موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-01 ساعت 21:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-01 ساعت 21:43 توسط .wall street.)
[quot
[/quote]
سلام به هیچ وجه وقتتون رو تلف نکنید. اگر می خواهید اونجا زندگی کنید، باید تجربه ی اونجا رو داشته باشید. پس فوق لیسانس رو هم هم اون جا برید و بخونید.
این قاطع ترین جوابیه که میشه در پاسخ به سوال شما گفت.
دانشگاه هم پیدا میشه به شرط اینکه زبانتون رو خوب کنید .
موفق باشید
[/quote]
ممنون از جوابتون.
خوب پس اگه با در دست داشتن گرین کارت + SSN بریم آمریکا و اونجا برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد اقدام کنیم معنی اش اینه که دیگه TOEFL + GRE رو لازم نیست امتحان بدیم اونجا؟ یا باید حتما مدرک TOEFL + GRE رو داشته باشیم حتی اگه توی آمریکا باشیم؟ اونجا چطوری میشه TOEFL و GRE امتحان داد؟
من کاملاگیج شدم
[/quote]
[/quote]
سلام.
wall street به نیابت شما از یکی از دوستانی که در دانشگاه پرتلند درس میداد در مورد امتحان زبان سوال کرد و متوجه شد که اصلا با IELTS آشنا نیستند. بلکه تافل رو میشناسند اینجا و همچنین GRG
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
خیلی وقت بود دیگه حس و حال درست درمونی نداشتم, تقریبا نزدیک 4 ماه میشه که اومدم امریکا. با سرمایه خیلی کم یه کم کمتر از 8000دلار.
خب تو این مدت 4 ماه خیلی خیلی سختی کشیدم, هیچوقت کار دایمی پیدا نکردم و همش کارای موقت یک هفته ای میرفتم. این دو ماه آخر که کلا بیکار بودم, هر روز که میگذشت بیشتر احساس کلافگی میکردم و مسلما سرمایه م کمتر میشد. سخت ترین قسمتش وقتی بود که مادرم از ایران زنگ میزد و حال و احوالمو میپرسید و من میگفتم همه چی خوب و روبراهه, در حالی که اصلا خوب نبودم. فقط و فقط تنها چیزی که نمیزاشت نا امید شم قانون همیشگیه زندگیمه که همیشه دقیقه 90 کارم درست میشده, از پروسه جور کردن مدرک دانشگاه که دقیقه 90 جور شد گرفته تا سوار هواپیما شدنمون که دقیقه 90 سوار شدیم و غیره...
و باز هم بهم ثابت شد که این قانون دقیقه 90 تو زندگیم صدق میکنه, و درست زمانی که 500 دلار بیشتر تو حسابم نبود و حتی پول برگشت به ایران رو هم نداشتم بصورت خارق العاده ای یه کار فول تایم در زمینه کامپیوتر واسم جور شد و از این هفته میرم سر کار.
الان که این پست رو اینجا نوشتم هنوز به خانواده م زنگ نزدم خبر بدم, گفتم اول به خانواده مهاجرسراییم که خیلی به گردنم حق دارن خبر بدم.
امیدوارم همگی روزهای خوبی رو پیشرو داشته باشیم و هر روزمون بهتر از روزهای قبلمون باشه.
ممنون از همه بچه های گل 2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 06:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 10:00 توسط Saeedv13.)
برحسب وظیفه هم باشد باید یک خاطره هم ازیک کارگرباوجدان وامانتدار فرودگاه امام خمینی براتون تعریف کنم واما اصل ماجرا:
در دی ماه گذشته ایران را بمقصد آمریکا ترک کردم در فرودگاه امام که به همراه پدرم بودم به طبقه پایین فرودگاه رفتم بقصد صرف بستنی طبق معمول عادت دارم قبل از خوردن خوراکی دستهایم را شستشو دهم با مراجعه به دستشویی فرودگاه امام وبازکردن کیفی که دورکمرم بسته بودم آن را بازکردم وبه گیره جالباسی که روی دیوارنصب بود آویزان کردم پس از شستشوی دست بدون توجه به کیفم دستشویی را نرک کردم مشغول صرف بستنی وصحبت کردن با پدرم بودم که ناگهان اسم من را در بلندگوی فرودگاه صدا کردند اول فکرکردم شاید بخاطردستگاهای الکترونیک ومواد شیمیایی که برای آزمایش به آمریکا میبرم مشکوک شده اند وبرای حل وفصل صدایم کرده اند بعد کمی نگران شدم وحدس زدم لابد اتفاقی افتاده هنوز نمی دانستم کیف دورکمرم همراهم نیست! مجددا"من را صدا کردند به قسمت حراست وپلیس آگاهی ،وقتی وارد اتاق شدم وخود رامعرفی کردم مامورپلیس از من سوال کرد آیا این کیف مال شماست من با کمی مکث ونگاه دقیق متوجه شدم بله کیف حاوی مدارک مهم بهمراه دلارها همراهم نیست این کیف دلار ومدارک من را یک نظافتچی انسان وایرانی اصیل ومسلمان واقعی تحویلم داد ایشان بدون هیچ طمع وانتظاری این کیف را تحویل حراست فرودگاه میدهد ازایشان در آن لحظه تشکرکردم وعکسی هم بعنوان خاطره ویادگاری ازایشان گرفتم اسم این شخص معتمد آقای حسین کمری است امیدوارم مسئولین فرودگاه امام از ایشان بخاطرپاک دامنی تقدیر وتشکرنمایند.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-03 ساعت 08:39)j1970 نوشته: (2013-02-01 ساعت 23:49)mercedeh2011 نوشته: دوستان یه سوال دارم ؛ من ایالت کالیفرنیا میرم.
در مورد گواهینامه من شنیدم که اصل گواهینامه ایرانی خودم رو هم باید ببرم؛ هم ترجمه اش کردم هم بین المللیش رو گرفتم.
...
برای گرفتن اجازه رانندگی کافیه شما فقط ترجمه گواهینامه ایران رو بیارید (داشتن خود گواهینامه هم خوبه و فضایی نمیگیره) اما داشتن گواهینامه بینالمللی نه لزومی داره و نه اینجا تحویلش میگیرن.
کافیه یه امتحان علائم بدی و با نشون دادن ترجمه گواهینامه یه پرمیت میدن که میتونی به تنهایی رانندگی کنی (حتی میشه ماشین اجاره کرد)
این رو گفتم چون بعضی از دوستان میرن یه سری جاها و یه نفر باهاشون میاد و این داستانا + هزینش در صورتیکه اگه گواهینامه ایران دارین خودتون براحتی میتونید همه کارا رو انجام بدین.
درتکمیل فرمایش شما عرض کنم من با گواهینامه بین المللی تونستم ماشین کرایه کنم منتهی باید 14دلاربابت بیمه به شرکت بپردازید.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 13:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 13:19 توسط usa lover.)
این مو ضوع گواهینامه بین المللی یک مقداری سئوال برانگیز شده مخصوصا کالیفرنیا چون هر ایالتی گویا فرق می کنه
عده ای از دوستان گفتن با این گواهینامه رانندگی کردن,چند تا از دوستان گفتن با گواهینامه بین المللی فقط با ویزای توریستی امکانش هست , جالا من نمی دونم مامور راهنمایی اگه ماشین رو نگه داره و گواهینامه بخواد مدارک اقامتی رو هم چک می کنه؟
بعضی از دوستان هم گفتن با گواهی نامه بین المللی هزینه بیمه بیشتر
دوستان ساکن کالیفرنیا راهنمایی کنید؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
خیر دوست عزیز ، من با ترجمه هم کارام انجام شد ، اگه گواهینامه بین المللی داشته باشید که راحتتره.
هم ماشین گرفتم هم رانندگی کردم
since 2012
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اگر دوستان قدیمی یاد داشته باشند سایتی بود که ایالتهای مختلف را باهم مقایسه می کرد کسی از دوستان هست که بتونه لینکش را بگذاره؟
خیلی ممنون می شم
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
ماالان به مدت 2ماه هست که در امریکا هستیم و برای کاربه هرجایی که فکرکنید سرزدیم و اپلای کردیم برای کار.ولی نمیدونم حکمت خدا چیه تاکنون کارپیدا نکردیم گفتم بیام اینجا و درد دلی کنیم و از همه دوستان بخوام برای ماهم دعا کنن تا ماهم اوضاع و احوالمون روبراه بشه
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا