کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
دوستان فرمهاي مالياتي آمريكا براي كساني كه تازه چند ماهي رفته اند را بايد از كجا دانلود كرد وپس از پر كردن به كدام آدرس ارسال كنم؟
مشخصات اين فرمها چيست؟
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
تشکر کنندگان: ali234 ، mercedeh2011 ، Tomas ، mrhj50 ، shkhmo ، HAZARA ، sam11
سفرنامه روزبه
تاریخ 20 فوریه
روز 0
پرواز - قسمت دوم

سوار هواپیما شدیم. یه هواپیمای کوچیکه فقط میدونم ایرباسه. سه تا صندلی یه طرف راهرو سه تا طرف دیگه اش. من و ح کنار هم میشینیم من یه سمت راهرو میشینم ح سمت دیگه. هواپیما کیپ تا کیپ پره

ساعت 5 صبح شروغ می کنن روسی بلغور کردن. اوکی. حرکت شروع میشه. هوا خیلی سرد نیست. بعد یه مدت کوتاه همه شروع می کنن چرت زدن. طرفای ساعت 9 صبح میرسیم مسکو. پذیرایی یه وعده غذا (چلو با خورشت گوشت بز احتمالا سفته گوشتش) با سرویس نوشیدنی. ح صبحونشو نمی خوره خوشش نمیاد.

فرودگاه مسکو پیاده میشیم. فکر می کردم تنها جایی که تو دنیا به این کلاه روسی من نخندن همین روسیه باشه، اما مثل اینکه اشتباه می کردم!
اینجا خیلی ها لباس گرم هم نپوشیدن تو فرودگاه من خونده بودم دمای هوا تو ساعت 9 صبح -15 درجه باید باشه. اما چون ما تو فضای باز نبودیم و مثل همیشه از راهروی متصل شونده به هواپیما رفتیم تو لابی خب چیزی حس نکردیم.

مامور پاسپورت های بخش ترانزیت میگه ح نمیتونه نوشیدنیهاشو ببره داخل!
واسه همین دو سه تاشو خوردیم بقیه اشم دادیم به باقی ایرانی های اونجا.
گرمم شده. با ح یه دور کامل تو کل لابی فرودگاه میزنیم تا برسیم به گیت پرواز بعدیمون. ساعت 1 پرواز داریم. میشینیم.

ح از طریق دوستش یه جا اجاره کرده به مبلغ 500 دلار در ماه که با 6 نفر دیگه هم خونه هستند ولی اتاقاشون جداست. من ولی رو هوام . شاید خالم بیاد دنبالم یا نیاد. اگه نیاد با ح میرم هتلش اگه اومد هم که اومد.
به ح خیلی اصرار کردم که اگه خالم اومد یه روز اولو بریم خونش ولی چون جا داشت تمایلی به این کار نداشت

توی سایت airbnb من جاهای خوبی پیدا کرده بودم که دو نفره میشد شبی 50 دلار اجاره کرد ولی دیگه ح برنامه اش رو ریخته بود. می خواست شب اول بره هتل که امنه و نزدیک خونشه بخوابه صبح بره بانک پولا رو بزاره و بعد بره خونش. با من میومد خیلی از لس آنجلس دور میشد. من تو میشن ویاهو خواهم بود که 2 ساعت تا فرودگاه راه هست.

ساعت 11
تو لابی نشستیم. مردم میان و میرن. ح اکثر اوقات سرش با آیپدش گرمه. منم یه کتاب گرامر کوچیک اوردم که گه گاه نگاهش میکنم
با گوشیم به اینترنت فرودگاه وصل میشم و یکم نت گردی می کنم. گوشیم یه x6 درب و داغونه. موقع شروع پرواز تو حالت flight mood گذاشته بودم هنوز تو همون حالته.

ساعت 13
پرواز نیم ساعت عقب افتاده. منتظریم تا چک این کنیم.

13:15
پیش به سوی هواپیما . سوار میشیم. غیلی غوبه. دو ردیف سمت چپ دو ردیف سمت راست 4 ردیف صندلی هم وسط هست. ردیف یا ستون؟ قاعدتا ستون باید گفته بشه نه ردیف. به هر حال.

ح رو بال نشسته. من سالن پشتی ام. میرم جلو به یه پیرمرد امریکایی که پیش ح نشسته میگم پلیز جاتو با من عوض کن. یارو استقبال می کنه. بال دوست نداره انگار با رون بیشتر حال می کنه. خلاصه میام بغل ح. گرمه

14:00

راه میفتیم. پشت هر صندلی یه دستگاه مولتی مدیا هست با یه جوی استیک که با سیم بهش وصله. از طریق این میتونید حدود 40 50 تا از فیلم ببینید(اگه وقت کنید) ، بازی کنید (بازیاش جالب نیست) موزیک گوش کنید. اخبار ببینید. اطلاعات پرواز ببینید. موزیک شو ببینید. مستند ببینید.... فیلما شامل آخرین فیلم ها، برترین ها، کارتون، ترسناک، ماجرایی و ... است.
من مردان سیاه پوش 3 رو کامل دیدم. بقیه رو هم سرسری نگاه کردم و جلو زدم. یکمم تخته نرد بازی کردم. ح هم زیبایی امریکایی رو داره میبینه. نوشیدنی دارن میارن. به ما که میرسه آبمیوه ، اسپرایت و کوک، اب خالی ؟ کدومو می خواید که قاعدتا ابمیوه میخوریم. از یکی می پرسه الکلی می خوای؟ طرف میگه نه. اون پایین چرخ دستی نگاه می کنم از این شیشه های کوچیک مشروبات الکلی هست که تو فرودگاها میفروشن. دست خانومه یه 10 یورویی می بینم. پس قاعدتا فروشیه مفتی که نیست!

ازش خواهم پرسید. خلاصه می فیلمیم. پرواز 12 ساعت به طول خواهد انجامید. بیرون هوا افتابیه.

چند ساعت میگذره. ناهار میرسه. ماهی تیلاپیا میگیرم. ح جوجه میگیره. ماهیش خیلی خوب بود.

چند ساعت میگذره .. هوای بیرون افتابیه. خستم ولی خوابم نمیبره. ح خوابه. ....

چند ساعت میگذره. هوای بیرون افتابیه. فیلم دیدم. حوصلشو ندارم دیگه. ح خوابه.

چند ساعت میگذره. هوای بیرون افتابیه. پا میشم تو راهرو یکم قدم میزنم. ....

یه دختر روس 14 ساله خوشگل صندلی جلومون نشسته. مثه عروسکه. با مامانش فیلم می بیننن و کر و کر می خندن. ....

چند ساعت میگذره. شام میارن. بیف سفارش میدم . نگو همون خورشت بز صبحیه. کاش چیکن میگرفتم. قهوه کلی می خورم. هوای بیرون افتابیه. خیلی گرممه. میرم توالت. جورابامو در میارم شلوار زیرمم در میارم. خیلی سخته درآوردنش تو جایی به متراز یک متر در نیم متر

اخرای سفره. همه کف کردن. ح هنوز خوابه. من هنوز بیدارم. کم کم داره چشام گرم میشه. هوا افتابیه.

ساعت 2 بعد الظهر به وقت لوس انجلس میرسیم به مقصد. هواکاملا افتابیه! ح بیدار شد.
از داخل مونیتور امریکا زیر پامون پهن شده. مثه گوگل مپه فقط ماشینا تکون می خورن!

توقف می کنیم. از هوا پیما میریم بیرون و .... روی امریکا قدم میزاریم.
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
سلام روزبه جان ... چندتا سوال؟؟؟؟
1. ح کیست
2.چرا ایر فلوت
3.از کدام مسیر پرواز کردی (اسمان اروپا.. یا.. اقیانوس ارام) چون گفتی 12 ساعت همه 9ساعت میرن
4.اومسافر صندلی جلو چی شد
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، roghiyeh ، masih sh ، Tomas ، shkhmo ، roozbeh33 ، HAZARA ، ali234 ، rabbit ، sam11
سلام خدمت همگی مختصری از سفرنامه را خدمتتان عرض می کنم:
ما دو هفته قبل از ورود به آمریکا بهIMMIGRANT ایمیل زدیم تا از تجربه و خدمات آنها در این سفر استفاده کنیم.ما ابتدا بلیط به San Fransico بود وبس از مشورت با IMMIGRANTخصوصا علی آقا بلیط San Fransico به لوس آنجلس را برای ما گرفته وایمیل کردند .ساعت شش بعد ازظهر وارد فرودگاه لس آنجلس شدیم علی آقا آمد دنبالمان از آنجا برای خرید موبایل به فروشگاه رفتیم ظرف نیم ساعت بس از ورود سیم کارت داشتیم.از آنجا به محل اقامتی که گرفته بود رفتیم.فردا صبح یعنی دوشنبه به لطف علی آقا SSN را گرفته وپس از آن برای باز کردن حساب به بانک رفتیم. از آنجا به DMV رفتیم.با تلاش علی آقا چون گواهی نامه ایرانی ترجمه نکرده بودیم.برای دو ماه با کمک علی آقا گواهی نامه گرفتیم .این مختصری از خدمات سفرنامه من تا کنون بوده است .در نهایت کمال تشکر را از علی آقا دارم.
تشکر کنندگان: usa lover ، amir82 ، Tomas ، roeentan ، bayat_r ، shkhmo ، کامیلا ، payan ، roozbeh33 ، ensan ، HAZARA ، ali234 ، babak433 ، mrr777 ، achi686 ، sasbk ، mgolchin13 ، Ali Sepehr ، enchantress_boy
(2013-02-22 ساعت 21:23)abbas41 نوشته:  سلام روزبه جان ... چندتا سوال؟؟؟؟
1. ح کیست
2.چرا ایر فلوت
3.از کدام مسیر پرواز کردی (اسمان اروپا.. یا.. اقیانوس ارام) چون گفتی 12 ساعت همه 9ساعت میرن
4.اومسافر صندلی جلو چی شد

سلام دلانگیز جان

1. ح رفیقمه اونم لاتاری برنده شده ترکیه هم برا مصاحبه با هم رفته بودیم . پسر خیلی خوب و کار بلدیه. اسمشو نمی نویسم چون اجازشو ندارم ممکنه سو کنه منو بعدا! لول! البته اینجا از این کارا زیاد می کنن
2. رفت و برگشت من با ایرفلوت درومد 1 میلیون و 300 هزار تومن! البته 6 ماه پیش بلیط خریدم اون موقع ارزون بود.
3. رفتیم موسکو از موسکو از روی اروپا رفتیم و از قاره امریکا رد شدیم غربش پیاده شدیم. برا ما 12 ساعت شد. نمی دونم چرا همش مسکو رو مینویسم موسکو. شما بخون مسکو Smile
4. دلدارم رو میگی؟ هیچی دیگه پیاده شد با مامان جونش رفت عشق و حال
دل منم با خودش برد پدرسوخته
تشکر کنندگان: Tomas ، 2013selectee ، HAZARA ، ali234 ، masih sh ، amir82 ، roeentan ، pr.kia ، kasrafo ، sam11 ، miladtorfi ، shkhmo
(2013-02-21 ساعت 17:28)حاجبی نوشته:  دوستان لازم به ذکر که این مورد رو دیروز از یک وکیل پرسیدم تو انکارا ایشون گفتن تا یک سال میتونین خارج از آمریکا باشین ولی من قانع نشدم .اگه اطلاعت موثقی دارین لطفا بگین ممنون میشم
دوست عزیز لینک زیر رو مطالعه بفرمایید:

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
خلاصه: برای حفظ پیوستگی اقامت بیشترا ز ۶ ماه نباید بیروون بمونید.اگر.بدون گرفت ری انتری پرمیت بیشتر از ۱ سال بیرون از ا م ری کا بمونید این به معنای ترک اقامت است و عواقب داره.
2011ax
تشکر کنندگان: Tomas ، HAZARA ، ali234 ، Emad_L ، sam11 ، shkhmo
سفرنامه روزبه
تاریخ 21 فوریه
روز 1
روی امریکا قدم گذاشتیم

داخل فرودگاه هستیم. چمدونامون رو مستقیم آوردن لوس آنجلس و لازم نبود تو مسکو بگیریمشون و دوباره تحویل بدیم.

یه سری گیت هست که جلو همش نوشته Visitors و مردم به نسبت مساوی تو هر کدوم از اینا وایسادن. ساکم دستمه که توش لپتاپه. خیلی سنگینه. به ح میگم تو همینا باید وایسیم اون مدارک سفارت ترکیه رو هم بگیر دستت. ح اشتباها تو ترکیه پاکتی که روش نوشته بودن باز نشود رو باز کرده بود. تو ترکیه یه بنده خدایی گفته بود نروووووو امریکا اونجا دیپورتت می کنن پروازتو عقب بنداز برو سفارت بسته رو دوباره آکبند کن که ح این توصیه رو دایورت کرده بود روی .... . خلاصه با همون مدارک در دست وایسادیم تو صف.

جلو تر اول صف ساک دستی یه خانومه رو گذاشته بودن رو زمین و می گشتن یه سگ مخصوص هم اورده بودن که مواد کشف کنه دماغش رو کرده بود تو ساک خانومه . ای وای . ساک منو بگردن پر از ظرف و ظروف شکسته و جوراب و اشغال پاشغال و پلاستیک و پوست تخمه و .. است جلوی این همه آدم باکلاس ابروم میره ضایع است! با عجله مرتبش می کنم توی صف.

کم کم میریم جلو. میرسیم به گیت . اول ح میره . ساکمون رو چک نمی کنن. اول ح میره پیش یه افیسر من میرم پیش گیت بغلیه. به یارو پاسو میدم و مدارک روتحویل میدم. بازش میکنه. از صورتم یه عکس میگیره. انگشتای دست راست رو اسکن می کنه. میگه با ساکت وردار برو اون ته گیت 1 . حالا اینجا که میگم قد یه زمین فوتبال بزرگه فکر نکنید همه تو یه اتاقن ته یه راهروی طولانیه. نگاه می کنم ح کجاست که با هم بریم. ح اون ته مها تقریبا رسیده به گیت 1. منم جمع می کنم میرم. تو گیت یک که منتها الیه سمت جپ سالن هست میریم پیش یه سری افیسر اسیایی. دارن با هم به زبون احتمالا تایوانی چرت و پرت میگن و می خندن. خیلی تر و تمیز لباس پوشیدن. مدارکو تحویل زنیکه میدم و میگه برو بشین. میرم میشینم پیش ح. ح داره با ایپدش ور میره.
من نگرانم باید به خالم زنگ بزنم ببینم اومده دنبالم یا نه.

سه چهارتا تلفن همونجا که نشستیم هست. نوشته 50 سنت بندازید. سنتم کجا بود همش اسکناسه. به ح میگم اسکناس به انگلیسی چی میشه. کش که نمیشه قاعدتا! خلاصه اونم نمیدونست. به یه چینی کنار تلفن وایساده میگم داری چنج به ما بدی میگه نه. راه میفتم تو سالن میرم تا وسطاش اطلاعاته یه یارو قیافش امریکایی می خوره. میگم چنج بده 50 سنت. میگه باشه . دو سه تا سکه میده. هرچی نگاه می کنم عدد ننوشته روش. خلاصه تشکر می کنم میگم بگی یه دلاری رو میگه بیخیال برو. میرم. تو راه بررسی می کنم میبینم رو سکه نوشته a quarter of a dollar . خب احمق روش بنویس 25 سنت دیگه. اون یکی سکه هم یه چیز دیگه. خلاصه به 50 سنت نمیرسید. سکه رو میندازم جواب نمیده یه سری دری وری تحویلم میده گوشیه.

دوباره بر میگردم سمت اطلاعات . یه مرده تو اطلاعات میگه کمک می خوای؟ میگم میخوام زنگ بزنم چنج ندارم. میگه بیا برات شمارتو بگیرم کشتی خودتو.

میگیره زنگ میزنم خالم. داره میاد ولی راهشو گم کرده . اوکی پس داره میاد دمش گرم. برمیگردم پیش ح. مشغوله هنوز. با ایپدش با خانوادش حرف میزنه با اسکایپ و اینترنت فرودگاه. نقشه های لوس انجلسو همه رو ریخته رو ایپد. چه جیز خوبیه یکی باید بخرم.

خلاصه یه نیم ساعتی نشستیم. یه چند تا خانواده فیلیپینی و چینی درب و داغونم هستن نشستن پیش ما. دختره بغل دستی من چینیه موهای دستش از موهای دست من پرپشت تره. خب. خانواده ها رو مردک افیسره صدا میکنه. میگه اوکی برید. ح رو هم صدا می کنه. کارش درست میشه میره. من رو صدا می کنه. میگه چرا 9500 اوردی یشتر از 10000 تا نیاوردی . می خواستم بگم به تو چه گوساله. گفتم همش همینقدر داشتم. میگه نه بگو چرا انقدر اوردی. گفتم خب دلم خواست. میگه اوکی بگی برو. اها تو پرواز یه فرم داده بودن پر کنیم. فرم آبی . توش نوشته بودم resident iran پایین نوشته بودم کمتر از 10000 تا اوردم جلوشم نوشتم 9500 تقریبا. حدود 100 دلار هم گیفت اوردم.

خلاصه جمع می کنیم میریم. بارمون رو تحویل میگیریم. یه گوشه برامون کنار گذاشته بودن. از دم در می خوایم رد شیم. از من می پرسن چی توشه . میگم حوله لپ تاپ و ... میگه اوکی برو. نه پولی چک کردن نه چیزی. ح رو ولی میگن بیا باید فرم 100000 تا بیشتر پر کن.

میرم بالا منتظر ح بشم. تو لابی فرودگاه وایسادم مردم هم با گل و ساک وایسادن. دور و برمو نگاه می کنم. میگردم ببینم تلفن جایی هست یا نه. یکم این طرف اونطرف می چرخم. یه خانوم پیره میاد سمتم. کمک می خوای مرد جوون؟ یس پلیز می خوام زنگ بزنم چنج ندارم. میگه دنبالش برم. میرسونتم به اطلاعات میگه این جوون می خواد زنگ بزنه لطفا شمارشو براش بگیرید. زنگ می زنم به خالم اشغاله. میگه برو دوباره بیا زنگ بزن.

ح رو از دور میبینم که داره میاد بیرون. میدووم سمتش. میگم خالم داره میاد بیا بریم پیش ما . میگه بیخیال میرم. دوتا چمدون خیلی سنگین و یه ساک دستی داره. پسته و کتاباشو بهش میدم از تو چمدونم. رو زمین دارم چمدونا رو جمع می کنم که خالم صدام می کنه. خاله جان سلام چطوری ماچ ماچ دستت درد نکنه! خلاصه پا میشم. خالم میره سمت دوستم بهش سلام و خوش آمد میگه.
ح خیلی سرد برخورد میکنه در حد سلام مرسی. خاله میره سمت یه فروشگاه منم چمدونا رو جمع می کنم.

ح داره میره . میگم بیا میگه نه میرم. ح میره. من و خاله میریم بیرون. سوار ماشینش میشم. ماشین قشنگیه. پیش به سوی خانه.
(2013-02-21 ساعت 18:33)honey62 نوشته:  سلام بچه ها من این سوال رو اونور گذاشتم کسی نبود جواب بده، ما الان تقریبا 3 ماهی میشه اومدیم آمریکا و ورودمون ایالت ویرجینیا بود، اینجا ارزون ترین جایی که تونستیم پیدا کنیم یه اتاق توی basement یه خونه بود که یه چیزایی با صاحبخونه مشترک داریم و داریم ماهی 1000 تا بابتش میدیم، اینجا تونستیم کار پیدا کنیم ولی متاسفانه هر چی درمیاریم میدیم به اجاره و خرج خورد و خوراک. طبق صحبت های بچه ها هیوستون اجاره خونه ارزون تره، ما یه فکرایی کردیم در مورد تغییر دادن محل زندگی مون به هیوستون، نظرتون چیه ما کار زندگی اینجا رو ول کنیم بریم اونجا؟

با ماهی 800-900 تا میتونین یه آپارتمان یک خوابه مستقل طرفای سن دیگو اجاره کنین
اگه mobile home بگیرین شاید هم کمتر از این بشه
ولی اوضاع کار خرابه
ما که هنوز بعد 5 ماه هیچ مدل کاری پیدا نکردیم
تشکر کنندگان: Tomas ، usa lover ، HAZARA ، ali234 ، shkhmo ، amiry ، Emad_L ، sam11 ، apoornaki
(2013-02-23 ساعت 04:34)roozbeh33 نوشته:  سفرنامه روزبه
...پیش به سوی خانه.

رسیدن بخیر
من هم سه ماه پیش با همون هواپیمایی ( ایر فلوت ) اومدم اینجا. دقیقا همون مسیر هایی رو که تو اومدی منم اومدم. با این تفاوت که موقع رسیدن به آمریکا هیچکس انتظارم رو نمی کشید چون در واقع کسی رو نداشتم.
چهار ماه پیش که بلیط ایر فلوت ( یک طرفه ) رو به مقصد لس آنجلس خریدم 1060000 بود الان نمی دونم چنده.
ولی نسبت به قیمتش خیلی پرواز خوبیه من که کاملا راضی بودم ازشون.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: Tomas ، bayat_r ، arezoo bj ، mrhj50 ، masih sh ، amir82 ، roeentan ، roozbeh33 ، pr.kia ، payan ، Emad_L ، sam11 ، mgolchin13 ، shkhmo ، enchantress_boy
(2013-02-21 ساعت 03:37)ariannbr نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 21:51)mercedeh2011 نوشته:  سلام ؛ یه سوال دارم ... من الان تو آمریکا هستم ؛ خودم گوشی ایفون 4اس دارم و هر جا میرم که فقط خط بگیرم میگن اینترنت باید باهاش بگیری؛ ولی من الان اینترنت نیازی ندارم روی گوشیم؛ چیکار کنم؟
برو فروشگاه های t-moblie یا سایتش یه سیم کارت Prepaid بگیر
بهش میگن Pay as you go
از 10 دلار داره تا 100 دلاری که فقط مکالمه هست و تکست برای خود سیم کارت هم پول نمیگیرن
برای دفعه های بعد هم کارتش رو از فروشگاه ها میتونی بخری
تو سایتش کاملا توضیح داده
http://prepaid-phones.t-mobile.com/pay-as-you-go-plans
ممنون دوست عزیز ... امشب فرصت شد و رفتیم گرفتیم؛ البته که گفت 10 دلاری نداره و 30 دلاری غالبمون کرد
فکرشو بکن
1500 دقیقه
یعنی 25 ساعت Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حالا باید با سایتش سر و کله بزنم ببینم اینترنتی چه مدلی بخرم
فقط خواستم تشکر کنم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
تشکر کنندگان: Tomas ، usa lover ، HAZARA ، ali234 ، mrhj50 ، amir82 ، parsush ، achi686 ، shkhmo ، pr.kia ، Saeedv13 ، Emad_L ، sam11
(2013-02-23 ساعت 09:13)mercedeh2011 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 21:51)mercedeh2011 نوشته:  سلام ؛ یه سوال دارم ... من الان تو آمریکا هستم ؛ خودم گوشی ایفون 4اس دارم و هر جا میرم که فقط خط بگیرم میگن اینترنت باید باهاش بگیری؛ ولی من الان اینترنت نیازی ندارم روی گوشیم؛ چیکار کنم؟
بهش میگن Pay as you go
از 10 دلار داره تا 100 دلاری که فقط مکالمه هست و تکست برای خود سیم کارت هم پول نمیگیرن
ممنون دوست عزیز ... امشب فرصت شد و رفتیم گرفتیم؛ البته که گفت 10 دلاری نداره و 30 دلاری غالبمون کرد
30 دلار با سیم کارت
فکرشو بکن
1500 دقیقه
فقط خواستم تشکر کنم.
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: Tomas ، HAZARA ، mrhj50 ، shkhmo ، sam11
(2013-02-23 ساعت 09:25)gol1 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 09:13)mercedeh2011 نوشته:  
بهش میگن Pay as you go
30 دلار با سیم کارت
فکرشو بکن
1500 دقیقه
فقط خواستم تشکر کنم.
30 دلار با سیم کارت
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تشکر کنندگان: HAZARA ، ali234 ، mrhj50 ، shkhmo ، sam11
20 دلار سیم کارت و 30 دلار شارژ

شماها اینجا به همدیگه رتبه نمیدین؟ تاپیک به این خوبی ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
تشکر کنندگان: HAZARA ، gol1 ، arezoo bj ، ali234 ، mrhj50 ، Tomas ، parsush ، usa lover ، shkhmo ، sima s ، pr.kia ، payan ، Emad_L ، sam11
(2013-02-23 ساعت 11:22)mercedeh2011 نوشته:  20 دلار سیم کارت و 30 دلار شارژ

شماها اینجا به همدیگه رتبه نمیدین؟ تاپیک به این خوبی ...

اما در سایتش نوشته 1 دلار سیم کارت من درست متوجه نشدم؟
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تشکر کنندگان: arezoo bj ، ali234 ، mrhj50 ، Tomas ، shkhmo ، mercedeh2011
دوستان سلام
سوالی راجع به مدرسه بچه ها دارم از دوستانی که اونجا بچه هاشون رو در دبیرستان ثبت نام کردن کسی با مشکل خاصی مواجه نشده و چه شرایطی میخواد و یه شمای کلی از مدرسه بچه ها میخوام بدونم ممنونم

تشکر کنندگان: gol1 ، ali234 ، Tomas ، shkhmo ، Emad_L

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان