موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان لطفاً ، كساني كه از اين به بعد از ايران خارج ميشند .تجربيات خودشون در مورد انتقال پول بيش از 5000 تا رو لطفاً با ما در ميون بذارند .به نظر من اين يكي از دغدغه هاي اصليه يك مهاجر هستش. انتقال پول از طريق صرافي مستلزم هزينه هاي زياديه و خوب تو اين اوضاع دلار تا جايي كه بشه بايد صرفه جويي كرد.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم تو ایران در صورتی که متوجه حجم دلاری که داریم میبریم بشن، جلومونو بگیرن. پس اگه بتونیم جوری مخفیش کنیم، پس نباید مشکلی پیش بیاد
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
در فردگاه امام افسره از من پرسید کجا میری گفتم میرم به سلامتی شما آمریکا
گفت چقدر پول داری؟
گفتم 4هزار و خرده ای
گفت همشو بیار ببینم
منم که همش تو جیبم بود در آوردم نشونش دادم
گفت همش همینه
گفتم آره
گفت باشه برو
ولی نشمردشون
بعد ازش پرسیدم تا چند تا میشه همراه ببریم
گفت فقط تا 5 هزار دلار
البته شاید بعضی افسرا با هم فرق کنن
در ضمن عوارض خروج هم حتما باید پرداخت کنید من از پلیس اونجا پرسیدم گفت اگه گرین کارت داری نمی خواد ولی اگر فقط ویزای آمریکا رو داری باید حتما بپردازی منم پرداختم
با آرزوی موفقیت برای همه
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-05 ساعت 15:05)sima s نوشته: با سلام
دوستان لطفاً ، كساني كه از اين به بعد از ايران خارج ميشند .تجربيات خودشون در مورد انتقال پول بيش از 5000 تا رو لطفاً با ما در ميون بذارند .به نظر من اين يكي از دغدغه هاي اصليه يك مهاجر هستش. انتقال پول از طريق صرافي مستلزم هزينه هاي زياديه و خوب تو اين اوضاع دلار تا جايي كه بشه بايد صرفه جويي كرد.
سلام
ما هفته پیش آمدیم تو ایران نه کسی سوال کرد چقدر پول داری میبری نه کیفمونو گشتن. اینجا هم از افسر مهاجرت سوال کردم تا چقدر میشه همراه آورد؟ گفت:
you can bring all the money in the world.
یعنی در سفر اول میزان پولی که میارین مهم نیست. فقط باید تو فرم اعلام کنین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
منم تا حالا هرچی از کشور خارج شدم، کسی نپرسیده که چقدر همراهت هست. اگرم از توی دستگاه بخوان ببینن، جوری میذارم که متوجه نشن
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-06 ساعت 16:58)IMMI نوشته: منم تا حالا هرچی از کشور خارج شدم، کسی نپرسیده که چقدر همراهت هست. اگرم از توی دستگاه بخوان ببینن، جوری میذارم که متوجه نشن
خب چه جوري؟ من همه دغدغم اينجاست. اونور كه كاري ندارن. تا 2 سال شما ميتونين هر مقدار كه ميخواين پول ببريد و ماليات هم بهش تعلق نمي گيره.
مرسي از جواباي همه دوستان
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ازامروز نرخ پروازهای داخلی 60%درصد گران شد
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان
wall street در خدمت شماست با یک مطلب کوچک. در ابتدا بگویم که نرخ بلیط های داخلی 65 در صد افزایش داشته و نه 60 که در هر صورت فرقی هم نمیکند. آب که از سر گذشت ....
امروز رفتم داروخانه و دو،سه کیلو دارو خریدم. مسوول دارو خانه فکر کرد قراره قحطی بیاد و من از چیزهایی خبر دارم. به هر حال از ایشان پرسیدم برای یک سفر طولانی قرص، شکلات مخصوص و یا چیزی داری که انرژی بده و غیره. گفت: بهترین و موثر ترین ،همان نوشابه های انرژی زاست، با تاثیر فوری و خواب را از سر میپراند و انرژی کافی و سرخوشی به فرد میدهد.
یک نکته را اضافه کنم که قبلا مدتی در این خصوص مطالعه کرده بودم و خلاصه نتیجه را بازگو میکنم. این نوشابه ها اصلا چیز خوبی نیست و در دراز مدت اثرات مناسبی ندارند و اعتیاد آور است، اما به نظر من برای ما که قرار است چیزی حدود 20 تا 30 ساعت در حال پرواز باشیم و دو یا سه فرودگاه عوض کنیم.کلی بار جابجا کنیم و ساعت بدن کلا بهم بریزد و در انتها هم به افسر لبخند بزنیم، بهترین گزینه همین نوشابه هاست. اگر قبلا امتحان کردین که هیچ، اگر هم تجربه ندارید ، من استفاده کردم و واقعا تاثیر خوبی داره و انرژی زیادی به شما میده. در ضمن اصلا این نوشابه را به م ش روب ات ال کلی همزمان استفاده نکنید.
نکته بعدی هم اینکه در فرودگاه چون اجازه خارج شدن ندارید در فروشگاهها این نوشابه ها بسیار بسیار گران است و بهتر است 2 تا با خودتان ببرید داخل کابین.
خوب و خوش باشید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM