موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='vahid605' pid='282850' dateline='1361714865']
سلام دوستان
یک سوال داشتم آیا امکان دارد نفر اصلی ابتدا وارد آمریکا بشود و بعد از پیدا کردن کار و خانه (البته قبل 6 ماه) باقی اعضا خانواده مهاجرت کنند.
مرسی
[/q
سلام وحید جان .من فکرکنم.سه اصل مهم باید داشته باشی
1 زبان انگلیسی فول باشی
2. اعتماد بنفس بالا داشته باشی
3. وفق پذیری بالای داشته باشی ..
البته شانس رو نباید فراموش کرد .... شما ازقبولهای سه سال پیش که رفتن اونجا بپرسی کاملا راهنمایی میکنند .ضمنا". توبعضی از ایالت ها کار خوب پیدا میشه تو بعصی ها نه .باید کاملا" تحقیق کنی
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من ميخوام همراهه خودم كشك خشك ببرم و همين طور ليمو عماني پاك شده . كسي تا حالا تجربه اين دو تا رو داشته؟ دوستانم ميگن كانادا به لبنيات خيلي گير ميده و جريمه شديد داره.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-25 ساعت 10:34)M.Haghighi نوشته: (2013-02-25 ساعت 10:04)sima s نوشته: با سلام
من ميخوام همراهه خودم كشك خشك ببرم و همين طور ليمو عماني پاك شده . كسي تا حالا تجربه اين دو تا رو داشته؟ دوستانم ميگن كانادا به لبنيات خيلي گير ميده و جريمه شديد داره.
با سلام باید خدمتتان عرض کنم که اینجا کشک به سختی پیدا میشه و قیمت بالایی داره اگه میتونید بیارید مشکلی نباید داشته باشه......ولی لیمو عمانی اینجا به راحتی پیدا میشه و احتمالا در فروگاه مشکل داشته باشه و توصیه نمیشه....موفق باشید
ليمو عماني تو مغازه هاي ايراني و افغاني ديدم ولي خيلي گرون بود 5 تا دونه 3 $
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-25 ساعت 12:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-26 ساعت 02:12 توسط usa lover.)
(2013-02-25 ساعت 10:04)sima s نوشته: با سلام
شاید اگه لیمو عمانی رو به شکلی ببرین که نه پوست داشته باشه نه هسته
بتونین ببرین البته مطمئن نیستم گویا در هر فرودگاهی سلیقه ای عمل میشه یکی از دوستان اینجا گفته بود برای فرودگاه lax پسته و گردو رو در بسته بندی باید ببرین
ولی یکی از دوستان ما که حدود 1 ماه پیش داشت می رفت و زیاذ هم در رفت وآمد هستن در همین فرودگاه گردو می خواست ببره که توی کیسه فریزر بدون بسته بندی برد و من که سئوال کردم گفت اگر با بسته بندی ببرم و نتونن باز کنن و ببینن ایراد می گیرن بدون بسته بندی مشکلی ندارن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی من برای 3 هفته 2 نفر میریم لس آنجلس آیا کسی می تواند برای جای ارزان و مناسب برای این مدت به من پیشنهاد بدهد واقعا ممنوم میشم کمک کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-25 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-25 ساعت 23:58 توسط payan.)
(2013-02-25 ساعت 11:16)sh_aytak نوشته: (2013-02-25 ساعت 09:25)j1970 نوشته: (2013-02-23 ساعت 11:42)sh_aytak نوشته: دوستان سلام
سوالی راجع به مدرسه بچه ها دارم از دوستانی که اونجا بچه هاشون رو در دبیرستان ثبت نام کردن کسی با مشکل خاصی مواجه نشده و چه شرایطی میخواد و یه شمای کلی از مدرسه بچه ها میخوام بدونم ممنونم
ثبتنام در مدارس بسیار سادس. من بعد از گذشت بیش از یکماه از شروع مدارس برای ثبت نام رفتم و بعد از یک ساعت ثبت نام تموم شد. که یه مدرک هم کم داشتم که گفتن بعد از گرفتن واسشون بفرستم.
فقط مدارک رو همراه داشته باش، بقیش مشکلی نیست و هزینهای هم نداره.
اگه درست یادم مونده باشه مدارک لازم اینا بودن:
1. مدارک ترجمه شده مدرسه ایران
2. کارت واکسیناسیون بینالمللی که من کارت واکسیناسیون ترکیه رو بردم
3. اجاره نامه
4. نامه از ادیسون یا شرکت گاز (که من بعدا واسشون فرستادم)
نه قرطی بازی ایران رو داره، نه میگه ثبتنام نمیکنیم، نه میگه عکس بیار، نه کمکهای مردمی میخواد.
به لحاظ اندازهای بخوام بگم این دبیرستان 107 معلم و 2 هزارو 201 دانشآموز داره!
پ.ن.: 107 معلم، تعداد معلم تمام وقته (سابتیچر حساب نشده)
با سلام
ممنونم دوست عزیز اون ایتم 4 رو من متوجه نشدم نامه از شرکت گاز میشه توضیح بدین و یه سوال دیگه به معدل کاری ندارن منظورم اینه که با معدل بالا مدرسه بهتری ثبت نام میکنن؟
دوست عزیز موقع ثبت نام اونها علاوه بر اجاره نامه 2 تا فیش می خوان تا احراز سکونت شما رو بیشتر تایید کنه مثل قبض یا همون bill اب - برق- گاز -cox .در رابطه با معدل براشون مهم نیست چون خودشون امتحان تعیین سطح از نظر زبان میگیرن و بر اساس اون و محل سکونت شما مدرسه مشخص میشه .اما نگران نباشید اگه بچه ی شما زرنگ و با هوش باشه بنا به تشخیص معلم وامتحان star test که هر سال بر گزار میشه اگه نمره ی خوب بیاره حتما اون رو توی کلاس های جدا گانه می زارن و با ها شون به صورت جدا گانه و بیشتر کار میشه
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-26 ساعت 08:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-27 ساعت 11:28 توسط Saeedv13.)
سفرنامه روزبه
26 فوریه به بعد
روز 1 الی 5
گشت و گذار در امریکا
روزها به سرعت داره میگذره
برای خرید رفتیم والمارت و تارگت . کلی آت و آشغال خریدم که نصفش رو پس دادم. از لباس گرفته تا دارو و اسباب بازی
روهم 400 دلار شد. 200 تاش رو پس دادم. یه لپتاپ با کارت شوهر خالم امروز از امازون سفارش دادم قراره دو روزه برسه امیدوارم تا قبل از جمعه که برگشتمه بیاد. امروز 2 شنبه است. اینجا هرچیزی رو بخوای تا 2 هفته میتونی پس بدی. خیلی ها لباس می خرن میرن مهمونی میپوشن بعد چند روز میان پس میدن!
جالبه.
فکر کنم یه 5 6 کیلویی چاق شدم تو همین 4 روزه. همه غذاها خوشمزه و چربه. رفتیم یه فروشگاه مواد غذایی ایرانی. ... یه بسته حاجی بادومی که 300 گرمم نمیشه هم 7 دلاره! نقل پاکتی 6 دلار. یه بسته نبات زعفرونی کوچیک 5 دلار. نبات بیارید. خلاصه همه سوغاتی های ایرانی گرونه. ...تاکو بل یه غذای فست فود مکزیکیه بد نیست . دو تا همبرگر این & آوت میشه 16 دلار. نوشابه مجانیه میتونی خودتو با نوشابه خفه کنی. گوشت ارزونه .
رفتیم لب بیچ، جاتون خالی دختر و پسر مشغول والیبالن.... خلاصه باحاله. هیشکی سیگار نمیکشه سیگاری تو خیابونا نمی بینی. خیلی ها مشغول دویدن هستند با یه هدفون تو گوششون. رفتیم فروشگاه اپل یه آیپد مینی گرفتم. خیلی شلوغ بود. ملت مثه بنز اپل می خرن. داره خوش میگذره. جای همتون خالیه.
اینجا کار و خونت ردیف باشه خیلی خوبه. دل آدم برا ایران تنگ نمیشه. البته من که جمعه بر میگردم شاید یکی دو ماه بمونم تنگ شه. فعلا که نشده. هروخ شد خبر میدم. با اسکایپ با خونه در تماسم. تو خیابون به کسی نگاه کنی بهت سلام می کنه نگاه نکنی کاریت ندارن. خیلی مردم خوبین امریکایی ها خیلی هم حرف میزنن. راحت میشه باهاشون گرم گرفت مثه ایرانی ها نیستن که خیلی هاشون انگار از دماغ فیل افتادن. دوست دارم اینجارو. دمش گرم کریستف کلمب. حالی داده به جامعه بشری
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد