موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-24 ساعت 06:27)j1970 نوشته: راستش من خودم رو از کامیونیتی ایرانیایی که اینجا از قدیم بودن دور کردم و سعی دارم شیرجه بزنم تو اقیانوس ناآرام غیرایرانیا.
امیدوارم که جوابشم بگیرم.
من فکر میکنم مهمه که...
واقعا لذت بردم از صحبتت، آمریکا جای آدمایی مثل شما هست، همچنان پر اِنرژی ادامه بده...
اگر فیلم The pursuit of happyness رو ندیدی حتما ببین، این فیلم یه چیزی شبیه زندگی الان شما رو به تصویر کشیده، حتما انرژیت رو صد برابر میکنه واسه ادامه دادن.
لذت بردم. دمت گرم و سرت خوش باد...
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم توی مهاجرسرا، عید همگی تون مبارک، خوشحال شدم اومدم دیدم جمع مون جمعه، راستش پیام این دوستمون ariannbr رو که خوندم یاد خودمون افتادم، ما یه هفته دیگه میشه 4 ماهه که اومدیم آمریکا، ما هم از این بالا پایین ها داشتیم، مثلا دیشب دستم رو بریده بودم بدجور...عین بچه ها دلم میخواست جمع کنم برم خونه مون چون اگه اونجا بودم دیگه استرس هزینه دکتر و بخیه و غیره نداشتم...
ما یه دو ماهی خونه یکی از اقوام بودیم که ایشون گفتن برای اینکه شما اینجا احساس راحتی کنید و رودربایستی نداشته باشید ماهی 1200 تا کرایه بدید..!!! که ما هم گفتیم چشم و دادیم چون چاره ای نداشتیم و جایی رو بلد نبودیم، بعد از دو هفته دنبال کار گشتن توی یه رستوران مشغول شدیم، این برامون خیلی سخت بود که بعد از یه چند سالی کار پشت میز نشینی بریم تو کار رستوران، گاهی حین کار به خودم میگفتم این چیزی بود که میخواستی و زندگی تو ول کردی؟! ولی بعد 10 سال دیگه خودم رو نگاه میکردم که یه کار مرتبط با درآمد عالی دارم و کلی امیدوار میشدم. کم کم راه و چاه رو یاد گرفتیم و یه خونه اجاره کردیم ماهی 1000 تا و تا الان هم اینجا هستیم.
ariannbr عزیز، من هم از این سایت برای خودم یه نامه نوشتم، زمانی که هنوز کلیر نشده بودیم و به آخر سپتامبر رسیده بودیم، با مرور اون خاطرات و اینکه چقدر منتظر بودم بیام انرژی میگیرم برای تحمل سختی های اینجا، مطمئم خیلی دور نیست که همدیگه رو توی این سایت میبینیم و هر کدوم به جاهای خوبی رسیدیم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
من هم حدود 7 ماه ست که اومدم و از اول مه اومدم بالافاصله رفتم دانشگاه یعنی از ایران اقدام کردم برای یه دانشگاه تو یه شهر کوچیک که بتونم پول ذخیره کتم، تو شهر کوچک زندگی راحت نیست و خیلی وقت ها حوصله آدم سر میره اما خیلی خیلی ارزونه...من از این که یه راست اومدم دانشگاه خیلی راضیم و واقعا پبشنهاد می کتم اگه شرایطش رو دارید اینکارو بکنبد به چند دلیل؛ یکی اینکه کار پیدا کردم خیلی راحت می شه، من همون ترم اول پیشنهاد کار گرفتم؛ دوم اینکه انقدر درس و مدرسه ابنجا از آدم جون می گیره که اصلا وقت فکر و خبال و دلتنگی نداری....
اگه وقت کنم براتون بیشتر می گم...
سال نو همگی مبارک
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-25 ساعت 11:33)odiseh نوشته: (2013-03-25 ساعت 09:59)faranak.n نوشته: من هم حدود 7 ماه ست که اومدم و از اول مه اومدم بالافاصله رفتم دانشگاه یعنی از ایران اقدام کردم برای یه دانشگاه تو یه شهر کوچیک که بتونم پول ذخیره کتم، تو شهر کوچک زندگی راحت نیست و خیلی وقت ها حوصله آدم سر میره اما خیلی خیلی ارزونه...من از این که یه راست اومدم دانشگاه خیلی راضیم و واقعا پبشنهاد می کتم اگه شرایطش رو دارید اینکارو بکنبد به چند دلیل؛ یکی اینکه کار پیدا کردم خیلی راحت می شه، من همون ترم اول پیشنهاد کار گرفتم؛ دوم اینکه انقدر درس و مدرسه ابنجا از آدم جون می گیره که اصلا وقت فکر و خبال و دلتنگی نداری....
اگه وقت کنم براتون بیشتر می گم...
سال نو همگی مبارک
سلام خدا رو شکر که یه نفر پیدا شد که ازش سوالاتم رو بپرسم
فرانک جان خواهشا من و بقیه دوستان رو راهنمایی کن که خیلیییییییییی نیازمند راهنماییتون در زمینه ادامه تحصیل هستیم
راستی عید شما هم مبارک
سلام و تبریک سال نو به همه دوستان عزیز
دوست عزیز اگر می خواهید نسبت به ادامه تحصیل در آمریکا اطلاعاتی داشته باشین بهتون پیشنهاد می کنم به این سایت یک سری بزنین و اطلاعات خوبی در زمینه تحصیل در آمریکا بدست می آورین
http://www.applyabroad.org/forum/forum.php
من هم از بازماندگان 2012 هستم که البته 2 بار به آمریکا رفتم و برگشتم یک بار شهریور پارسال و آخرین بار هم اسفند بود که البته دفعه دوم قرار بود بمونم که یک سری اتفاقات افتاد که مجبور به برگشتن شدم و اگر خدا بخواد بزودی . برای همیشه وارد خاک آمریکا خواهم شد ، تجربیات خوبی رو در هر دوبار سفری که به آمریکا داشتم به دست آوردم و با دوستان خوبی هم آشنا شدم ، قبلاً بهم گفته بودند توی آمریکا همه اینقدر درگیر کار و زندگی هستند که نمی تونند به کسی کمک بکنند و حتی اگر برادرت هم اونجا باشه نمی تونه کاری واست انجام بده ولی انسانهایی رو دیدم که علیرغم مشغله کاری فراوان ولی فوق العاده مهربان و خوب با ما برخورد کردند و هر گونه راهنمایی و کاری که از دستشون بر می آمد رو برامون انجام دادند ،آمریکا سرزمین فرصتهاست کافیست حتی اگر کاری پیدا نکردین برین و در مورد بیزینس ایرانی هایی که اونجا هستند تحقیق کنید باور کنید برای موفقیت نیازی به سخت کار کردن فیزیکی نیست و این مغز شماست که باید سخت کار بکنه ، خیلی از آمریکایی ها تقلید نکنید چون مردم اونجا عادت کردند که یک سری کارها رو روتین انجام بدهند بدون اینکه به این فکر کنند که آیا راه بهتری به جز این کار هم هست یا نه ، نمی دونم شما هم با این نظر من موافق باشین یا نه .ولی من فکر می کنم توی آمریکا 80% مردم کار می کنند تا 20 % مابقی زندگی فوق العاده و خوبی رو داشته باشن ، پس باید سعی کرد تا خیلی زود از مرز 80 % عبور کنید تا مزه زندگی رویایی که در انتظارش هستید رو بچشید که البته کار فوق العاده سختیه و یک انرژی فوق العاده ای رو طلب می کنه
امیدوارم همگی موفق و پیروز باشین و به امیدی سربلندی همه ایرانی های عزیز در هر جای دنیا
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-25 ساعت 22:17)j1970 نوشته: (2013-03-25 ساعت 15:15)kopol نوشته: ...برای موفقیت نیازی به سخت کار کردن فیزیکی نیست و این مغز شماست که باید سخت کار بکنه ، خیلی از آمریکایی ها تقلید نکنید چون مردم اونجا عادت کردند که یک سری کارها رو روتین انجام بدهند بدون اینکه به این فکر کنند که آیا راه بهتری به جز این کار هم هست یا نه ، نمی دونم شما هم با این نظر من موافق باشین یا نه .ولی من فکر می کنم توی آمریکا 80% مردم کار می کنند تا 20 % مابقی زندگی فوق العاده و خوبی رو داشته باشن ، پس باید سعی کرد تا خیلی زود از مرز 80 % عبور کنید تا مزه زندگی رویایی که در انتظارش هستید رو بچشید که البته کار فوق العاده سختیه و یک انرژی فوق العاده ای رو طلب می کنه...
ممنون، حرفای خوبی بود.
فقط خواستم از فرصت استفاده کنم یه نکته رو بگم. چون دیدم خیلی از ایرانیا میگن که مثلا آمریکاییا خنگن یا نمیفهمن یا مثلا بلد نیستن زرنگبازی در بیارن و این چیزا!
از سادهترین کار مثل رانندگی بگیر تا بقیه قضایا. من خیلی موافق نیستم چون به وضعیت جاری در هر دو سرزمین نگاه میکنم و خیلی ساده میبینم که در همین سرزمینی که ما میخوایم رفتارها و فرهنگ ایرانی خودمون رو نیگر داریم شرکتهای بسیار موفق که عمرشون از قرن هم میگذره وجود دارن و اما در سرزمین مادری خودمون به اندازه تعداد انگشتهای یک دست هم نمیتونیم همچین شرکتهایی رو نام ببریم و علتشم در شیوه زندگی و کار کردن مردمان این سرزمین (از هر نژاد و رنگی) خلاصه شده.
نمیخوام بگم اینجا ایدهآله ولی شیوه زندگی خودش رو میطلبه و اونقدر راه موفقیت طولانیه که شما باید اول خوب راهتو بشناسی، بعدش تصمیم بگیری و منابعت (مالی، دانش، کانکشن...) رو تامین کنی و بدون اینکه اینور و اونور نگاه کنی به سمت هدفت بری. کدوم تکتیراندازی میتونه بدون تمرکز روی هدفش اون رو از فاصله 400 یا 500 متری بزنه؟
در آخر اینکه همونطوری که پشت زیبایی و وقار یه بوگاتی، آئودی، بنز یا بیامدابلیو کلی کار مهندسی و تلاش شبانهروزی و سخت وجود داره و با هر گازی که میدی کلی قطعات با هماهنگی کامل (و هر چیز کار خودش) و توی کلی روغن و کثافت کار میکنن تا لذتشو ببری، پست یه زندگی رویایی! هم کلی تلاش شبانهروزی و پشتکار و تمرکز روی هدف وجود داره.
تجربه کم من اینجا به من گفته که باید این فرهنگ رو یاد بگیرم، باهاش برم جلو و خودمو قوی کنم و از کار سخت هراسی نداشته باشم که هر جا کم بیارم قافیه رو باختم.
دوست عزیزم باهات موافقم ،احساس می کنم نتونستم منظورم رو خوب برسونم ، منظورم این بود که خودمون رو دست کم نگیریم و فکر نکنیم که هرکاری اونها انجام می دهند درسته ، و ما هم باید چشم بسته مثل اونها رفتار کنیم،
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز میشه بفرمایید نمونه مصاحبه ها رو از کجا میتونم بگیرم؟
متشکرم
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN