کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-11-05 ساعت 09:09)saher نوشته:  
(2012-11-05 ساعت 03:09)daria نوشته:  
(2012-11-05 ساعت 01:53)saher نوشته:  دوست عزیز شماره موبایل و ایمیل کسی رو که باید در لس آنجلس برای خونه هماهنگ کنی برات پیام خصوصی دادم. ایشون ایرانی هستند و خیلی خوش برخورد هستند و به شما خونه اجاره میدهند و با شما در مورد کارتون مشورت میکنند.

سلام ساحر جان
اگه ممکنه این اطلاعات رو برای من هم بفرست.
ممنون
سلام - صبح بخیر
پیام فرستادم داریای عزیز
اگر به من هم لطف کنید ممنون میشم.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo ، Emad_L ، saher ، Tomas
با سلام
دوستان لطفاً ، كساني كه از اين به بعد از ايران خارج ميشند .تجربيات خودشون در مورد انتقال پول بيش از 5000 تا رو لطفاً با ما در ميون بذارند .به نظر من اين يكي از دغدغه هاي اصليه يك مهاجر هستش. انتقال پول از طريق صرافي مستلزم هزينه هاي زياديه و خوب تو اين اوضاع دلار تا جايي كه بشه بايد صرفه جويي كرد.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: roeentan ، shkhmo ، frz61 ، odiseh ، amir82 ، Tomas ، nedh ، saher ، mojtaba_k ، MAHDI2012 ، Orchin ، Emad_L
(2012-11-04 ساعت 23:49)boshra نوشته:  
(2012-11-04 ساعت 21:00)odiseh نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 06:53)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز آمریکایی. من گرین کارتم بالاخره بد از ۲۰ روز اومد. انقدر حال میده که نگو. عرضم به حضورتون که تقریبا یک روز در میون واسم ایمیل می‌‌اومد و مراحل کار رو واسم شرح میداد که مدارک به دست ما رسید. امروز پستش کردیم فلان جا. فردا میره یه جا دیگه. خلاصه کلی‌ هوامو داشتن. آخرم که اومد در خونه ایمیل اومد که مدارک رو فرستادیم دیگه تا حالا باید رسیده باشه. اگه سوالی داشتین زنگ بزنید. (به قول اون سریاله غلام این علم و صنعت شونم). این از این.

قبل اینکه گرین کارت عزیز بیاد، رفتم واسه اینکه یه آی‌ دی چیزی بگیرم که گفتن بدون گرین کارت نمی‌شه. ما هم گفتیم چه بهتر اصلا گرین کارت بیاد آی‌ دی می‌خوام چی‌ کار. خلاصه بی‌خیال شدم.

اما گرین کارت که اومد عزم سفر کردیم به سمت آبشار معروف نیاگارا. از اینجا یعنی‌ اوهایو تا شهر بوفالو تقریبا ۳ تا ۴ ساعت راه هست. جای همگی‌ خالی‌ بسیار خوش گذشت و عالی‌ بود. حتما برید. سمت آمریکا رو که گشتیم دیدیم نه کانادا از اون ور داره چشمک می‌زنه دیگه حیف بود این همه راه رفتیم کانادا نریم. خلاصه خاله و شوهر خاله‌ام که یه کارتی داشتن به اسم passport card که گویا بعد از سیتیزن شدن هر کس بخواد میتونه براش اقدام کنه و به درد کانادا و مکزیکو و اینجور جاها می‌خوره و مثل پاسپورت عمل می‌کنه. خلاصه با پای پیاده راهی دیار کانادا شدیم. یه ٔپل مرزی داره به اسم rainbow bridge که خیلی‌ طولانی نیست. موقع خروج کسی‌ کاری نداره اما موقع ورود به کانادا چک می‌کنن. خلاصه رفتیم و رسیدیم به کشور همسایه. اول خانواده کارت‌هاشون رو نشون دادن و بعد هم من دادم. در پوست خود نمیگنجیدم. با اقتدار کارتمو دادم و از مرز رّد شدیم. سمت کانادا با آمریکا اصلا قابل مقایسه نیست. مال آمریکا انگار که دهاته اما کانادا بزنم به تخته مثل بهشت بود. خلاصه یه چرخی زادیم و برگشتیم. موقع خروج هم یک فروشگاه بدون تکس هست که فقط برای صادرت محصول و فقط میتونید موقع خروج از کانادا خرید کنید.

برای re-entry permit هم اقدام کردم و بعد از ۱ هفته نام اومد که منتظر قرار برای انگشت نگاری باشید. حالا انجام شد می‌آم جزئیات رو مینویسم.

موفق باشید همگی‌

تبریک می گم به سلامتی ایشالا
راستی من متوجه نشدم شما با داشتن گرین کارت تونستین برین کانادا یا اینکه از کارت فامیلاتون استفاده کردین؟
یه مورد دیگه اینکه شرایط شما مثل مال ماست چون ماهم قصد داریم که برای reentry permit اقدام کنیم.
موفق باشین
من رو در جریان بذارین لطفا که به درد ما خیلی اخبار دوستان مهاجرسرایی می خوره

مثل اینکه شما کلا پست ها رو مطالعه نمی فرمایید
بنده جواب سوالتون رو دادم و دقیقا زیرش اومدید دوباره پرسیدید!!!!!!

چقدر رک و بی پروا در مورد دیگران صحبت می کنید !!
در ضمن من جواب شما رو اصلا ندیدم و این مساله برای هر کسی براحتی می تونه اتفاق بیفته خود حتی خود شما
اگه جای شما بودم یه پیغام خصوصی می فرستادم نه اینکه به خاطرش یه پست جدید بذارم و اینطور رک و راحت به دیگران شلیک کنم!!!!!!!!
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، MAHDI2012 ، Emad_L ، sam11
(2012-11-05 ساعت 15:05)sima s نوشته:  با سلام
دوستان لطفاً ، كساني كه از اين به بعد از ايران خارج ميشند .تجربيات خودشون در مورد انتقال پول بيش از 5000 تا رو لطفاً با ما در ميون بذارند .به نظر من اين يكي از دغدغه هاي اصليه يك مهاجر هستش. انتقال پول از طريق صرافي مستلزم هزينه هاي زياديه و خوب تو اين اوضاع دلار تا جايي كه بشه بايد صرفه جويي كرد.
چون تو برگه هست که توش اعلام میکنین قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد (واسه ما نیومد چون کمتر از 50 هزار تا داشتیم) اما اگه یکی بخواد بالای 100 یا 200 هزار دلار بیاره رو نمیدونم چی میشه

هر وقت میام اینجا کمی استرس میگیرما Smile)
از وقتی اومدم اینجا سرمو انداختم پایینو واسه خودم زندگی کردم اما این همه سوال و این چیزا رو دیدم فک کردم نکنه یه جای کار غلطه. پس دو تا سوال میپرسم.
1. کسی واسه مالیات فایل کرده؟
2. هیچ جا لازم نشده اون فایلهای مدیکال ترکیه رو بدم، کار خاصی کسی کرده باهاشون؟
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: Emad_L ، sam11 ، shkhmo ، Tomas
(2012-11-06 ساعت 00:13)j1970 نوشته:  [quote='sima s' pid='232437' dateline='1352111720']
...
هر وقت میام اینجا کمی استرس میگیرما Smile)
از وقتی اومدم اینجا سرمو انداختم پایینو واسه خودم زندگی کردم اما این همه سوال و این چیزا رو دیدم فک کردم نکنه یه جای کار غلطه. پس دو تا سوال میپرسم.
1. کسی واسه مالیات فایل کرده؟
2. هیچ جا لازم نشده اون فایلهای مدیکال ترکیه رو بدم، کار خاصی کسی کرده باهاشون؟

1. بنده هنوز نیمدم! :دی
۲. در مطب توضیح داده شد که این مدارک برای خودتونه. اگر لازم شد زمانی به پزشک مراجعه کنید و سوابق پزشکی ارایه کنین اینا را نشون بدین وگرنه کار خاصی نباید انجام بدین.
همون سیستم خودت رو ادامه بده رفیق. زندگی اونقدرها هم سخت نیست.
تشکر کنندگان: Emad_L ، sam11 ، j1970 ، کیانا ، shkhmo ، daria ، Tomas
فکر کنم تو ایران در صورتی که متوجه حجم دلاری که داریم میبریم بشن، جلومونو بگیرن. پس اگه بتونیم جوری مخفیش کنیم، پس نباید مشکلی پیش بیاد
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، Emad_L ، sam11 ، کیانا ، shkhmo ، daria ، Tomas ، hadiseh.t ، frz61 ، مانترا
سلام به همه دوستان عزیز
در فردگاه امام افسره از من پرسید کجا میری گفتم میرم به سلامتی شما آمریکا
گفت چقدر پول داری؟
گفتم 4هزار و خرده ای
گفت همشو بیار ببینم
منم که همش تو جیبم بود در آوردم نشونش دادم
گفت همش همینه
گفتم آره
گفت باشه برو
ولی نشمردشون
بعد ازش پرسیدم تا چند تا میشه همراه ببریم
گفت فقط تا 5 هزار دلار
البته شاید بعضی افسرا با هم فرق کنن
در ضمن عوارض خروج هم حتما باید پرداخت کنید من از پلیس اونجا پرسیدم گفت اگه گرین کارت داری نمی خواد ولی اگر فقط ویزای آمریکا رو داری باید حتما بپردازی منم پرداختم
با آرزوی موفقیت برای همه
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، amir82 ، daria ، Orchin ، odiseh ، MAHDI2012 ، Saeedv13 ، Tomas ، alis60 ، asxz ، Emad_L ، nedh ، vroom ، پروا ، Rainy ، roeentan ، مانترا
واسه دلار قطعا شانسیه و به آدمش بستگی داره (احتمالا بخاطر بسیار قانونمند بودن مملکت اسلامی)
من همینجوری هر چی داشتم رو گذاشتم تو کیف لپتاپم (چون میخواستم ببرم تو هواپیما) و آوردمشون، هیچکی نپرسید خرت به چند.
حالا یه بیکار ممکنه گیر بده به آدم که خب استرس زاس

(2012-11-06 ساعت 00:26)jordanir نوشته:  1. بنده هنوز نیمدم! :دی
۲. در مطب توضیح داده شد که این مدارک برای خودتونه. اگر لازم شد زمانی به پزشک مراجعه کنید و سوابق پزشکی ارایه کنین اینا را نشون بدین وگرنه کار خاصی نباید انجام بدین.
همون سیستم خودت رو ادامه بده رفیق. زندگی اونقدرها هم سخت نیست.
خب بیا دیگه، منتظر چی هستی؟ Big Grin
من که همون سیستم رو میرم و یه جوری فک میکنم خیلی آسون گرفتم!
جوری که اول میخواستیم بعد از یه سال بیایم ایران سفر، حالا فک کردیم ما که اومدیم واستیم سیتیزن که شدیم یه دفعه بریم و یه هفته تموم بمونیم Cool
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، jordanir ، mojtaba_k ، .wall street ، Saeedv13 ، Tomas ، alis60 ، sam11 ، Emad_L ، armin1
(2012-11-04 ساعت 15:12)lgsony نوشته:  اگه ما بخواهیم مقداری طلای ساخته شده بیاوریم امکان فروش در آنجا هست وقیمت هر گرمی را شما خبر دارید واصلا میخرند یا وبال گردن میشه واگه طلا نمی خرند چه چیزی کم حجمی بیاریم چون آوردن دلار بیش از 5000 تا ممنوع شده وجلوش را میگیرند - راستی توی ماه گذشته میگن فرودگاه امام جلوی دلار بیش از 5000 را می گیرند اگه کسی رفته وراهش را بلده به ما هم بگه ممنون میشم در ضمن توی فرودگاه ترانزیت ترکیه گیر نمدن برای دلار... متشکرم فقط چون ما زود عازمیم اگه لطف کنی ویک مقدار سریع تر جواب بدهید
طلای اینجا فک میکنم عیارش 14 باشه و به نظر من نباید طلا آورد اینجا.
یک ماه و نیم پیش که گیری در کار نبود، ترکیه هم اصلا کاری نداشت.
فقط حواستون باشه، تو گیر و دار جابجایی و اینا تو ترانزیت چیزی جا نذارین.
پلیس محترم اونجا زحمت گوشی منو کشید! و من بعدش متوجه شدم که کلا انکار کرد و انقد برد و آورد که بهش گفتم خدافض

(2012-11-06 ساعت 00:30)IMMI نوشته:  فکر کنم تو ایران در صورتی که متوجه حجم دلاری که داریم میبریم بشن، جلومونو بگیرن. پس اگه بتونیم جوری مخفیش کنیم، پس نباید مشکلی پیش بیاد
این حجم چقده مگه؟! مقدارش کم باشه تو کیف لپ‌تاپ یا کیف دستی یا کوله‌ای چیزی میشه گذاشت و آوردش.

تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، hoseyn ، mojtaba_k ، sam11 ، Tomas ، Emad_L
(2012-11-06 ساعت 06:42)j1970 نوشته:  
(2012-11-04 ساعت 15:12)lgsony نوشته:  اگه ما بخواهیم مقداری طلای ساخته شده بیاوریم امکان فروش در آنجا هست وقیمت هر گرمی را شما خبر دارید واصلا میخرند یا وبال گردن میشه واگه طلا نمی خرند چه چیزی کم حجمی بیاریم چون آوردن دلار بیش از 5000 تا ممنوع شده وجلوش را میگیرند - راستی توی ماه گذشته میگن فرودگاه امام جلوی دلار بیش از 5000 را می گیرند اگه کسی رفته وراهش را بلده به ما هم بگه ممنون میشم در ضمن توی فرودگاه ترانزیت ترکیه گیر نمدن برای دلار... متشکرم فقط چون ما زود عازمیم اگه لطف کنی ویک مقدار سریع تر جواب بدهید
طلای اینجا فک میکنم عیارش 14 باشه و به نظر من نباید طلا آورد اینجا.
یک ماه و نیم پیش که گیری در کار نبود، ترکیه هم اصلا کاری نداشت.
فقط حواستون باشه، تو گیر و دار جابجایی و اینا تو ترانزیت چیزی جا نذارین.
پلیس محترم اونجا زحمت گوشی منو کشید! و من بعدش متوجه شدم که کلا انکار کرد و انقد برد و آورد که بهش گفتم خدافض

(2012-11-06 ساعت 00:30)IMMI نوشته:  فکر کنم تو ایران در صورتی که متوجه حجم دلاری که داریم میبریم بشن، جلومونو بگیرن. پس اگه بتونیم جوری مخفیش کنیم، پس نباید مشکلی پیش بیاد
این حجم چقده مگه؟! مقدارش کم باشه تو کیف لپ‌تاپ یا کیف دستی یا کوله‌ای چیزی میشه گذاشت و آوردش.

نه ، اگه بخواد بازرسی بدنی می کنن چون جلوی ما یه نفرو گیر داده بود و جلوشو گرفتن.... البته فکر کنم موقعی که می پرسه چقدر داری اگه بگی مثلا 4000 تا کاریت نداره ولی خوب ریسکه دیگه...
since 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Tomas ، Emad_L
(2012-11-05 ساعت 15:05)sima s نوشته:  با سلام

سلام
ما هفته پیش آمدیم تو ایران نه کسی سوال کرد چقدر پول داری میبری نه کیفمونو گشتن. اینجا هم از افسر مهاجرت سوال کردم تا چقدر میشه همراه آورد؟ گفت:
you can bring all the money in the world.
یعنی در سفر اول میزان پولی که میارین مهم نیست. فقط باید تو فرم اعلام کنین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: کیانا ، nilufar ، shkhmo ، saher ، mojtaba_k ، .wall street ، leila20 ، sam11 ، Tomas ، alis60 ، hadiseh.t ، j1970 ، Emad_L
منم تا حالا هرچی از کشور خارج شدم، کسی نپرسیده که چقدر همراهت هست. اگرم از توی دستگاه بخوان ببینن، جوری میذارم که متوجه نشن
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: .wall street ، sam11 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، frz61
(2012-11-06 ساعت 16:58)IMMI نوشته:  منم تا حالا هرچی از کشور خارج شدم، کسی نپرسیده که چقدر همراهت هست. اگرم از توی دستگاه بخوان ببینن، جوری میذارم که متوجه نشن

خب چه جوري؟ من همه دغدغم اينجاست. اونور كه كاري ندارن. تا 2 سال شما ميتونين هر مقدار كه ميخواين پول ببريد و ماليات هم بهش تعلق نمي گيره.
مرسي از جواباي همه دوستان
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: Orchin ، .wall street ، saher ، sam11 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، daria
دوستان ازامروز نرخ پروازهای داخلی 60%درصد گران شد
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: .wall street ، sam11 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L
سلام عزیزان
wall street در خدمت شماست با یک مطلب کوچک. در ابتدا بگویم که نرخ بلیط های داخلی 65 در صد افزایش داشته و نه 60 که در هر صورت فرقی هم نمیکند. آب که از سر گذشت ....
امروز رفتم داروخانه و دو،سه کیلو دارو خریدم. مسوول دارو خانه فکر کرد قراره قحطی بیاد و من از چیزهایی خبر دارم. به هر حال از ایشان پرسیدم برای یک سفر طولانی قرص، شکلات مخصوص و یا چیزی داری که انرژی بده و غیره. گفت: بهترین و موثر ترین ،همان نوشابه های انرژی زاست، با تاثیر فوری و خواب را از سر میپراند و انرژی کافی و سرخوشی به فرد میدهد.
یک نکته را اضافه کنم که قبلا مدتی در این خصوص مطالعه کرده بودم و خلاصه نتیجه را بازگو میکنم. این نوشابه ها اصلا چیز خوبی نیست و در دراز مدت اثرات مناسبی ندارند و اعتیاد آور است، اما به نظر من برای ما که قرار است چیزی حدود 20 تا 30 ساعت در حال پرواز باشیم و دو یا سه فرودگاه عوض کنیم.کلی بار جابجا کنیم و ساعت بدن کلا بهم بریزد و در انتها هم به افسر لبخند بزنیم، بهترین گزینه همین نوشابه هاست. اگر قبلا امتحان کردین که هیچ، اگر هم تجربه ندارید ، من استفاده کردم و واقعا تاثیر خوبی داره و انرژی زیادی به شما میده. در ضمن اصلا این نوشابه را به م ش روب ات ال کلی همزمان استفاده نکنید.
نکته بعدی هم اینکه در فرودگاه چون اجازه خارج شدن ندارید در فروشگاهها این نوشابه ها بسیار بسیار گران است و بهتر است 2 تا با خودتان ببرید داخل کابین.
خوب و خوش باشید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
تشکر کنندگان: mansour*** ، MAHDI2012 ، Saeedv13 ، saher ، ASALI ، sam11 ، shkhmo ، Tomas ، mehdi47 ، Orchin ، Emad_L ، el333 ، daria ، مانترا ، Hediyeh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان