کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان.
من الان حدود 45 روز که اومدم آمریکا. متأسفانه تا حالا گرین کارتم رو نگرفتم. تو فرودگاه با وجود اینکه آدرسم رو عوض کردم اما با پیگیری که کردم و رفتم USCIS فهمیدم به آدرس قدیم welcome letter و گرین کارت رو فرستادن. اما تا حالا به آدرس قدیم همه نرسیده. متاسفانه فامیل ما دیگه تو آدرس قدیمی نیستن اما changing address داشتن. میخواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو تا حالا نداشته. چی کار میشه کرد؟ چه قدر دیگه صبر کنم؟ تو USCIS گفتن اگه گرین کارتت گم شده باشه باید دوباره درخواست بدی. من برای دانشگاه بهش احتیاج دارم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
راستی به من یه شماره 16 رقمی دادن ولی یادم رفته از کجا میتونم پیگیریش کنم.
تشکر کنندگان: Tomas ، bayat_r ، Emad_L ، arezoo bj
(2013-03-29 ساعت 04:19)j1970 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 00:33)achi686 نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 23:56)ASALI نوشته:  به نظرتون ما که میخواییم 2 ماهه بریم و برگردیم ...حساب بانکی و کردیت در بانک باز کنیم ؟ به نظرتون ضرری داره ؟ bank of america از همه بهتره ؟
...اما در مورد bank of america من شنیدم که برای نگهداشتن پولتن ، یه مبلغی شما رو شارژ می کنه البته یه حساب e داره که نمیدونم کامل شرایطش چی هست اما اون برای نگهداری پولی شارژ نمیکنه ...
در مورد نگهداری پول در بانک با شما کاملا موافقم.
در مورد bof باید بگم که فکر میکنم اگه حداقل 300 دلار تو e-bankingesh داشته باشه شارژ نمیکنه. واسه حداقل مطمئن نیستم دقیق ولی میشه پرسید. من بعد از افتتاح حساب گزینه go-green رو زدم و نوع حسابم به این ست شد. با این حساب اگه به تلر مراجعه کنی ظاهرا شارژ میکنه که اونم مشکلی نداره و میشه چک یا کش رو از طریق ای‌تی‌ام به حساب منطق کرد و نیازی به مراجعه به تلر نداره.
من در USBANK حساب باز کرده بودم، که اوایل حساب چکینگ را هر ماه 7 دلار شارژ میکردند.
بعد از چند ماه از کارمندهای بانک شنیدم اگه میخوای شارژ نکنیم، به ما باید اجازه بدی هر ماه 25 دلار از چکینگ برداریم و به سیوینگ بریزیم ... (بعدش من هم اینترنتی برعکس ترنسفر میکردم و دیگه با اینکار شارژ نمیشم)
ضمنا USBANK بانک خوبیه و به شما برای افتتاح حساب پیشنهاد میکنم.
تشکر کنندگان: pr.kia ، Saeedv13 ، payan ، ali234 ، ASALI ، usa lover ، Tomas ، mooj ، Emad_L ، sasbk ، soruosh ، roeentan
(2013-03-29 ساعت 19:54)cmbt نوشته:  سلام به دوستان عزیز.می‌خواستم بپرسم آیا کسی‌ تجربه خرید از کریگسلیست را دارد؟چقدر قابل اعتماد است؟ماسلن پیانو upright،برند خوب و به گفته خودش سالم و در حد excellent را با ۴۰۰ دلار می‌شه خرید؟؟به عقل جور در نمیاد؟یا مثلا مترس نو که اصلا بسته بندیش باز نشده ۱۲۵ دلار!!!کسی‌ در این زمینه تجربه داره؟

Craigslist یه چیزیه شبیه نیازمندیهای روزنامه همشهری خودمون
هم کلاه بردار توش پیدا میشه هم چیزای خوب
من خودم ماشینمو از همینجا پیدا کردم ، هم ماشین خوبیه هم قیمتش مناسب بود
www.backpage.com این سایت هم مثل همونه شاید چیزی توش پیدا کنید

(2013-03-30 ساعت 20:47)sbh نوشته:  سلام دوستان.
من الان حدود 45 روز که اومدم آمریکا. متأسفانه تا حالا گرین کارتم رو نگرفتم. تو فرودگاه با وجود اینکه آدرسم رو عوض کردم اما با پیگیری که کردم و رفتم USCIS فهمیدم به آدرس قدیم welcome letter و گرین کارت رو فرستادن. اما تا حالا به آدرس قدیم همه نرسیده. متاسفانه فامیل ما دیگه تو آدرس قدیمی نیستن اما changing address داشتن. میخواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو تا حالا نداشته. چی کار میشه کرد؟ چه قدر دیگه صبر کنم؟ تو USCIS گفتن اگه گرین کارتت گم شده باشه باید دوباره درخواست بدی. من برای دانشگاه بهش احتیاج دارم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
راستی به من یه شماره 16 رقمی دادن ولی یادم رفته از کجا میتونم پیگیریش کنم.

احتمالا فامیل تون وقتی ادرسش عوض شده به پست آفیس تغییر آدرس رو اعلام کرده
که در این صورت نامه های first class به آدرس جدید ارسال میشن
ولی یه چیزی در حدود 2 ماه طول میکشه که نامه هایی که به آدرس قبلی ارسال شدن به آدرس جدید برسن.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، pr.kia ، apoornaki ، sbh ، j1970 ، ali234 ، usa lover ، Tomas ، cmbt ، mooj ، bayat_r ، soruosh ، roeentan ، hoj_s000
(2013-03-30 ساعت 02:04)loveusa نوشته:  سلام دوستان
من می خوام یه خورده خرت و پرت بفرستم ایران ولی به خاطر بحث تحریم و ... ، وسایل رو می فرستم سلیمانیه عراق و از اونجا می فرستم ایران. وسایلم شامل ساعت مچی و عطر و اسباب بازی و ... هست. امروز که رفتم اداره پست ( usps) اونا رو بفرستم بهم گفتن که نمی تونم عطر و ساعت مچی و دوربین و موبایل رو بفرستم. من هم ناچار فقط اسباب بازی ها و یه چیزهای دیگه رو فرستادم عراق.
الان نمی دونم چیکار کنم ، کلی عطر و ساعت مچی برای سوغاتی خریدم چطوری اونا رو بفرستم؟ شما راهکاری به نظرتون میاد؟
ممنون میشم کمکم کنید

فکر میکنم تنها راهش اینه که یه مسافر پیدا کنید که وسایلتونو ببره
که البته ایرانی ها همیشه چمدونشون پره (!!) و جا برای وسایل دیگران ندارن
بهتره صبر کنی وقتی خودت میری سوغاتیهاتو ببری.
تشکر کنندگان: loveusa ، honey62 ، Tomas ، soruosh
(2013-03-31 ساعت 03:16)ariannbr نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 02:04)loveusa نوشته:  سلام دوستان
من می خوام یه خورده خرت و پرت بفرستم ایران ولی به خاطر بحث تحریم و ... ، وسایل رو می فرستم سلیمانیه عراق و از اونجا می فرستم ایران. وسایلم شامل ساعت مچی و عطر و اسباب بازی و ... هست. امروز که رفتم اداره پست ( usps) اونا رو بفرستم بهم گفتن که نمی تونم عطر و ساعت مچی و دوربین و موبایل رو بفرستم. من هم ناچار فقط اسباب بازی ها و یه چیزهای دیگه رو فرستادم عراق.
الان نمی دونم چیکار کنم ، کلی عطر و ساعت مچی برای سوغاتی خریدم چطوری اونا رو بفرستم؟ شما راهکاری به نظرتون میاد؟
ممنون میشم کمکم کنید

فکر میکنم تنها راهش اینه که یه مسافر پیدا کنید که وسایلتونو ببره
که البته ایرانی ها همیشه چمدونشون پره (!!) و جا برای وسایل دیگران ندارن
بهتره صبر کنی وقتی خودت میری سوغاتیهاتو ببری.

دوست عزیز
خیلی ممنون که جواب دادید. من خیال ندارم تا چند سال دیگه ایران برم و مجبورم با کسی بفرستم. اگه کسی این محبت رو میکرد یک جوری از خجالتش در می اومدم. در کل وسایلم فقط چند تا ساعت مچی و عطره. سر جمع 3 کیلو هم نمیشه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: ariannbr ، honey62 ، Tomas
دوستان من 6،7 هفته اي هست که ورود زدم اما گرين کارتم هنوز نيمده . ولکام پک و اينهايی هم واسم نيومد..بنظرتون طبيعيه؟ چه جوری ميشه پيگيريش کرد
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-04-01 ساعت 00:33)ehsan99 نوشته:  دوستان من 6،7 هفته اي هست که ورود زدم اما گرين کارتم هنوز نيمده . ولکام پک و اينهايی هم واسم نيومد..بنظرتون طبيعيه؟ چه جوری ميشه پيگيريش کرد

به نظرم به نزدیک ترین اداره uscis مراجعه کن
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: parsush ، soruosh ، Tomas
(2013-04-01 ساعت 00:39)ASALI نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 00:33)ehsan99 نوشته:  دوستان من 6،7 هفته اي هست که ورود زدم اما گرين کارتم هنوز نيمده . ولکام پک و اينهايی هم واسم نيومد..بنظرتون طبيعيه؟ چه جوری ميشه پيگيريش کرد

به نظرم به نزدیک ترین اداره uscis مراجعه کن

ممنون .
بايد بگردم شماره تلفن يا ايميلی ازشون پيدا کنم چون اداره رفتن مرخصی ميخواد و دردسر داره
خودشون ميگن ممکنه 6 ماه طول بکشه اما گويا برای قريب به اتفاق همون ماه اول اومده
از دوستان کسی ايميل يا شماره تلفن مستقمی برای اينکار سراغ نداره?
تشکر کنندگان: Tomas

6،7 هفته , مرخصی ؟
هنوز گرین کارت نیومده کار پیدا کردی ؟
واقعا آفرین Smile
تشکر کنندگان: loveusa ، Tomas ، ali234 ، ASALI ، pr.kia ، soruosh ، roeentan
(2013-04-01 ساعت 03:46)ariannbr نوشته:  

6،7 هفته , مرخصی ؟
واقعا آفرین Smile

دوست عزيز ، کار پيدا کردن در حاليکه خيلی از کارهاتو انجام ندادی زيادم چيز خوبی نيست..اونوقت يه کار کوچيک مثل پيگيری گرين کارت يا امتحان رانندگی يه مشکل بزرگ ميشه چون روز های طلايی مرخصيت - که تو آمريکا زياد هم نيست- رو عين آب خوردن به هدر ميده
معمولا بين دادن آفر تا زمانيکه سر کار رفتن يه فاصله اي هست و خود کارفرما تاريخ شروع کار رو ازتون ميپرسه
. پيشنهاد ميکنم همه کار های اصلی رو انجام بدين بد کار رو شروع کنين . به تعويق انداختن روز شروع انقدر بد نيست که مرخصی گرفتن برای اين چيز های ريزه پيزه

خلاصه اگه از دوستان کسی ايميل يا شماره تلفنی داره ممنون ميشم به منم بده يه پيگيری بکنيم
تشکر کنندگان: Tomas ، mooj ، ali234 ، amir82 ، ASALI ، parsush ، usa lover ، Emad_L ، mori ، Saeedv13 ، ابی هانی ، ariannbr ، r_ent ، roeentan ، shkhmo ، Hedieh20
دوستان به نظرتون اصل مدارک تحصیلی و ریزنمرات دانشگاهی رو با خودمون بیاریم؟ یا فقط ترجمه و کپی اونا کفایت می کنه؟ اگر زمانی بخواهیم ادامه تحصیل بدیم به اصل مدارک فارسی دانشگاهیمون که نیازی نمیشه؟
راجع به آوردن کارت ملی و شناسنامه ایرانیمون هم راهنمایی کنید لطفا
البته ترجمه همه مدارک رو با خودم خواهم آورد.
ممنون
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: ASALI ، pr.kia ، kasrafo ، Emad_L ، Tomas ، roeentan ، arezoo bj ، shkhmo ، odiseh
[quote='mohajer13' pid='299550' dateline='1364813974']
دوستان به نظرتون اصل مدارک تحصیلی و ریزنمرات دانشگاهی رو با خودمون بیاریم؟ یا فقط ترجمه و کپی اونا کفایت می کنه؟ اگر زمانی بخواهیم ادامه تحصیل بدیم به اصل مدارک فارسی دانشگاهیمون که نیازی نمیشه؟
ممنون
[/quote
دوست گرامی حتما با خودتون بیارید زمانی که مدارک رو تطبیق می دهند و دعوت به مصاحبه می شوید اصل اون رو از شمامی خواهند برای همسر من که اینطور بود
تشکر کنندگان: mohajer13 ، usa lover ، Emad_L ، Tomas ، ali234 ، mooj ، mori ، Saeedv13 ، ابی هانی ، itsmasoud ، ASALI ، roeentan ، arezoo bj ، farhad1985 ، shkhmo ، Hedieh20
دوستان یه سر به تاپیک زیر بزنید اطلاعات مفیدی توش قرار دادم

لینکهایی به اطلاعات مکمل در مورد زندگی در آمریکا
تشکر کنندگان: Hediyeh ، odiseh ، Emad_L ، Tomas ، daria ، parsush ، itsmasoud ، arezoo bj ، roeentan ، a.r.a.s.h1 ، shkhmo ، mahana.g
(2013-04-01 ساعت 05:09)ehsan99 نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 03:46)ariannbr نوشته:  

6،7 هفته , مرخصی ؟
واقعا آفرین Smile

دوست عزيز ، کار پيدا کردن در حاليکه خيلی از کارهاتو انجام ندادی زيادم چيز خوبی نيست..اونوقت يه کار کوچيک مثل پيگيری گرين کارت يا امتحان رانندگی يه مشکل بزرگ ميشه چون روز های طلايی مرخصيت - که تو آمريکا زياد هم نيست- رو عين آب خوردن به هدر ميده
معمولا بين دادن آفر تا زمانيکه سر کار رفتن يه فاصله اي هست و خود کارفرما تاريخ شروع کار رو ازتون ميپرسه
. پيشنهاد ميکنم همه کار های اصلی رو انجام بدين بد کار رو شروع کنين . به تعويق انداختن روز شروع انقدر بد نيست که مرخصی گرفتن برای اين چيز های ريزه پيزه

خلاصه اگه از دوستان کسی ايميل يا شماره تلفنی داره ممنون ميشم به منم بده يه پيگيری بکنيم

این شماره uscis: 1-800-375-5283
اینجا رو هم میتونین ببینین: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
تشکر کنندگان: ehsan99 ، Emad_L ، Tomas ، ali234 ، shkhmo
(2013-04-01 ساعت 19:37)hediiyeh نوشته:  [quote='mohajer13' pid='299550' dateline='1364813974']
ممنون
[/quote
دوست گرامی حتما با خودتون بیارید زمانی که مدارک رو تطبیق می دهند و دعوت به مصاحبه می شوید اصل اون رو از شمامی خواهند برای همسر من که اینطور بود

سلام . با تبریک سال نو .من هم شناسنامه و کارت ملی آوردم اصلا از تو کیف بیرون نیامد. هفته پنجم که اومدیم و گرین کارت نیامده ...
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: mohajer13 ، Tomas ، mooj ، ASALI ، kopol ، kasrafo ، daria ، bayat_r ، ابی هانی ، roeentan ، گل نهال ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان