موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-30 ساعت 20:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-30 ساعت 21:44 توسط sbh.)
سلام دوستان.
من الان حدود 45 روز که اومدم آمریکا. متأسفانه تا حالا گرین کارتم رو نگرفتم. تو فرودگاه با وجود اینکه آدرسم رو عوض کردم اما با پیگیری که کردم و رفتم USCIS فهمیدم به آدرس قدیم welcome letter و گرین کارت رو فرستادن. اما تا حالا به آدرس قدیم همه نرسیده. متاسفانه فامیل ما دیگه تو آدرس قدیمی نیستن اما changing address داشتن. میخواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو تا حالا نداشته. چی کار میشه کرد؟ چه قدر دیگه صبر کنم؟ تو USCIS گفتن اگه گرین کارتت گم شده باشه باید دوباره درخواست بدی. من برای دانشگاه بهش احتیاج دارم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
راستی به من یه شماره 16 رقمی دادن ولی یادم رفته از کجا میتونم پیگیریش کنم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-31 ساعت 03:16)ariannbr نوشته: (2013-03-30 ساعت 02:04)loveusa نوشته: سلام دوستان
من می خوام یه خورده خرت و پرت بفرستم ایران ولی به خاطر بحث تحریم و ... ، وسایل رو می فرستم سلیمانیه عراق و از اونجا می فرستم ایران. وسایلم شامل ساعت مچی و عطر و اسباب بازی و ... هست. امروز که رفتم اداره پست ( usps) اونا رو بفرستم بهم گفتن که نمی تونم عطر و ساعت مچی و دوربین و موبایل رو بفرستم. من هم ناچار فقط اسباب بازی ها و یه چیزهای دیگه رو فرستادم عراق.
الان نمی دونم چیکار کنم ، کلی عطر و ساعت مچی برای سوغاتی خریدم چطوری اونا رو بفرستم؟ شما راهکاری به نظرتون میاد؟
ممنون میشم کمکم کنید
فکر میکنم تنها راهش اینه که یه مسافر پیدا کنید که وسایلتونو ببره
که البته ایرانی ها همیشه چمدونشون پره (!!) و جا برای وسایل دیگران ندارن
بهتره صبر کنی وقتی خودت میری سوغاتیهاتو ببری.
دوست عزیز
خیلی ممنون که جواب دادید. من خیال ندارم تا چند سال دیگه ایران برم و مجبورم با کسی بفرستم. اگه کسی این محبت رو میکرد یک جوری از خجالتش در می اومدم. در کل وسایلم فقط چند تا ساعت مچی و عطره. سر جمع 3 کیلو هم نمیشه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 6،7 هفته اي هست که ورود زدم اما گرين کارتم هنوز نيمده . ولکام پک و اينهايی هم واسم نيومد..بنظرتون طبيعيه؟ چه جوری ميشه پيگيريش کرد
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظرتون اصل مدارک تحصیلی و ریزنمرات دانشگاهی رو با خودمون بیاریم؟ یا فقط ترجمه و کپی اونا کفایت می کنه؟ اگر زمانی بخواهیم ادامه تحصیل بدیم به اصل مدارک فارسی دانشگاهیمون که نیازی نمیشه؟
راجع به آوردن کارت ملی و شناسنامه ایرانیمون هم راهنمایی کنید لطفا
البته ترجمه همه مدارک رو با خودم خواهم آورد.
ممنون
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='mohajer13' pid='299550' dateline='1364813974']
دوستان به نظرتون اصل مدارک تحصیلی و ریزنمرات دانشگاهی رو با خودمون بیاریم؟ یا فقط ترجمه و کپی اونا کفایت می کنه؟ اگر زمانی بخواهیم ادامه تحصیل بدیم به اصل مدارک فارسی دانشگاهیمون که نیازی نمیشه؟
ممنون
[/quote
دوست گرامی حتما با خودتون بیارید زمانی که مدارک رو تطبیق می دهند و دعوت به مصاحبه می شوید اصل اون رو از شمامی خواهند برای همسر من که اینطور بود
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-01 ساعت 19:37)hediiyeh نوشته: [quote='mohajer13' pid='299550' dateline='1364813974']
ممنون
[/quote
دوست گرامی حتما با خودتون بیارید زمانی که مدارک رو تطبیق می دهند و دعوت به مصاحبه می شوید اصل اون رو از شمامی خواهند برای همسر من که اینطور بود
سلام . با تبریک سال نو .من هم شناسنامه و کارت ملی آوردم اصلا از تو کیف بیرون نیامد. هفته پنجم که اومدیم و گرین کارت نیامده ...
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March