موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و تبریک سال نو
بچه ها نوشته های بالا برای کار منو واداشت که تجربه خودمو به اشتراک بذارم :
در بدو ورود بنده با یک آمریکایی آشنا شدم, اونم برای خرید تخت پسرم از Cragslist. داستان اومدنو براش تعریف کردم و ازم خواست که رزومه ام رو بهش ایمیل بدم. بعد از اولین ایمیل و اصلاحاتش این رزومه شکل و شمایلی به خودش گرفت, تازه فهمیدم که چرا تو این 5 ماه قبل از ورودم این سایتها مثل Monster و غیره جواب نمی داد. دوباره پروفایل ها رو روی تمامی این سایتها اصلاح کردم و به توصیه این آقا Linkedin رو جدی گرفتم و پروفایلم رو درست کردم. هفته پیش از یک شرکتی تماس گرفتن و مصاحبه و .... همه چیز خوب پیش رفت. برای پلان B هم از روی Snagajob فروشگاه Maycs بالاخره جواب داد و فردا وقت مصاحبه دارم.
نتیجه اخلاقی: 1- برای رزومه حتما از یک local کمک بگیرد. یا با کالج ها هماهنگ شین و ازشون کمک بخواین. این سایتهایی که رزومه اصلاح می کنن خوبن اگه پول خرج کنین ولی نظراتی که برای اصلاحات می دن بدتر گمراهتون می کنه. من همین اشتباه رو طی 5 ماه قبل از اینکه بیام اینجا داشتم.
2- از Cragslist حتما استفاده کنین, سایتهایی مثل monster , Careerbuilder,....... جواب نمی دن و بعد از مدتی با استفاده زیاد این پروفایل شما برای شرکتها تو black لیست قرارمیگره چون همچنان بیکارین.
3- برای پلان B از Snagajob استفاده کنین, جواب میده
4- رو Linkedin حتما پروفایل مطابق با رزومه درست کنین و فعال باشین.
به امید موفقیت تک تک شما و سلامتی شما
دریافت ایمیل : 15 جولای 2012
مشاهد ایمیل: 18 آگست 2012
ارسال مدارک: 21 آگست 2012
زمان مصاحبه: 9 سپتامبر 2012
دریافت ویزا: دو روز بعد هر سه نفر یک ضرب
ورود به آمریکا: 19 فوریه 2013 با امارات
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
خب، ظاهراً من باید برم فعلا همین کار رو شروع کنم. چون مدیر HR اون شرکت بزرگه تا دوم آوریل نیست و منم نمیتونم صبر کنم. فعلا این قرارداد رو انجام بدم، بعدش یه قدم بزرگ ورمیدارم به سمت یه پوزیشن یا قرارداد خیلی بهتر.
غرض از این رخدادنگاری به این جهت بود که دیدم اشخاص دیگهای هم مثل من دنبال کار هستن اینجا و گاهاً ناامید. خواستم نشون بدم که بقیه هم موارد مشابهی دارن و اینجا جای ناامیدی نیست. اگه جایی گفتم پولم تموم شده، واسه این بود که واقعا اینطوری بود و دنبال دعا و اینا نبودم (که اعتقادی بهش ندارم) و فقط میخواستم بگم که در شرایط بد میشه امیدوار بود (نه امید خالی) و کاری کرد که وضعیت عوض بشه حتی اگه وسط کسایی باشی که درکت نکنن و تو از اونا شناختی نداشته باشی.
در آخر امیدوارم و آرزو میکنم، تکتک کسایی که با امید و آرزو اومدن اینجا تا تغییری در زندگیشون بدن و هدف داشتن، بتونن با برنامه و پشتکار به اهدافشون برسن و زندگی که لایقش هستن رو واسه خودشون بسازن.
دوس دارم بقیه هم بگن از خودشون
موضوعها: 1
رتبه:
103
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-28 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-28 ساعت 23:56 توسط ASALI.)
به نظرتون ما که میخواییم 2 ماهه بریم و برگردیم ...حساب بانکی و کردیت در بانک باز کنیم ؟ به نظرتون ضرری داره ؟ bank of america از همه بهتره ؟
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Bank of America برای ای بانک 300 دلار مینیمم باید داشته باشی و برای حساب معمولی 1500 دلار
اگه زیر این بیاد حسابت ماهی 12 دلار شارژ میشی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز.میخواستم بپرسم آیا کسی تجربه خرید از کریگسلیست را دارد؟چقدر قابل اعتماد است؟ماسلن پیانو upright،برند خوب و به گفته خودش سالم و در حد excellent را با ۴۰۰ دلار میشه خرید؟؟به عقل جور در نمیاد؟یا مثلا مترس نو که اصلا بسته بندیش باز نشده ۱۲۵ دلار!!!کسی در این زمینه تجربه داره؟
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-29 ساعت 23:57 توسط kopol.)
(2013-03-28 ساعت 23:56)ASALI نوشته: به نظرتون ما که میخواییم 2 ماهه بریم و برگردیم ...حساب بانکی و کردیت در بانک باز کنیم ؟ به نظرتون ضرری داره ؟ bank of america از همه بهتره ؟
سلام بر شما
به نظر من حساب رو حتماً افتتاح کنید که برای دفعه بعد که بر می گردید بتونید از اون استفاده کنید و اگر پول زیاد هم با خودتون دارید در حساب money market saving بگذارید چون هم سودش از regular saving یک کمکی بیشتره و همین که دفعه بعد می تونید کردیت کارت بگیرید ، من 7 ماه پیش که برای اولین بار وارد آمریکا شدم بهم کردیت کارت ندادند و فقط گفتند که می تونیم بهتون سکیور کارت بدهیم ولی ایندفعه که رفتم به راحتی تونستم یک کردیت کارت 2500 دلاری بگیرم و هیچ هزینه ای هم برام نداشت ،در مورد شارژ کردن حسابها در بانک او امریکا هم به صورت زیر هست
1- حساب ebanking : هزینه ماهانه 8.95$
اگه می خواهید این هزینه شامل حال شما نشه باید این دو کار را انجام بدهید :
الف : صورتحساب خود رو پیپرلس بگیرید و
ب: برای واریز و برداشت از حساب به teller مراجعه نکینید و از طریق atm اینکار رو انجام بدهید
تبصره : یادتون باشه که موجودیتون از 25 دلار نباید کمتر بشه
2-حساب regular checking هزینه ماهانه 14$
اگه می خواهید این هزینه شامل حال شما نشه باید یکی از این کارها را انجام بدهید :
الف : نگه داشتن حداقل 1500 $ در حساب regular checking
ب:نگه داشتن حداقل 2000 دلار در حساب regular savimg که با این حساب لینک باشد
ج: نگه داشتن حداقل 5000 دلار در حساب money market saving که با این حساب لینک باشد
تبصره : یادتون باشه که موجودیتون از 100 دلار نباید کمتر بشه
3-حساب regular saving با هزینه ماهانه 5 $
اگه می خواهید این هزینه شامل حال شما نشه باید یکی از این کارها را انجام بدهید :
الف : ترانسفر کنید از 25$ تا بیشتر از حساب cheking به حساب saving
ب: حداقل موجودی این حسابتون هیچ گاه از 300 دلار پاینتر نیاد
تبصره1 : شما در هر ماه می توانید حداکثر 3 بار از این حساب برداشت کنید و به ازای هر برداشت اضافه تر 3 دلار شارژتون می کنند
تبصره 2: اگر حداقل موجودیتون در این حساب 2500 دلار باشه برای برداشت های اضافه تر از 3 تا هم شارژ نخواهید شد .
امیدوارم کامل و جامع گفته باشم و دوستان عزیز بتونند استفاده کنند [/php][/code]
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-30 ساعت 02:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-30 ساعت 02:06 توسط loveusa.)
سلام دوستان
من می خوام یه خورده خرت و پرت بفرستم ایران ولی به خاطر بحث تحریم و ... ، وسایل رو می فرستم سلیمانیه عراق و از اونجا می فرستم ایران. وسایلم شامل ساعت مچی و عطر و اسباب بازی و ... هست. امروز که رفتم اداره پست ( usps) اونا رو بفرستم بهم گفتن که نمی تونم عطر و ساعت مچی و دوربین و موبایل رو بفرستم. من هم ناچار فقط اسباب بازی ها و یه چیزهای دیگه رو فرستادم عراق.
الان نمی دونم چیکار کنم ، کلی عطر و ساعت مچی برای سوغاتی خریدم چطوری اونا رو بفرستم؟ شما راهکاری به نظرتون میاد؟
ممنون میشم کمکم کنید
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین