موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-06 ساعت 12:16)maka2 نوشته: (2012-11-06 ساعت 06:42)j1970 نوشته: (2012-11-04 ساعت 15:12)lgsony نوشته: اگه ما بخواهیم مقداری طلای ساخته شده بیاوریم امکان فروش در آنجا هست وقیمت هر گرمی را شما خبر دارید واصلا میخرند یا وبال گردن میشه واگه طلا نمی خرند چه چیزی کم حجمی بیاریم چون آوردن دلار بیش از 5000 تا ممنوع شده وجلوش را میگیرند - راستی توی ماه گذشته میگن فرودگاه امام جلوی دلار بیش از 5000 را می گیرند اگه کسی رفته وراهش را بلده به ما هم بگه ممنون میشم در ضمن توی فرودگاه ترانزیت ترکیه گیر نمدن برای دلار... متشکرم فقط چون ما زود عازمیم اگه لطف کنی ویک مقدار سریع تر جواب بدهید
طلای اینجا فک میکنم عیارش 14 باشه و به نظر من نباید طلا آورد اینجا.
یک ماه و نیم پیش که گیری در کار نبود، ترکیه هم اصلا کاری نداشت.
فقط حواستون باشه، تو گیر و دار جابجایی و اینا تو ترانزیت چیزی جا نذارین.
پلیس محترم اونجا زحمت گوشی منو کشید! و من بعدش متوجه شدم که کلا انکار کرد و انقد برد و آورد که بهش گفتم خدافض
(2012-11-06 ساعت 00:30)IMMI نوشته: فکر کنم تو ایران در صورتی که متوجه حجم دلاری که داریم میبریم بشن، جلومونو بگیرن. پس اگه بتونیم جوری مخفیش کنیم، پس نباید مشکلی پیش بیاد
این حجم چقده مگه؟! مقدارش کم باشه تو کیف لپتاپ یا کیف دستی یا کولهای چیزی میشه گذاشت و آوردش.
نه ، اگه بخواد بازرسی بدنی می کنن چون جلوی ما یه نفرو گیر داده بود و جلوشو گرفتن.... البته فکر کنم موقعی که می پرسه چقدر داری اگه بگی مثلا 4000 تا کاریت نداره ولی خوب ریسکه دیگه...
عزیزان اگه راه حلی هم دارید در پیام خصوصی بدید تابلوش نکنید!!!!!!!!!11
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-07 ساعت 00:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-07 ساعت 00:27 توسط .wall street.)
سلام بر دوستان
دوست عزیزمون توضیح خوبی داد. بله حرف شما کاملا درست است اما این یک چیز بدیهیست که به کودکان ، افراد سال خورده، بانوان باردار و شیرده و کسانی که بیماری قلبی دارند و نارسایی کلیوی و غیره ،اصلا توصیه نمیشود این جور چیزها. فردا نگید وال استریت گفت. نه بابا جان. من فقط گفتم نوشیدن یک یا دو تا ،اون هم در طول سفر طولانی میتونه به بازیابی انرژی شما کمک کنه. همین.
همیشه سالم و پر انرژی باشید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد آوردن پولاتون زیاد وسواس نداشته باشید, اگه جلوتونو بگیرن که دلاراتونو واسه خودشون بر نمیدارن!!! فقط میگن نمیتونید همراهتون ببرید شما هم میتونید به خانواده یا دوستانی که اومدن بدرقه تون تحویل بدید دلاراتونو
من تا حالا نه دیدم و نه شنیدم که دلارای کسی رو بگیرن مگر اینکه خودش کار مشکوکی کرده باشه.
دلاراتونو به هیچ وجه نزارید توی ساکی که میره قسمت بار هواپیما, فقط توی کوله و ساک دستیهای که میبرید بالا بزارید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مهاجر سرا چند سوال مهم که احتمالا به درد اکثر عزیزان میخوره لطفا کسانی که لوس آنجلس هستند زحمت جواب را بکشندودوستان داخل وطن که تجربه ندارند پاسخ ندهند لطفاً چون فقط تاپیک از این که هست شلوغ تر می شه وماهای که داریم چند روز دیگه میریم وقتم mp3شده:
1- در لوس آنجلس چه جای مخصوصاً رایگان برای آموزش زبان انگلیسی هست ؟
2- چه نوع موبایلی از ایران بخریم چه برندی ومدلی که آنجا کارکنه؟ (به خاطر اینکه دلار آوردن مشکل شده وقیمت دلار بالاست)
3-در لوس آنجلس کدام محلات خطرناک ونا امن (اسم محله وخیابان )؟
4-دبستان های رایگان یا حداقل ارزان لوس آنجلس ویا حومه چه نامی دارند ودر کدام خیابان واقع شده اند ؟
5- وقتی آمدیم کدام بانک به جز آمریکن مطمئن جهت ارسال ودریافت دلاره ؟
6-آدرس فروشگاه های حراجی وارزان لوس آنجلس وحومه ؟
7-برای گرفتن ون ویا تاکسی از فرودگاه بین الملی لوس آنجلس چه کنیم ،قیمتش چقدره ؟
8-کدام هتل در لوس آنجلس وحومه برای شروع مناسب وارزان وتمیز وامن هست؟اگه رفتین یا مطلع هستید قیمت؟
9-کسانی که در ماه گذشته منتهی به نوامبر رفته اند می دانند که حداکثر خروجی برای هر نفر 5000 دلار از فرودگاه امام است اگر بردن بیشر راه کار نشان بدهند نه داستان ؟
ببخشید از این که طولانی وزیاد شد ولی فکر می کنم اگه یکی ازمدیران سایت پاسخ را تهیه کنه حداقل چند ده نفری مشکلشون حل میشه وبه خصوص کسایی که فامیل ودوست آنور نداند یا به قول معروف توزرد در آمدند
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کسی تجربه پرواز با لوفتهانزا رو داشته؟ چجوریه؟ امکاناتش چیه؟ منظورم در دور پرواز ها چه امکاناتی رو به مسافر می دن؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-08 ساعت 20:23)odiseh نوشته: کسی تجربه پرواز با لوفتهانزا رو داشته؟ چجوریه؟ امکاناتش چیه؟ منظورم در دور پرواز ها چه امکاناتی رو به مسافر می دن؟
سلام odiseh جان من هفته پیش با لوفتانزا اومدم شیکاگو . پرواز خوبی بود البته با لوفتانزا به فرانکفورت و از فرانکفورت با یونایتد ایرلاین به شیکاگو اومدیم در کل پرواز خوبی بود . از جهت پذیرایی هم خوب بود .منظورت از امکانات چیه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-08 ساعت 23:00)odiseh نوشته: (2012-11-08 ساعت 21:56)gulu نوشته: (2012-11-08 ساعت 20:23)odiseh نوشته: کسی تجربه پرواز با لوفتهانزا رو داشته؟ چجوریه؟ امکاناتش چیه؟ منظورم در دور پرواز ها چه امکاناتی رو به مسافر می دن؟
سلام odiseh جان من هفته پیش با لوفتانزا اومدم شیکاگو . پرواز خوبی بود البته با لوفتانزا به فرانکفورت و از فرانکفورت با یونایتد ایرلاین به شیکاگو اومدیم در کل پرواز خوبی بود . از جهت پذیرایی هم خوب بود .منظورت از امکانات چیه ؟
سلام
راستش من اولین بار هست که با لوفتهانزا سفر می کنم.... اینطور که توی بلیطم نوشته حدود 12 ساعت از فرانکوفورت تا کلرادو طول می کشه.... دوست داشتم بدونم در طول این مدت لوفتهانزا چه امکاناتی رو برای پر کردن ساعت پرواز در اختیار مسافرین می ذاره؟ مثلا فیلم؟ بازی؟ ....
راستی gulu جان حالا که شما هم به فرانکفورت رفتین چیزی در مورد فرودگاه اونجا هست که به درد ما هم بخوره و دونستنش خالی از لطف نباشه؟
ایشالا توی شیکاگو بهت خوش بگذره
مرسی عزیزم ساعت پروازی ما با لوفت هلنزا 5 ساعت به فرانکفورت بود . بله یه مانیتور در جلوی شما و پشت صندلی نفر جلویی هست که همه چی از موزیک و انواع فیلم ها ... داشت منکه خیلی راضی بودم . ما از هواپیما پیاده شدیم دو ساعت وقت داشتیم و اومدیم سالن پروازهای خروجی یه کمی تو فری شاپش چرخیدیم . نکته دیگه ای به ذهنم نمی رسه فقط اینکه در سالن ورودی مانیتورهایی هست که می تونید پرواز بعدی خودتون و سالنش رو چک کنید و از اونجا با یه ترن به اون سالن می تونید برید البتهه مسیر زیادی هم ما پیاده روی کردیم تا به گیت بازرسی رسیدیم. به شما هم خوش بگذره !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)