کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-02-23 ساعت 04:34)roozbeh33 نوشته:  سفرنامه روزبه
...پیش به سوی خانه.

سلام. روزبه جان یکسوال فنی...؟؟؟
چرا.چرا هرچی قشنگه میادمیشنه کنار شما ...فرودگاه بین بزرگی.. از ح یاد بگیر سرش توکار خودشه..بعدشم شانس اوردی اون افیسر فارسی بلد نبود ........ بنویس ببینم باز چیکارکردی....
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، payan ، Emad_L ، sam11
سلام به همه این یه سری جاهایی که من واسه کار رفتم پرسیدم و گفتن که انلاین اپلای باید بکنی اگه برای زمینه فعالیت خودتون کار پیدا نکردین خوب سنگ مفت گنجیشک مفت پر کنید ببینید چی میشه

careers.walmart.com

www.wendys.com/careers

www.mcdonalds.com/us/en/careers.html

www.careersatsafeway.com

www.123work4us.com

به ترتیب Walmart - Wendys - McDonalds - Safeway و آخری هم واسه رستوران Carl's Jr و چنتا جای دیگست که وقتی تو آخریه سایت آخری پروفایل درست کنید به غیر از کارلز جونیر واسه چنتا رستوران دیگه هم میتونید آپلای کنید.

ما که سنگمونو انداختیم شما هم دوست داشتید امتحان کنید جاهای دیگه هم که اپلای کردم واسه کار سر وقت میگم واستون

شاد باشید.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: Tomas ، el333 ، mohajer13 ، bayat_r ، ali234 ، parsush ، sasbk ، roeentan ، mrhj50 ، usa lover ، pr.kia ، payan ، Saeedv13 ، tiba ، Emad_L ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، babak4835 ، shkhmo ، enchantress_boy
دوستانی که با هواپیمایی امارات سفر کردند، میشه علاوه بر چمدون یا ساک داخل کابین یک کوله پشتی ( و یا کیف زنونه) و یک لپ تاپ ( البته با کیف خودش) رو داخل هواپیما برد؟ یعنی در واقع 3 تا بار دستی میشه ( ساک + کوله پشتی + کیف لپ تاپ).
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، Emad_L
(2013-02-23 ساعت 16:13)Solitude نوشته:  سلام به همه این یه سری جاهایی که من واسه کار رفتم پرسیدم و گفتن که انلاین اپلای باید بکنی اگه برای زمینه فعالیت خودتون کار پیدا نکردین خوب سنگ مفت گنجیشک مفت پر کنید ببینید چی میشه

careers.walmart.com

www.wendys.com/careers

www.mcdonalds.com/us/en/careers.html

www.careersatsafeway.com

www.123work4us.com

به ترتیب Walmart - Wendys - McDonalds - Safeway و آخری هم واسه رستوران Carl's Jr و چنتا جای دیگست که وقتی تو آخریه سایت آخری پروفایل درست کنید به غیر از کارلز جونیر واسه چنتا رستوران دیگه هم میتونید آپلای کنید.

ما که سنگمونو انداختیم شما هم دوست داشتید امتحان کنید جاهای دیگه هم که اپلای کردم واسه کار سر وقت میگم واستون

شاد باشید.

با تشکر از دوست عزیزمون.

این سایت که shezem عزیز پیشنهاد داد هم خیلی خیلی عالیه. شما زیپ کدتون رو که ساکن هستید یا در اینده به امید خدا ساکن خواهید شد بدید هرروز بهتون یه لیست از کمپانی هایی که نزدیک به شما استخدام می کنند رو ایمیل می کنه و میتونید اپلای کنید و رزومه بفرستید. کاملا دسته بندی شده هست مثلا تمام شرکتهای بالا که دوستمون نوشته اگه نزدیک به شما استخدام داشته باشن بهتون ایمیل میده:
http://www.snagajob.com/
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، amir82 ، parsush ، roeentan ، mrhj50 ، gbtm ، Tomas ، payan ، tiba ، Emad_L ، sam11 ، shkhmo
سفرنامه روزبه
21 فوریه
روز 1
پیش به سوی خانه

سوار یه هوندا سویک دودر هستم. ماشین پسر خالمه که 20 سالشه. تو خیابونا با جی پی اس به سمت خونه حرکت می کنیم. حال و احوال و خبر و چاق سلامتی و ... . خیلی خستم. چشام باز نمیشه

ساعت 6 عصر میرسیم خونه. یه خونه ویلایی تو یه محله که اصلا اپارتمان ندارن
مثه کلاردشت خودمونه
فقط هواش بهتره

میرم تو و شوهر خاله و پسرخاله رو می بینم و سلام علیک و .. . خیلی مهربونن. شام پیتزا داریم. خوشمزه است. جاتون خالی. می خوابم.

صبح پسرخاله میرسونتم به ssa . توی صف وایسادم . هفت هشت نفر جلومن. کسی زیاد حرف نمیزنه
نوبت به من می رسه. یه آفیسر گنده منده امریکایی کچل و زاغول جلومه. میگه کارتون چیه. میگم مهاجرم دنبال کارت اومدم. میگه کجایی هستی میگم ایرانی. به فارسی میگه سلام خیلی خوش آمدید!
روی برد لمسی کنارش یه سری دکمه رو می زنه و یه شماره بهم میده. باهام میاد تو یه جا برام پیدا می کنه و به فارسی میگه لطفا اینجا بشینید.

بعد ازم می پرسه اگه به فارسی بخوام بگم we are busy چی باید بگم؟ گفتم باید بگی سرمون شلوغه! راستی چی میشه وی آر بیزی بهترین معنیش؟! خلاصه میشینم تا نوبتم بشه و صدام کنن. دم در یه فرم بود که درخواست کارت جدیده.

همشو پر می کنم اما نام خانوادگی مادرمو اسپلشو دقیق بلد نیستم. می خوام زنگ بزنم ایران ولی تلفن ندارم. یعنی تل خالمو گرفتم که با اونم نمی خوام زنگ بزنم ایران. خلاصه حدثی پر می کنم . صدام می کنن میرم پیش یه خانومه فرمو گذرنامه رو میدم بهش. از گذرنامه یه سری چیزا پر می کنه تو کامپیوترش بعد میگه برا شما تو فرودگاه پر کردن من بزنم دوپلیکیت میشه نمیزنم. میگم باشه نزن دستت درد نکنه پا میشم میرم.

پیاده راه میفتم سمت بانک امریکا. خیابونا خیلی خلوت یه نفرم دو 3 کیلومتر راه پیاده ندیدم راه بره. میرم تو بانک پیش یه کارمند جوون میشینم. میگم سلام اومدم حساب باز کنم امروز روز اولمه اومدم امریکا اس اس ان هم ندارم. میپرسه کجایی هستی میگم ایرانی. به فارسی میگه سلام چطوری؟ میگم تو هم ایرانی هستی میگه اره دو ساله اومدم اینجا مشغولم. خلاصه 8000 تا میزارم تو حساب 2000 تا چکینگ 6000 تا سیوینگ یه دبیت کارت موقت بهم میدن اصلش ظرف یه هفته میاد. دو سه تا برگه چک و یه سری کاغذ . ایمیلشم میده سوال داشتم بپرسم.

شوهرخالم میاد دنبالم سوار میشیم میریم ساندویچی مک دونالد می خوریم و میریم دم در دی ام وی که میبینم خیلی شلوغه بر میگردیم خونه میگیرم می خوابم. یخورده سر درد دارم احتمالا دچار جت لگ شدم.
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
(2013-02-23 ساعت 22:26)abbas41 نوشته:  [quote='mohajer13' pid='282309' dateline='1361622198']
دوستانی که با هواپیمایی امارات سفر کردند، میشه علاوه بر چمدون یا ساک داخل کابین یک کوله پشتی ( و یا کیف زنونه) و یک لپ تاپ ( البته با کیف خودش) رو داخل هواپیما برد؟ یعنی در واقع 3 تا بار دستی میشه ( ساک + کوله پشتی + کیف لپ تاپ).
[/

سلام. عزیزم شما خجالت نکش کل اسباب اساسیی رو ببر کوچیک میشینم همه جاشن

ممنون از پاسختون دوست مهربون !!!
محض اطلاع عرض می کنم. ساک داخل کابین و یک کوله یا کیف زنونه مجازه و هیچ مشکلی نیست. سوالی از دوستان مطلع دارم که آیا همراه اونا میشه لپ تاپ رو هم برد یا نه. لپ تاپ رو نمیشه داخل چمدون ها گذاشت ولی اگه تو دست بگیریم آیا باید یکی از کیف یا ساک رو حذف کنیم؟
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: ali234 ، Tomas ، shkhmo
(2013-02-23 ساعت 23:08)mohajer13 نوشته:  [quote='abbas41' pid='282456' dateline='1361642186']
[quote='mohajer13' pid='282309' dateline='1361622198']
[/

محض اطلاعتون عرض می کنم. ساک داخل کابین و یک کوله یا کیف زنونه مجازه و هیچ مشکلی نیست. سوالی از دوستان مطلع دارم که آیا همراه اونا میشه لپ تاپ رو هم برد یا نه. لپ تاپ رو نمیشه داخل چمدون ها گذاشت ولی اگه تو دست بگیریم آیا باید یکی از کیف یا ساک رو حذف

سلام.تاجایی که من سایت امارات و قطریه دیدم میزان بارشما بستگی به وضعیت صندلی داره.. اگر اکونومی باشه داخل هواپیما ساک بچه یا یک کیف دستی.... اگر بیزینس باشه یا فرس شما میتونی لب تاب کیف یا ساک بچه رو ببری میزان با هم بیشتره ... شما سایت هواپیمایی امارات و قطریه چک کنید و از نمایندگیهای اونها بپرسید..تادوجا مشگل نشید (چون اگر بار اضافه داشته باشید از200دلار به بالا باید بپردازید)
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: Tomas ، sam11 ، shkhmo
(2013-02-23 ساعت 23:08)mohajer13 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 22:26)abbas41 نوشته:  [quote='mohajer13' pid='282309' dateline='1361622198']
[/
محض اطلاع عرض می کنم. ساک داخل کابین و یک کوله یا کیف زنونه مجازه و هیچ مشکلی نیست. سوالی از دوستان مطلع دارم که آیا همراه اونا میشه لپ تاپ رو هم برد یا نه. لپ تاپ رو نمیشه داخل چمدون ها گذاشت ولی اگه تو دست بگیریم آیا باید یکی از کیف یا ساک رو حذف کنیم؟
من فکر نمی کنم لب تاپ جز بار و کیف دستی محسوب بشه
من خودم کلی کیف و ... داشتم + لب تاب
البته من لوفت هانزا بودم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Tomas ، shkhmo
(2013-02-22 ساعت 13:32)roozbeh33 نوشته:  یه دختر روس 14 ساله خوشگل صندلی جلومون نشسته. مثه عروسکه. با مامانش فیلم می بیننن و کر و کر می خندن. حب نبات است پدر سوخته. هر چند وقت یه بار پا میشم یه کش و قوسی میام و یه دیدی هم میزنم. دلدارم. تو امید فرداهای که هستی؟ معبودم. دل به پای محبت که بستی؟ سرگرمیه خوبیه دیدیدن.
...

روزبه جان سنشو از کجا تشخیص دادی ؟Big Grin اینو بگو چه اسراری داره؟ به ظاهر دقت کردی یا حدسیBig Grin
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: Tomas ، pr.kia ، sam11 ، roozbeh33 ، shkhmo
بچه ها برای " بیمه شخص ثالث " ماشین ، چه لفظی به کار می برند؟ همون basic car insurance میشه؟؟؟؟ (می خوام توی سایت تریپل ای قیمتها رو نگاه کنم...)
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، shkhmo
(2013-02-24 ساعت 03:29)mercedeh2011 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 23:08)mohajer13 نوشته:  [quote='abbas41' pid='282456' dateline='1361642186']
[quote='mohajer13' pid='282309' dateline='1361622198']
[/
من فکر نمی کنم لب تاپ جز بار و کیف دستی محسوب بشه
من خودم کلی کیف و ... داشتم + لب تاب
البته من لوفت هانزا بودم.
[/quo

سلام. لوفتهانزا خوبه بهتراز امارات و قطریه است کمترگیرمیده خوب بلیطش هم گرونتره شمابرید انشاالله اتفاقی نمیفده خوش بگذره....
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، shkhmo
(2013-02-23 ساعت 23:08)mohajer13 نوشته:  
[/

ما البته ترکیش هستیم. طبق قانون کوله پشتی همون ساک حساب میشه یعنی نمیشه هم ساک داشته باشید هم کوله پشتی ولی موارد زیر مجازه کنار " ساک یا کوله پشتی " همراه داشته باشید:
کیف لپتاپ، دوربین، پالتو و کیف دستی زنانه (purse) . من اینا رو از روی سایت خوندم،سایت امارات رو نگاه کنید باید نوشته باشه قسمت cabin baggage یا carry on -luggage و... نگاه کنید.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، amir82 ، pr.kia ، mrhj50 ، Emad_L ، sam11 ، Tomas ، shkhmo
دوستان یک سوال مهم،ممنون میشم دوستانیکه تجربه دارند پاسخ بدهند.من تو همین سایت چندین جا دیدم که اگر پرواز داخلی‌ داشته باشیم.بار مجاز به یک بسته کاهش پیدا می‌کند.همسرم این موضوع را با آژانس در میان گذشت و آژانس گفت که تا حالا هیچ کدام از مسفرهشون این مشکل را نداشتند چون در بلیط قید شده بار مجاز دو بسته.حالا نمیدونم درستش چیه.پرواز ما ترکیش است و میریم نیو یورک بعد با پرواز داخلی‌ بوستون.کسی‌ از دوستان اطلاع دقیق دارد؟

دوستان با قطری تجربه دارند؟ارزش داره دو میلیون اضافه بدیم و پرواز را عوض کنیم به قطری؟لگ دوم(نیو یورک‌بوستون) هر دو یکی‌ است.قبلان قطری از ترکیش ارزون‌تر بود حالا گرون تر شدهSad
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: tiba ، sima s ، mrhj50 ، payan ، sam11 ، Tomas ، shkhmo
(2013-02-24 ساعت 16:45)cmbt نوشته:  دوستان یک سوال مهم،ممنون میشم دوستانیکه تجربه دارند پاسخ بدهند.من تو همین سایت چندین جا دیدم که اگر پرواز داخلی‌ داشته باشیم.بار مجاز به یک بسته کاهش پیدا می‌کند.همسرم این موضوع را با آژانس در میان گذشت و آژانس گفت که تا حالا هیچ کدام از مسفرهشون این مشکل را نداشتند چون در بلیط قید شده بار مجاز دو بسته.حالا نمیدونم درستش چیه.پرواز ما ترکیش است و میریم نیو یورک بعد با پرواز داخلی‌ بوستون.کسی‌ از دوستان اطلاع دقیق دارد؟
دوستان با قطری تجربه دارند؟ارزش داره دو میلیون اضافه بدیم و پرواز را عوض کنیم به قطری؟لگ دوم(نیو یورک‌بوستون) هر دو یکی‌ است.قبلان قطری از ترکیش ارزون‌تر بود حالا گرون تر شدهSad
برای پرواز داخلی یه چمدون 50 پوندی می شه برد که البته الان دیگه خیلی از ایرلاین ها 25$ برای همون هم می گیرن. بار قيد شده در بليط براي همون ايرلاين هست.
اگر به فرض محال با قطري مشكلي نباشه، هر چقدر هم بگيرند، ديگه 2 ميليون كه نمي گيرند.
فقط حواستون به اين تركها باشه كسايي بودن كه يك بار تركيش ازشون اضافه بار پرواز آمريكا را گرفته، يكبار هم توي آمريكا مجبور شدن اضافه بار بدهند.
برو به اميد خدا...
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: ali234 ، tiba ، cmbt ، pr.kia ، sima s ، mrhj50 ، sam11 ، Tomas ، shkhmo
سلام دوستان
یک سوال داشتم آیا امکان دارد نفر اصلی ابتدا وارد آمریکا بشود و بعد از پیدا کردن کار و خانه (البته قبل 6 ماه) باقی اعضا خانواده مهاجرت کنند.
مرسی
تشکر کنندگان: tiba ، sam11 ، Tomas ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان