو فرستادیم دیگه تا حالا باید رسیده باشه. اگه سوالی داشتین زنگ بزنید. (به قول اون سریاله غلام این علم و صنعت شونم). این از این.

قبل اینکه گرین کارت عزیز بیاد، رفتم واسه اینکه یه آی‌ دی چیزی بگیرم که گفتن بدون گرین کارت نمی‌شه. ما هم گفتیم چه بهتر اصلا گرین کارت بیاد آی‌ دی می‌خوام چی‌ کار. خلاصه بی‌خیال شدم.

اما گرین کارت که اومد عزم سفر کردیم به سمت آبشار معروف نیاگارا. از اینجا یعنی‌ اوهایو تا شهر بوفالو تقریبا ۳ تا ۴ ساعت راه هست. جای همگی‌ خالی‌ بسیار خوش گذشت و عالی‌ بود. حتما برید. سمت آمریکا رو که گشتیم دیدیم نه کانادا از اون ور داره چشمک می‌زنه دیگه حیف بود این همه راه رفتیم کانادا نریم. خلاصه خاله و شوهر خاله‌ام که یه کارتی داشتن به اسم passport card که گویا بعد از سیتیزن شدن هر کس بخواد میتونه براش اقدام کنه و به درد کانادا و مکزیکو و اینجور جاها می‌خوره و مثل پاسپورت عمل می‌کنه. خلاصه با پای پیاده راهی دیار کانادا شدیم. یه ٔپل مرزی داره به اسم rainbow bridge که خیلی‌ طولانی نیست. موقع خروج کسی‌ کاری نداره اما موقع ورود به کانادا چک می‌کنن. خلاصه رفتیم و رسیدیم به کشور همسایه. اول خانواده کارت‌هاشون رو نشون دادن و بعد هم من دادم. در پوست خود نمیگنجیدم. با اقتدار کارتمو دادم و از مرز رّد شدیم. سمت کانادا با آمریکا اصلا قابل مقایسه نیست. مال آمریکا انگار که دهاته اما کانادا بزنم به تخته مثل بهشت بود. خلاصه یه چرخی زادیم و برگشتیم. موقع خروج هم یک فروشگاه بدون تکس هست که فقط برای صادرت محصول و فقط میتونید موقع خروج از کانادا خرید کنید.

برای re-entry permit هم اقدام کردم و بعد از ۱ هفته نام اومد که منتظر قرار برای انگشت نگاری باشید. حالا انجام شد می‌آم جزئیات رو مینویسم.

موفق باشید همگی‌

دوست عزیز سلام
خوشحالم بابت روتین انجام شدن کارهاتون
یه سوال ازتون دارم و اون اینکه بنده میتونم بعد از لندینگ و دادن آدرس اقوام جهت گرین کارت و سوشیال ، با همون مهر که روی ویزا میخوره و اونو یک ساله میکنه ؛ برم کانادا ؟ ممنون از راهنماییتون
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
تشکر کنندگان: .wall street ، پدی ، roeentan ، sam11 ، Tomas ، پرنیان90 ، shkhmo ، bayat_r
(2012-11-03 ساعت 03:02)کیانا نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز Smile

- ما امروز با انجمن ایرانی ها واقع در سن حوزه آشنا شدیم ، انجمنی برای حمایت از ایرانی هایی که تازه مهاجرت کردند ، یک همایش کار آفرینی در روز دوشنبه دهم نوامبر با شرکت صاحبان کار ، جهت آشنایی و استخدام مهاجرینی که به تازگی به حوزه سانفرانسیسکو آمده اند ، برگزار میشود ، ما چون خودمون بابت پیدا کردن کار خیلی نگران هستیم من خواستم این جا را به بقیه ی دوستان هم معرفی کنم که اگر میتوانن در این مراسم شرکت کنند و به هر حال روزنه و یک باب آشنایی است . اگر کسی از دوستان تمایل داشته باشند که اطلاعات بیشتری داشته باشند میتونن به من پیام خصوصی بدن ، منتها اگر از نظر مدیران محترم اشکالی نداشته باشه ترجیح میدهم در تاپیک اصلی به اشتراک گذاشته شود تا تعداد بیشتری از دوستان مطلع بشن .
- برای دوستانی که تازه میخواهند بیایند به نظر من وسایل منزل را مخصوصا اشپزخانه را با خودتون بیارید تا این جا دلار کمتر خرج کنید .
- اصل گواهی نامه را حتما با خودتون بیارید چون ما در این جا که امتحان آیین نامه دادیم با نشان دادن اصل گواهی نامه ی ایران میتونیم بدون همراه تا ۶ ماه رانندگی کنیم البته من از جاهای دیگر خبر ندارم .

سلام
ما تا دو هفته دیگه می اییم سن خوزه ممنون می شم در خصوص انجمن اطلاعات بدین موضوع کار واقعا مهم هست و با شرایط موجود خیلی اهمیت داره
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: .wall street ، roze ، کیانا ، Tomas ، shkhmo ، bayat_r ، nilufar
(2012-11-04 ساعت 18:24)rabbit نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 06:53)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز آمریکایی. من گرین کارتم بالاخره بد از ۲۰ روز اومد. انقدر حال میده که نگو. عرضم به حضورتون که تقریبا یک روز در میون واسم ایمیل می‌‌اومد و مراحل کار رو واسم شرح میداد که مدارک به دست ما رسید. امروز پستش کردیم فلان جا. فردا میره یه جا دیگه. خلاصه کلی‌ هوامو داشتن. آخرم که اومد در خونه ایمیل اومد که مدارک رو فرستادیم دیگه تا حالا باید رسیده باشه. اگه سوالی داشتین زنگ بزنید. (به قول اون سریاله غلام این علم و صنعت شونم). این از این.

قبل اینکه گرین کارت عزیز بیاد، رفتم واسه اینکه یه آی‌ دی چیزی بگیرم که گفتن بدون گرین کارت نمی‌شه. ما هم گفتیم چه بهتر اصلا گرین کارت بیاد آی‌ دی می‌خوام چی‌ کار. خلاصه بی‌خیال شدم.

اما گرین کارت که اومد عزم سفر کردیم به سمت آبشار معروف نیاگارا. از اینجا یعنی‌ اوهایو تا شهر بوفالو تقریبا ۳ تا ۴ ساعت راه هست. جای همگی‌ خالی‌ بسیار خوش گذشت و عالی‌ بود. حتما برید. سمت آمریکا رو که گشتیم دیدیم نه کانادا از اون ور داره چشمک می‌زنه دیگه حیف بود این همه راه رفتیم کانادا نریم. خلاصه خاله و شوهر خاله‌ام که یه کارتی داشتن به اسم passport card که گویا بعد از سیتیزن شدن هر کس بخواد میتونه براش اقدام کنه و به درد کانادا و مکزیکو و اینجور جاها می‌خوره و مثل پاسپورت عمل می‌کنه. خلاصه با پای پیاده راهی دیار کانادا شدیم. یه ٔپل مرزی داره به اسم rainbow bridge که خیلی‌ طولانی نیست. موقع خروج کسی‌ کاری نداره اما موقع ورود به کانادا چک می‌کنن. خلاصه رفتیم و رسیدیم به کشور همسایه. اول خانواده کارت‌هاشون رو نشون دادن و بعد هم من دادم. در پوست خود نمیگنجیدم. با اقتدار کارتمو دادم و از مرز رّد شدیم. سمت کانادا با آمریکا اصلا قابل مقایسه نیست. مال آمریکا انگار که دهاته اما کانادا بزنم به تخته مثل بهشت بود. خلاصه یه چرخی زادیم و برگشتیم. موقع خروج هم یک فروشگاه بدون تکس هست که فقط برای صادرت محصول و فقط میتونید موقع خروج از کانادا خرید کنید.

برای re-entry permit هم اقدام کردم و بعد از ۱ هفته نام اومد که منتظر قرار برای انگشت نگاری باشید. حالا انجام شد می‌آم جزئیات رو مینویسم.

موفق باشید همگی‌

دوست عزیز سلام
خوشحالم بابت روتین انجام شدن کارهاتون
یه سوال ازتون دارم و اون اینکه بنده میتونم بعد از لندینگ و دادن آدرس اقوام جهت گرین کارت و سوشیال ، با همون مهر که روی ویزا میخوره و اونو یک ساله میکنه ؛ برم کانادا ؟ ممنون از راهنماییتون
بله
مهری که میخوره رو پاستون حکم گرین کارت رو داره تا یک سال ولی وقتی خارج میشید همراهتون باشه که به پلیس کانادا ارایه کنید
تشکر کنندگان: rabbit ، behrooz ramezani ، roeentan ، Tomas ، daria ، shkhmo ، behzad7 ، مانترا

موفق باشید همگی‌

تبریک می گم به سلامتی ایشالا
راستی من متوجه نشدم شما با داشتن گرین کارت تونستین برین کانادا یا اینکه از کارت فامیلاتون استفاده کردین؟
یه مورد دیگه اینکه شرایط شما مثل مال ماست چون ماهم قصد داریم که برای reentry permit اقدام کنیم.
موفق باشین
من رو در جریان بذارین لطفا که به درد ما خیلی اخبار دوستان مهاجرسرایی می خوره
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: .wall street ، Tomas ، shkhmo ، babak4835
(2012-11-04 ساعت 21:00)odiseh نوشته:  

موفق باشید همگی‌

راستی من متوجه نشدم شما با داشتن گرین کارت تونستین برین کانادا یا اینکه از کارت فامیلاتون استفاده کردین؟
یه مورد دیگه اینکه شرایط شما مثل مال ماست چون ماهم قصد داریم که برای reentry permit اقدام کنیم.
موفق باشین
ببخشید می شه بپرسم شما بعد از ورودتون به اداره خاصی رفتید برای گرین کارت که واستون ایمیل می اومد ؟ یا برای همه مراحل تحویل گرین کارت ایمیل می شه؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: .wall street ، Tomas ، پرنیان90 ، shkhmo
(2012-11-04 ساعت 21:00)odiseh نوشته:  

موفق باشید همگی‌

موفق باشین

مثل اینکه شما کلا پست ها رو مطالعه نمی فرمایید
بنده جواب سوالتون رو دادم و دقیقا زیرش اومدید دوباره پرسیدید!!!!!!
تشکر کنندگان: .wall street ، Tomas ، shkhmo
(2012-11-04 ساعت 15:27)lgsony نوشته:  دوستان ما اولش می خوایم بیایم لوس آنجلس که متاسفانه فامیلمون توزرد از آب در آمد وآدرسی نداریم موقع رسیدن به آفیسر فرودگاه بدیم امکانش هست آدرس ندیم وآیا یه جای مناسب برای چند ماه میشه اجاره کرد ( برای خانواده ) وآدرس را بعدش داد

سلام دوست عزیز مهم نیست و بدلیل فصل پاییز ممکنه از این اتفاقات بیفته,
http://www.rent.com/
قسمت مینیمم بزن 500 و توی قسمت ماکزیمم بزن 600 و عکس خونه هاشو نگاه کن. میتونی بهشون ایمیل بدی و با اونا تلفنی صحبت کنی و از آدرس بی نیاز بشی.
لینکش اینجا:
http://www.rent.com/search/results/?old_...ile=1&type=

این هم یه لینک دیگه:
http://www.apartments.com/search/?query=...StateOrZip
با ایمیل و صحبت تلفنی بهشون اطلاع بده که پولتون رو میدیم و به آدرستون نیز نیاز داریم. ضمنا" خیلی هاشون برای کار پیدا کردن نیز راهنمایی و مشورت میکنن.
[عکس: vfiles24612.jpg]

[عکس: cfiles48255.jpg]

[عکس: vfiles24619.jpg]

[عکس: vfiles15744.jpg]

[عکس: cfiles29622.jpg]
(2012-11-04 ساعت 15:27)lgsony نوشته:  دوستان ما اولش می خوایم بیایم لوس آنجلس که متاسفانه فامیلمون توزرد از آب در آمد وآدرسی نداریم موقع رسیدن به آفیسر فرودگاه بدیم امکانش هست آدرس ندیم وآیا یه جای مناسب برای چند ماه میشه اجاره کرد ( برای خانواده ) وآدرس را بعدش داد

دوست عزیز شماره موبایل و ایمیل کسی رو که باید در لس آنجلس برای خونه هماهنگ کنی برات پیام خصوصی دادم. ایشون ایرانی هستند و خیلی خوش برخورد هستند و به شما خونه اجاره میدهند و با شما در مورد کارتون مشورت میکنند.
تشکر کنندگان: Tomas ، .wall street ، lgsony ، shkhmo ، behrooz ramezani ، Rainy ، j1970 ، Orchin ، bayat_r ، Emad_L ، sam11 ، hadiseh.t
سلام
بچه ها کسی 2 دسامبر با ترکیش پرواز نداره؟ به فرودگاه LAX لس آنجلس
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: shkhmo ، به گل ، nedh ، bayat_r ، MAHDI2012 ، Tomas ، loveusa
(2012-11-05 ساعت 01:53)saher نوشته:  دوست عزیز شماره موبایل و ایمیل کسی رو که باید در لس آنجلس برای خونه هماهنگ کنی برات پیام خصوصی دادم. ایشون ایرانی هستند و خیلی خوش برخورد هستند و به شما خونه اجاره میدهند و با شما در مورد کارتون مشورت میکنند.

سلام ساحر جان
اگه ممکنه این اطلاعات رو برای من هم بفرست.
ممنون
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: saher ، shkhmo ، frz61 ، Tomas
دوست عزیز حداکثر پولی که میتونین خارج کنین چقدر هست ؟ آخه هر کس یه چیزی میگه یکی میگه مشکلی نداره یکی میگه اگه از 10000 تا بیشتر باشه ال میشه بل میشه ! من آخر نفهمیدم چقدر مجازم با خودم بیارم؟
[/quote]
سلام ببخشید دیر جواب دادم اینجا سرگرم کارهای مختلف هستیم و سرمون شلوغه.
من فکر کنم که حداکثری نداره، به شرط اینکه در فرم آبی اعلام کنید و سپس در فرم بعدی که مامور گمرک در فرودگاه به شما میده، میزان پول نقدتون رو بگید. در مورد کیس ما که مشکلی پیش نیومد.
بالاخره اینا هم آدمند و میدونند که با این پولها (10000 دلار) نمیشه مهاجرت کرد و میزان بیشتری پول لازمه . اما نمیشه به صورت یه قانون کلی بهش نگاه کرد. منظور اینه که خیلی ریسک نکنید و همه تخم مرغ هاتون رو توی سبد نچینید.
موفق باشید
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shkhmo ، frz61 ، roeentan ، bayat_r ، sam11 ، Emad_L ، soroush253 ، Tomas
سلام دوستان یک شخص مجرد چطور میتونه از بیمه درمان مجانی استفاده کنه و روند کار چطوری هست؟
مرسی
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Tomas ، odiseh
(2012-11-05 ساعت 03:09)daria نوشته:  
(2012-11-05 ساعت 01:53)saher نوشته:  دوست عزیز شماره موبایل و ایمیل کسی رو که باید در لس آنجلس برای خونه هماهنگ کنی برات پیام خصوصی دادم. ایشون ایرانی هستند و خیلی خوش برخورد هستند و به شما خونه اجاره میدهند و با شما در مورد کارتون مشورت میکنند.

سلام ساحر جان
اگه ممکنه این اطلاعات رو برای من هم بفرست.
ممنون
سلام - صبح بخیر
پیام فرستادم داریای عزیز
تشکر کنندگان: shkhmo ، frz61 ، bayat_r ، sam11 ، Emad_L ، daria ، Tomas ، hadiseh.t
دوستان ما 8 ژانویه عازم هیوستون هستیم
میشه لطف کنید و لینک دانلود فرم های مورد نیاز سفر اول رو ( از فرم آبی تو هواپیما تا فرم مربوط به سوشال رو ... ) برام بگذارین
من تو سایت http://www.cbp.gov/xp/cgov/toolbox/forms/ رو نگاه کردم ولی نمی دونستم کدوم ها رو باید دانلود کنمSadSad
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Emad_L ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان